johnyboy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Σπάνια γράφω κριτικές πλέον για ταινίες που είδα αλλά το Capernaum αξίζει τον κόπο. Αν την έβλεπα πρίν γίνω γονιός ίσως να μην με επηρέαζε τόσο, αλλά σαν γονιός ένιωσα κάπως. Πολύ δυνατή ταινία που σε κάνεις να σκέφτεσαι πάρα πολλά πράγματα. 8.5/10 https://www.imdb.com/title/tt8267604/?ref_=ext_shr 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το Capernaum είναι ταινία "βαριά" και για λίγους. Από την άλλη είναι ΑΡΙΣΤΟΎΡΓΗΜΑ. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από liakinen 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Speak No Evil 2024 Πολυ δυνατο θριλερακι, remake του Δανεζικου ομωνυμου θριλερακιου που ειχε βγει το 2017 (νομιζω). Το πρωτο μερος ειναι σχεδον ολοιδιο με το οριτζιναλ, το οποιο δεν ειναι κακο σαν concept. Επειτα ομως διαφοροποιειται αρκετουτσικα, το οποιο επισης δεν ειναι κακο. Το οριτζιναλ ηταν πιο ατμοσφαιρικο και πιο σοκαριστικο για μενα σε σημεια. Απο την αλλη, ηταν γεματο ηλιθιες αποφασεις. Καταλαβαινα τι ηθελαν να περασουν, αλλα οι αποφασεις τους ηταν ηλιθιες. Σε αυτο αντιθετα, οι αποφασεις των ηρωων ηταν πιο "λογικες", αλλα ταυτοχρονα συνολικα η ταινια ηταν λιγοτερο ατμοσφαιρικη και πιο αμερικανοποιημενη. Πραγμα που λειτουργει. Αν καποιος δεν εχει δει το παλιο (που του προτεινω να το κανει), θα το απολαυσει ακομα περισσοτερο νομιζω γιατι εχει περισσοτερο σασπενς ετσι (αν κι εγω που ηξερα τι γινοταν, παλι ημουν σε αναμμένα καρβουνα για το τι θα γινει). Αν καποιος εχει δει το παλιο, παλι αξιζει να το δει, διοτι ειναι αλλαγμενο αρκετα, ειδικα προς το τελος (το οποιο μου αρεσε απειρως περισσοτερο απο του δανεζικου). 8/10 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου On 02/10/2024 at 19:53, Gogotsa said: Εντωμεταξυ τα τσιμανια δεν εχουν βγαλει ακομη ελληνικους υποτιτλους για κανενα απο τα 2 αυτα horrorakia. Θα περιμενω υπομονετικα, οσοι εχετε επαφες με αυτες τις ομαδες, στειλτε τους κανα μηνυμα...... Οι ομάδες έχουν τελειώσει. Λίγοι, αυτόνομοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού έμειναν, μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Οι ομάδες έχουν τελειώσει. Λίγοι, αυτόνομοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού έμειναν, μόνο. .....μησε τα @@@ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managermono Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου the platform 2 πολυ κακο και βαρετο 3/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, managermono είπε the platform 2 πολυ κακο και βαρετο 3/10 Ελεγα να το δω το σ/κ αν προλαβαινα και ας διαβασα οτι ηταν φολα, επειδη μου αρεσε το πρωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managermono Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου speak no evil το remake του 2024 ρε πανε καλα? δεν ντραπηκαν να χαλασουν ετσι μια πολυ καλη ταινια? ξεφτιλα απλα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, managermono είπε speak no evil το remake του 2024 ρε πανε καλα? δεν ντραπηκαν να χαλασουν ετσι μια πολυ καλη ταινια? ξεφτιλα απλα δεν έχω δει την πρωτότυπη αλλά η φετινή μου φάνηκε πολύ τίμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profile Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, managermono είπε ρε πανε καλα? δεν ντραπηκαν να χαλασουν ετσι μια πολυ καλη ταινια? Δεν τη χάλασαν. Την έκαναν αμερικάνικη. Σαφώς ο Ψυχολογικός τρόμος η ένταση και η αγωνία υπάρχει μόνον στην δανέζικη. Οι σκανδιναβοί είναι μανούλα σ'αυτά. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Έχω πλακώσει τα animations αυτή την περίοδο. Όλα αξιόλογα. Απλά στο Shrek που είναι το παλαιότερο 3D, πλέον βγάζει μάτια το πόσο έχει προχωρήσει το animation από τότε. Πριγκίπισσα Μονονόκε (1997) - IMDb Η χαμένη Ατλαντίδα (2001) - IMDb Σρεκ (2001) - IMDb Αυτοκίνητα (2006) - IMDb Βρέχει κεφτέδες (2009) - IMDb Επίσης προτεινόμενες παλιές ταινίες (όχι animation) για να περάσει κάποιος την ώρα του, τα Στα ίχνη του χαμένου θησαυρού (2004) - IMDb Μια νύχτα στο μουσείο (2006) - IMDb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Εγω δε μπορω να δω τωρα πια animation...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Speak no evil Ειχα νωπο και το δανεζικο. Οκ απο ατμοσφαιρα η μερα με τη νυχτα. Και το remake τιμιο παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Gogotsa είπε Εγω δε μπορω να δω τωρα πια animation...... Πέρα από τα παραπάνω που πολλά είναι στην κατηγορία "παιδικά", υπάρχουν και ταινίες - συνήθως από Ιαπωνία - που αξίζει κάποιος να δει, ακόμα και αν έχει αφήσει πίσω του τα animations. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Members Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Κι εμένα μια χαρά μου φάνηκε το Speak No Evil, που το είδα γιατί διάβασα πως άλλαζε από τη μέση και μετά (γενικά βαριέμαι τα ριμέικ και τις μεταφορές όταν είναι πιστά στο πρωτότυπο και δεν έχω να περιμένω καμία έκπληξη). Πάνω κάτω θα το έβαζα σε παρόμοιο επίπεδο με το επίσης συμπαθητικό (όχι πάντως κανένα αριστούργημα) πρωτότυπο. Και τα δύο είχαν φινάλε που με διαφορετικό τρόπο το καθένα, μου άρεσαν. Ίσως το δανέζικο να μου άρεσε λίγο παραπάνω, αλλά νομίζω πως είναι από τις περιπτώσεις που απλά θα προτιμήσεις αυτό που έτυχε να δεις πρώτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα