lvisimato Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα παιδια. Τον φεβρουαριο θα ταξιδεψω στο λονδινο για λιγες μερες ως επισκέπτης. Πέρα απο την ταυτότητα χρειαζεται κατι αλλο για να μπεις στην χώρα? Καπου διαβασα για βιζα, καπου για ηλεκτρονικη αδεια ταξιδιου(ΕΤΑ). Γενικά εχω μπερδευτει καπως. Διαβατηριο δεν εχω. Οποιος εχει ταξιδεψει προσφατα και ξερει τι ισχυει ακριβως ας δωσει λιγο τα φωτα του.
efib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Ταυτότητα μόνο εάν έχεις (pre) settled ststus. Πλέον με διαβατήριο. Τα άλλα δεν τα γνωρίζω. 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, lvisimato είπε Καλησπέρα παιδια. Τον φεβρουαριο θα ταξιδεψω στο λονδινο για λιγες μερες ως επισκέπτης. Πέρα απο την ταυτότητα χρειαζεται κατι αλλο για να μπεις στην χώρα? Καπου διαβασα για βιζα, καπου για ηλεκτρονικη αδεια ταξιδιου(ΕΤΑ). Γενικά εχω μπερδευτει καπως. Διαβατηριο δεν εχω. Οποιος εχει ταξιδεψει προσφατα και ξερει τι ισχυει ακριβως ας δωσει λιγο τα φωτα του. Διαβατήριο.Ξέχνα την ταυτότητα, Brexit . ΕΤΑ απο Μάρτη,και αν. https://www.gov.uk/guidance/visiting-the-uk-as-an-eu-eea-or-swiss-citizen
alefther Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, lvisimato είπε Πέρα απο την ταυτότητα χρειαζεται κατι αλλο διαβατηριο
darkscreamer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Έχω πάει φέτος, χρειάζεται διαβατήριο μόνο.
Sherlock_7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Διαβατήριο, λεφτά (κυρίως Revolut) και έφυγες.
gorge18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, lvisimato είπε Καλησπέρα παιδια. Τον φεβρουαριο θα ταξιδεψω στο λονδινο για λιγες μερες ως επισκέπτης. Πέρα απο την ταυτότητα χρειαζεται κατι αλλο για να μπεις στην χώρα? Καπου διαβασα για βιζα, καπου για ηλεκτρονικη αδεια ταξιδιου(ΕΤΑ). Γενικά εχω μπερδευτει καπως. Διαβατηριο δεν εχω. Οποιος εχει ταξιδεψει προσφατα και ξερει τι ισχυει ακριβως ας δωσει λιγο τα φωτα του. Μονο ταυτοτητα που δεν θελει... Διαβατηριο θες και απο 1/1 βιζα 10€
alefther Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, gorge18 είπε Μονο ταυτοτητα που δεν θελει... Διαβατηριο θες και απο 1/1 βιζα 10€ νοπ ETA (οχι βιζα) θα χρειαστει απο τον ΑΠΡΙΛΙΟ, μεχρι τοτε μονο διαβατηριο
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Eπίσημες πληροφορίες για την ΕΤΑ https://www.gov.uk/government/news/uk-to-expand-digital-travel-to-more-visitors
gorge18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, alefther είπε ETA (οχι βιζα) Potato, potahto
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, gorge18 είπε Potato, potahto Είναι τελείως διαφορετική η διαδικασία για βίζα από μια ηλεκτρονική αίτηση που θα είναι η ΕΤΑ (κι είναι αντίστοιχα η αμερικάνικη ESTA). Ούτε ραντεβού σε πρεσβείες-προξενεία, ούτε υψηλά κόστη, ούτε χρονοβόρα διαδικασία. Απλά για τη Βρετανία μας κακοφαίνεται γιατί λόγω ΕΕ μπαίναμε και με ταυτότητα παρότι εκτός Σένγκεν και τώρα που κόπηκε το μπατε σκύλοι αλέστε χτυπάει άσχημα Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από ProponitisTouKanape 1
vagos789 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Διαβασα οτι πλεον δεν θελει visa η Κινα (διαβατηριο εννοειται οτι συνεχιζει να θελει)
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Διαβασα οτι πλεον δεν θελει visa η Κινα (διαβατηριο εννοειται οτι συνεχιζει να θελει) Καλο για όσους ενδιαφέρονται αλλά ο φιλος Λονδίνο θα πάει (τουλάχιστον για τα τελευταία 10 σχόλια)
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Διαβασα οτι πλεον δεν θελει visa η Κινα (διαβατηριο εννοειται οτι συνεχιζει να θελει) Η Κίνα που κολλάει; 1
panosno1com Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Όταν η πτήση σου είναι 21.00, μπορείς εσύ να δώσεις την αποσκευη σου από τις 15.00 ώστε να περάσεις τον x ray κλπ και να μπεις στα duty free να ψωνισεις με την ησυχια σου? ( αεροδρομιο Βιεννης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα