Tresorikos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Απόσταση και γωνία θέασης: θα δείξει έχω χώρο στους δικούς μου θέλω μεγάλη tv σε όποιο σπίτι κ να πάω Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες. Ναι για ταινιες από torrent, bluray, dvd, Netflix , gaming για ps4 και να είναι σούπερ κ στο ps5 οοοταν έρθει για ποδόσφαιρο κ God of War κτλ Και nintendo switch , pc monitor πιο σπάνια digea, για αθλητικες διοργανώσεις προτίμηση σε μέγεθος θέλω 65 μέχρι 75 εκτός αν αξίζει να κάνω υποχώρηση σε 55 με τεράστια διαφορά στην εικόνα ίσως το Σκεφτώ Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; (το 3d μου αρέσει αλλά δεν βγαίνουν τώρα πια κ πολλές αν υπάρχει κάτι που να αξίζει θα το κοιτάξω αρκεί ναμην χάνει σε εικόνα κ όταν δεν έχω 3d... smart, ultra HD, Hdr ναι τα θέλω όλα αυτά smart hdr κ καλό ήχο αν γίνεται Έχω διαβάσει ότι καλύτερες είναι οι OLED και οι qled αν υπάρχουν κάποιες επιλογές ας τις βάλετε Το badget είναι από 800 μέχρι 2000+ τι εννοώ ας πούμε κάποια που έχει 2300 με Την επιστροφή που δίνουν - 20% πάει στα 1800 οπότε ίσως ζοριστω να τα δώσω Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Διάβασα καλά σχόλια για την https://www.skroutz.gr/s/10781784/LG-65SJ810V.html Και είχα δει με καλό υλικό την https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue75mu7002txxh-1196129.html?rbtc=bep|pf|||p|bp_product_feed|&ref=bestprice.gr Κατάστημα προτίμησης σκέφτομαι για media markt λόγω 20% επιστροφής σε yellows κ αν γίνεται να τα πάρω με πιστωτική αλλα αν υπάρχει αλλού φθηνότερο δεν θα πω όχι.. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους αααααν ασχοληθεί κανείς μαζί μου χα 😂
KoreanW Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 hour ago, Tresorikos said: OLED και οι qled μην παρεξηγήσεις αυτό που θα πω καθότι δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα φίλε μου, η επισήμανση η δική μου είναι πως το μόνο κοινό που έχουν οι «oled» και οι «qled» είναι η παρόμοια ηχολαλιά, αν κάποια εταιρεία έβγαζε και ...dled θα ήταν παρέα με τις προηγούμενες :D και για να γίνω πιο κατανοητός η νέα τεχνολογία (με τα συν και τα πλην) είναι η oled, η παλιά γενιά τεχνολογίας είναι η led και το qled είναι μαρκετινίστικο τρικάκι συγκεκριμένης μάρκας που ανήκει στην γενιά τηλεοράσεων led
Tresorikos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, KoreanW είπε μην παρεξηγήσεις αυτό που θα πω καθότι δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα φίλε μου, η επισήμανση η δική μου είναι πως το μόνο κοινό που έχουν οι «oled» και οι «qled» είναι η παρόμοια ηχολαλιά, αν κάποια εταιρεία έβγαζε και ...dled θα ήταν παρέα με τις προηγούμενες :D και για να γίνω πιο κατανοητός η νέα τεχνολογία (με τα συν και τα πλην) είναι η oled, η παλιά γενιά τεχνολογίας είναι η led και το qled είναι μαρκετινίστικο τρικάκι συγκεκριμένης μάρκας που ανήκει στην γενιά τηλεοράσεων led Ναι διάβασα πριν γράψω τι ζητάω ότι δεν έχει τεράστιες διάφορες η qled απτις led έστω κ αν είναι λίγο καλύτερες αλλά δεν αξίζουν τόσα λεφτά που ζητάνε παραπάνω. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω να βοηθάει κάποιος για να δω τι παραγγελία να κάνω. Γιατί δεν θέλω να δώσω ένα σκασμό λεφτά στα τυφλά. Θέλω αφού τα σκάσω να κάνω μια δυνατή αγορά από κάποιον που ασχολείται παραπάνω να βοηθησει. Ας πούμε είδα την LG b7 νομίζω, 55άρα OLED μου άρεσε αν κ δεν έπαιζε καλό υλικό έδειχνε καλύτερα απτις άλλες αλλα σκέφτομαι αξίζει να αφήσω μια 75αρα για μια 55 ιντσών;
alexakos89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Tresorikos είπε Ναι διάβασα πριν γράψω τι ζητάω ότι δεν έχει τεράστιες διάφορες η qled απτις led έστω κ αν είναι λίγο καλύτερες αλλά δεν αξίζουν τόσα λεφτά που ζητάνε παραπάνω. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω να βοηθάει κάποιος για να δω τι παραγγελία να κάνω. Γιατί δεν θέλω να δώσω ένα σκασμό λεφτά στα τυφλά. Θέλω αφού τα σκάσω να κάνω μια δυνατή αγορά από κάποιον που ασχολείται παραπάνω να βοηθησει. Ας πούμε είδα την LG b7 νομίζω, 55άρα OLED μου άρεσε αν κ δεν έπαιζε καλό υλικό έδειχνε καλύτερα απτις άλλες αλλα σκέφτομαι αξίζει να αφήσω μια 75αρα για μια 55 ιντσών; να διαβασεις επισης και τα κακα που εχουν οι OLED. burn in,μικροτερη διαρκεια ζωης χρωματων,το ασπρο σε αλλους δεν ειναι καταλευκο. τα ζυγιζεις και αποφασιζεις. σε αρκετους οι oled βγαζουν θεμα με στασικη εικονα καμενη στην οθονη και πανε για αλλαγη. αν θα παρεις oled να παρεις οπωςδηποτε εγγυηση εξτρα. σαν την εικονα της oled νομιζω δεν υπαρχει.αν και ενα παλικαρι πηρε sony 9005 και ειχε καλυτερη ευκρινια και ασπρο απο την oled και καλυτερο smart.απο ηχο δεν μας ειπε. αλλα οχι τοσο καλα μαυρα.και πηρε sony γιατι η lg του εκανε θεμα με καψιμο στο πανελ. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από alexakos89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα