Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Rumpelstiltskin said:

δυστυχως τα δείχνει όλα εξαντλημένα. οποτε δε με αφηνει να κλείσω ηλεκτρονικα :( 
υποθέτω θα βρω βέβαια εκει, απλα θα ειναι πιο ακριβα. κατι ειδα για 4-7 μερες 50 ευρω

Μην το δένεις και κόμπο ότι θα βρεις, δεν είναι απίθανο να είναι εντελώς γεμάτο τέτοια περίοδο. Καλύτερα να κοιτάξεις σε κάποιο απο τα περιφερειακά για να είσαι σίγουρος ότι θα το βάλεις κάπου (δεν έχω εμπειρία για να προτείνω)

Γενικά βολεύει με το που θα κλείνεις τα εισητήρια να κλείνεις και στο parking του ελβελ. Ακόμα και το economy, που υποτίθεται είναι μακριά και έχει λεωφορείο για να σε πάρει, περπατιέται πολύ άνετα.

• Like 1
  • Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rumpelstiltskin είπε

δυστυχως τα δείχνει όλα εξαντλημένα. οποτε δε με αφηνει να κλείσω ηλεκτρονικα :( 
υποθέτω θα βρω βέβαια εκει, απλα θα ειναι πιο ακριβα. κατι ειδα για 4-7 μερες 50 ευρω

Δυστυχώς αυτό είδα και έχω,  τα περιφερικά σχεδόν διπλασίασαν  την τιμή και του αεροδρομίου δεν εχει καμία θέση. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/12/2024 στις 2:02 ΜΜ, Rumpelstiltskin είπε

Κατέβασα το park around και είχε πολλα παρκινγκ διαθέσιμα. Εμεινα ευχαριστημένος απο το αθενςφαστπαρκινγκ (το γράφω ετσι για να μην θεωρηθει οτι κανω διαφήμιση). Πηγαμε, κατεβασα βαλιτσες, μου ειπε παρκαρε εκει σε αυτον τον διαδρομο και κλείδωσε, μετα πηγα παλι στην εισοδο μας φόρτωσε στο βίβαρο και σε 5 μας αφησε στο αεροδρομιο. Μετα απο μια βδομαδα τον πηρα τηλ και σε 7 λ ηρθε και μας πηρε, ήταν και 1.30 το χάραμα. Έμεινα ευχαριστημένος,  45€ έδωσα

• Like 5
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Λέγαμε να πάμε με την φαμίλια Καλάβρυτα μονοήμερη. Έχω ξαναπάει, γνωρίζω το μέρος, που θα φάω κλπ αλλά λέγαμε για το χιονοδρομικό.

Τα παιδιά είναι μικρά (4 και 5) και δεν μας ενδιαφέρουν πίστες, σκι κλπ, απλά ίσα ίσα να κάνουμε την βόλτα μας και να παίξουμε με το χιόνι. Γνωρίζει κανείς στο χιονοδρομικό αν γίνεται να μπεις με απλή (φθηνή) είσοδο; Βλέπω στο site κάτι 32 το άτομο, αλλά δεν θα το αξιοποιήσω οπότε θα πάνε τσάμπα.

Στο τηλέφωνο δεν απαντάνε.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά!.

Πέρα από την πιθανή πολυκοσμία δεν υπάρχει κόστος στην πρόσβαση του χιονοδρομικού στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιηθούν οι παροχές του (τελεφερίκ, αναβατόρια).

Υπάρχει σαλέ με χώρο για καθήμενους στον περιβάλλοντα χώρο της εισόδου για καφέ κ σνάκ.

Χώροι αρκετοί για μικρά παιδιά στην περιοχή της εισόδου αλλά κ στην όμορη περιοχή του χιονοδρομικού.

Καλή διασκέδαση!.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στα parking του αεροδρομίου (Ελ.Βενιζέλος) είτε το "official" είτε τα γειτονικά/ιδιωτικά, για πολυήμερο παρκάρισμα κλειδώνεις αμάξι και παίρνεις κλειδιά; Ή παίζει κάποιο να πει "τα κρατάμε μήπως χρειαστεί κάτι"; (δεν φαντάζομαι αλλά ας ρωτήσω αν ξέρει κανείς σίγουρα)

Επίσης τι παίζει ως προς πιθανές ζημιές, φωτιές, κλπ; Είναι η κλασσική φάση που έχουν και τα κλειστά parking "ασφαλίζετε τα οχήματά σας. Σε περίπτωση φωτιάς ουδεμία ευθύνη φέρουμε"; Η ασφαλιστική του οχήματος καλύπτει την εντός parking παραμονή ως προς ζημιές ή ανήκει στους αστερίσκους;

Δημοσ.
5 hours ago, haris_216 said:

Στα parking του αεροδρομίου (Ελ.Βενιζέλος) είτε το "official" είτε τα γειτονικά/ιδιωτικά, για πολυήμερο παρκάρισμα κλειδώνεις αμάξι και παίρνεις κλειδιά; Ή παίζει κάποιο να πει "τα κρατάμε μήπως χρειαστεί κάτι"; (δεν φαντάζομαι αλλά ας ρωτήσω αν ξέρει κανείς σίγουρα)

Επίσης τι παίζει ως προς πιθανές ζημιές, φωτιές, κλπ; Είναι η κλασσική φάση που έχουν και τα κλειστά parking "ασφαλίζετε τα οχήματά σας. Σε περίπτωση φωτιάς ουδεμία ευθύνη φέρουμε"; Η ασφαλιστική του οχήματος καλύπτει την εντός parking παραμονή ως προς ζημιές ή ανήκει στους αστερίσκους;

Εγώ όταν το άφησα πριν λίγες μέρες τα κράτησα τα κλειδιά, δε μου τα ζήτησε κανεις. Στο parking του αεροδρομίου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα του Insomnia, η συζυγος και εγω σκεφτομαστε την εβδομαδα του Πασχα 14/4 εως 22/4 να κανουμε μια αποδραση απο την Αγγλια οπου και κατοικουμε στο Los Angeles. 
Θελουμε να δουμε ταυτοχρονα και Las Vegas και Grand Canyon που ειναι must σε ενα τετοιο ταξιδι, προσπαθουμε να τα βαλουμε ολα στο προγραμμα αλλα φυσικα μια βδομαδα φαινεται να ειναι λιγη (δυο δυστυχως δε μπορουμε να παρουμε).
Υπαρχει καποιος που το εχει δοκιμασει και εχει καταφερει κατι αντιστοιχο σε μια βδομαδα να μας δωσει μερικες συμβουλες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...