rus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Eγω ειδα προχτες στο youtube αυτό. (Βιντεο)ταινια υψηλης ποιοτητας 1 1 1
firewalker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Hotel Mumbai. Καλή ταινία. Νομίζω πως δεν ήταν όσο γραφική πρέπει να είναι οι ταινίες αυτές. https://www.imdb.com/title/tt5461944/
rus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Στις 1/8/2019 στις 1:06 ΜΜ, armin είπε Lawrence of Arabia (1962) Η ταινια που εκλεψε το οσκαρ της χρονιας απο την παραπανω...και δικαιωματικα κατ'εμε. Πολυ πιο φιλοδοξη, πειραματικη και αναπαντεχα επικαιρη. Κουραζει σε καποια σημεια καθως εχει διαρκεια 4 ωρων (ειδα το extended cut τρομαρα μου..), αλλα παρα το γεγονος οτι το θεμα ειναι αρκετα απλο, οι χαρακτηρες και η πλοκη καταφερνουν να μεινουν ενδιαφεροντα. Οι ερμηνειες τιποτα το εντυπωσιακο. Αν σας δοθει η ευκαιρια να το δειτε σε σινεμα η σε καμια τεραστια τηλεοραση, μονο εκει αξιζει πραγματικα η προβολη. Συμφωνω μαζι σου. Το ειχα δει το 1986, αρχικα ηθελα να το δω στο Ραδιο Σιτυ της Πατησιων που τοτε ηταν ενας τεραστιος κιν/φος 3 επιπεδων. Τελικα δε τα καταφερα, δε προλαβα, και το ειδα λιγους μηνες αργοτερα σε απλο κιν/φο της Λ.Βουλιαγμενης. Στη τηλεοραση χανει αρκετα. Εχει επιβλητικη ατμοσφαιρα, σκηνοθεσια, κοστουμια, μουσικη, φωτογραφια, καστ. Επι της ουσιας όμως, όχι πολλα πραγματα. Οσκαρ της χρονιας, εννοεις το οσκαρ καλυτερης ταινιας? Πηρε και αλλα εξι. Γιατι τη λες επικαιρη? Αναφερεται στον Α΄ΠΠ.
armin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, rus είπε Οσκαρ της χρονιας, εννοεις το οσκαρ καλυτερης ταινιας? Πηρε και αλλα εξι. Γιατι τη λες επικαιρη? Αναφερεται στον Α΄ΠΠ. Επικαιρη ηταν, ειναι και λογικα θα συνεχισει να ειναι, οσο προσπαθουν εσωτερικες δυναμεις της περιοχης να παραβιασουν την συμφωνια Sykes - Picot (η οποια ηταν σιγουρα προχειροδουλεια συμφωνα και με τον ιδιο τον Lawrence της Αραβιας, αλλα τουλαχιστον σταθεροποιησε τη περιοχη για πολλες δεκαετιες). Ξεκινωντας με τον Nasser στα 50s, συνεχιζοντας με τον Saddam στα 90s, και τελειωνοντας με τη Τζιχαντ στα 10s, ολοι προσπαθουν ειτε να χαραξουν νεα συνορα ειτε να επαναφερουν την ιδεα του "χαλιφατου"..και ολα αυτα με τη δυτικη (η και ρωσικη πια) επιρροη απο πισω... Ε το Οσκαρ καλυτερης ταινιας εννοουσα..😅 Baby Driver (2017) Διασκεδαστικοτατη ταινια, με πολυ δραση, ιδιαιτερους χαρακτηρες και το σημειο κατατεθεν του Wright.. φανταστικο editing. Το τελος μου φανηκε αναπαντεχα κλισε αλλα και η κλισεδια εχει παντα τη γοητεια της. Πιστευω θα φανει λιγο παραξενη σε κοσμο που δεν ειναι οικειος με το στυλ του σκηνοθετη, αλλα ειναι σιγουρα μια απο τις πιο προσβασιμες ταινιες του Wright. 8/10 3
rus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, armin είπε Επικαιρη ηταν, ειναι και λογικα θα συνεχισει να ειναι, οσο προσπαθουν εσωτερικες δυναμεις της περιοχης να παραβιασουν την συμφωνια Sykes - Picot (η οποια ηταν σιγουρα προχειροδουλεια συμφωνα και με τον ιδιο τον Lawrence της Αραβιας, αλλα τουλαχιστον σταθεροποιησε τη περιοχη για πολλες δεκαετιες). Ξεκινωντας με τον Nasser στα 50s, συνεχιζοντας με τον Saddam στα 90s, και τελειωνοντας με τη Τζιχαντ στα 10s, ολοι προσπαθουν ειτε να χαραξουν νεα συνορα ειτε να επαναφερουν την ιδεα του "χαλιφατου"..και ολα αυτα με τη δυτικη (η και ρωσικη πια) επιρροη απο πισω... Φιλε μου η ταινια ασχολειται με έναν αξιωματικο του Βρετανικου Στεμματος που καταφερε στη διαρκεια του Α'ΠΠ να ενωσει τις αραβικες φυλες εναντιον της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας, στην οποια ηταν τυπικα υπηκοοι. Συνεπως η συμβολη του στη νικη της Ανταντ(στο πλευρο της οποιας ειμασταν κι εμεις από το 1917) ηταν σημαντικη. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από rus
armin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, rus είπε Φιλε μου η ταινια ασχολειται με έναν αξιωματικο του Βρετανικου Στεμματος που καταφερε στη διαρκεια του Α'ΠΠ να ενωσει τις αραβικες φυλες εναντιον της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας, στην οποια ηταν τυπικα υπηκοοι. Συνεπως η συμβολη του στη νικη της Ανταντ(στο πλευρο της οποιας ειμασταν κι εμεις από το 1917) ηταν σημαντικη. Οκ ευχαριστω πολυ για τη διευκρινηση....😅, λες και δεν ηξερα τι εβλεπα επι 4 ωρες.. Για να καταλαβεις τι εννοω πηγαινε στην αρχη της τριτης ωρας οπου γινεται ισως η πιο ιστορικα σημαντικη συζητηση στη ταινια μεταξυ του πριγκιπα Φαισαλ, του Λορενς και των βρετανων αξιωματικων. 1
rus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, armin είπε Οκ ευχαριστω πολυ για τη διευκρινηση....😅, λες και δεν ηξερα τι εβλεπα επι 4 ωρες.. Για να καταλαβεις τι εννοω πηγαινε στην αρχη της τριτης ωρας οπου γινεται ισως η πιο ιστορικα σημαντικη συζητηση στη ταινια μεταξυ του πριγκιπα Φαισαλ, του Λορενς και των βρετανων αξιωματικων. Οι περισσοτεροι δεν εχουν ιδεα σε θεματα Α'ΠΠ, δηλ. και να παρακολουθησουν τη ταινια δε θα καταλαβουν περι τινος προκειται αν καποιος δε τους εξηγησει. Προφανως οι αγγλοι φιλε μου δε γυρισαν μια υπερπαραγωγη για να ασχοληθουν με τα θεματα των αραβων ή τη συμφωνια που ανεφερες. Αυτό ηταν μερος του background. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από rus 1
Fan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Blade Runner 2049 Από τις πιο βαρετές ταινίες που είδα τελευταία. Μηδέν σασπένς και αδιάφορο σενάριο που δεν σώζεται με τίποτα. 3/10 2 1 3
HALF EVIL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, Fan είπε Blade Runner 2049 Από τις πιο βαρετές ταινίες που είδα τελευταία. Μηδέν σασπένς και αδιάφορο σενάριο που δεν σώζεται με τίποτα. 3/10 Το είδα και εγώ στο Netflix. Δεν ξέρω τι περίμενα να δω αλλά αυτό που είδα ήταν μια ταινία της σειράς. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Benvenuti Al Nord Ειναι η συνεχεια του Benvenuti al Sud (στο οποιο ενας ταχυδρομος απο το Μιλανο παιρνει μεταθεση στη Ναπολι). Τωρα ο φιλος του Alberto μετατιθεται απο το Castellabato στο Μιλανο. Μια πολυ χαριτωμενη ταινια, ιδιαιτερα ευχαριστη, που τονιζει τις διαφορες που εχει η βορεια Ιταλια με τη νοτια. Το κακο ειναι πως δεν ειναι σε καμια περιπτωση τοσο καλη οσο η πρωτη ταινια. Ισως αυτο να οφειλεται στο γεγονος πως τα στερεοτυπα για τους νοτιους ειναι πιο εντονα απο αυτα των βορειων. Παντως βλεπεται ανετα, ειναι καλο να εχετε δει την πρωτη ταινια για να ξερετε και τους χαρακτηρες, αλλα δεν ειναι και απαραιτητο ακριβως. 1
Voodooman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Blades of Glory Δύο κορυφαίοι πατινέρ και άσπονδοι εχθροί αποκλείονταιι δια βίου από το άθλημα, αλλά βρίσκουν ένα παραθυράκι, σύμφωνα με το οποίο μπορούν να επιστρέψουν στο πατινάζ ως...ζευγάρι... Ο Φέρελ δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, απλά δεν τον βρίσκω αρκετά αστείο. Εδώ έχουμε μία ταινία που μου θυμίζει τα μπιμπελό της γιαγιάς και της μαμάς. Ένα δημιούργημα φτιαγμένο με ευτελές υλικό, πάνω στο οποίο πέρασαν ένα φτηνό βερνίκι, για να φτιαχτεί κάτι χωρίς πραγματική αξία. Το "πρόβλημα" όμως και η διαφορά της ταινίας είναι ότι είναι φτιαγμένη με αυτόν ακριβώς τον σκοπό, να είναι και να φαίνεται φτηνή. Και αυτό το κάνει με μία κιμπαροσύνη, χωρίς να κραυγάζει ιδιαίτερα και χωρίς να ξεπέφτει σε υπερβολικά γκάγκς. Δεν φτάνει την χοντροκοπιά των αδελφών Φαρέλλι, τουλάχιστον επιφανειακά, γιατί από κάτω γίνεται της τρελής. Για εμένα το κλου της ταινίας είναι η υποβόσκουσα ερωτική έλξη μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών που ποτέ δεν φανερώνεται, και-ίσως-ούτε καν υπονοείται, παρόλα αυτά την βλέπω!.. Όλη η ταινία είναι φτιαγμένη με αυτόν τον τρόπο, δεν καταλαβαίνεις που σταματάει η συνειδητή προσπάθεια διακωμώδησης εντός ορίων και που αρχίζει η καφρίλα, τί κάνουν οι συντελεστές επίτηδες και τι τους ξεφεύγει. Την παρακάτω σκηνή θα την πάρω στον τάφο μου μαζί με μερικές ακόμη από τον Θου-Βου, το Coming to America και το Trading places Για να μην το ψάχνετε, η Nancy Kerrigan είναι η πατινέζ της οποίας το πόδι υποτίθεται (;) έβαλε να χτυπήσουν η Τόνια Χάρντινγκ το 1994, ώστε να μην μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να χάσει την συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από Voodooman
Undertaker1982 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Είδα χτες το θεέ μου τι σου κάναμε 2 Χάλια μαύρα....καμία σχέση το ενα
nikosmat7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 To John wick 3. Καταλαβαίνω τη τρέλα με τον Ρηβς τελευταία αλλά ειλικρινά εμένα η ταινία δε μου άρεσε. Ισως να μην είναι και το στυλ μου 1
Symbad Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, nikosmat7 είπε To John wick 3. Καταλαβαίνω τη τρέλα με τον Ρηβς τελευταία αλλά ειλικρινά εμένα η ταινία δε μου άρεσε. Ισως να μην είναι και το στυλ μου Δεν ξέρω για το 3, πάντως και το 1 που είδα το βρήκα μετριότατο. Οπότε προσπερνάω 2 και 3... 1 1
μαστερ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Στις 4/8/2019 στις 3:28 ΠΜ, Fan είπε Blade Runner 2049 Από τις πιο βαρετές ταινίες που είδα τελευταία. Μηδέν σασπένς και αδιάφορο σενάριο που δεν σώζεται με τίποτα. 3/10 Μα γιατι: Αφου παιζει το συγχρονο τερας της υποκριτικης!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα