MadPax Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Παραλίες, εξόδους, αξιοθέατα και τι παίζει με τα τοπικά δρομολόγια ΚΤΕΛ και ενοικιαζόμενα οχηματα Παραλίες οι καλύτερες είναι στη δυτική πλευρά του νησιού, εμένα μου άρεσε πολύ η Μικρή Βίγλα και η Πλάκα. Το ΚΤΕΛ είναι πολύ καλό και έχει πολύ συχνά δρομολόγια και στάσεις στα καλύτερα σημεία. Αν και δεν με ενδιέφερε πολύ απ' ότι είδα σου λέω, γιατί είχα τη μηχανή μου μαζί... Ενοικιαζόμενα είδα πολλά, από αυτοκίνητα μέχρι γουρούνες και σκούτερ, έχει πολλά σημεία ενοικίασης κάνε μια γύρα και δες τις τιμές που σε βολεύουν. Τα αξιοθέτα είναι αρκετά, Πορτάρα, Κάστρο, το άγαλμα του κούρου στις Μέλανες και πεζοπορία, να πας στο παραδοσιακό καφενείο στους Μύλους "Η κουκουβάγια και ο Μάστορας" μέσα στα πλατάνια για πρωινό και καφεδιά να μη θες να φύγεις, αλλά το καλύτερο είναι να πας στα χωριά και να γυρίσεις με το όχημά σου, για γούστα. Για εξόδους δεν μπορώ να σου πω γιατί είμαι άνθρωπος που τη βγάζω με μια μπύρα και ένα ποτάκι στην ησυχία του μέρους που μένω, αλλά η Χώρα είναι γεμάτη από ότι τραβήξει η ψυχή σου, από ρεμπέτικα μέχρι αδυσώπητο κλαμπινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, MadPax είπε Παραλίες οι καλύτερες είναι στη δυτική πλευρά του νησιού, εμένα μου άρεσε πολύ η Μικρή Βίγλα και η Πλάκα. Το ΚΤΕΛ είναι πολύ καλό και έχει πολύ συχνά δρομολόγια και στάσεις στα καλύτερα σημεία. Αν και δεν με ενδιέφερε πολύ απ' ότι είδα σου λέω, γιατί είχα τη μηχανή μου μαζί... Ενοικιαζόμενα είδα πολλά, από αυτοκίνητα μέχρι γουρούνες και σκούτερ, έχει πολλά σημεία ενοικίασης κάνε μια γύρα και δες τις τιμές που σε βολεύουν. Τα αξιοθέτα είναι αρκετά, Πορτάρα, Κάστρο, το άγαλμα του κούρου στις Μέλανες και πεζοπορία, να πας στο παραδοσιακό καφενείο στους Μύλους "Η κουκουβάγια και ο Μάστορας" μέσα στα πλατάνια για πρωινό και καφεδιά να μη θες να φύγεις, αλλά το καλύτερο είναι να πας στα χωριά και να γυρίσεις με το όχημά σου, για γούστα. Για εξόδους δεν μπορώ να σου πω γιατί είμαι άνθρωπος που τη βγάζω με μια μπύρα και ένα ποτάκι στην ησυχία του μέρους που μένω, αλλά η Χώρα είναι γεμάτη από ότι τραβήξει η ψυχή σου, από ρεμπέτικα μέχρι αδυσώπητο κλαμπινγκ. Και εγώ σαν εσένα είμαι άλλα η παρεα έχει άγριες ορέξεις σε ευχαριστω για τις πληροφορίες!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Σπετσες μπορεις να φερεις μηχανη, η θελει ειδικη αδεια κατοικου οπως καναν καποτε αν θυμαμαι καλα? Επισης ακουσα οτι κοψαν τα μικρα καραβακια απο την κοστα, τωρα τι καραβια εχει για απεναντι και με τι συχοντητα και τιμες ξερουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 H Νάξος παίζει να έχει το καλύτερο δίκτυο λεωφορείων σε όλα τα κυκλαδονήσια. Τακτικά δρομολόγια ειδικά στη δυτική πλευρά του νησιού που εξυπηρετούν μέχρι 1-2 το βράδυ. Εισιτήρια όμως να έχετε αγοράσει από πριν, πουλάνε σε όλα τα μίνι μάρκετ, γιατί δε βγάζει ο οδηγός. Ωραίο μεγάλο νησί με εναλλαγές στο τοπίο. Το φαγητό πολύ καλό αλλά οι τιμές αρκετά ως πολύ τσιμπημένες. Έχετε υπόψη βέβαια όπως παντού αλλού από μέσα Ιουλίου μέχρι Σεπτέμβρη είναι η χειρότερη περίοδος για να καταλάβεις το φαγητό ενός τόπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Παιδιά για να πάμε στο λιμάνι της Κύμης από Χαλκίδα, προτιμούμε τον προτεινόμενο δρόμο που δείχνει και το Google Maps, αυτόν που περνάει από το Αλιβέρι, σωστά; Είναι όντως στο 1,5ωρο που λέει και το Google Maps, ή παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε Παιδιά για να πάμε στο λιμάνι της Κύμης από Χαλκίδα, προτιμούμε τον προτεινόμενο δρόμο που δείχνει και το Google Maps, αυτόν που περνάει από το Αλιβέρι, σωστά; Είναι όντως στο 1,5ωρο που λέει και το Google Maps, ή παραπάνω; ναι οπως σου λεει. Τόσο είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μια ερωτηση και απο μενα μιας και ταξιδευω απο Αθηνα προς Συβοτα πρωτη φορα. Η πιο γρηγορη διαδρομη ειναι, μεσω Ριου-Αντιριου φτάνω Φιλιππιαδα και παω προς Κανάλι (πανω απο πρεβεζα) και συνεχιζω προς Σύβοτα ή στην Φιλιππιαδα συνεχίζω προς Γιάννενα και μετα μέσω Εγνατίας προς Σύβοτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Μια ερωτηση και απο μενα μιας και ταξιδευω απο Αθηνα προς Συβοτα πρωτη φορα. Η πιο γρηγορη διαδρομη ειναι, μεσω Ριου-Αντιριου φτάνω Φιλιππιαδα και παω προς Κανάλι (πανω απο πρεβεζα) και συνεχιζω προς Σύβοτα ή στην Φιλιππιαδα συνεχίζω προς Γιάννενα και μετα μέσω Εγνατίας προς Σύβοτα? Πριν τη Φιλιππιάδα στη γέφυρα Καλογήρου, όπως έρχεσαι από Αρτα κάνεις αριστερά προς Ηγουμενίτσα, μετά ακολουθείς παραλιακά τις ταμπέλες προς Πάργα, Ηγουμενίτσα, σταματάς Πάργα για καφεδιά σπέσιαλ, μετά ρίχνεις και μια επίσκεψη στο νεκρομαντείο στο Μεσοπόταμο...αν κάτσεις μέρες επιβάλλεται μια επίσκεψη Αχέροντα, Γλυκή, Σούλι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 56 λεπτά πριν, MadPax είπε Πριν τη Φιλιππιάδα στη γέφυρα Καλογήρου, όπως έρχεσαι από Αρτα κάνεις αριστερά προς Ηγουμενίτσα, μετά ακολουθείς παραλιακά τις ταμπέλες προς Πάργα, Ηγουμενίτσα, σταματάς Πάργα για καφεδιά σπέσιαλ, μετά ρίχνεις και μια επίσκεψη στο νεκρομαντείο στο Μεσοπόταμο...αν κάτσεις μέρες επιβάλλεται μια επίσκεψη Αχέροντα, Γλυκή, Σούλι... 7 βραδιες θα είμαι. Οποτε θα γυρισουμε διαφορα μερη. Αχεροντας εχει κανονιστεί ήδη για πεζοπορία κτλπ. Οποιαδήποτε πρόταση για Σύβοτα - Πάργα δεκτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε 7 βραδιες θα είμαι. Οποτε θα γυρισουμε διαφορα μερη. Αχεροντας εχει κανονιστεί ήδη για πεζοπορία κτλπ. Οποιαδήποτε πρόταση για Σύβοτα - Πάργα δεκτή. Ωραία, αφού θα πάτε Αχέροντα μη καθήσετε στη Γλυκή για φαγητό-καφέ, πολύ τουριστικά και θα έχει κόσμο... Δίπλα από τη Γλυκή ξεκινάει ο δρόμος για το Σούλι, μια πανέμορφη διαδρομή που όσο ανεβαίνει θα έχετε τρομερή θέα στις εκβολές του Αχέροντα και στο Ιόνιο. Θα δείτε ταμπέλα μετά από 6-7 χιλιόμετρα όπως ανεβαίνετε που λέει "Παραδοσιακό Καφενείο Μύλοι Σουλίου" ακολουθήστε τη και θα βγείτε σε ένα μέρος που δεν θα θέλετε να φύγετε, αράξτε εκεί για καφέ-φαγητό και ρίξτε και τις βουτιές σας αν θέλετε στον Αχέροντα που περνάει, πιο ήσυχα. Αλλο ένα μέρος που σας προτείνω για ημερήσια εκδρομή είναι η λίμνη Ζηρού, έξω από την Φιλιππιάδα, αν έχετε μικρά παιδιά μαζί θα ξετρελαθούν, έχει και καφετέρια για μάσες με θέα στη λίμνη, επίσης σας προτείνω να κάνετε βαρκάδα στις εκβολές του Αχέροντα, αλλά γενικά η Ήπειρος έχει τόσα μέρη που δεν θα βαρεθείτε ποτέ...όρεξη να έχετε να γυρνάτε. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 25 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε 7 βραδιες θα είμαι. Οποτε θα γυρισουμε διαφορα μερη. Αχεροντας εχει κανονιστεί ήδη για πεζοπορία κτλπ. Οποιαδήποτε πρόταση για Σύβοτα - Πάργα δεκτή. Συβοτα πηγα περυσι . Οποσδηποτε μπανιο στο Καραβοστασι και φαγητο στην ταβερνα που ειναι πανω στον βραχο, θα με θυμηθεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Και εμεις εχουμε ακουσει πολύ καλα λογια για τα μερη εκει τριγυρω και παμε πολύ ενθουσιασμενοΙ! Θα γυρισουμε οσο μπορούμε. Ευχαριστω πολύ για τις προτασεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Και εμεις εχουμε ακουσει πολύ καλα λογια για τα μερη εκει τριγυρω και παμε πολύ ενθουσιασμενοΙ! Θα γυρισουμε οσο μπορούμε. Ευχαριστω πολύ για τις προτασεις σας. Και που να πας και χειμώνα...μετά το δεκαπενταύγουστο θα είμαι στην περιοχή για 20 μέρες και πάλι δεν θα χορτάσω, φαντάσου είμαι 27 χρόνια γαμπρός εκεί, το γυναικοχώρι είναι η Νέα Κερασούντα Φιλιππιάδας, και πάλι δεν χορταίνω την Ήπειρο με τίποτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 *Δεν ξέρω ακριβώς αν πρέπει να το ρωτήσω αυτό εδώ* Θέλω να ταξιδέψω σε λιγότερο από 1 μήνα στην Ρόδο.Θα πάω με το Bluestar 1,το θέμα μου είναι όμως ότι δεν ξέρω τι θέση να επιλέξω. Αν κάποιος έχει εμπειρία ας με ενημερώσει λίγο τι παίζει με τις θέσεις. Έχει τόση διαφορά η αεροπορική θέση από την απλή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Η διαφορά της αεροπορικής με την οικονομική είναι ότι στην πρώτη έχεις αριθμημένη θέση ενώ στη δεύτερη είσαι χύμα στο κατάστρωμα ή στο σαλόνι και όπου βρεις κάθεσαι...μεγάλα βαπόρια τα BS 1 και 2 δεν θα έχεις θέμα να βρεις να κάτσεις όμως να ξέρεις πως το ταξίδι για Ρόδο είναι πάρα πολλές ώρες και ίσως να σκεφτείς το κρεββάτι σε καμπίνα, ή το αεροπλάνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα