Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; [Part III]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Το martyrs ήταν πολύ δυνατή ταινία όντως. Οπως εγραψα και στο αρχικο σχόλιο μου διάβασα πολλά σχόλια που κράζανε την ταινία λόγω του αηδιαστικού τελευταίου 20λεπτου. Θα τη δω να μου φύγει και η περιέργεια.Αηδιαστικότερο από το human centipede δε νομίζω να είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

image.jpeg.0ec2f54f1f7fe06c203268b875b4b604.jpeg

Στον αγώνα για το ψωμί (2017) - IMDb

Η ζωή ενός κοριτσιού και κατ' επέκταση των γυναικών στην χώρα των Ταλιμπάν. Ταινία που αν και animation σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα κατά την θέασή της, διότι μπορεί να υποψιαζόμαστε πως είναι η ζωή των γυναικών κάτω από ένα τέτοιο καθεστώς, αλλά είναι αλλιώς να το βλέπεις αυτό, έστω και μέσα από μια ταινία, έστω και με την μορφή animation. Δεν παρουσιάζονται πάντως όλοι οι άνδρες ως κακοί. Υπάρχουν κακοί που το έχουν στο πετσί τους, υπάρχουν κακοί που έγιναν έτσι παρασυρόμενοι από την προπαγάνδα, υπάρχουν κακοί που σε έναν βαθμό συμπεριφέρονται ως υποχρεωμένοι να επιδείξουν κακία απέναντι στις γυναίκες που παραβιάζουν τους περιορισμούς που το καθεστώς τους έχει θέσει, αλλά κάπου θα βάλουν φρένο σε αυτή τους την επίδειξη, υπάρχουν όμως και καλοί άνδρες που θα βοηθήσουν την μικρή μας πρωταγωνίστρια.

7.5/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/11/2024 στις 10:49 ΠΜ, Arkin είπε

Αν το ήθελε θα εδινε τερματισμό όταν έπρεπε. Αλλά όπως είπα λειτουργεί ο ίδιος εαυτος στο υποσυνείδητο απλά η προσωπικότητα είναι κάτι άλλο. Elizabeth 2 απλα οχι 100% ίδια προσωπικότητα

O καθενας θα εδινε τερματισμο αμεσως, γιατι αμεσως θα καταλαβαινε οτι ειναι κατι που δεν τον συμφερει ουτε τον βοηθαει σε κατι. Γιαυτο εξηγω οτι η κεντρικη ιδεα πασχει. Εσυ θα ηθελες να δημιουργησεις τον... Arkin 2 που θα εκανε οτι του γουσταρε χωρις να τον ελεγχεις? Τωρα που το πες μου θυμισες τον "Πολλαπλο Εαυτο μου"(1996), ο Μαικλ Κητον δημιουργει 3 κλωνους για να τον βοηθουν στις αυξημενες υποχρεωσεις του, αλλα τελικα αυτοι κανουν οτι τους καπνισει 😀 Αυτο βεβαια δεν ειναι θριλερ αλλα κωμωδια, αν δε το εχεις δει σου το συνιστω.

multiplicity-2.jpg

Επεξ/σία από fitsoulas2024

Από τις πιο σκληρές ταινίες έβερ το substance 

Απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. 

Προσοχή μεγάλη μην τυχόν έχετε κάνα παιδί κοντά. 
6/10 από εμένα μόνο για την ιδέα 

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 1

On 10/11/2024 at 20:23, margaritagr said:

Από τις πιο σκληρές ταινίες έβερ το substance 

Απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. 

Προσοχή μεγάλη μην τυχόν έχετε κάνα παιδί κοντά. 
6/10 από εμένα μόνο για την ιδέα 

Επειδή θέλω να την δω, αλλά δεν αντέχω το gore, τι να περιμένω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες μολις τελειωσα, με δοσεις αφου ειναι 3 ωρες, το κομη Μοντε Κριστο.

Τα γραφω αυτα για οσους δε το εχετε δει ακομη, επειδη ειναι η ταινια της χρονια λεμε....... θα παθετε πλακα με το ποσο καλη ειναι.

Επεξ/σία από Gogotsa

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Gogotsa είπε

Παιδες μολις τελειωσα, με δοσεις αφου ειναι 3 ωρες, το κομη Μοντε Κριστο.

alfrend.png

Επεξ/σία από fitsoulas2024
  • Like 1
  • Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...