FilipposMD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ένα ενδεχόμενο είναι να αύξησαν τις θέσεις της business. Οπότε σε πήγαν πιο πίσω για να χωρέσουν μπροστά όσοι πλήρωσαν business. Σε κάθε περίπτωση, αφού γράφει θέση πριν αρχίσει το check-in, εκεί θα κάτσεις, αλλά αν αγχωνεσαι, μπες όταν ανοίξει το site και κάνε check in να ησυχάσεις. Θα σου βγει και το boarding pass και θα μπορείς είτε να το τυπώσεις είτε να το περάσεις στο αντίστοιχο app στο κινητό (wallet σε iPhone). Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από FilipposMD 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα σε όλους. Από 26-30 Δεκέμβρη θα πάμε οδικώς στο Βελιγράδι! Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες πληροφορίες όπως αν μπορούμε να πάμε με ταυτότητα παρόλο που δεν είναι στην ΕΕ. Στις χώρες που θα περάσουμε(Σκόπια, Βελιγράδι) χρειάζεται βινιετα όπως στην Βουλγαρία; Επίσης εκεί κινουμαστε κανονικά η έχει όπως την Ιταλία στις πόλεις ζώνες με απαγόρευση κυκλοφορίας; Ευχαριστώ! 😁
krumo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, NikosRocknRolla είπε Καλημέρα σε όλους. Από 26-30 Δεκέμβρη θα πάμε οδικώς στο Βελιγράδι! Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες πληροφορίες όπως αν μπορούμε να πάμε με ταυτότητα παρόλο που δεν είναι στην ΕΕ. Στις χώρες που θα περάσουμε(Σκόπια, Βελιγράδι) χρειάζεται βινιετα όπως στην Βουλγαρία; Επίσης εκεί κινουμαστε κανονικά η έχει όπως την Ιταλία στις πόλεις ζώνες με απαγόρευση κυκλοφορίας; Ευχαριστώ! 😁 Περνατε κανονικα με ταυτοτητα. Στα Σκοπια εχει διοδια. Δεν υπαρχει απαγορευση κυκλοφοριας στα Σκοπια και Βελιγραδι δες λιγο για τα ελαστικα σου στο αμαξι - σιγουρα θελει να εχεις μαζι σου αλυσιδες. 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, krumo είπε Περνατε κανονικα με ταυτοτητα. Στα Σκοπια εχει διοδια. Δεν υπαρχει απαγορευση κυκλοφοριας στα Σκοπια και Βελιγραδι δες λιγο για τα ελαστικα σου στο αμαξι - σιγουρα θελει να εχεις μαζι σου αλυσιδες. Σε ευχαριστώ πολύ! Τέλειες όλες αυτές οι πληροφορίες! Ναι ναι και αλυσίδες και πανιά εχω τα πάντα κομπλέ! 😁 1
stagkia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε Καλημέρα σε όλους. Από 26-30 Δεκέμβρη θα πάμε οδικώς στο Βελιγράδι! Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες πληροφορίες όπως αν μπορούμε να πάμε με ταυτότητα παρόλο που δεν είναι στην ΕΕ. Στις χώρες που θα περάσουμε(Σκόπια, Βελιγράδι) χρειάζεται βινιετα όπως στην Βουλγαρία; Επίσης εκεί κινουμαστε κανονικά η έχει όπως την Ιταλία στις πόλεις ζώνες με απαγόρευση κυκλοφορίας; Ευχαριστώ! 😁 Έχω περάσει και απο Σκόπια και από Σόφια για Βελιγράδι και προς τα πάνω οδικώς, Η εμπειρία μου είναι ανάμικτη, στα Σκόπια αν και μικρότερο χλμτρικα μου τσίμπησαν το 20ρικο ετσι για καφέ ενώ θέλανε και κάτι παραπάνω στα σύνορα και επίσης σε μπλόκο αστυνομίας επίσης ζητούσαν διαφορά για να μην μας γράψουν και μας τρέχουν στο τμήμα, μέχρι και το ρολόι χεριού ο ένας είχε το θράσος να ζητήσει, 😄 κουλό αλλά πραγματικότητα, από Βουλγαρία μεριά πιο μεγάλο χλμτρικα όμως νομίζω ήταν πιο κυριλέ απο άποψη στάσεων δικτύου τηλεφώνου που έστω και αυτό εμένα μου έδινε μια χ ασφάλεια μέχρι να περάσω την χώρα σε αντίθεση με Σκόπια. πάντως απο που και να πας, να προσέχεις και να τηρείς αυστηρά τα όρια. 1
haris_216 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Τα Σκόπια ήταν όπως ακριβώς τα περιγράφει ο φίλος από πάνω. Ξεφτίλα όρια και μπλόκα ίσα-ίσα για να εισπράξουν. Πάντα πόνταραν στο ότι δεν θες να χάσεις χρόνο σε τράπεζες και τέτοια για πληρωμή (αφού κάνεις transit) οπότε τα λεφτά κατευθείαν στην τσέπη. Ήταν γνωστό και σχολιαζόταν διεθνώς. Τελευταία όμως, που προστέθηκε κι ένα νέο μεγάλο τμήμα αυτοκινητοδρόμου, τα πράγματα φαίνεται να άλλαξαν. Πιο ρεαλιστικά όρια (οκ, όχι για χαμηλή πτήση) και σχετική απουσία των εισπρακτικών μπλόκων. Δεν ξέρω αν απλά έτυχε σε μένα αλλά επειδή την έχω κάνει αρκετές φορές τη διαδρομή τα τελευταία χρόνια δε νομίσω να είναι σύμπτωση κάθε φορά/ Και θα έλεγα ότι η διαφορά μου είναι πλέον εμφανής Τώρα ως προς την ταυτότητα, ναι περνάς κανονικά. Αν έχεις την καινούργια (σαν πιστωτική) προφανώς κανένα θέμα. Τώρα ως προς την παλαιότερη, που έχει γραμμένα φυσικά τα στοιχεία με λατινικούς χαρακτήρες, περνάς αλλά.... Πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και όχι αυτή που έχεις συνέχεια στην κωλότσεπη (υπάρχει δυσκολία στο σκανάρισμα αν είναι ταλαιπωρημένη) Επειδή αυτό το είδος ταυτότητας είναι ελληνική πρωτοτυπία για τον 21ο αιώνα, συνήθως θα σου ζητήσουν μήπως έχεις και διαβατήριο. Αν δεν, θα περάσεις τελικά (αφού τουλάχιστον στα γειτονικά σύνορα το έχουν συνηθίσει) αλλά μπορεί να φας κάποια μικροκαθυστέρηση καθώς προσπαθούν να σκανάρουν από δω ή από κει (μην τρομάξεις, δεν είναι ότι σε βρήκαν στη λίστα της interpol ) 11 ώρες πριν, stagkia είπε πάντως απο που και να πας, να προσέχεις και να τηρείς αυστηρά τα όρια. Έτσι ακριβώς. Με το που βγαίνεις από τα σύνορα θέλει by the book (θεωρητικά θα έπρεπε και εντός αλλά τι να λέμε τώρα) καθώς σε όλες τις αποπάνω χώρες ο έλεγχος είναι συνηθισμένος και όχι αραιός (μη νομίζει κανείς ότι είδα ένα μπλόκο τώρα, άρα για τα επόμενα 80-100χλμ είμαι free) 2
kollas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 γνωριζει κανεις τι ωρα κατεβαίνει κανεις συνηθως απο το πλοιο (δρομολογιο Ηρακλειο-Πειραιας).Εχω κανει αμετρητες φορες το συγκεκριμενο δρομολογιο,προσφατα μαλιστα αλλα ποτε δε συγκράτησα την ακριβή ωρα που εβγαινα απο το πλοιο.Το σαιτ της ΑΝΕΚ λέει οτι μπαινει λιμανι 6&15 ,ναι αλλα τι ωρα μας αφήνουν να κτβουμε....εχω πτηση για αγγλια 10&20 κ θελω μολις βγω να παρω τη γραμμη m3 των 7&40 και να ειμαι Βενιζέλο κατα τις 9
NikosRocknRolla Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Στις 7/12/2024 στις 2:00 ΠΜ, stagkia είπε Έχω περάσει και απο Σκόπια και από Σόφια για Βελιγράδι και προς τα πάνω οδικώς, Η εμπειρία μου είναι ανάμικτη, στα Σκόπια αν και μικρότερο χλμτρικα μου τσίμπησαν το 20ρικο ετσι για καφέ ενώ θέλανε και κάτι παραπάνω στα σύνορα και επίσης σε μπλόκο αστυνομίας επίσης ζητούσαν διαφορά για να μην μας γράψουν και μας τρέχουν στο τμήμα, μέχρι και το ρολόι χεριού ο ένας είχε το θράσος να ζητήσει, 😄 κουλό αλλά πραγματικότητα, από Βουλγαρία μεριά πιο μεγάλο χλμτρικα όμως νομίζω ήταν πιο κυριλέ απο άποψη στάσεων δικτύου τηλεφώνου που έστω και αυτό εμένα μου έδινε μια χ ασφάλεια μέχρι να περάσω την χώρα σε αντίθεση με Σκόπια. πάντως απο που και να πας, να προσέχεις και να τηρείς αυστηρά τα όρια. 21 ώρες πριν, haris_216 είπε Τα Σκόπια ήταν όπως ακριβώς τα περιγράφει ο φίλος από πάνω. Ξεφτίλα όρια και μπλόκα ίσα-ίσα για να εισπράξουν. Πάντα πόνταραν στο ότι δεν θες να χάσεις χρόνο σε τράπεζες και τέτοια για πληρωμή (αφού κάνεις transit) οπότε τα λεφτά κατευθείαν στην τσέπη. Ήταν γνωστό και σχολιαζόταν διεθνώς. Τελευταία όμως, που προστέθηκε κι ένα νέο μεγάλο τμήμα αυτοκινητοδρόμου, τα πράγματα φαίνεται να άλλαξαν. Πιο ρεαλιστικά όρια (οκ, όχι για χαμηλή πτήση) και σχετική απουσία των εισπρακτικών μπλόκων. Δεν ξέρω αν απλά έτυχε σε μένα αλλά επειδή την έχω κάνει αρκετές φορές τη διαδρομή τα τελευταία χρόνια δε νομίσω να είναι σύμπτωση κάθε φορά/ Και θα έλεγα ότι η διαφορά μου είναι πλέον εμφανής Τώρα ως προς την ταυτότητα, ναι περνάς κανονικά. Αν έχεις την καινούργια (σαν πιστωτική) προφανώς κανένα θέμα. Τώρα ως προς την παλαιότερη, που έχει γραμμένα φυσικά τα στοιχεία με λατινικούς χαρακτήρες, περνάς αλλά.... Πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και όχι αυτή που έχεις συνέχεια στην κωλότσεπη (υπάρχει δυσκολία στο σκανάρισμα αν είναι ταλαιπωρημένη) Επειδή αυτό το είδος ταυτότητας είναι ελληνική πρωτοτυπία για τον 21ο αιώνα, συνήθως θα σου ζητήσουν μήπως έχεις και διαβατήριο. Αν δεν, θα περάσεις τελικά (αφού τουλάχιστον στα γειτονικά σύνορα το έχουν συνηθίσει) αλλά μπορεί να φας κάποια μικροκαθυστέρηση καθώς προσπαθούν να σκανάρουν από δω ή από κει (μην τρομάξεις, δεν είναι ότι σε βρήκαν στη λίστα της interpol ) Έτσι ακριβώς. Με το που βγαίνεις από τα σύνορα θέλει by the book (θεωρητικά θα έπρεπε και εντός αλλά τι να λέμε τώρα) καθώς σε όλες τις αποπάνω χώρες ο έλεγχος είναι συνηθισμένος και όχι αραιός (μη νομίζει κανείς ότι είδα ένα μπλόκο τώρα, άρα για τα επόμενα 80-100χλμ είμαι free) Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Οπότε πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Εντάξει στάσεις μέσα στα Σκόπια δεν θα κάνουμε πουθενά. Κατευθείαν θα από Ελλάδα θα βγούμε σερβια. Επίσης με τηλέφωνο; Βάζουμε κάποια esim για ίντερνετ; Πχ revolut?
nikos16717 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μηπως υπαρχει κάποια πρόταση για esim για ελβετια που θα πάω για μια βδομάδα?
xgol Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 42 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Μηπως υπαρχει κάποια πρόταση για esim για ελβετια που θα πάω για μια βδομάδα? Δοκιμασε swype.. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Και με nomad έμεινα πολύ ευχαριστημένος 1
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Στις 20/11/2024 στις 10:04 ΜΜ, stormrain είπε Guys εχουμε αποψη για WizzAir? Για καθυστερησεις κλπ εννοω. Εχω ταξιδεψει με EasyJet, Ryanair αρκετες φορες χωρις προβλημα, αλλα ποτε με Wizz Kαιιιι, χθες ελαβα mail ακυρωσης πτησης 😂
Sherlock_7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, stormrain είπε Kαιιιι, χθες ελαβα mail ακυρωσης πτησης 😂 Ο λόγος;
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Ο λόγος; Δεν εδωσαν, μου εστειλαν τα sincere apologies, ζητησα το refund μου κι απο κει παν' κι αλλοι 😛 Ευτυχως ειχε πτηση η Ryan, ξημερωματα βεβαια το οποιο με σκοτωνει λιγο, αλλα το καλο ειναι πως ηταν στα ιδια χρηματα χονδρικα.
vamvakoolas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 On 08/12/2024 at 07:59, kollas said: γνωριζει κανεις τι ωρα κατεβαίνει κανεις συνηθως απο το πλοιο (δρομολογιο Ηρακλειο-Πειραιας).Εχω κανει αμετρητες φορες το συγκεκριμενο δρομολογιο,προσφατα μαλιστα αλλα ποτε δε συγκράτησα την ακριβή ωρα που εβγαινα απο το πλοιο.Το σαιτ της ΑΝΕΚ λέει οτι μπαινει λιμανι 6&15 ,ναι αλλα τι ωρα μας αφήνουν να κτβουμε....εχω πτηση για αγγλια 10&20 κ θελω μολις βγω να παρω τη γραμμη m3 των 7&40 και να ειμαι Βενιζέλο κατα τις 9 μπορει να βγεις 6.30 μπορει και 07.30. Ουτε ο Καπετανιος δε μπορει να σου πει. Θα σου προτεινα κανενα ταξακι και ασε τα μετρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα