Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, solton57010 είπε

Από το 2012 ήταν πταισμα με τον νέο π.κ. τα πταισματα καταργηθηκαν, αν έχει μείνει κάτι θα είναι το διοικητικό πρόστιμο...

και τα κωλοχαρτα με τα σκατα και τα αποριματα.............

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 24/5/2019 στις 12:39 ΠΜ, Conan2046 είπε

Θα πάω Κάρπαθο αρχές Ιουλίου, κυρίως επειδή είναι πολύ φτηνά τα ακτοπλοϊκά. Θα μένουμε στην Αρκάσα. Εντυπώσεις, γνώμες, προτάσεις;

Πήγα, λοιπόν, κι επέστρεψα, οπότε ας πω λίγο εντυπώσεις και πληροφορίες.

Κατ' αρχήν μου άρεσε πολύ που όλοι ήταν ευγενικοί και φιλόξενοι, να σου πιάσουν την κουβέντα, να σε κεράσουν κάτι, να σε βοηθήσουν. Στην Κεφαλλονιά ας πούμε πέρυσι είχα ακριβώς την αντίθετη εντύπωση. 

Μου άρεσε το κλίμα, ενώ άκουγα ότι σε όλη την Ελλάδα είχε καύσωνα εμείς δεν βάλαμε καν κλιματιστικό στο ξενοδοχείο ούτε λεπτό. 

Μου άρεσαν οι παραλίες που είχε, αν και απέφυγα λίγο αυτές που είχαν δύσκολη πρόσβαση λόγω εγκυμοσύνης της συζύγου.

Υπήρχαν βέβαια και πράγματα που δεν μου άρεσαν. Ομπρέλες, πολλές ομπρέλες στις παραλίες. Αχάτα και Κυρά Παναγιά δεν πήγα καν λόγω των φωτογραφιών με τις ομπρέλες που έβλεπα.

Η Απέλλα, πολύ όμορφη παραλία, με φυσική σκιά και χωρίς πολλές ομπρέλες παντού, αλλά γιατί; γιατί έρχονται μετά τα πλοιαράκια με τους τουρίστες για να δέοουν εκεί που δεν έχει ομπρέλες.

Πληροφορία, στάνταρ τιμή ήταν τα 7-8-10 ευρώ για τις ομπρέλες. Ειδικά  στο Διάκοφτο  έπαθα πλάκα όταν μου είπαν 15 ευρώ οπότε έβγαλα την σκηνή παραλίας και την έστησα δωρεάν, σε καμιά παραλία δεν ήταν δωρεάν οι ομπρέλες και ότι πάρεις.

Το φαγητό πολύ καλό, έβρισκες  σχεδόν παντού μαγειρευτά, (σε αντίθεση με την Κεφαλονιά και πάλι), οι τιμές ένα κλικ επάνω χωρίς να είναι υπερβολικές και παντού κέρασμα (εκτός από την Ταβέρνα στον Άγιο Θεόδωρο που ήταν και η μοναδική που δεν μας έφερε απόδειξη). Στα Πηγάδια βέβαια οι τιμές ήταν ανεβασμένες. Έφαγα μαγειρευτά, έφαγα φρέσκο ψάρι και παρ' όλα αυτά θα συστήσω ένα γυράδικο την Μάσα (πριν την Ερασμία που είναι γνωστότερο) στα Πηγάδια για γύρο με κοντοσούβλι! Εξαιρετικός.

Στο τέλος την είχαμε καταβρεί σε μια πιο απόμερη παραλία στον Άγιο Θεόδωρο προστατευμένη από τα κύματα και με δροσερά έως πολύ κρύα νερά με λίγες ομπρέλες, λίγο κόσμο, πεντακάθαρα νερά (και με την ταβέρνα που ανάφερα πιο πάνω λίγο πιο πριν).

Και να τελειώσω και με μια καταγγελία για το πανέμορφο Φοινίκι. Κατ' αρχήν όλοι πολύ φιλόξενοι, ωραία αμμώδης μικρή παραλία και με διαβεβαίωσαν ότι έχει πεντακάθαρα νερά. Πάμε την επόμενη σχετικά νωρίς στην παραλία και βλέπουμε από μια Ταβέρνα 2 υπαλλήλους να σπρώχνουν με τις σκούπες τους νερά με σαπουνάδες, στον δρόμο, να καθαρίζουν τον δρόμο και να σπρώχνουν τα νερά με τις σαπουνάδες και να τα ρίχνουν στο λιμανάκι. Δεν μιλούσαν και Ελληνικά οπότε δεν πολυκατάλαβαν (ή έκαναν) τι τους λέγαμε, απαράδεκτο.

• Like 3
Δημοσ.

Μακαρουνες δεν φαγατε;;; 

Η φιλοξενια μου αρεσε κι εμενα, αρκετα φιλικοι οι ντοπιοι, με ενημερωναν για εκδηλωσεις και με τους σερφεραδες καναμε αμεσως παρεακι. Στα Πηγαδια πολυ ωραια καφετερια-μπαρ εκεινη στα σκαλιά (αλλα θυμαμαι πολύ κόσμο να μαζευει). Ωραιο νησι, πολλες μερες να εχεις για να το γυρνας. (Στην Ολυμπο ΠΡΕΠΕΙ να ξαναπαω.)

Δημοσ.
3 minutes ago, Conan2046 said:

Δεν με συγκίνησε η ιδέα των μακαρονιων με κρεμμύδι είναι η αλήθεια 

Φαντασου οτι στο λεω εγω που σιχαινομαι το κρεμμυδι!! Πανω στις μακαρουνες ειναι αλλο πραγμα, καραμελωμενο κρεμμυδακι σε βούτυρο, ειναι κατι γλυκό που σε καμια περιπτωση δεν θυμιζει κρεμμυδι. Και απο πανω μπολικη μυζήθρα ααααααχχχχχχ

Δημοσ.
Στις 8/7/2019 στις 8:42 ΜΜ, teddy71 είπε

Το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορεύεται, ας μείνει και κάνα μέρος καθαρό γιατί όλο και κάτι θα πεταχτει , γιατί τα κ@ωλοχαρτα και τα σ...α σας δεν νομίζω να τα μαζευεται!!!!

σιγα εσυ αραξε 

Στις 8/7/2019 στις 9:31 ΜΜ, panostom είπε

εχεις φυγει ηδη

την πρωτη φορα που πηγα Ικαρια αλλαξα 2 φορες τα εισιτηρια μου. Απο 7 μερες που πηγα, τελικα εκατσα 23.

Καλο ειναι να εχεις αυτοκινητο, αλλιως οτοστοπ

με προσοχη το ικαριωτικο κρασι

❤️

Δημοσ.

Επιτρέπεται να μεταφέρω στην χειραποσκευή που θα πάρω μαζί μου πάνω στο αεροπλάνο μπουκαλάκι ούζο ή τσίπουρο των 100ml μέσα στο σακουλάκι των υγρών μέχρι 1000ml; Το έχει κάνει κανείς; 

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, takatakaros είπε

Επιτρέπεται να μεταφέρω στην χειραποσκευή που θα πάρω μαζί μου πάνω στο αεροπλάνο μπουκαλάκι ούζο ή τσίπουρο των 100ml μέσα στο σακουλάκι των υγρών μέχρι 1000ml; Το έχει κάνει κανείς; 

Ναι μια χαρά επιτρέπεται, καλό θα ήταν να αναγράφεται στο μπουκάλι πόσα είναι τα ml για αποφυγή παρεξηγήσεων.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλοι μου θέλουν να πάνε Ιταλία τον Αύγουστο αλλά ο οδηγός έχει το παλιό δίπλωμα και δεν έχει πιστωτική κάρτα. Θέλουν να πάνε αεροπορικός και να νοικιάσουν αμάξι εκεί. Ξέρει κανείς εάν πρέπει να αλλάξει το δίπλωμα και εάν γίνεται να νοικιάσεις με visa ή με μετρητά?

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου προτεινεται μια καλη παραλια στο πρωτο ποδι που ειναι σχετικα ασφαλες για ελευθερο,οποιαδηποτε αλλη πληροφορια θα μου ειναι χρησιμη.

Δημοσ.

Προσπαθούμε να βρουμε Σέριφο καπου να μείνουμε 17-23 αλλα δεν βρισκουμε τιποτα πιο κατω απο 250 το βραδυ για 4 ατομα....... Υπάρχει κάποιο site που να έχει λιστες με καταλυματα να αρχίσω να χτυπάω τηλεφωνα?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, raxanas είπε

Προσπαθούμε να βρουμε Σέριφο καπου να μείνουμε 17-23 αλλα δεν βρισκουμε τιποτα πιο κατω απο 250 το βραδυ για 4 ατομα....... Υπάρχει κάποιο site που να έχει λιστες με καταλυματα να αρχίσω να χτυπάω τηλεφωνα?

το Booking

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimo69 είπε

Φίλοι μου θέλουν να πάνε Ιταλία τον Αύγουστο αλλά ο οδηγός έχει το παλιό δίπλωμα και δεν έχει πιστωτική κάρτα. Θέλουν να πάνε αεροπορικός και να νοικιάσουν αμάξι εκεί. Ξέρει κανείς εάν πρέπει να αλλάξει το δίπλωμα και εάν γίνεται να νοικιάσεις με visa ή με μετρητά?

Δεν χρειάζεται να αλλάξει το δίπλωμα, το ροζ το δέχονται ακόμα, το πολύ πολύ να γράψει τα στοιχεία που αναγράφονται στο δίπλωμα, σε ένα χαρτάκι που θα του δώσουν στο γραφείο ενοικίασης στα λατινικά για να κάνουν αντιπαραβολή με το διαβατήριο ή την ταυτότητα. Για την ενοικίαση αυτοκινήτου δυστυχώς θα του ζητήσουν πιστωτική γιατί δεσμεύουν ένα ποσό για την ασφάλεια, όλες οι εταιρείες το κάνουν αυτό, δεν δέχονται μετρητά παρά μόνο στην τελική πληρωμή. 

Δημοσ.

Παιδιά Σίφνο όπου και να μείνεις, γύρω από Απολλωνία, αν έχεις αμάξι, όλα καλά δεν είναι  ? Εννοώ ότι είναι κοντά μεταξύ τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...