Nickally Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Ξανανοίγω το θέμα της κάρτας seasmiles (εκπτωτική κάρτα) καθώς επίκειται ταξίδι μας καλοκαιρινό με αμάξι από Πειραιά προς Κω. Επειδή όπως γνωρίζετε η ενεργοποίηση προυποθέτει επιβίβαση και μάλλον δεν παίζει από εμάς να προηγηθεί ταξίδι, υπάρχει περίπτωση κάποιος από εσάς ή κάποιος γενικότερα που θα ταξιδέψει με όμιλο Attica Group (BlueStar, Anek, Superfast, Hellenic seaways) να θέλει να ταξιδέψει με το ονομα μου και τον αριθμό της κάρτας μου; (Δεν ελέγχουν τπτ..) Ευχαριστώ εκ των προτέρων *Επίσης αν κάποιος έχει κάρτα και τέλος Ιουλίου θέλει να δανείσει τον αριθμό του και το όνομα του πάλι ευπρόδεκτος είναι εννοείται. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Nickally
teot Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, vassar είπε Θα επισκεφτείτε και την Βενετία ή απλά θα αποβιβαστείτε για να συνεχίσετε οδικώς; Αν δεν σταματήσετε Βενετία υπάρχει και η επιλογή της Ανκόνας και απο εκεί Ζυρίχη, που είναι αρκέτα λιγότερες οι ώρες μέσα στο πλοίο και κανένα 2ωρο παραπάνω με το αυτοκινητο από την Ανκονα στην Ζυρίχη σε σχέση με την Βενετία. Για υποδομές ΑΜΕΑ υπάρχουν παντού, ειδικά στην Ελβετία θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Θυμάμαι οταν επισκεφτήκαμε τον Καταρράκτη του Ρήνου (Rheinfall), παρκαραμε σε θέση ΑΜΕΑ και αμέσως ήρθε κάποιος απο τους φύλακες να μας ρωτήσει αν χρειαζόμαστε κάποια βοηθεία και αν θέλουμε να μεταφέρει κάτι, πραγματικά δεν το πίστευα αυτο που είχε γίνει. Ευχαριστώ για την απάντηση και τις πληροφορίες. Η αρχική μου σκέψη ήταν να κινηθούμε μέσω Αγκόνας αλλά στην πορεία άλλαξα γνώμη με την λογική ότι το πλοίο στην Αγκόνα φθάνει μετά το μεσημέρι και έχω άλλα 720 Km μέχρι την Ζυρίχη… σε αντίθεση με την Βενετία που φθάνει νωρίς το πρωί και θα έχω όλη την ημέρα μπροστά μου για τα 550 km που απομένουν. Επίσης για κάποιο άγνωστο λόγο για την Αγκόνα δεν υπάρχουν δρομολόγια από τα SuperFast για όλο το Μάιο και το για πρώτο 20ήμερο του Ιουνίου και για αυτό το διάστημα δείχνει η γραμμή να εξυπηρετείτε αποκλειστικά από τη Gribaldi. Οσο για το πόσο φιλική είναι η Ελβετία στα ΑμεΑ μας εχει ενημερώσει η κόρη μου που είναι εκει… αλλα το έχω διαβάσει και το έχω δει και σε βίντεο. Εκείνο που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι βλέποντας ένα βίντεο για ένα τουριστικό τραίνο που πηγαίνει στο Jungfraujoch (ψηλότερος σταθμός στην Ευρώπη στα 3454 m) για επίσκεψη στον παγετώνα ότι είναι προσβάσιμα στα ΑμεΑ και το τραίνο και ο παγετώνας….. και για την ιστορία, στην Ελβετία έχουν κάνει επιστήμη τον σιδηρόδρομο, δεν υπάρχει βουνό, δεν υπάρχει χιονοδρομικό κέντρο που να μην πηγαίνει τραίνο (140 σιδηροδρομικοί σταθμοί σε υψόμετρο πάνω απο 1200m και απο αυτούς οι 20 σταθμοι πάνω απο 2000m ) και σκέφτομαι τι δούλεμα έχουμε φάει τόσα χρόνια που μας λένε ότι το ανάγλυφο του εδάφους της Ελλάδας εμποδίζει την ανάπτυξη του σιδηροδρόμου. Επεξ/σία πριν από 28 λεπτά από teot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα