TopicStrarter Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/6/2018 στις 3:02 ΜΜ, tyler99 είπε Το προβλημα ειναι οτι εχω διαγραφει απο τη σχολη μου και θα πρεπει να ξαναδωσω πανελληνιες αν θελω να σπουδασω εδω Είσαι βέβαιος για αυτό; Θέλω να πω ζήτησες εσύ στην γραμματεία την διαγραφή σου; γιατί αλλιώς να ξέρεις μπορείς να σπουδάσεις κατα πάσα πιθανότητα απλά έχασες τα φοιτητικά σου δικαιώματα (πάσο κτλ) αν και λόγω ηλικίας ανάλογα πότε έχεις εγγραφεί δηλαδή στην σχολή παίζει να μην τα έχασες ούτε και αυτά. 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε γενικά , στο εξωτερικό ξεκινάς από το "μηδέν" όσο ποιο μεγάλος είσαι , όσο ποιο πολλές υποχρεώσεις έχεις τόσο ποιο δύσκολο είναι να τα αφήσεις όλα πίσω και να ξεκινήσεις από την αρχή. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ποιο επεξηγηματικά δεν μπορώ. τι υποχρεώσεις να έχει; παντρεμένος με παιδιά; Εξάλλου δεν συζητάμε να μεταναστεύσει μόνιμα απλά να σπουδάσει 3-5 χρόνια... μια χαρά νέος ειναι για αυτό τον σκοπό. 18 ώρες πριν, IOSIF SALEM είπε It's too late! Όταν θα βγεις στην αγορά εργασίας στα 35 σου,οι άλλοι 35αρηδες θα έχουν 10 χρόνια εργασιακή εμπειρία.Ποιος εργοδότης εσωτερικο-εξωτερικό θα πάρει στην δουλειά του έναν 35αρη με ανύπαρκτη εργασιακή εμπειρία; Επίσης,άλλη διάθεση για διάβασμα έχεις στα 19 που είσαι φρέσκος και άλλη στα 30. Σόρρυ κιόλας αλλά αυτά ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ της ψωροκώσταινας... Its never too late. και κανένας δεν θα νοιαστεί για την ηλικία του αν έχει αυτά που χρειάζεται! Δεν θα ανταγωνιστεί άτομα με προϋπηρεσία φυσικά αλλά άτομα που επίσης μόλις πήραν ένα πτυχίο βασικά η ηλικία του παίζει να ειναι και κάτι θετικό (να τον προτιμήσουν δηλαδή απο ένα πιτσιρίκι λόγω σοβαρότητας και ωριμότητας αλλά και ανάγκης ίσως -ένας άνθρωπος με ανάγκη ειναι συνήθως πιο πιστός και εργατικός απο κάποιον που απλά "ψάχνεται" και πειραματίζεται δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία των πιτσιρικάδων... - ) Η ηλικία παίζει αρνητικό ρόλο μόνο εαν η δουλειά έχει σχέση με σωματική αντοχή ή αν θέλουν κάποιο άτομο να κάτσει στην θέση για χρόνια πχ 10ετία οπότε δεν υπάρχει λόγος να πάρουν έναν που κοντεύει να βγει στην σύνταξη... Ξέρω ενα σωρό άτομα που άλλαξαν καριέρα στα 40 τους όχι στα 29 που είσαι φρεσκαρούδι... Όσο για το διάβασμα ένας γνωστός μου που έκλεισε η επιχείρηση στην οποία δούλευε ως λογιστής άρχισε να διαβάζει βιβλία για τον προγραμματισμό και τώρα αγόρασε σπίτι σε ένα χωριό και κάθετε δουλεύει απο εκεί και ζει με την οικογένεια του μια χαρά άρα δεν έχει να κάνει με την ηλικία το κουράγιο για διάβασμα... μην αναφέρω τόσος καθηγητές που ειναι παππούδες και συνεχίζουν να τρώνε τα βιβλία σαν να ήταν σοκολατάκια... Σταματήστε να αποθαρρύνετε άτομα που θέλουν να κυνηγήσουν την ζωή τους! Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από TopicStrarter 4 1
IOSIF SALEM Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Είσαι βέβαιος για αυτό; Θέλω να πω ζήτησες εσύ στην γραμματεία την διαγραφή σου; γιατί αλλιώς να ξέρεις μπορείς να σπουδάσεις κατα πάσα πιθανότητα απλά έχασες τα φοιτητικά σου δικαιώματα (πάσο κτλ) αν και λόγω ηλικίας ανάλογα πότε έχεις εγγραφεί δηλαδή στην σχολή παίζει να μην τα έχασες ούτε και αυτά. τι υποχρεώσεις να έχει; παντρεμένος με παιδιά; Εξάλλου δεν συζητάμε να μεταναστεύσει μόνιμα απλά να σπουδάσει 3-5 χρόνια... μια χαρά νέος ειναι για αυτό τον σκοπό. Σόρρυ κιόλας αλλά αυτά ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ της ψωροκώσταινας... Its never too late. και κανένας δεν θα νοιαστεί για την ηλικία του αν έχει αυτά που χρειάζεται! Δεν θα ανταγωνιστεί άτομα με προϋπηρεσία φυσικά αλλά άτομα που επίσης μόλις πήραν ένα πτυχίο βασικά η ηλικία του παίζει να ειναι και κάτι θετικό (να τον προτιμήσουν δηλαδή απο ένα πιτσιρίκι λόγω σοβαρότητας και ωριμότητας αλλά και ανάγκης ίσως -ένας άνθρωπος με ανάγκη ειναι συνήθως πιο πιστός και εργατικός απο κάποιον που απλά "ψάχνεται" και πειραματίζεται δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία των πιτσιρικάδων... - ) Η ηλικία παίζει αρνητικό ρόλο μόνο εαν η δουλειά έχει σχέση με σωματική αντοχή ή αν θέλουν κάποιο άτομο να κάτσει στην θέση για χρόνια πχ 10ετία οπότε δεν υπάρχει λόγος να πάρουν έναν που κοντεύει να βγει στην σύνταξη... Ξέρω ενα σωρό άτομα που άλλαξαν καριέρα στα 40 τους όχι στα 29 που είσαι φρεσκαρούδι... Όσο για το διάβασμα ένας γνωστός μου που έκλεισε η επιχείρηση στην οποία δούλευε ως λογιστής άρχισε να διαβάζει βιβλία για τον προγραμματισμό και τώρα αγόρασε σπίτι σε ένα χωριό και κάθετε δουλεύει απο εκεί και ζει με την οικογένεια του μια χαρά άρα δεν έχει να κάνει με την ηλικία το κουράγιο για διάβασμα... μην αναφέρω τόσος καθηγητές που ειναι παππούδες και συνεχίζουν να τρώνε τα βιβλία σαν να ήταν σοκολατάκια... Σταματήστε να αποθαρρύνετε άτομα που θέλουν να κυνηγήσουν την ζωή τους! Ξέρω και ένα άτομο που κέρδισε το Λοττο.Αυτό σημαίνει πως όλοι θα κερδίσουν το Λοττο αν παίξουν; Να μιλάτε με βάση την κοινής λογική και όχι με βάση μεμονωμένων περιστατικών.Δεν αποθαρρύνουμε κανένα αλλά δεν χαιδεύουμε και αυτιά. Στα 30 είναι αργά για πληροφορική.Αντιθέτως για μαγειρική είναι ο,τι πρέπει Ρε συ ο άνθρωπος δεν έχει λεφτά να σπουδάσει και σκέφτεται να δανειστεί.Το έχεις συνειδητοποιήσει; Δεν είναι ο γιος του Βαρδινογιάννη που και στα 30 του να αρχίσει απο μηδέν δεν θα τους καίγεται καρφι Πότε θα τα βγάλει τα λεφτά των σπουδών; Θα πάρει ένα πτυχίο,θα χτυπάει καρτούλα στον ΟΑΕΔ, θα τρέχει να πληρώσει τα δανεια και στο τέλος για να ξεχρεώσει θα γίνει σουβλατζής γιατί μόνο εκεί θα μπορεί να βρει δουλειά Θα βρεις δουλειά στην Ελλάδα ως πληροφορικάριος και προγραμματιστής; ή νομίζεις πως στο εξωτερικό θα σου έχουν στρώσει κοκκινο χαλάκι και θα σε υποδεχτούν μετά βαΐων και κλάδων; Ο μόνος λόγος που δικαιωλογώ αυτήν την κίνηση είναι ιδέα της ικανοποίησης ενός απωθημένου και αυτό όταν έχεις τα φράγκα να το κάνεις. 1
TopicStrarter Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, IOSIF SALEM είπε Ξέρω και ένα άτομο που κέρδισε το Λοττο.Αυτό σημαίνει πως όλοι θα κερδίσουν το Λοττο αν παίξουν; Να μιλάτε με βάση την κοινής λογική και όχι με βάση μεμονωμένων περιστατικών.Δεν αποθαρρύνουμε κανένα αλλά δεν χαιδεύουμε και αυτιά. Στα 30 είναι αργά για πληροφορική.Αντιθέτως για μαγειρική είναι ο,τι πρέπει Ρε συ ο άνθρωπος δεν έχει λεφτά να σπουδάσει και σκέφτεται να δανειστεί.Το έχεις συνειδητοποιήσει; Δεν είναι ο γιος του Βαρδινογιάννη που και στα 30 του να αρχίσει απο μηδέν δεν θα τους καίγεται καρφι Πότε θα τα βγάλει τα λεφτά των σπουδών; Θα πάρει ένα πτυχίο,θα χτυπάει καρτούλα στον ΟΑΕΔ, θα τρέχει να πληρώσει τα δανεια και στο τέλος για να ξεχρεώσει θα γίνει σουβλατζής γιατί μόνο εκεί θα μπορεί να βρει δουλειά Θα βρεις δουλειά στην Ελλάδα ως πληροφορικάριος και προγραμματιστής; ή νομίζεις πως στο εξωτερικό θα σου έχουν στρώσει κοκκινο χαλάκι και θα σε υποδεχτούν μετά βαΐων και κλάδων; Ο μόνος λόγος που δικαιωλογώ αυτήν την κίνηση είναι ιδέα της ικανοποίησης ενός απωθημένου και αυτό όταν έχεις τα φράγκα να το κάνεις. Δεν είναι σπάνιο να βρεις σπουδαστές στα 30.... στην Ελλάδα ίσως ναι. Επίσης μάλλον λόγω πανελληνίων θέλει να πάει Αγγλία (υποθέτω λογω αγγλικών) και εκει πληρώνεις και γιαυτό θέλει να δανειστεί. Επίσης αν και πληρώνεις τα δάνεια δίνονται σχεδόν αυτόματα και δεν χρειάζεται να τα πληρώνεις για όσο σπουδάζεις και τέλος εφόσον τελειώσεις τις σπουδές σου έαν δεν βρείς κάποια εργασία που να σου αποφέρει συγκεκριμένα έσοδα (δεν θυμάμαι το ποσό άλλα κάπου στις 15 χιλιάδες λύρες νομίζω αν και πραγματικά δεν θυμάμαι το νούμερο ειναι πάντως ένα λογικό μηνιάτικο ) τότε δεν πληρώνεις δόσεις και αν δεν βρεις εργασία με μισθό του συγκεκριμένου ορίου και πάνω έως 10 χρόνια ή κάπου εκει τότε σου χαρίζεται το δάνειο.
IOSIF SALEM Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Δεν είναι σπάνιο να βρεις σπουδαστές στα 30.... στην Ελλάδα ίσως ναι. Επίσης μάλλον λόγω πανελληνίων θέλει να πάει Αγγλία (υποθέτω λογω αγγλικών) και εκει πληρώνεις και γιαυτό θέλει να δανειστεί. Επίσης αν και πληρώνεις τα δάνεια δίνονται σχεδόν αυτόματα και δεν χρειάζεται να τα πληρώνεις για όσο σπουδάζεις και τέλος εφόσον τελειώσεις τις σπουδές σου έαν δεν βρείς κάποια εργασία που να σου αποφέρει συγκεκριμένα έσοδα (δεν θυμάμαι το ποσό άλλα κάπου στις 15 χιλιάδες λύρες νομίζω αν και πραγματικά δεν θυμάμαι το νούμερο ειναι πάντως ένα λογικό μηνιάτικο ) τότε δεν πληρώνεις δόσεις και αν δεν βρεις εργασία με μισθό του συγκεκριμένου ορίου και πάνω έως 10 χρόνια ή κάπου εκει τότε σου χαρίζεται το δάνειο. Αγαπητέ μου ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Πολύ καλά το περιγράφεις με τα δάνεια αλλά βασιζόμαστε σε ένα ΑΝ. Εαν βρει κάποια εργασία που να σου αποφέρει συγκεκριμένα έσοδα,αν καταφέρει να πάρει πτυχίο,αν ζήσει στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα,αν,αν,αν,..... Υπάρχει τίποτα σίγουρο; Απολύτως τίποτα! Μας εξασφαλίζει κάποιος το ενδεχόμενο πως ο φίλος μας αν ξεκινήσει τις σπουδές θα καταφέρει να πάρει το πτυχίο ή θα καταφέρει να βρει δουλειά στο αντικειμενό του ή θα βρει δουλειά με πολλές απολαβές και παέι λέγοντας; Ρίσκο 100% .Σε περίπτωση αποτυχίας ποιο θα είναι το κόστος και ποιες οι συνέπειες.Δεν είναι 19αρης για να έχει τον μπαμπά να τσοντάρει και αν χάσει και κανα δυο χρονάκια να πει δεν βαριέσαι Στα 30 παει και σπουδάζει αυτός που έχει καβάτζα (χρήματα),που έχει πλάτες-γνωριμίες που θα τον προωθήσουν πανω στο αντικείμενο που σπούδασε και όχι ο τελείως ξεκρέμαστος. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Η ηλικία παίζει αρνητικό ρόλο μόνο εαν η δουλειά έχει σχέση με σωματική αντοχή ή αν θέλουν κάποιο άτομο να κάτσει στην θέση για χρόνια πχ 10ετία οπότε δεν υπάρχει λόγος να πάρουν έναν που κοντεύει να βγει στην σύνταξη... Είσαι σχετικός του κλάδου; Το ρωτάω γιατί στη Πληροφορική (εμπειρικά το λέω) υπάρχει μεγάλο θέμα με το age discrimination.
TopicStrarter Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Είσαι σχετικός του κλάδου; Το ρωτάω γιατί στη Πληροφορική (εμπειρικά το λέω) υπάρχει μεγάλο θέμα με το age discrimination. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο θέμα γενικά δεν ειναι η ηλικία ειναι ότι το αφεντικό θέλει να είσαι προφέσορας σε 10 διαφορετικές ειδικότητες ολυμπιονίκης εργασιακή εμπιρία CEO πολυεθνικής για 40 χρόνια και να είσαι 18 χρονών για να σου δώσει 450 ευρώ τον μήνα για 10ώρη εργασία + μαύρες ώρες.. Οπότε το αφέντικο που χρειάζεται 2 θέσεις αλλά θα προσλάβει έναν με μισθό μισού υπαλλήλου φυσικά και θα ψάξει να βρεί ότι ψεγάδι μπορεί... Στο εξωτερικό όμως αυτό δεν συμβαίνει ούτε καν... Ναι ίσως ειδικά στο ΙΤ να υπάρχει ένα θέμα με το agism αλλά υπάρχουν και προστατευτικά μέτρα εναντίων αυτής της τάσης και κυρίως αφορά άτομα 40+++++ όχι νέα παιδιά 29 χρονών(ή 35 πες)! και επίσης αφορά αυτά τα άτομα κυρίως γιατί οι γνώσεις τους θεωρούνται παρωχημένες.. αν πήρε "χθες" το πτυχίο του φυσικά και δεν θα το σκεφτούν αυτό. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από TopicStrarter
IOSIF SALEM Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Είσαι σχετικός του κλάδου; Το ρωτάω γιατί στη Πληροφορική (εμπειρικά το λέω) υπάρχει μεγάλο θέμα με το age discrimination. Απλή στοιχειώδη λογική βρε παιδιά.Δεν χρειάζεται να είστε μαστορια του χώρου της πληροφορικής για να αντιληφθείτε το αυτονόητο Πάτε στην παρακα΄τω σελίδα και δείτε τα μαθήματα του τμήματος Μηχανικών πληροφορικών σε επίπεδο ΤΕΙ http://www.cs.teiath.gr/?page_id=2468 Στο πρώτο εξάμηνο θα συναντήσεις τα Μαθηματικά,την Γραμμική Αλγεβρα και την Αλγοριθμική Απο τα 20 σου μέχρι τα 30 ο εγκεφαλός σου δουλεύει σε χαλαρούς-καθημερινούς ρυθμούς βιοπάλης και θα πας μετά απο 10 χρόνια εγκεφαλικής "σκουρίασης" να δουλέψεις στα μαθηματικά και στις άλγεβρες; Θα πρέπει πρώτα να ξαναπας στο λύκειο,να φρεσκάρεις τις ήδη ξεχασμένες αρχικες γνώσεις των μαθηματικών για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των μαθημάτων του ΤΕΙ Δείτε τα μαθήματα.Δεν πάει να γίνει κομμωτής και μάγειρας.Με μαθηματικά θα ασχοληθεί Δεύτερο εξάμηνο=Πιθανότητες και Στατιστική. 10 χρόνια ο εγκέφαλος στον "παγο" θα παει να κάνει Στατιστική και θα καταλαβαίνει τι θα γράφει ο καθηγητής στον πίνακα; Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από IOSIF SALEM 1
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Αν δεν κάνω λάθος, γιατί ετσι μου είχαν πει πριν κανα μήνα, το δάνειο για φοιτητές ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ είναι σαν επιχορήγηση. Το πληρώνεις με ένα ποσοστό όταν οι ετήσιες αποδοχές είναι πάνω από ένα ποσο (πχ 25.000, δεν θυμαμαι), και το πληρώνεις για κάποια χρόνια. Ακομα και αν δεν το έχεις αποπληρώσει μετα από αρκετά χρόνια, παραγράφεται. Ετσι μου είπε άτομο που θεωρητικά τα ξέρει αυτά (σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού/καριέρας).
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Στις 7/6/2018 στις 3:12 ΜΜ, IOSIF SALEM είπε Απλή στοιχειώδη λογική βρε παιδιά.Δεν χρειάζεται να είστε μαστορια του χώρου της πληροφορικής για να αντιληφθείτε το αυτονόητο Πάτε στην παρακα΄τω σελίδα και δείτε τα μαθήματα του τμήματος Μηχανικών πληροφορικών σε επίπεδο ΤΕΙ http://www.cs.teiath.gr/?page_id=2468 Στο πρώτο εξάμηνο θα συναντήσεις τα Μαθηματικά,την Γραμμική Αλγεβρα και την Αλγοριθμική Απο τα 20 σου μέχρι τα 30 ο εγκεφαλός σου δουλεύει σε χαλαρούς-καθημερινούς ρυθμούς βιοπάλης και θα πας μετά απο 10 χρόνια εγκεφαλικής "σκουρίασης" να δουλέψεις στα μαθηματικά και στις άλγεβρες; Θα πρέπει πρώτα να ξαναπας στο λύκειο,να φρεσκάρεις τις ήδη ξεχασμένες αρχικες γνώσεις των μαθηματικών για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των μαθημάτων του ΤΕΙ Δείτε τα μαθήματα.Δεν πάει να γίνει κομμωτής και μάγειρας.Με μαθηματικά θα ασχοληθεί Δεύτερο εξάμηνο=Πιθανότητες και Στατιστική. 10 χρόνια ο εγκέφαλος στον "παγο" θα παει να κάνει Στατιστική και θα καταλαβαίνει τι θα γράφει ο καθηγητής στον πίνακα; Εντάξει το τερματίσες.Ένας στα 30 δηλαδή είναι εγκεφαλικά ανίκανος να σπουδάσει πληροφορική.Απο τα 20 μέχρι τα 30 ο εγκέφαλος είναι στο πάγο;;;;;;Επειδή δεν σπούδασε;Και που ξέρεις τι έκανε; Η πληροφορική είναι μια απλή σχολή, χωρίς ιδιαιτερες απαιτήσεις,ένα χρονο να κανει ένα φρεσκαρισμα είναι υπεραρκετο.Έχει γεμίσει ο τόπος πληροφορικαριους. 29 είναι ο άνθρωπος, όχι 45.Πληροφορική θέλει να σπουδάσει. Έλεος.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Στις 7/6/2018 στις 1:57 ΜΜ, natural_sgf είπε Είσαι σχετικός του κλάδου; Το ρωτάω γιατί στη Πληροφορική (εμπειρικά το λέω) υπάρχει μεγάλο θέμα με το age discrimination. Προς τα πάνω ή προς τα κάτω; Από την εμπειρία μου υπάρχει και στο consulting/management cons
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, triapoulakiakathontan είπε Προς τα πάνω ή προς τα κάτω; Από την εμπειρία μου υπάρχει και στο consulting/management cons Όταν είσαι junior (άρα και 'λογικά' μικρή ηλικία) ζητάνε να έχεις tech skills ενός senior (καθ υπερβολήν, αλλά νομίζω καταλαβαινόμαστε). Όταν είσαι αρκετά senior, ξυνίζουν λόγω ηλικίας και απαιτήσεων που λογικά θα έχεις. Το πρώτο το έχω ζήσει όταν έψαχνα τη πρώτη μου δουλειά. Το δευτερο το λέω βάσει των όσον συζητάω με κόσμο του κλάδου (και διαβαζω). Μπορεί και να υπάρχει variation από χώρα σε χώρα, απο vertical σε vertical και γενικά είναι ένα μόνο point που λέει ένας (εγώ) και είναι μη μετρήσιμο κιόλας. Οπότε βγάλε τα συμπερασματά σου. Ίσως ο TS θα ήταν καλύτερο να τελειώσει τη σχολή αλλά να κατευθυνθεί προς Analyst. Να δώσει έμφαση γενικά και σε πιο 'soft' skills. Μια ιδέα... Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από natural_sgf
IOSIF SALEM Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, jmmys είπε Εντάξει το τερματίσες.Ένας στα 30 δηλαδή είναι εγκεφαλικά ανίκανος να σπουδάσει πληροφορική.Απο τα 20 μέχρι τα 30 ο εγκέφαλος είναι στο πάγο;;;;;;Επειδή δεν σπούδασε;Και που ξέρεις τι έκανε; Η πληροφορική είναι μια απλή σχολή, χωρίς ιδιαιτερες απαιτήσεις,ένα χρονο να κανει ένα φρεσκαρισμα είναι υπεραρκετο.Έχει γεμίσει ο τόπος πληροφορικαριους. 29 είναι ο άνθρωπος, όχι 45.Πληροφορική θέλει να σπουδάσει. Έλεος. Μαθηματικά θα σπουδάζει και όχι πληροφορική.Η πληροφορική είναι μαθηματικα! Αφου δεν έκανες τριτοβάθμια εκπαίδευση γιατι ομιλείς; Ο άνθρωπος δεν θα θυμάται πως λύνονται τα ολοκληρώματα της τρίτης λυκείου και θα ανταποκριθεί στα μαθηματικά της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Έχω δει αποφοίτους μαθηματικών. Αν έχω κάνει τριτοβάθμια εκπαίδευση στείλε μου ενα pm και έλα να τα πούμε από κοντά. Προσωπικά με όνομα.
livefreeordie Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Αν και τα λεει με μπολικη ειρωνια.. Εχει ενα δικιο ο Σαλεμ.. Αυτο που θελει να πει ειναι οτι τα μαθηματικα δεν ειναι ιστορια πχ να την παρεις και να της διαβασεις 5.,10.20,100 φορες ή οσες φορες χρειαστει να το κανεις μεχρι να σου μεινει στο μυαλο. Χρειαζονται εξοικειωση κι εξασκηση και φυσικα εχει να κανει και με το ποσο τα <<παιρνει>> ο καθενας. Οποτε δεν ανοιγεις μια μερα ενα βιβλιο και λες σημερα θα μαθω μαθηματικα.. Δεν ειναι απλα ενα κειμενο αποστηθισης. Φυσικα εγω δεν ειμαι καθολου κατα του να κυνηγησει ο ανθρωπος το ονειρο του,αλλωστε ο ιδιος ξερει αν και ποσο μπορει να ανταπεξελθει.
Fir3fly Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δεν ξερω αν εχει ειπωθει , αλλα γιατι να μην δοκιμασει ο TS και το ΕΑΠ? Υπαρχει και το ΕΑΠ Κυπρου που εχει πιο φτηνα διδακτρα και ειναι και στα ελληνικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα