Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@gorilas13

@giostau

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

προέκυψε ενα άλλο θέμα όμως..δεν εχω χειμερινά λάστιχα και ούτε καν 4 εποχών.

διαβάζω οτι η νομοθεσία στη Σερβία ορίζει υποχρεωτικά χειμερινά ελαστικά.

με τις πληρωμές θα εχω revolut για ολα.( βέβαια η εθνική επειδή μπορεί μάλλον έβαλε καπέλο στις μεταφορές χωρίς προειδοποίηση.)

θα κανω και μερικα χρήματα συνάλλαγμα για τα μικροέξοδα.

κάρτα θα πάρω αυτη που μου λέτε (Yettel)

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostask1 είπε

@gorilas13

@giostau

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

προέκυψε ενα άλλο θέμα όμως..δεν εχω χειμερινά λάστιχα και ούτε καν 4 εποχών.

διαβάζω οτι η νομοθεσία στη Σερβία ορίζει υποχρεωτικά χειμερινά ελαστικά.

με τις πληρωμές θα εχω revolut για ολα.( βέβαια η εθνική επειδή μπορεί μάλλον έβαλε καπέλο στις μεταφορές χωρίς προειδοποίηση.)

θα κανω και μερικα χρήματα συνάλλαγμα για τα μικροέξοδα.

κάρτα θα πάρω αυτη που μου λέτε (Yettel)

Καλησπέρα φίλε μου! Αυτό με τα λάστιχα είναι σίγουρο; Σε μια βδομάδα πάω και εγώ σερβια και άρχισα να το ψάχνω. Δεν το είχα δει κάπου πιο πριν. 

Αν δεν έχω χειμερινά υπάρχει περίπτωση να μην μου επιτραπεί η είσοδος; Η κάποιο πρόστιμο; 😬

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε

Καλησπέρα φίλε μου! Αυτό με τα λάστιχα είναι σίγουρο; Σε μια βδομάδα πάω και εγώ σερβια και άρχισα να το ψάχνω. Δεν το είχα δει κάπου πιο πριν. 

Αν δεν έχω χειμερινά υπάρχει περίπτωση να μην μου επιτραπεί η είσοδος; Η κάποιο πρόστιμο; 😬

https://www.serbianmonitor.com/en/all-vehicles-in-serbia-should-have-winter-tires-on-november-1st/

• Sad 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πωωωωωω και έχω ψάξει πόσο πολύ για να μην την πατήσω όπως στην Ιταλία με τις ζώνες απαγόρευσης κυκλοφορίας και αυτό ούτε που το έβγαλε κάπου. 😭😭😭

Οπότε πρέπει να προλάβω να βάλω χειμερινά λάστιχα από ότι φαίνεται μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. 😬

Σε ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.
10 hours ago, NikosRocknRolla said:

πρεπει να εχουν το σηματακι με το βουνακι. Aν βρεις 4 εποχων εισαι κομπλε. Να ξερεις οτι δεν ειναι ο φοβος για το προστιμο: αν μπλεξεις σε τρακαρισμα, καμμια ασφαλιστικη ακομα και ελληνικη δε θα σε καλυψει με θερινα λαστιχα εκει....

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

πρεπει να εχουν το σηματακι με το βουνακι. Aν βρεις 4 εποχων εισαι κομπλε. Να ξερεις οτι δεν ειναι ο φοβος για το προστιμο: αν μπλεξεις σε τρακαρισμα, καμμια ασφαλιστικη ακομα και ελληνικη δε θα σε καλυψει με θερινα λαστιχα εκει....

4 εποχών έχω λάστιχα απλά δεν ξέρω αν είναι αυτά με το βουνό στο σήμα πρέπει να δω. 
Ε αυτό είναι το θέμα. Το τρακαρισμα. Και πολύ φοβάμαι ότι η γκαντεμιά θα μας πιάσει και θα γίνει τίποτα. 
Μετά σκέφτηκα να νοικιασω στα σύνορα της Σερβίας αμάξι με χειμερινα να το έχω μέχρι το Βελιγράδι. Άλλωστε εκεί θα το παρκάρω και δεν θα κουνηθει το αμάξι καθόλου. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

αυτο ειναι κομπλε εχει και το σηματακι

Τώρα η θα βάλω αυτά στο δικό μου η θα πάμε με της κοπέλας μου που έχει Goodyear vector που και εκείνα βλέπω έχουν το m + s και το σήμα.

Δημοσ.

Θα πάμε Αμερική με τη γυναίκα το Μάρτιο (Νέα Υόρκη κυρίως αλλά θα πάμε μονοήμερες και σε 2 ακόμα πόλεις), έχετε κάποια συμβουλη, κάποια μέρη να επισκεφτούμε ή να αποφύγουμε;

Δημοσ.
52 minutes ago, Ola150 said:

Θα πάμε Αμερική με τη γυναίκα το Μάρτιο (Νέα Υόρκη κυρίως αλλά θα πάμε μονοήμερες και σε 2 ακόμα πόλεις), έχετε κάποια συμβουλη, κάποια μέρη να επισκεφτούμε ή να αποφύγουμε;

Πριν 3 βδομαδες γυρισαμε απο ΝΥ, αν θες να ρωτησεις κατι συγκεκριμενο, ελευθερα....

Δημοσ.

Μιας και πλησιάζει ο καιρός για το ταξίδι Ρουμανία, ψάχνω να δω που αξίζει να παρκάρει κανείς κοντά στο Βενιζέλος.

Έχει κανείς καμιά πρόταση; Ουσιαστικά 26 απόγευμα θα το αφήσουμε και θα το πάρουμε 30 βράδυ προς 31

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Rumpelstiltskin είπε

Μιας και πλησιάζει ο καιρός για το ταξίδι Ρουμανία, ψάχνω να δω που αξίζει να παρκάρει κανείς κοντά στο Βενιζέλος.

Έχει κανείς καμιά πρόταση; Ουσιαστικά 26 απόγευμα θα το αφήσουμε και θα το πάρουμε 30 βράδυ προς 31

Στο πάρκινγκ του Βενιζέλος. Αν κλείσεις από νωρίς είναι 5€ τη μέρα.

• Like 1
Δημοσ.
On 22/12/2024 at 11:28, G.bar said:

Στο πάρκινγκ του Βενιζέλος. Αν κλείσεις από νωρίς είναι 5€ τη μέρα.

δυστυχως τα δείχνει όλα εξαντλημένα. οποτε δε με αφηνει να κλείσω ηλεκτρονικα :( 
υποθέτω θα βρω βέβαια εκει, απλα θα ειναι πιο ακριβα. κατι ειδα για 4-7 μερες 50 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...