ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Πόσες ώρες χρειάζεσαι σε duty free; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, panosno1com είπε Όταν η πτήση σου είναι 21.00, μπορείς εσύ να δώσεις την αποσκευη σου από τις 15.00 ώστε να περάσεις τον x ray κλπ και να μπεις στα duty free να ψωνισεις με την ησυχια σου? ( αεροδρομιο Βιεννης) Την αποσκευη την δίνεις απο την στιγμή που έχει ανοίξει το γκισέ,ή σε αυτόματα γκισε.Αν θα περάσεις τον έλεγχο εξαρτάται μαλλον απο το αεροδρόμιο.Μου έχει συμβεί 2 φορές στο Luton να μην με αφήνουν αν είναι πάνω απο 3 ώρες για την πτήση.Αλλά σε άλλα αεροδρόμια περνάω βράδυ και η πτήση είναι το πρωί. 1
panosno1com Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 30 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Πόσες ώρες χρειάζεσαι σε duty free; Ενα μισαωρο εγώ, τωρα που ειμαι παντρεμενος παλι μισαωρο εγω η συζυξ ε να δούμε κι αυτο ω δες και εκεινο Παρολα αυτα στου Ελ Βενιζελος μ αρεσε να χαζεψω αλλα δεν ειχαμε πολυ χρονο
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Να κανω μια ετωτηση αν ξερει καποιος, μπορείς σήμερα να ταξιδέψεις στην Ρωσία για τουρισμό; 1 2
vamvakoolas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 θεωρητικα μπορεις. Απλως να ξερεις οτι ταξιδευεις μεσω 3ης χωρας π.χ Τουρκιας με οτι σημαινει για το κοστος.
Speculoos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, panosno1com said: Ενα μισαωρο εγώ, τωρα που ειμαι παντρεμενος παλι μισαωρο εγω η συζυξ ε να δούμε κι αυτο ω δες και εκεινο Παρολα αυτα στου Ελ Βενιζελος μ αρεσε να χαζεψω αλλα δεν ειχαμε πολυ χρονο FYI το αεροδρόμιο της Βιέννης δεν έχει κάτι το τρομερό και, ως συνήθως με την πλειοψηφία των αεροδρομίων, οι τιμές είναι πολύ πιο ακριβές από το συνηθισμένο. 1
panosno1com Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Speculoos είπε FYI το αεροδρόμιο της Βιέννης δεν έχει κάτι το τρομερό και, ως συνήθως με την πλειοψηφία των αεροδρομίων, οι τιμές είναι πολύ πιο ακριβές από το συνηθισμένο. Ααα κριμα γαμωτο, ακομα και στο duty free? Στο Βενιζελος όταν πέρασα το x ray, στα 10 λεπτα που χαζεψαμε είδα μια κολώνια paco rabanne 75ml 35€ ε και λεω (χωρις να ξερω γενικα ) οτι καλα ειναι ως τιμη και για δωρακι που λεει ο λογος, υποθετω οτι τα duty free ειναι χωρις ΦΠΑ ? 😕 🤔
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, panosno1com είπε Ααα κριμα γαμωτο, ακομα και στο duty free? Στο Βενιζελος όταν πέρασα το x ray, στα 10 λεπτα που χαζεψαμε είδα μια κολώνια paco rabanne 75ml 35€ ε και λεω (χωρις να ξερω γενικα ) οτι καλα ειναι ως τιμη και για δωρακι που λεει ο λογος, υποθετω οτι τα duty free ειναι χωρις ΦΠΑ ? 😕 🤔 Δεν εχω πετυχει ποτε στα DuFree καποια κολωνια που να αξιζει να την παρω απο κει και οχι απο καποιο Σκρουτζομαγαζο. Αν κατι, ειναι οι ιδιες τιμες, εκτος αν πετυχεις κανενα ξεστοκαρισμα ξερωγω. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Πιο πολύ κανένα ποτό να πετύχεις στα duty free, που θα βρεις μπουκάλι 1λ στην ιδια τιμή που στο σουπερμάρκετ θα βρεις τα 700μλ 1
vamvakoolas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 νομιζω υπαρχει ενα βιντεο τοσο στο γιουτιουμπι οσο και στο τικτοκι που μια Ελληνιδα υπαλληλος σε duty free εξηγει: Γενικα οι τιμες ειναι πιο αυξημενες αποτι εξω αλλα βρισκεις καλες τιμες σε -πολυσυσκευασιες που εχουν πανω απο 2 κωδικους (π.χ 2 σοκολατες μια δωρο) -Σε συσκευασιες κωδικου που δεν υπαρχουν εξω (μεγαλυτερες φιαλες ποτου, μεγαλυτερη ποσοτητα σοκολατας, κολωνια κτλ). Θυμαμαι στα rituals εξωτερικο, ειναι πιο ακριβα σε καταστημα αεροδρομιου (αν και δεν ειναι στα duty free) αποτι να πας attica Αθηνα ή σε κατι αντιστοιχο μαγαζι σε αλλη χωρα 1
michkal91 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά επειδή τον τελευταίο καιρό και λόγω δουλειάς έχω κάνει αρκετά ταξίδια εξωτερικό. Ψάχνω κάπως να φτιάξω στο δωμάτιο μου ένα χώρο που θα σημειώνω τις χώρες που έχω πάει (πχ μαγνητακια?). Εχω δει κάτι σαν scratch maps κλπ. Εσείς έχετε κάνει κάτι αντίστοιχο;
verylife78 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, michkal91 είπε Παιδιά επειδή τον τελευταίο καιρό και λόγω δουλειάς έχω κάνει αρκετά ταξίδια εξωτερικό. Ψάχνω κάπως να φτιάξω στο δωμάτιο μου ένα χώρο που θα σημειώνω τις χώρες που έχω πάει (πχ μαγνητακια?). Εχω δει κάτι σαν scratch maps κλπ. Εσείς έχετε κάνει κάτι αντίστοιχο; Ωπα !!! τι ειπες??? Πολυ καλη ιδεα ... χμ...πως θα μπορουσαμε οντως? Μεχρι τωρα απλα τα εβλεπα μεσω google maps, μερη που εχω παει, που θελω να παω, αγαπημενα, ολα μπερδεμενα ομως. Αλλα αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Ενας τοιχος πχ, αν το κανεις με μαυρο, σαν μαυρο πινακα για ευκολια. Ή οπως ειπες καποιος μεγαλος χαρτης για να μπορεις να σημειωνεις κιολας?
michkal91 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 στο κινητό έχω μια εφαρμογή την skratch. Αλλά θα ήθελα και κάτι να μπορώ να το βλέπω στο σπίτι. Το ένα δωμάτιο μου είναι σαν γραφείο ουσιαστικά οπότε εκεί κάτι ψάχνω να βάλω. 1
FilipposMD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, michkal91 είπε στο κινητό έχω μια εφαρμογή την skratch. Αλλά θα ήθελα και κάτι να μπορώ να το βλέπω στο σπίτι. Το ένα δωμάτιο μου είναι σαν γραφείο ουσιαστικά οπότε εκεί κάτι ψάχνω να βάλω. Σου αρέσουν οι χάρτες; Αν ναι, υπάρχουν κάποιοι ξύλινοι που τους κολλάς στον τοίχο και μπορείς να βάζεις pins/σημαιούλες κτλ στα μέρη που πας. Κάτι τέτοιο ας πούμε: https://woodleo.com/en-gb/collections/ Δεν ξέρω την συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά κάποιες δίνουν και pins μαζί. 2
michkal91 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ωραίο είναι αυτό όντως. Ίσως θα μπορούσε να κολλήσει και πάνω στη ντουλάπα μου αυτό. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από michkal91
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα