star12 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) POLTERGEIST 1982 μεγαλωσα με αυτη τη ταινια αφου τη βλεπω απο παιδι στα 80ς.Σιγουρα φερνει την υπογραφη του στηβεν σπιλπμεργνκ,ενω καπιες 2 σκηνες στην αρχη σαν φωτογραφια πιο πολυ θα θυμισουν λιγο και το στενες επαφες. Ωστοσο βλεποντας της παλι μετα απο καιρο,παραμενει το ιδιο κλασσικη. Tα εφε παιζουν το κυριο ρολο,μιας και σε μεγαλη τηλεοραση 4κ ειναι απολαυση.Η ενσταση μου ειναι σε κανα 2 σκηνες μονο που φαινονται λιγο αστειες οσο αφορα τα εφε.στη σκηνη με το τερας που βγαινει απ τη ντουλαπα εισαι σε κατασταση λολ,στην σκηνη ομως που δειχνουν τα πνευματα να παρελαζουν,εισαι WOW το κοριτσακι γλυκο στο πρωτο μερος ,kαι εδωσε τρομερη ερμηνεια. και προς το φιναλε το στορυ απογειωθηκε. Κατι επισης που ειχα δει σε αφιερωμα για τη ταινια ειναι πως το εργο θεωρηθηκε καταραμενο οπως και η προφητεια του 76 για το λογο, 'οτι οι σκελετοι που χρησιμοποιησαν δεν ηταν ψευτικοι αλλα πραγματικοι.ο σκηνοθετης προφανως ηθελε να το κανει καπως ρεαλιστικο το εργο,ενω ειχα ακουσει πως καπιες αντιδρασεις των ηθοπιων ηταν αληθινες οταν τους εβλεπαν να πεταγωνται πανω τους. Τωρα γιατι ηταν καταραμενη; μετα το νουμενο 1 η κοπελα η κορη της οικογ η μεγαλη δολοφονηθηκε απ τον ζηλιαρη φιλο της.Και η χεδερ η καρολ αν της ταινιας,εχασε τη ζωη της απο μια ανιατη ασθενεια οταν γυριζαν το νουμερο 3.Τουλαχιστον ετσι ειπαν οταν αυτες οι 2 εχασαν τις ζωες τους. Παρολα αυτα παραμενει ενα απ τα πιο εντυπωσιακα εργα του σπιλμπεργκ,και θα την ελεγα πιο πολυ οτι ειναι ενα εργο φαντασιας παρα χορορ. Aμφιβαλω αν κανεις θα τρομαζε βλεποντας το εργο πρωτη φορα σημερα.Εκτος αν το βλεπε πενταχρονο. Συμφωνω με παραπανω ριβιου,οτι το 2 ηταν καπως χλιαρο,Αλλα το τριτο μερος που δυστηχως στερησε τη ζωη τη μικρησ χεδερ,ηταν και το πιο σκερι, και θυμιζε λιγο φρεντι σε καπια σημεια. Σαν το στενες επαφες ειναι μια ταινια που αξιζει να την εχεις σε BLUE RAY 4K Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από star12 2
dimus1985 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Στις 13/4/2020 στις 10:22 ΠΜ, johnyboy είπε Once upon a time in Hollywood. Στην αρχή ξενέρωσα λίγο, ειδικά μια συγκεκριμένη σκηνή με χάλασε αρκετά. Στο τέλος εκλασα στο γέλιο. Ανάμεικτα συναισθήματα μπορώ να πω και σίγουρα δεν είναι από τις ταινίες που θα ξεχάσεις μετά από καιρό. 7/10 The platform. Η ταινία είναι αρκετά καλή με πολύ δυνατά μηνύματα και ίσως λίγο σκληρή σε κάποια σημεία. 7/10. Θέλω να σχολιάσω το νεφτλιξ επειδή εκεί την είδα. Ξεκινάει και βλέπω τα πιξελ από τον καναπέ. Τσεκάρω και έπαιζε με 0.57 mbps σε 1080. Είδα όλη την ταινία σε μαύρο χάλι και είναι απαράδεκτο να ζητάνε 14 ευρώ για τέτοια χάλια ποιότητα. Ρώτησα και άλλον και σε εκείνον έπαιζε με 0.57 mbps. Πληρωνεις και στο τέλος καταλήγεις πάλι στον θείο επειδή αυτό που πληρώνεις είναι άθλιο. Για γέλια. Απλα επειδη εχω λιωσει οπως πολλοι στο νετφλιξ αυτες τις μερες να πουμε πως ΜΟΝΟ στο platform επεσε τετοιο πετσοκομα.Σε 4κ οντως παιζει 1080 με 0.57bitrate και ειναι οριακα unwatchable.Σε οτιδηποτε αλλο ειδα η ποιοτητα ειναι αν οχι κανονικη ελαχιστα πεσμενη.
Lalakis1975 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μόλις το τελείωσα... 6/10 Καλη ταινία με ωραία ανατροπή στο τέλος, δείτε την.
johnyboy Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, dimus1985 είπε Απλα επειδη εχω λιωσει οπως πολλοι στο νετφλιξ αυτες τις μερες να πουμε πως ΜΟΝΟ στο platform επεσε τετοιο πετσοκομα.Σε 4κ οντως παιζει 1080 με 0.57bitrate και ειναι οριακα unwatchable.Σε οτιδηποτε αλλο ειδα η ποιοτητα ειναι αν οχι κανονικη ελαχιστα πεσμενη. Πλέον δεν ασχολούμαι ξανά με την απάτη, το αφήνω μόνο και μόνο για την γυναίκα. τις κατεβάζω είτε τις έχει είτε όχι.
Arkin Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, polonos1313 είπε FARGO https://www.imdb.com/title/tt0116282/?ref_=nv_sr_srsg_3 Πρόκειται για αληθινή ιστορία...καλούτσικη αλλά ίσως φταίει και με επηρέασε το οτι έχω δει την σειρά την 1η σεζον η οποία για μένα είναι πολύ καλύτερη ! Δεν εχω δει την ταινια αλλα επειδη εχω δει τις σεζον να πω οτι δεν ειναι αληθινη ιστορια. Το true story που γραφονυ στην αρχη στις σειρες το πηραν απο την ταινια η οποια σκεψη ηταν του σκηνοθετη ωστε να νομιζει ο θεατης οτι ειναι αληθινη ιστορια. Δεν ειναι ομως.
Arkin Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, polonos1313 είπε Αληθινή ιστορία όπως το conjuring δηλαδη κι αυτό καταλαβά χαχαχαχαχα. Τις αλλες 2 σεζόν δεν τις είδα ....αξίζουν όσο η πρώτη ? Η δευτερη αξιζει αρκετα ναι και ειναι prequel της πρωτης σεζον η τριτη δεν μου αρεσε το τελος που αφηνει στον θεατη να επιλεξει. Την δευτερη δες την σιγουρα. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από Arkin
HALF EVIL Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, polonos1313 είπε FARGO https://www.imdb.com/title/tt0116282/?ref_=nv_sr_srsg_3 Πρόκειται για αληθινή ιστορία...καλούτσικη αλλά ίσως φταίει και με επηρέασε το οτι έχω δει την σειρά την 1η σεζον η οποία για μένα είναι πολύ καλύτερη ! Σοβαρά τώρα;
HALF EVIL Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, polonos1313 είπε ??? Εννοώ θεωρείς τη σειρά καλύτερη από την ταινία; 1
Arkin Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Dune[1984][Extended] https://www.imdb.com/title/tt0087182/?ref_=nv_sr_srsg_1 Πολυ κακη ταινια σε παρα πολλα επιπεδα. Ενω ξεκιναει πολυ ωραια με τιμιο lore και με μεγαλες προοπτικες καταληγει να εχουμε χαρακτηρες καρικατουρες ασυνεχες σκηνες η σκηνες που δεν βγαζουν νοημα και ενω σε σημεια εχουμε καλα εφε για την εποχη σε αλλα μιλαμε για b-movie στην καλυτερη(πχ με τις ασπιδες). Οι σκηνες δρασης κακιστες ουτε καν ο ηχος δεν κολλαει στο 90% της ταινιας και γενικα τετοιο χαλι ειχα πολυ καιρο να δω. Ουτε καν η ατμοσφαιρα δεν πειθει. Βλεπω οτι βγαινει νεο Dune φετος το Δεκεμβριο και ελπιζω να αξιοποιησουν οπως πρεπει το lore των βιβλιων και να δουμε κατι καλυτερο απο την πρωτη ταινια που ειναι ενας αχταρμας. 5/10 Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από Arkin 1
*nenya* Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 4 minutes ago, pouakaltsa said: Spirited Away Οπτικό και μουσικό υπερθέαμα, στο top 5 ταινιών του Miyazaki (αλλά για μένα όχι No1). 1
pouakaltsa Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, *nenya* είπε Οπτικό και μουσικό υπερθέαμα, στο top 5 ταινιών του Miyazaki (αλλά για μένα όχι No1). Εχω σκοπο να δω κι αλλες, τωρα που υπάρχει χρόνος. Γενικα θελω να ολες τις ταινιες απο studio ghibli. Απλα τις βλέπω, τωρα οσον αφορα μουσικη, εικόνα κτλ δεν ειμαι καλη στο να τα κρινω. 🙈
PumpkinPie Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, *nenya* είπε Οπτικό και μουσικό υπερθέαμα, στο top 5 ταινιών του Miyazaki (αλλά για μένα όχι No1). Ποια είναι για σένα το #1;;
*nenya* Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, pouakaltsa said: Εχω σκοπο να δω κι αλλες, τωρα που υπάρχει χρόνος. Γενικα θελω να ολες τις ταινιες απο studio ghibli. Απλα τις βλέπω, τωρα οσον αφορα μουσικη, εικόνα κτλ δεν ειμαι καλη στο να τα κρινω. 🙈 Γιατί βρε; Εκφράσου! Μιλάμε για ταινίες που μιλάνε απ'ευθείας στην καρδιά. Nausicaa, Howl's Moving Castle, Princess Mononoke, My Neighbor Totoro.....καλή θέαση! 1 minute ago, PumpkinPie said: Ποια είναι για σένα το #1;; ❤️ Nausicaa και αμέσως μετά Howl's Moving Castle. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από *nenya* 2
PumpkinPie Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, *nenya* είπε Γιατί βρε; Εκφράσου! Μιλάμε για ταινίες που μιλάνε απ'ευθείας στην καρδιά. Nausicaa, Howl's Moving Castle, Princess Mononoke, My Neighbor Totoro.....καλή θέαση! ❤️ Nausicaa και αμέσως μετά Howl's Moving Castle. Μόλις προστέθηκαν στη λίστα του μtorrent 😉😇
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα