Gregory_House Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Άργησες για Πάσχα δεν υπάρχει ούτε αντίσκηνο, πουθενά H κρίση, βλέπεις...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, tsakonas είπε χιλιαδες προτασεις Ελληνικο ΠΑσχα.... γινε πιο συγκεκριμενος, που εισαι , τι ψαχνεις , μονος, μπατζετ κλπ κλπ. Καλημέρα. Αθήνα είμαι. Θα πάμε με την κοπέλα μου. Βασικά ψάχνω ένα όμορφο μέρος,με καλό φαγητό, να έχει κάποιο αξιοθέατο να δεις(προαιρετικά) και γενικά να μην είναι νεκρα. Αυτοκίνητο υπάρχει. Budget γύρω στα 300 ευρώ. Λέμε να ξεκινήσουμε Σάββατο πρωί με επιστροφή Δευτέρα. Στην αρχή είχαμε πει για Σπέτσες που δεν έχουμε πάει αλλά από το ίντερνετ που έψαξα λίγο δεν ξετρελαθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Τον Σεπτέμβριο θα πάμε Ηράκλειο για έναν γάμο, θα κάτσουμε 5-6 μέρες για διακοπές. Έχουμε κλείσει ξενοδοχείο και αεροπορικά εισιτήρια. Θέλω να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο για να μπορούμε να μετακινούμαστε. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια εταιρεία? Και γενικά τι παίζει με αυτα? Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 43 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλησπέρα. Τον Σεπτέμβριο θα πάμε Ηράκλειο για έναν γάμο, θα κάτσουμε 5-6 μέρες για διακοπές. Έχουμε κλείσει ξενοδοχείο και αεροπορικά εισιτήρια. Θέλω να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο για να μπορούμε να μετακινούμαστε. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια εταιρεία? Και γενικά τι παίζει με αυτα? Aφού θα είσαι από αεροδρόμιο κάνε μια αναζήτηση στο rentalcars.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, Speculoos είπε Aφού θα είσαι από αεροδρόμιο κάνε μια αναζήτηση στο rentalcars.com Ευχαριστω. Μπηκα και τα ειδα αλλά στους όρους γράφει οτι θα μου κρατήσουν 700 ευρώ σαν ασφάλεια και θα μπυ τα επιστρέψουν όταν παραδώσω το αυτοκίνητο χωρίς ζημιές. Ξέρεις τι ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, pavloa είπε Ευχαριστω. Μπηκα και τα ειδα αλλά στους όρους γράφει οτι θα μου κρατήσουν 700 ευρώ σαν ασφάλεια και θα μπυ τα επιστρέψουν όταν παραδώσω το αυτοκίνητο χωρίς ζημιές. Ξέρεις τι ισχύει? Είναι στάνταρ πρακτική στα ενοικιαζόμενα η δέσμευση κάποιου ποσού στην πιστωτική κάρτα ως ασφάλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Speculoos είπε Είναι στάνταρ πρακτική στα ενοικιαζόμενα η δέσμευση κάποιου ποσού στην πιστωτική κάρτα ως ασφάλεια. Δηλαδή εκτώς απο τα λεφτά που θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη για τις 5 μέρες θα πρέπε να μαζέψουμε και τα 700 ευρώ. Τέλεια. Και αν δεν το ήξερα αυτό και πήγαινα στο αεροδρόμειο να νοικιάσω αυτοκίνητο και δεν είχα το ποσό ππυ ζητάνε θα το έκοβα με τα πόδια μέχρι το ξενοδοχείο. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, pavloa είπε Δηλαδή εκτώς απο τα λεφτά που θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη για τις 5 μέρες θα πρέπε να μαζέψουμε και τα 700 ευρώ. Τέλεια. Και αν δεν το ήξερα αυτό και πήγαινα στο αεροδρόμειο να νοικιάσω αυτοκίνητο και δεν είχα το ποσό ππυ ζητάνε θα το έκοβα με τα πόδια μέχρι το ξενοδοχείο. Λογικά θα το ξερες γιατί θα το γράφει στους όρους πριν κάνεις την κράτηση. Τα 700, 900, 1000 ευρώ πάντως δεν δεσμεύονται από τον τρέχοντα τραπεζικό λογαριασμό. Πιστώνονται στην πιστωτική σου κάρτα. Η μόνη περίπτωση να μην μπορέσει να γίνει και να υπάρξει πρόβλημα είναι να μην έχεις περιθώριο στην πιστωτική σου το διάστημα που θα κάνεις την κράτηση (είτε γιατί έχεις κάνει αγορές, γιατί έχεις βάλει δόσεις κτλ κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) εγώ για Ηράκλειο είχα πάρει πολύ καλές τιμές απο το car rental site της Ryanair. https://car-hire.ryanair.com/#/searchcars διάβασε καλά τους όρους όμως, αμα έχεις πιστωτική δεν χρειάζεται να σου κλειδώσουν κανένα ποσό Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από Dark_son20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, pavloa είπε Καλησπέρα. Τον Σεπτέμβριο θα πάμε Ηράκλειο για έναν γάμο, θα κάτσουμε 5-6 μέρες για διακοπές. Έχουμε κλείσει ξενοδοχείο και αεροπορικά εισιτήρια. Θέλω να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο για να μπορούμε να μετακινούμαστε. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια εταιρεία? Και γενικά τι παίζει με αυτα? Τσέκαρε εδώ . Νομίζω δε δεσμεύουν ποσο από τη πιστωτική . https://www.enterprise.gr/en/home.html Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από totalius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Σωστα, εαν δεν εχεις πιστωτικη, τοτε θελει μετρητα, με χρεωστικη περιπλεκεται το θεμα και δε το δεχονται ολοι. Τουλαχιστον Ελλαδα, γιατι εξωτερικο , Γερμανια εχω νοικιασει οχημα με χρεωστικη χωρις θεμα, απλα τα λεφτα ηταν δεσμευμενα και αποδεσμευτηκαν κανα 2-3 μερες μετα την παραδοση του οχηματος. Ελλαδα ομως μου ειπαν οτι δε γινεται με χρεωστικη και στους ορους της ραιναιρ δε λεει πουθενα για χρεωστικη, οποτε εγω θα δωσω μετρητα 650 αυριο που θα νοικιασω οχημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Αεροπορικά από ποιο site ψάχνετε/βρίσκετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Αεροπορικά από ποιο site ψάχνετε/βρίσκετε; skyscanner, kayak, cheapflights και μετά στις ίδιες τις αεροπορικές. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλημερα, σε λιγες μερες παω σοφια και δεν ξερω τι προμηθεια κρατανε οι τοπικες τραπεζες οταν κανεις αναληψη απο ατμ. Εχω εθνικη - πειραιως ..... θα ειναι αραγε ενα ευρω καθε αναληψη η κατι παραπανω? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από tornado Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Στις 19/4/2019 στις 10:47 ΜΜ, thetiesthatbind είπε Αεροπορικά από ποιο site ψάχνετε/βρίσκετε; οτι ειπε ο djcat + το google flights. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα