Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. Τον φεβρουαριο θα ταξιδεψω στο λονδινο για λιγες μερες ως επισκέπτης.
Πέρα απο την ταυτότητα χρειαζεται κατι αλλο για να μπεις στην χώρα? Καπου διαβασα για βιζα, καπου για ηλεκτρονικη αδεια ταξιδιου(ΕΤΑ).
Γενικά εχω μπερδευτει καπως.
Διαβατηριο δεν εχω.

Οποιος εχει ταξιδεψει προσφατα και ξερει τι ισχυει ακριβως ας δωσει λιγο τα φωτα του.

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lvisimato είπε

Καλησπέρα παιδια. Τον φεβρουαριο θα ταξιδεψω στο λονδινο για λιγες μερες ως επισκέπτης.
Πέρα απο την ταυτότητα χρειαζεται κατι αλλο για να μπεις στην χώρα? Καπου διαβασα για βιζα, καπου για ηλεκτρονικη αδεια ταξιδιου(ΕΤΑ).
Διαβατηριο δεν εχω.

Οποιος εχει ταξιδεψει προσφατα και ξερει τι ισχυει ακριβως ας δωσει λιγο τα φωτα του.

Διαβατήριο.Ξέχνα την ταυτότητα, Brexit .

ΕΤΑ απο Μάρτη,και αν.

https://www.gov.uk/guidance/visiting-the-uk-as-an-eu-eea-or-swiss-citizen

Δημοσ.
4 ώρες πριν, lvisimato είπε

Διαβατηριο δεν εχω.

Μονο ταυτοτητα που δεν θελει...

Διαβατηριο θες και απο 1/1 βιζα 10€

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Μονο ταυτοτητα που δεν θελει...

Διαβατηριο θες και απο 1/1 βιζα 10€

νοπ

ETA (οχι βιζα) θα χρειαστει απο τον ΑΠΡΙΛΙΟ, μεχρι τοτε μονο διαβατηριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Potato, potahto

Είναι τελείως διαφορετική η διαδικασία για βίζα από μια ηλεκτρονική αίτηση που θα είναι η ΕΤΑ (κι είναι αντίστοιχα η αμερικάνικη ESTA). Ούτε ραντεβού σε πρεσβείες-προξενεία, ούτε υψηλά κόστη, ούτε χρονοβόρα διαδικασία. Απλά για τη Βρετανία μας κακοφαίνεται γιατί λόγω ΕΕ μπαίναμε και με ταυτότητα παρότι εκτός Σένγκεν και τώρα που κόπηκε το μπατε σκύλοι αλέστε χτυπάει άσχημα

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Διαβασα οτι πλεον δεν θελει visa η Κινα

(διαβατηριο εννοειται οτι συνεχιζει να θελει)

Καλο για όσους ενδιαφέρονται αλλά ο φιλος Λονδίνο θα πάει (τουλάχιστον για τα τελευταία 10 σχόλια)

Δημοσ.

Όταν η πτήση σου είναι 21.00, μπορείς εσύ να δώσεις την αποσκευη σου από τις 15.00 ώστε να περάσεις τον x ray κλπ και να μπεις στα duty free να ψωνισεις με την ησυχια σου? ( αεροδρομιο Βιεννης)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...