kostask1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 @gorilas13 @giostau Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. προέκυψε ενα άλλο θέμα όμως..δεν εχω χειμερινά λάστιχα και ούτε καν 4 εποχών. διαβάζω οτι η νομοθεσία στη Σερβία ορίζει υποχρεωτικά χειμερινά ελαστικά. με τις πληρωμές θα εχω revolut για ολα.( βέβαια η εθνική επειδή μπορεί μάλλον έβαλε καπέλο στις μεταφορές χωρίς προειδοποίηση.) θα κανω και μερικα χρήματα συνάλλαγμα για τα μικροέξοδα. κάρτα θα πάρω αυτη που μου λέτε (Yettel)
NikosRocknRolla Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, kostask1 είπε @gorilas13 @giostau Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. προέκυψε ενα άλλο θέμα όμως..δεν εχω χειμερινά λάστιχα και ούτε καν 4 εποχών. διαβάζω οτι η νομοθεσία στη Σερβία ορίζει υποχρεωτικά χειμερινά ελαστικά. με τις πληρωμές θα εχω revolut για ολα.( βέβαια η εθνική επειδή μπορεί μάλλον έβαλε καπέλο στις μεταφορές χωρίς προειδοποίηση.) θα κανω και μερικα χρήματα συνάλλαγμα για τα μικροέξοδα. κάρτα θα πάρω αυτη που μου λέτε (Yettel) Καλησπέρα φίλε μου! Αυτό με τα λάστιχα είναι σίγουρο; Σε μια βδομάδα πάω και εγώ σερβια και άρχισα να το ψάχνω. Δεν το είχα δει κάπου πιο πριν. Αν δεν έχω χειμερινά υπάρχει περίπτωση να μην μου επιτραπεί η είσοδος; Η κάποιο πρόστιμο; 😬
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Καλησπέρα φίλε μου! Αυτό με τα λάστιχα είναι σίγουρο; Σε μια βδομάδα πάω και εγώ σερβια και άρχισα να το ψάχνω. Δεν το είχα δει κάπου πιο πριν. Αν δεν έχω χειμερινά υπάρχει περίπτωση να μην μου επιτραπεί η είσοδος; Η κάποιο πρόστιμο; 😬 https://www.serbianmonitor.com/en/all-vehicles-in-serbia-should-have-winter-tires-on-november-1st/ 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε https://www.serbianmonitor.com/en/all-vehicles-in-serbia-should-have-winter-tires-on-november-1st/ Πωωωωωω και έχω ψάξει πόσο πολύ για να μην την πατήσω όπως στην Ιταλία με τις ζώνες απαγόρευσης κυκλοφορίας και αυτό ούτε που το έβγαλε κάπου. 😭😭😭 Οπότε πρέπει να προλάβω να βάλω χειμερινά λάστιχα από ότι φαίνεται μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. 😬 Σε ευχαριστώ πολύ!
vamvakoolas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 10 hours ago, NikosRocknRolla said: Καλησπέρα φίλε μου! Αυτό με τα λάστιχα είναι σίγουρο; Σε μια βδομάδα πάω και εγώ σερβια και άρχισα να το ψάχνω. Δεν το είχα δει κάπου πιο πριν. Αν δεν έχω χειμερινά υπάρχει περίπτωση να μην μου επιτραπεί η είσοδος; Η κάποιο πρόστιμο; 😬 πρεπει να εχουν το σηματακι με το βουνακι. Aν βρεις 4 εποχων εισαι κομπλε. Να ξερεις οτι δεν ειναι ο φοβος για το προστιμο: αν μπλεξεις σε τρακαρισμα, καμμια ασφαλιστικη ακομα και ελληνικη δε θα σε καλυψει με θερινα λαστιχα εκει....
NikosRocknRolla Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε πρεπει να εχουν το σηματακι με το βουνακι. Aν βρεις 4 εποχων εισαι κομπλε. Να ξερεις οτι δεν ειναι ο φοβος για το προστιμο: αν μπλεξεις σε τρακαρισμα, καμμια ασφαλιστικη ακομα και ελληνικη δε θα σε καλυψει με θερινα λαστιχα εκει.... 4 εποχών έχω λάστιχα απλά δεν ξέρω αν είναι αυτά με το βουνό στο σήμα πρέπει να δω. Ε αυτό είναι το θέμα. Το τρακαρισμα. Και πολύ φοβάμαι ότι η γκαντεμιά θα μας πιάσει και θα γίνει τίποτα. Μετά σκέφτηκα να νοικιασω στα σύνορα της Σερβίας αμάξι με χειμερινα να το έχω μέχρι το Βελιγράδι. Άλλωστε εκεί θα το παρκάρω και δεν θα κουνηθει το αμάξι καθόλου.
NikosRocknRolla Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Οπότε με κάτι τέτοιο θεωρητικά είμαι οκ;; https://www.michelin.gr/auto/tyres/michelin-crossclimate-2
vamvakoolas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, NikosRocknRolla said: Οπότε με κάτι τέτοιο θεωρητικά είμαι οκ;; https://www.michelin.gr/auto/tyres/michelin-crossclimate-2 αυτο ειναι κομπλε εχει και το σηματακι 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε αυτο ειναι κομπλε εχει και το σηματακι Τώρα η θα βάλω αυτά στο δικό μου η θα πάμε με της κοπέλας μου που έχει Goodyear vector που και εκείνα βλέπω έχουν το m + s και το σήμα.
kokos23 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Αυτό να το δούνε κάτι ελληνάρες που λένε σιγά μην πάρω να έχω στο αμάξι αλυσίδες... .
Ola150 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Θα πάμε Αμερική με τη γυναίκα το Μάρτιο (Νέα Υόρκη κυρίως αλλά θα πάμε μονοήμερες και σε 2 ακόμα πόλεις), έχετε κάποια συμβουλη, κάποια μέρη να επισκεφτούμε ή να αποφύγουμε;
merkon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 52 minutes ago, Ola150 said: Θα πάμε Αμερική με τη γυναίκα το Μάρτιο (Νέα Υόρκη κυρίως αλλά θα πάμε μονοήμερες και σε 2 ακόμα πόλεις), έχετε κάποια συμβουλη, κάποια μέρη να επισκεφτούμε ή να αποφύγουμε; Πριν 3 βδομαδες γυρισαμε απο ΝΥ, αν θες να ρωτησεις κατι συγκεκριμενο, ελευθερα....
Rumpelstiltskin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μιας και πλησιάζει ο καιρός για το ταξίδι Ρουμανία, ψάχνω να δω που αξίζει να παρκάρει κανείς κοντά στο Βενιζέλος. Έχει κανείς καμιά πρόταση; Ουσιαστικά 26 απόγευμα θα το αφήσουμε και θα το πάρουμε 30 βράδυ προς 31
G.bar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, Rumpelstiltskin είπε Μιας και πλησιάζει ο καιρός για το ταξίδι Ρουμανία, ψάχνω να δω που αξίζει να παρκάρει κανείς κοντά στο Βενιζέλος. Έχει κανείς καμιά πρόταση; Ουσιαστικά 26 απόγευμα θα το αφήσουμε και θα το πάρουμε 30 βράδυ προς 31 Στο πάρκινγκ του Βενιζέλος. Αν κλείσεις από νωρίς είναι 5€ τη μέρα. 1
Rumpelstiltskin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 On 22/12/2024 at 11:28, G.bar said: Στο πάρκινγκ του Βενιζέλος. Αν κλείσεις από νωρίς είναι 5€ τη μέρα. δυστυχως τα δείχνει όλα εξαντλημένα. οποτε δε με αφηνει να κλείσω ηλεκτρονικα υποθέτω θα βρω βέβαια εκει, απλα θα ειναι πιο ακριβα. κατι ειδα για 4-7 μερες 50 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα