Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,
Ενας φιλος εκανε μια αγορα ηλεκτρονικου υπολογιστη και αντιμετωπιζει προβλημα. Εχει αγορασει την asus prime b350 plus, 4gb ram  HyperX Fury 4GB DDR4-2666MHz (HX426C15FB/4) , r5 1500x, gtx 1050ti της gigabyte χωρις υποδοχη 6πινου ή 8πινου για ρευμα. Τα συνδεει ολα σωστα και δεν εχει εικονα (πρωτο αναμα του υπολογιστη).Δηλαδη αναβουν λαμπακια, γυρνανε ανεμηστηρες αλλα δεν ποσταρει. Εχει δοκιμστει η ram παντου. Επισης εχει δοκιμαστει και clear cmos.  Ειναι συμβατη η ram του με την μητρικη του; Εδω η αληθεια ειναι οτι δεν την βρισκω. Ποια η γνωμη σας. Δεν εχει speaker για να ακουσει τι προβλημα βγαζει.

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Καθε βοηθεια δεκτη. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει led.

Μέχρι και τα 2666 δεν θα πρέπει να υπάρχει ασυμβατότητα.. Αν δοκιμάστηκε αλλού και λειτουργεί τότε λογικά αλλού είναι το πρόβλημα. Δοκιμάστε και το τροφοδοτικό και την κάρτα γραφικών αλλού. Από το άλλο σύστημα δοκιμάσατε την μνήμη του σε αυτό?

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Δεν υπάρχει led.

Μέχρι και τα 2666 δεν θα πρέπει να υπάρχει ασυμβατότητα.. Αν δοκιμάστηκε αλλού και λειτουργεί τότε λογικά αλλού είναι το πρόβλημα. Δοκιμάστε και το τροφοδοτικό και την κάρτα γραφικών αλλού. Από το άλλο σύστημα δοκιμάσατε την μνήμη του σε αυτό?

Δεν δοκιμαστηκε σε αλλο συστημα . Απλα δοκιμαστηκε σε ολες τις θεσεις. Επισης δοκιμαστηκε η γραφικων σε αλλο συστημα και λειτουργει μια χαρα η καρτα. 
Εγω καταληγω σε 
1) ασυμβατοτητα με την ραμ μιας και δεν την βρισκω στην λιστα
2)προβλημα μητρικης (ειναι καινουργια ομως)
3) προβλημα με τροφοδοτικο (παλι καινουργιο)

αρα εν τελει στο 1ο κλεινω πιο πολυ. 

Δεν υπαρχει αλλο συστημα με ddr4, αυτο ειναι το θεμα τωρα. Να δουμε που θα βρει ddr4. 

Τι αλλο μπορει να ναι; 

Δημοσ.

Το ότι δεν είναι στην λίστα δεν σημαίνει κάτι. Δεν δοκιμάζονται όλες οι μνήμες και γι αυτό δεν μπαίνουν στην λίστα. Με εξαίρεση φυσικά από 3000 και πάνω όπου οι ryzen είναι δύστροποι.

Επίσης το ότι τα 2) και 3) είναι καινούργια πάλι δεν λέει κάτι.

Αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσεις πας το μηχάνημα σε ένα κατάστημα. με το αζημίωτο βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Σαφως και δεν λεει κατι. Ναι ετσι θεωρω και εγω το καλυτερο. Να παει σε τεχνικο και να ελεγχουν τα προιοντα. 

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Αν σας ερθει καποια αλλη ιδεα ειναι δεκτη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bios  update δες το! cpu support του mobo 

Επεξ/σία από skelos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, george1703 είπε

Συνδέεις την οθόνη με την gpu και όχι την υποδοχή της mobo ε; 

19 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Αν έχει κάνει τέτοια πατάτα θα τον κοπανήσω.

Φυσικα και ειναι συνδεμενο πανω στην γραφικων (το εγραψα λαθος αρχικα και το εκανα edit). Ειναι απο τα πρωτα που του επισημανα οταν μου ειπε για το θεμα. Να πω πως ειμαστε απομακρυσμενα. 

13 ώρες πριν, skelos είπε

Bios  update δες το! cpu support του mobo 

Πως να γινει bios update αφου δεν μπαινει καν στο bios; Υπαρχει τροπος; Επισης ειναι ryzen πρωτης γενιας με μητρικη b350. Θεωριτικα και πρακτικα λειτουργουν αυτα τα 2 χωρις κανενα προβλημα.

Επεξ/σία από Panos_G2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι στο update του bios. Έχω την ίδια mobo και gpu αλλά τον 1600. Είσαι σίγουρος ότι τα Συνδέεις όλα οκ;  και την gpu. Επίσης δοκίμασε να συνδέσεις με hdmi αν έχεις.  Το ότι ανάβουν τα λαμπάκια και γυρνάν οι ανεμιστήρες παραπέμπει ότι δεν υπάρχει θέμα στο hardware cpu, gpu, mobo.  

Επεξ/σία από george1703
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, george1703 είπε

Δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι στο update του bios. Έχω την ίδια mobo και gpu αλλά τον 1600. Είσαι σίγουρος ότι τα Συνδέεις όλα οκ;  και την gpu. Επίσης δοκίμασε να συνδέσεις με hdmi αν έχεις.  Το ότι ανάβουν τα λαμπάκια και γυρνάν οι ανεμιστήρες παραπέμπει ότι δεν υπάρχει θέμα στο hardware cpu, gpu, mobo.  

Με hdmi συνδεεται πανω. Νομιζω η λυση ειναι τεχνικος που εχει τα εργαλεια ολα. Ειμαστε απομακρυσμενα. Απο την ολη κατασταση που μου εχει εξηγησει και εχω δει μερικες φωτο, ναι ειναι ολα συνδεδεμενα κομπλε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...