Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω κάνει ενα πακέτο δεδομένων στην Cosmote με 20gb και πήρα και την συσκευή hotspot μου που έδινε με μια διαφορά η οποία υποστηρίζει 4g+ όπως αναφέρει και το κουτάκι του οτι πιάνει ταχύτητες εως 300mpbs εαν θυμάμαι καλά.

Σε αρκετά speedtest που του έχω κάνει δεν πάει παραπάνω απο 22-25Mbps, η συσκευή γράφει πάνω 4G, είναι της Alcatel one touch.

Την ίδια ώρα που με το κινητό μου στο ίδιο σημείο με τα ίδια προγράμματα μέτρησης ταχύτητας (fast.com / speedtest), έπιανα 99 εως 150Mbps.

Πήγα στον Γερμανό και ο τεχνικός προσπαθούσε να με πείσει οτι πάει και πολύ καλά το 4G τόσα πιάνει 20Mbps!!! (Θέλω να ξεχάσω αυτή την στιγμή ειλικρινά!!)

Τέλος πάντως μου έστειλαν άλλο και αυτό πάλι τα ίδια.

Επιλογή μέσα στο hotspot που το έψαξα δεν βρήκα να εχει κάποια επιλογή που να το "απελευθερώνει" .

Το μόνο είναι η δύναμη του wifi που το μοιράζει σε 2,4Ghz και 5 και στις 2 επιλογές πάνω απο 25Mbps δεν πάει..

Την ίδια κάρτα την έβαλα στο κινητό μου και πήγαινε στα 100+..

Μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Γνωρίζει κανείς κάτι?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

κανα generic firmware για την συσκευή ή κανα Firmware update?

On 05/06/2018 at 15:34, stakas said:

Καλησπέρα σας,

Έχω κάνει ενα πακέτο δεδομένων στην Cosmote με 20gb και πήρα και την συσκευή hotspot μου που έδινε με μια διαφορά η οποία υποστηρίζει 4g+ όπως αναφέρει και το κουτάκι του οτι πιάνει ταχύτητες εως 300mpbs εαν θυμάμαι καλά.

Σε αρκετά speedtest που του έχω κάνει δεν πάει παραπάνω απο 22-25Mbps, η συσκευή γράφει πάνω 4G, είναι της Alcatel one touch.

Την ίδια ώρα που με το κινητό μου στο ίδιο σημείο με τα ίδια προγράμματα μέτρησης ταχύτητας (fast.com / speedtest), έπιανα 99 εως 150Mbps.

Πήγα στον Γερμανό και ο τεχνικός προσπαθούσε να με πείσει οτι πάει και πολύ καλά το 4G τόσα πιάνει 20Mbps!!! (Θέλω να ξεχάσω αυτή την στιγμή ειλικρινά!!)

Τέλος πάντως μου έστειλαν άλλο και αυτό πάλι τα ίδια.

Επιλογή μέσα στο hotspot που το έψαξα δεν βρήκα να εχει κάποια επιλογή που να το "απελευθερώνει" .

Το μόνο είναι η δύναμη του wifi που το μοιράζει σε 2,4Ghz και 5 και στις 2 επιλογές πάνω απο 25Mbps δεν πάει..

Την ίδια κάρτα την έβαλα στο κινητό μου και πήγαινε στα 100+..

Μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Γνωρίζει κανείς κάτι?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλησπερα έχω κάνει και μ μου λέει ότι είναι ενημερωμένο με την τελευταία έκδοση :-/

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω , θα αποδεχτώ ότι θα πηγαίνει μέχρι 20Mbps  

Πήρα τηλέφωνο την Cosmote  και μου λένε θα σας στέλναμε ένα Huawei αλλά δεν είχαμε και γιαυτο σας στείλαμε Alcatel  ξανά.

Ωραια τους λέω κάντε μου μια κράτηση στην επόμενη παραγγελία σας και σας στέλνω πίσω το Alcatel , όχι μου λένε δεν μπορούμε να σας κάνουμε κράτηση ούτε να σας στείλουμε άλλο.

Εαν σεν σας ικανοποιεί κάντε ακύρωση !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...