hocico0777 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Το martyrs ήταν πολύ δυνατή ταινία όντως. Οπως εγραψα και στο αρχικο σχόλιο μου διάβασα πολλά σχόλια που κράζανε την ταινία λόγω του αηδιαστικού τελευταίου 20λεπτου. Θα τη δω να μου φύγει και η περιέργεια.Αηδιαστικότερο από το human centipede δε νομίζω να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Στον αγώνα για το ψωμί (2017) - IMDb Η ζωή ενός κοριτσιού και κατ' επέκταση των γυναικών στην χώρα των Ταλιμπάν. Ταινία που αν και animation σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα κατά την θέασή της, διότι μπορεί να υποψιαζόμαστε πως είναι η ζωή των γυναικών κάτω από ένα τέτοιο καθεστώς, αλλά είναι αλλιώς να το βλέπεις αυτό, έστω και μέσα από μια ταινία, έστω και με την μορφή animation. Δεν παρουσιάζονται πάντως όλοι οι άνδρες ως κακοί. Υπάρχουν κακοί που το έχουν στο πετσί τους, υπάρχουν κακοί που έγιναν έτσι παρασυρόμενοι από την προπαγάνδα, υπάρχουν κακοί που σε έναν βαθμό συμπεριφέρονται ως υποχρεωμένοι να επιδείξουν κακία απέναντι στις γυναίκες που παραβιάζουν τους περιορισμούς που το καθεστώς τους έχει θέσει, αλλά κάπου θα βάλουν φρένο σε αυτή τους την επίδειξη, υπάρχουν όμως και καλοί άνδρες που θα βοηθήσουν την μικρή μας πρωταγωνίστρια. 7.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 7/11/2024 στις 10:49 ΠΜ, Arkin είπε Αν το ήθελε θα εδινε τερματισμό όταν έπρεπε. Αλλά όπως είπα λειτουργεί ο ίδιος εαυτος στο υποσυνείδητο απλά η προσωπικότητα είναι κάτι άλλο. Elizabeth 2 απλα οχι 100% ίδια προσωπικότητα O καθενας θα εδινε τερματισμο αμεσως, γιατι αμεσως θα καταλαβαινε οτι ειναι κατι που δεν τον συμφερει ουτε τον βοηθαει σε κατι. Γιαυτο εξηγω οτι η κεντρικη ιδεα πασχει. Εσυ θα ηθελες να δημιουργησεις τον... Arkin 2 που θα εκανε οτι του γουσταρε χωρις να τον ελεγχεις? Τωρα που το πες μου θυμισες τον "Πολλαπλο Εαυτο μου"(1996), ο Μαικλ Κητον δημιουργει 3 κλωνους για να τον βοηθουν στις αυξημενες υποχρεωσεις του, αλλα τελικα αυτοι κανουν οτι τους καπνισει 😀 Αυτο βεβαια δεν ειναι θριλερ αλλα κωμωδια, αν δε το εχεις δει σου το συνιστω. Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:16 μμ από fitsoulas2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. Κυριακή στις 08:23 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:23 μμ (επεξεργασμένο) Από τις πιο σκληρές ταινίες έβερ το substance Απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Προσοχή μεγάλη μην τυχόν έχετε κάνα παιδί κοντά. 6/10 από εμένα μόνο για την ιδέα Επεξ/σία Κυριακή στις 08:25 μμ από margaritagr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. Τρίτη στις 08:08 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:08 μμ On 10/11/2024 at 20:23, margaritagr said: Από τις πιο σκληρές ταινίες έβερ το substance Απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Προσοχή μεγάλη μην τυχόν έχετε κάνα παιδί κοντά. 6/10 από εμένα μόνο για την ιδέα Επειδή θέλω να την δω, αλλά δεν αντέχω το gore, τι να περιμένω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. Τρίτη στις 08:23 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:23 μμ 14 λεπτά πριν, Voodooman είπε Επειδή θέλω να την δω, αλλά δεν αντέχω το gore, τι να περιμένω; Ετοιμάσου. images.mp4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 μμ (επεξεργασμένο) Παιδες μολις τελειωσα, με δοσεις αφου ειναι 3 ωρες, το κομη Μοντε Κριστο. Τα γραφω αυτα για οσους δε το εχετε δει ακομη, επειδη ειναι η ταινια της χρονια λεμε....... θα παθετε πλακα με το ποσο καλη ειναι. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:36 μμ από Gogotsa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. Τρίτη στις 10:57 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:57 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Gogotsa είπε Παιδες μολις τελειωσα, με δοσεις αφου ειναι 3 ωρες, το κομη Μοντε Κριστο. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:58 μμ από fitsoulas2024 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:39 μμ 3 hours ago, ikaruga24 said: Ετοιμάσου. images.mp4 Α, εντάξει, δεν με ενόχλησε το συγκεκριμένο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα