Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,εχω δυο συσκευες 5s αυτη τη στιγμη που καθονται στο συρταρι και θελω να δω μηπως μπορω να σωσω καμια.

To πρωτο κινητο λειτουργουσε αψογα μεχρι πριν κατι βδομαδουλες. Με εξαιρεση κατι μικρα γκλιτσακια στην οθονη καπου καπου (γιατι ειναι αλλαγμενη) ολα λειτουργουσαν ρολοι,μεχρι που μια μερα η αδερφη μου μου το επιστρεφει κολλημενο στην εκινηση. Κανω λοιπον οτι εκανα συνηθως οταν κολλουσαν προηγουμενα iPhone στην αρχικη,ξεσυνδεω την οθονη και την ξανασυνδεω γιατι κατα κυριο λογο απο εκει προερχεται αυτο το κολλημα (υπαρχει και η περιπτωση της μπαταριας,ομως το ελεγξα και δεν επιασε). Για να μην τα πολυλογω προσπαθησα να κανω reset μεσω iTunes μπας και παρει μπρος. Το αποτελεσμα ηταν να κολλησει στο recovery mode και καθε φορα που παω να το επαναφερω στις εργοστασιακες να μου βγαζει error 9 στο iTunes ή 2000κατι αναλογως τα κεφια,γενικα δεν κανει restore ουτε και σε DFU mode,με ξαναπεταει στο recovery mode.

Το δευτερο κινητο,αληθεια δεν ξερω τι σκατα εχει. Το ειχα αγορασει απο ενα μελος του insomnia πριν κατι μηνες με σκοπο να χρησιμοποιησω την μητρικη του,πραγμα το οποιο ποτε δεν εκανα μιας και δεν λειτουργουσε το touch id. Το προβλημα του συγκεκριμενου κινητου ειναι στην διαχειρηση της μπαταριας,παρολο που την αλλαξα (φοραει καινουρια μπαταρια με 0 κυκλους φορτισης) το προβλημα παραμενει. Οταν το ανοιξεις θα σου δειχνει 1% σε κανα λεπτο θα σε παει στο 80% και μετα θα κλεισει,θα κανει επανεκινηση και ξανα απ την αρχη. Υποψιαζομαι προβλημα στην μητρικη.

Εστω την μια να σωσω παιδια,ειναι πραγματικα κριμα,ευχαριστω.

Δημοσ.

Εαν εχεις antivirus στον υπολογιστη βγαλτο και ξαναδοκίμασε.

Τσεκαρε τις συνδεσεις και τις καλωδιοταινίες εσωτερικα.

Δημοσ.
4 hours ago, SeNNinhA said:

Εαν εχεις antivirus στον υπολογιστη βγαλτο και ξαναδοκίμασε.

Τσεκαρε τις συνδεσεις και τις καλωδιοταινίες εσωτερικα.

Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση.

Δεν εχω antivirus στο pc εδω και χρονια,εχω δοκιμασει με δυο καλωδια και το ενα αυθεντικο,δεν δουλευει κανενα απο τα δυο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jim0912 είπε

Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση.

Δεν εχω antivirus στο pc εδω και χρονια,εχω δοκιμασει με δυο καλωδια και το ενα αυθεντικο,δεν δουλευει κανενα απο τα δυο.

Εσωτερικα του τηλεφωνου εννοω. Εαν κατι δεν εχει πατησει καλα μπορει να σου δημιουργει προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...