Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/4/2019 στις 3:55 ΠΜ, Βασίλης_29 είπε

Έχει να κάνει 100% με την ηλικία γιατί όπως είπα όσο αυξάνεται η ηλικία αυξάνονται και τα προβλήματα. Μην κρίνεις και μην δημιουργείς μοντέλα με βάση δικά σου προσωπικά παραδείγματα, υπάρχουν άτομα που δεν έχουν κουράγιο όρεξη εξαπανέκαθεν από μικροί, υπάρχουν κάποιοι που έχουνε, πετυχαίνουν κάτι αλλά μετά από πάρα πολλά προβλήματα μπορεί να τα χάσουνε και να λυγίσουν. Επίσης δεν είναι ανάγκη να έχεις προβλήματα για να μην καταφέρεις κάτι, αρκετοί παλεύουν ακόμα και με προβλήματα, έχουνε κάνει πράγματα ακόμα και με σοβαρά προβλήματα υγείας ή δυσκολίες που άλλοι δεν θα τα έκαναν, έλα όμως που τα προβλήματα ακόμα και πάρα πολλά να είναι δεν μένουν στάσιμα, μπορεί να βελτιωθούν αλλά μπορεί να γίνουν ακόμα περισσότερα και κάποια στιγμή και οι υποτιθέμενοι ήρωες λυγίζουν, για αυτό σου λέω μην δημιουργείς μοντέλα γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με τον καθέναν. Όσο για τα όνειρα, αυτή η λέξη πλεόν δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου, προτιμώ να αντικατασταθεί από την λέξη "στόχος", κάτι που είναι πολύ πιο ρεαλιστικό. Όποιος κάνει σχέδια για την ζωή του ο θεός γελάει.... κσι θσ έρθουνε όλα, οχι κατ' ανάγκην άσχημα ή κακά, αλλά πολύ διαφορετικά από αυτά που σχεδίαζες, εγώ έτσι έχω μάθει από αυτά που μου έχουν συμβεί προς το παρόν.

Εκτός θέματος

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μιλαγα με καποιον γνωστο οπου στην ηλικια σου περιπου,του ηρθε η εμπνευση να σπουδασει.Πηγε αγγλια και σπουδασε(προγραμματισμο υπολογιστων) δουλευοντας παραλληλα και χρηματοδοτωντας ο ιδιος τις σπουδες του.Μου ειπε οτι υπηρχει περιοδος οπου εκανε 3 δουλειες συγχρονως,προφανως ολιγοωρες part time.

Εφοσον το εχεις παρει αποφαση,δοκιμασε την τυχη σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...