Georgeperi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά. Είμαι νέο μέλος.. Είμαστε στη διαδικασία αγοράς νέου smartphone και είμαι ανάμεσα στα Samsung galaxy j5 2017 και Sony Xperia xa1 2017. Διαβάζοντας κριτικές, διαπιστώνω πολύ καλές για το Samsung και όχι τόσο καλές για το Sony. Πιο συγκεκριμένα ανάφερεται ότι η οθόνη touch screen παρουσιάζει μετά από κάποιους μήνες χρήσης προβλήματα και έχει και κάποια κολληματακια το τηλέφωνο. Το Sony μ ενθουσιασε που το περιεργαστικα από κοντά. Μ άρεσε και το σχήμα του και η οθόνη του. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ούτε παίζω πολλά παιχνίδια. Αλλά οι κριτικές που διάβασα για την οθόνη του με έχουν προβληματισει.. Θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας. Να το πάρω;;; Ή να πάω στο Samsung galaxy j5 2017. Σας ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Georgeperi Τιμή :120€έως 200 €. Οθόνη :4.7εως 5.2.Εφαρμογες :Facebook, messenger, what's up, internet, YouTube. Κάμερα θα ήθελα να είναι καλή. Μπαταρία. Ας το φορτίζω και κάθε μέρα.. Ώρες χρήσης.. Γύρω στις 5 κάθε μέρα.Δεν μ ενδιαφέρει να είναι dual Sim.
gusdevelopers Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) κανένα απο τα δυο συμπλήρωσε την φόρμα 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από gusdevelopers
cloud13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκανες copy paste τη φορμα χωρις να γραψεις τις απαντησεις σου διπλα σε καθε ερωτηση φιλε! Ξανακανε μια επεξεργασια να ξερουμε ποσα δινεις και τι ψαχνεις για να βοηθησουμε.. Στα 150-200 ευρω που ψαχνεις (αν κρινω απο τα 2 μοντελα που γραφεις) υπαρχουν και αλλες επιλογες οπως το MiA1. edit τωρα ειδα οτι αλλος σου εκανε copy paste τη φορμα συμπληρωσε τη απλα λοιπον Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από cloud13
saruman123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Georgeperi είπε Γειά σας παιδιά. Είμαι νέο μέλος.. Είμαστε στη διαδικασία αγοράς νέου smartphone και είμαι ανάμεσα στα Samsung galaxy j5 2017 και Sony Xperia xa1 2017. Διαβάζοντας κριτικές, διαπιστώνω πολύ καλές για το Samsung και όχι τόσο καλές για το Sony. Πιο συγκεκριμένα ανάφερεται ότι η οθόνη touch screen παρουσιάζει μετά από κάποιους μήνες χρήσης προβλήματα και έχει και κάποια κολληματακια το τηλέφωνο. Το Sony μ ενθουσιασε που το περιεργαστικα από κοντά. Μ άρεσε και το σχήμα του και η οθόνη του. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ούτε παίζω πολλά παιχνίδια. Αλλά οι κριτικές που διάβασα για την οθόνη του με έχουν προβληματισει.. Θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας. Να το πάρω;;; Ή να πάω στο Samsung galaxy j5 2017. Σας ευχαριστώ πολύ. Το Samsung Galaxy A5 (2017) https://www.skroutz.gr/s/10756340/Samsung-Galaxy-A5-2017-32GB.html Καλύτερο από αυτά τα δύο που βλέπεις.
Georgeperi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Θα ηθελα να διευκρινησω, οτι δεν θα ηθελα να υπερβω σε ποσο ,τα 200ευρω.Ειναι το ταβανι μου.Oπως και δεν θα ηθελα η οθονη να υπερβαινει της 5,2 ιντσες. ..Ειδα και τα Χιαομι..Για τ οποια εχω διαβασει διθυραμβικες κριτικες για την ταχυτητα και αυτονομια τους..και οντως οσο τα περιεργαστηκα ειναι εντυπωσιακα γρηγορα..Απο την αλλη δεν μ ενθουσιαζουν σαν συσκευες σαν design..και βεβαια εχουν καπως κατωτερες καμερες απ οτι τα samsung ή τα sony.Δηλ πιανοντας το sony μ αρεσε πολυ το μεγεθος του.Ποσο ευκολα το χειριζεσαι με το ενα χερι..Μ αρεσε πολυ το Design που εχει.Αλλα φοβαμαι πολλες αρνητικες κριτικες που εχω διαβασει οσον αναφορα μελλοντικα προβληματα με την οθονη αφης..Θα κοιταξω και τ αλλα που μου αναφερατε.. 5 ώρες πριν, gusdevelopers είπε κανένα απο τα δυο συμπλήρωσε την φόρμα 1) Το ποσό που διαθέτουμε:120ευρω εως το πολυ 200ευρω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Facebook,messenger,youtube,internet,google maps 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5 μεχρι το πολυ 5,2 ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιαφορο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αδιαφορο 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Οχι ..Αρκει να βγαζει 5 ωρες χρησης απο τις οκτω το πρωι εως τις δεκα το βραδυ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μονο καινουργιο
saruman123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Καλύτερα να πας να τα δεις από κοντά σε καμία αλυσίδα.
SeNNinhA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Το XA1 εχει επιεικως κακή οθονη (για τα σημερινα δεδομενα), κακό επεξεργαστη (mediatek), μικρη μπαταρια και κακη καμερα αλλα και εφαρμογη καμερας με εξισου μετριο βιντεο 1080p/30fps. Πραγματικα κανενα συγχρονο Xiaomi δεν εχει χειροτερη καμερα. Αχρηστα μεγαλα bezels επισης αλλα αυτο ειπες οτι σου αρεσει. Πραγματικα δεν βλεπω τον λογο αγορας του ακομη κι αν ηταν το ομορφοτερο κινητο του κοσμου! Το J5 απο την αλλη ειναι ενα μετρομετριο κινητο ακριβο θα ελεγα για αυτα που προσφερει. Amoled οθονη μεν αλλα χαμηλης ευκρινειας και επιλογες 2 ή 3g μνημης που για τα σημερινα δεδομενα ειναι ηδη μικρη μιας και η μεσαια πια κατηγορια παιζει απο 4gb και πανω. Δικα σου τα λεφτα, δικη σου και η αποφαση βεβαιως.
Georgeperi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μαλιστα ..Λετε να παρω κανενα Χιαομι ε;; Ισως το redmi 4x που ειναι και 5 ιντσες και πολυ φθηνοτερο απο τ αλλα δυο..Λιγο το design του δε μου πολυαρεσει αλλα οι κριτικες που διαβαζω τα λενε ολα...Τεσπα απορριπτω το sony μ αυτα που διαβαζω και ακουω ..Ειναι και ακριβο..Και κοιταω για j5 ή xiaomi..
SeNNinhA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Εαν θελεις πιο μαζεμενες διαστασεις οπωσδηποτε τοτε δες και το Hauwei P Smart. Το Xiaomi 4X ειναι ηδη καπως παλιο θα ελεγα.
AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Στις 5/6/2018 στις 3:47 ΜΜ, Georgeperi είπε Γειά σας παιδιά. Είμαι νέο μέλος.. Είμαστε στη διαδικασία αγοράς νέου smartphone και είμαι ανάμεσα στα Samsung galaxy j5 2017 και Sony Xperia xa1 2017. Διαβάζοντας κριτικές, διαπιστώνω πολύ καλές για το Samsung και όχι τόσο καλές για το Sony. Πιο συγκεκριμένα ανάφερεται ότι η οθόνη touch screen παρουσιάζει μετά από κάποιους μήνες χρήσης προβλήματα και έχει και κάποια κολληματακια το τηλέφωνο. Το Sony μ ενθουσιασε που το περιεργαστικα από κοντά. Μ άρεσε και το σχήμα του και η οθόνη του. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ούτε παίζω πολλά παιχνίδια. Αλλά οι κριτικές που διάβασα για την οθόνη του με έχουν προβληματισει.. Θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας. Να το πάρω;;; Ή να πάω στο Samsung galaxy j5 2017. Σας ευχαριστώ πολύ. Το J5 2017 το έχει ο αδερφός μου.Αρκετά καλή μπροστινή κάμερα και με φλάς αλλά η κύρια αργεί να κάνει focus.Η οθόνη ικανοποιητική.Επεξεργαστής και κάρτα γραφικών επίσης.Καλή αυτονομία μπαταρίας. Δεν έχει notification led και τα capacitive buttons δεν ανάβουν.Μικρόφωνο,ακουστικά και ηχείο ικανοποιητικά,εγγραφή φωνής και βίντεο καλή. Μην πάρεις απο την σειρά J γιατί είναι η κατώτερη.Αν πάς σε Samsung,μόνο σε σειρά A όπως το Α5 2017.Επίσης το J5 με 2 GB Ram και 16 GB Rom είναι λίγο.Να έχει τουλάχιστον 3GB και 32GB. Αλλιώς πάρε κάποιο Xiaomi απο Redmi Note 4 η Redmi Note 5. Επίσης υπάρχει και αυτή η προσφορά:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα