billstamaniac Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Στις 17/4/2019 στις 8:48 ΠΜ, giannis2429 είπε Καλημέρα. Αθήνα είμαι. Θα πάμε με την κοπέλα μου. Βασικά ψάχνω ένα όμορφο μέρος,με καλό φαγητό, να έχει κάποιο αξιοθέατο να δεις(προαιρετικά) και γενικά να μην είναι νεκρα. Αυτοκίνητο υπάρχει. Budget γύρω στα 300 ευρώ. Λέμε να ξεκινήσουμε Σάββατο πρωί με επιστροφή Δευτέρα. Στην αρχή είχαμε πει για Σπέτσες που δεν έχουμε πάει αλλά από το ίντερνετ που έψαξα λίγο δεν ξετρελαθηκα. αν δεν εχεις παει ηδη προτείνω Καλαμάτα δυο ωρες απο αθηνα καλο φαγητό κ απο δραστηριότητες αρκετές - αν θες αξιοθέατα αρχαια μεσσηνη καστρο Καλαμάτας , ναός αποστολων κ αν βγεις παραέξω κάστρα κορωνης μεθωνης πυλου - αν θες φύση εχει ταυγετο πολυλιμνιο φράγμα παμισου - αν θες παραλιες εχει τις τοπικές κ μετα πιο εξω στουπα Καρδαμύλη βοιδοκοιλια Συν τα έθιμα που μπορεις να δεις σαιτοπολεμος , κάψιμο ιουδα φωτιές αν θες πιο αναλυτικά info πες μου 3
stelios18120 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Ελα ρε πατρίδα ✌️✌️✌️ Να πάρει τενεκε λάδι και να φάει γουρουνοπουλα δεν πρότεινες όμως 1
billstamaniac Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, stelios18120 είπε Ελα ρε πατρίδα ✌️✌️✌️ Να πάρει τενεκε λάδι και να φάει γουρουνοπουλα δεν πρότεινες όμως είπα να τον ξεκινήσω σιγα σιγα μην πέσει απότομα στα βαθιά 😛
tornado Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, stelios18120 είπε και να φάει γουρουνοπουλα δεν πρότεινες όμως πες και που να παει ομως, ετσι στα τυφλα? Κυπαρισσια, 7 το απογευμα στο καστρο, ραντεβου οχι αστεια. 1
dionisis1925 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Καλησπέρα , θέλω πληροφορίες για Ίο για καλοκαίρι..ελπίζω να έχει πάει κάποιος πρόσφατα:)
*nenya* Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 On 21/04/2019 at 18:09, stelios18120 said: Ελα ρε πατρίδα ✌️✌️✌️ Να πάρει τενεκε λάδι και να φάει γουρουνοπουλα δεν πρότεινες όμως *γουρνοπούλα XD In other news, τον άλλο μήνα πάω Νάπολη. Κάποια στιγμή ίσως ξαναποστάρω για να πάρω κάποιες συμβουλές (για την ώρα όμως έχω βρει τα αξιοθέατα που θά'θελα να δω). Το ερώτημά μου είναι: έχω κινητό με σύνδεση Cosmote What's Up. Όταν φτάσουμε Ιταλία θα μπορώ κανονικά να χρησιμοποιώ τα MB μου & τον χρόνο ομιλίας που έχω προαγοράσει στο πακέτο; Χρειάζεται να κάνω κάτι ή είναι αυτόματη η διαδικασία; 2
djcat Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, *nenya* είπε Το ερώτημά μου είναι: έχω κινητό με σύνδεση Cosmote What's Up. Όταν φτάσουμε Ιταλία θα μπορώ κανονικά να χρησιμοποιώ τα MB μου & τον χρόνο ομιλίας που έχω προαγοράσει στο πακέτο; Χρειάζεται να κάνω κάτι ή είναι αυτόματη η διαδικασία; Αυτόματα. 1
drmanakias Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Στις 19/4/2019 στις 11:43 ΠΜ, tsakonas είπε Σωστα, εαν δεν εχεις πιστωτικη, τοτε θελει μετρητα, με χρεωστικη περιπλεκεται το θεμα και δε το δεχονται ολοι. Τουλαχιστον Ελλαδα, γιατι εξωτερικο , Γερμανια εχω νοικιασει οχημα με χρεωστικη χωρις θεμα, απλα τα λεφτα ηταν δεσμευμενα και αποδεσμευτηκαν κανα 2-3 μερες μετα την παραδοση του οχηματος. Ελλαδα ομως μου ειπαν οτι δε γινεται με χρεωστικη και στους ορους της ραιναιρ δε λεει πουθενα για χρεωστικη, οποτε εγω θα δωσω μετρητα 650 αυριο που θα νοικιασω οχημα.... Μετρητά δεν παίρνει καμία ως εγγύηση . Η Budgetστο εξωτερικό που νοίκιασα , είχε σαν επιλογή να πληρώσεις extraασφάλεια για να μειωθεί η εγγύηση . +15$ την μέρα για να πάει από 700 στα 500 , 30$ για να πάει στα 300 (παράδειγμα οι τιμές είναι στο περίπου). Μία άλλη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ρόδο (νομίζω πάλι Budgetαλλά δεν είμαι σίγουρος ) είχα πάρει τηλ. το γραφείο και ενώ είχα κλείσει μέσω skyscanner-> Holiday auto , μου είπε ότι δεν χεριάζετε να πληρώσω τα 1100 που έλεγε τότε και ότι θα πληρώσω στο γραφείο μια extraασφάλεια 30ενμζ για 4 μέρες και δεν χεριάζετε εγγύηση . Στις 21/4/2019 στις 8:45 ΠΜ, tornado είπε καλημερα, σε λιγες μερες παω σοφια και δεν ξερω τι προμηθεια κρατανε οι τοπικες τραπεζες οταν κανεις αναληψη απο ατμ. Εχω εθνικη - πειραιως ..... θα ειναι αραγε ενα ευρω καθε αναληψη η κατι παραπανω? ΠΡΟΣΟΧΗ , η εθνική θα είναι ο καλύτερος σου φίλος , σε κάθε συναλλαγή κρατάει μόνο 1% του ποσού . Πειραιώς χρεώνει 1,2 + την προμήθεια συναλλάγματος , η Eurobank το ίδιο . Είχα «μπεί από μέσα» γύρο στα 20εμε αυτές τις 2 . Να θυμάσαι ότι και να δώσεις κάρτα σε POS επειδή χρεώνει Λέβα πάλι ισχύι το ίδιο . Θα σου πρότεινα όταν φτάσεις να κάνεις μία καλή ανάληψη με την κάρτα της Εθνικής από ένα ΑΤΜ στο αεροδρόμιο , ΟΧΙ Eurochangeη κάτι τέτοιο , από ΑΤΜ τραπέζης , ώστε να έχεις την καλύτερη δυνατή ισοτιμία. Δεν ξέρω με τι θα κινηθείς αλλά στο Terminal2 (στον χάρτη το αριστερό τερmιναλ) έχει στάση μετρό που σε πάει στην πόλη με 0.60ε και τα Terminalμεταξύ τους έχουν δωρεάν λεωφορείο 07:00-22:00 , είναι μακριά για να πας με τα πόδια , αλλιώς ταξί με 2-3ε Στις 16/4/2019 στις 9:29 ΠΜ, giannis2429 είπε Καλημέρα. Κάποια πρόταση εντός Ελλάδος για 2ημερο το Πάσχα; Νησί η βουνό; Αν είσαι Θεσσ. -> Κέρκυρα Αν είσαι Αθήμα -> Λευκάδα
ribo7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Ικαρία 4-5 μέρες γύρω στις 10 Ιουνίου λέτε να είναι καλά? Θα έχει κόσμο?
frozex Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 έπεσε πρόταση για Φιλιππούπολη (Βουλγαρία) 29-30-1, δεν έχει πάει κανείς μας αλλά υπάρχουν φθηνά καλά ξενοδοχεία, θα βρούμε τπτ να κάνουμε ή είναι απλά μια φθηνή πόλη; φαγητό διασκέδαση; θα πάμε με δικό μας αυτοκίνητο από Καβάλα.
soiramk Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Έχει πάει κάποι@ πρόσφατα New York; Βασικά ενδιαφέρομαι για προτάσεις σε διαμονή στο Manhattan. Είχα πάει το καλοκαίρι του '09 και από τότε οι τιμές στα ξενοδοχεία έχουν πάρει τρελά τον ανήφορο... Για 10 μέρες αρχές Σεπτέμβρη κοιτάω.
soiramk Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Από ό,τι έχω δει, νομίζω πως κάτι "καλό" με κάτω από €200/βράδυ δύσκολα. Το τι θεωρεί ο καθένας "καλό" βέβαια είναι ειδικό θέμα συζήτησης.. 2 άτομα, φίλοι, θα προτιμούσα να έχει ξεχωριστά κρεβάτια, πράγμα δύσκολο για ΝΥ. Το '09 ας πούμε που είχαμε πάει 3 άτομα είχαμε κλείσει αναγκαστικά 4κλινο (2 double beds). Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από soiramk
Papakaliati Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Tα hostels κοστιζουνε πανω απο 110... Ξενοδοχειο με 150 συνηθως θα βρεις με κοινοχρηστη τουαλετα και μεγεθος 5 με 10 τετραγωνικα. Οποτε τουλαχιστον 200/βραδυ ακουγετε σωστο. Αν και προσωπικα δεν θα επελεγα 10 μερες ΝΥ, θα προτιμουσα να δω και αλλες πολεις. Αυτο βεβαια εξαρταται απο τον καθενα, προσωπικα σε 15 μερες εκανα και τις δυο ακτες.
soiramk Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Εγώ έχω ξαναπάει όπως έγραψα. Ο φίλος όχι. Είχα πάει και Φιλαδέλφεια τότε και μου άρεσε. Αρκετά διαφορετική από ΝΥ. Η σκέψη είναι να πάμε και μια μέρα ή Washington ή Boston ή New Jersey. Ανάλογα πως θα μας βγει το πρόγραμμα και τα χρήματα. Ναι, δυστυχώς €200/βράδυ είναι το ελάχιστο, τουλάχιστον για αυτά που κοιτάω.. Κάποια πρόταση για κάποιο ξενοδοχείο από κάποι@ που πήγε πρόσφατα και έμεινε ευχαριστημένος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα