Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι να κραταμε μικρο καλαθι,μηπως ειχαμε και ποτε υψηλες απαιτησεις σε ταινια transformers μετα και την δευτερη που εδειξε που παει το πραγμα?

Παντα χαμηλες ηταν οι απαιτησεις.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχουν βγει εδώ και 1-2 μέρες οι πρώτες κριτικές και αναφέρουν ότι είναι η καλύτερη ταινία transformers. Αυτό βέβαια θα το δούμε αργότερα.

https://www.metacritic.com/movie/bumblebee

https://www.rottentomatoes.com/m/bumblebee

Πάντως θέλω να δω πως θα σκηνοθετήσει την ταινία ο Travis Knight ο οποίος έχει ασχοληθεί κυρίως με stop motion animation όπως το kubo and the two strings, το paranorman και το caroline.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μολις γυρισα.Να πω την αμαρτια μου την ευχαριστηθηκα την ταινια.Δεν ηταν ταινιαρα φυσικα αλλα περασε ευχαριστα η ωρα.Βεβαια με κερδισε πολυ το OST και γιαυτο μπορει να μην την βαρεθηκα τοσο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/12/2018 στις 3:57 ΜΜ, W0zzAp είπε

οι πρώτες κριτικές και αναφέρουν ότι είναι η καλύτερη ταινία transformers

δεν το λες και επιτευγμα οταν τις προηγουμενες τις εκανε ο bay...

Δημοσ.
Στις 27/12/2018 στις 9:45 ΜΜ, skiabox είπε

Δεν το είδε κανείς;

Πήγα εγώ σήμερα. Αρκετά συμπαθητική ταινία και σαφώς ανώτερη απτά τελευταία καρναβάλια.

Την πρωταγωνίστρια την προτίμησα καλύτερα από όλους τους πρωταγωνιστές που έχουν παίξει στις άλλες ταινίες. Στην μεγαλύτερη ώρα βλέπουμε κυρίως την σχέση μεταξύ της πρωταγωνίστρια με τον bumblebee και γι'αυτό τον λόγω υπάρχει και η έλλειψη δράσης η οποίας είναι στην αρχή και στο τέλος της ταινίας.

Επιτελούς δεν φάγαμε στην μάπα το μουρικα αρμυ το οποίο υπάρχει αλλά δεν κάνει κάτι ουσιαστικό πιο πολύ κομπαρσιλικη μου έμοιαζε.

Επίσης αρκετά πετυχημένο το χιούμορ και καλή η σκηνοθεσία του Travis Knight.

Σε σχέση με τις προηγούμενες ταινίες επειδή είναι prequel και τα transformers δεν έχουν πατήσει γη είναι αρκετά φτωχό μπορώ να πω αφού υπάρχει μόνο ο bumblebee και 2 decepticons που τον κυνηγάνε.

Τώρα αν είναι η καλύτερη ταινία transformers που λένε κάποιοι κριτικοί δεν νομίζω αλλά είναι μια καλή προσπάθεια ειδικά μετά τα ξεφτιλικια που έβγαλαν. Αν έβαζα μια βαθμολογίας γύρω στο 6-6.5 θα ήταν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλαράκι 6 με 6.5 δεν είναι με την καμία!

Μόλις γύρισα από την ταινία.

Pure fan, ευχάριστη περιπέτεια παλαιάς κοπής, τέλεια μουσική 80ς

Δεν είναι το απόλυτο blockbuster αλλά το 8.5 το έχει στο τσεπάκι!

Επεξ/σία από skiabox
  • Confused 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, skiabox είπε

Φιλαράκι 6 με 6.5 δεν είναι με την καμία!

Μόλις γύρισα από την ταινία.

Pure fan, ευχάριστη περιπέτεια παλαιάς κοπής, τέλεια μουσική 80ς

Δεν είναι το απόλυτο blockbuster αλλά το 8.5 το έχει στο τσεπάκι!

Γούστα είναι αυτά εγώ την βαθμολογία αυτή την βάζω πιο πολύ επειδή για transformers είχε λίγη δράση,που είναι το κύριο κομμάτι και όπως είπα ήταν φτωχό σε σχέση με τα προηγούμενα που έδειχνε πολλά transformers άσχετα που ήταν σάπιες οι ταινίες. Γενικά και εγώ το ευχαριστήθηκα αλλά γενικά θέλω να είμαι και λίγο αντικειμενικός με κάποια πράγματα.

Πάντως αυτό που έδειξε αυτή η ταινία είναι ότι ο michael bay πρέπει να μείνει μακριά,σαν producer καλός είναι 😛

Δημοσ.
Στις 29/12/2018 στις 11:20 ΜΜ, W0zzAp είπε

Στην μεγαλύτερη ώρα βλέπουμε κυρίως την σχέση μεταξύ της πρωταγωνίστρια με τον bumblebee και γι'αυτό τον λόγω υπάρχει και η έλλειψη δράσης η οποίας είναι στην αρχή και στο τέλος της ταινίας

Τώρα με ψήνεις άσχημα!!!

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ερωτηση γιατι καπου μπερδευτηκα

Spoiler

εφοσον ειναι reboot και η 1η σκηνη δειχνει το Cybertron CW πως γινεται να εχουν τις μορφες που απεκτησαν αφου ηρθαν στη Γη; (jets/cars)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...