Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/11/2024 στις 9:28 ΜΜ, Rumpelstiltskin είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Εχει κανενας tips για Βουκουρεστι 26-30 Δεκεμβρίου για ζευγάρι; 
29 κλείσαμε tour σε καστρα / Μπρασοβ οποτε κοιτάζουμε για τις υπόλοιπες ημέρες.

Το μουσειο σπιτιων ειναι ωραιο. Αλλα γενικα η πολη δεν ειναι ιδιαιτερα τουριστικη. Τουλαχιστον το 2016 που ειχα παει, ηταν λιγο μεχ.

Α, ΜΗΝ φατε σε πιτσα χατ, ειναι αηδια.

• Like 1
  • Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 18/11/2024 στις 9:28 ΜΜ, Rumpelstiltskin είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Εχει κανενας tips για Βουκουρεστι 26-30 Δεκεμβρίου για ζευγάρι; 
29 κλείσαμε tour σε καστρα / Μπρασοβ οποτε κοιτάζουμε για τις υπόλοιπες ημέρες.

Για τα μεγάλα αξιοθέατα (Κοινοβούλιο και σπίτι Τσαουσέσκου πχ) κλείστε εισιτήρια νωρίς Online. Μην το αφήσεις τελευταία στιγμή γιατί θα φάτε πίκρα. 

Επίσης, αν και σίγουρα θα το έχεις διαβάσει κάπου αν έψαξες. Υπάρχει χοντρό πρόβλημα με απατεώνες ταξιτζήδες, του τύπου στο ξενοδοχείο που μέναμε εμείς στην ρεσεψιον είχαν βάλει και ολόκληρη ταμπέλα προειδοποιητική.

Ταξί αποκλειστικά και μόνο μέσω Uber.

2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Αλλα γενικα η πολη δεν ειναι ιδιαιτερα τουριστικη. Τουλαχιστον το 2016 που ειχα παει, ηταν λιγο μεχ.

Κοίτα έχει τον χαβαλέ της μιας και βγάζει έντονο αυτό το Σοβιετικό vibe. Παρόλα αυτά συμφωνώ ότι δεν είναι για πολύ. Εμείς πήγαμε 3 μέρες όπου την 1 κάναμε το τουρ σε Μπρασοβ και κάστρα και πραγματικά μόνο με 2 μέρες μου ήταν υπερ αρκετές, χωρίς να μου λείπει κάτι για να επιστρέψω.

• Like 1
Δημοσ.

σκεφτόμαστε οδικώς για 5-6 ημέρες Κωνσταντινούπολη (έχουμε ξανά πάει 1 φορά σαν ζευγάρι) με ένα αγοράκι 1 χρονών ή για τουρ Βουλγαρία (επίσης οδικώς ξανά πήγαμε), ή Σκόπια.
ξέρω πως για το παιδί χρειάζεται διαβατήριο και θα βγει.
ξέρω θα ακουστεί κάπως παράλογο, αλλά με προβληματίζει λιγάκι η Πόλη με παιδί μαζί και το τι γίνεται σε θέμα πολιτικών διαταραχών από πλευράς πολέμου κάτω.
επίσης όταν είχαμε πάει σαν ζευγάρι πριν χρόνια είχαμε μπλέξει με θέμα κινητού γιατί δεν ξέραμε τι γίνεται.
υπάρχει κάποια λύση να έχω αρκετά δεδομένα έστω να επικοινωνώ μέσω εφαρμογών? (αυτό ισχύει και για Σκόπια)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stagkia είπε

σκεφτόμαστε οδικώς για 5-6 ημέρες Κωνσταντινούπολη (έχουμε ξανά πάει 1 φορά σαν ζευγάρι) με ένα αγοράκι 1 χρονών ή για τουρ Βουλγαρία (επίσης οδικώς ξανά πήγαμε), ή Σκόπια.
ξέρω θα ακουστεί κάπως παράλογο, αλλά με προβληματίζει λιγάκι η Πόλη με παιδί μαζί και το τι γίνεται σε θέμα πολιτικών διαταραχών από πλευράς πολέμου κάτω.
επίσης όταν είχαμε πάει σαν ζευγάρι πριν χρόνια είχαμε μπλέξει με θέμα κινητού γιατί δεν ξέραμε τι γίνεται.
υπάρχει κάποια λύση να έχω αρκετά δεδομένα έστω να επικοινωνώ μέσω εφαρμογών? (αυτό ισχύει και για Σκόπια)

Aφου φοβάσαι αναταραχές δεν πας Τουρκία.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, stagkia είπε

τουρκία σκόπια θες e-κάρτα από εκεί, αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα σε χρεώνει η εταιρεία σου εφάπαξ και συνεχίζει το πρόγραμμα που έχεις εδώ, πχ αλβανία είναι 7€, μαυροβούνιο 15€ και βοσνία 15€, η χρέωση γίνεται αυτόματα με το που περνάς τα σύνορα και έχεις ανοιχτό το κινητό...πστ κάθε φορά έτσι, δηλ σε ταξίδι που πήγα βοσνία και πίσω, χρεώθηκα 7+15+15+15+7 (βονταφον)....τουρκία σκόπια δεν έχω πάει δεν ξέρω...βουλγαρία είναι εε οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα...σε κάθε περίπτωση ρώτα στην εταιρεία σου...

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος ξέρει απο Βιεννη, το επισυναπτόμενο καλύπτει όλα τα ΜΜΜ συν το s7 του αεροδρομιου ?? (Λεει all means of transport αλλα μην θελει εξτρα και ψαχνομαστρ :P )

Screenshot_20241128_215812_BB Tickets.jpg

Δημοσ.
14 hours ago, panosno1com said:

Όποιος ξέρει απο Βιεννη, το επισυναπτόμενο καλύπτει όλα τα ΜΜΜ συν το s7 του αεροδρομιου ?? (Λεει all means of transport αλλα μην θελει εξτρα και ψαχνομαστρ :P )

Θέλει έξτρα (+22 ευρώ) - δες εδώ που τα έχει αναλυτικά. Μία διαδρομή από κεντρικό σταθμό-αεροδρόμιο είναι 4,5 ευρώ.

image.png.e5bbaa82f7bb2153bba21c74391c592a.png

image.png.e7a5cccd18a2055282159396a6db96df.png

Και εδώ το ίδιο αναφέρει

https://easycitypass.com/media/pages/wien/aa7d0ea357-1724839749/ecp-flyer-wien-20240514.pdf

image.png.20f354dde683e2edcd52bd0ade88b5d4.png

Αν θέλεις το CityPass μόνο για τις μεταφορές και δεν σε ενδιαφέρουν οι εκπτώσεις στα μουσεία/αξιοθέατα δες και το παρακάτω που είναι αρκετά πιο οικονομικό

https://www.wien.info/en/travel-info/transport/tickets-361360

image.png.4495c158530b7380d6165708fa14a7a9.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

Για το 2025 ελέω black friday της aegean κλείσαμε 4 ημέρες στο Μόναχο. 

Αρχικά λοιπόν ψάχνουμε ένα καλό ξενοδοχείο για να μείνουμε οικογενειακως.

2 ενήλικες και 2 παιδιά ηλικίας 12 και 9 ετών. Με μια γρήγορη ματιά μου άρεσε το novotel που είδα ότι είναι και κοντά στο κέντρο,αλλά θα προτιμούσα η διαμονή μας να μην υπερβεί τα 800 ευρώ για τα 4 βραδιά που θα μείνουμε.Δυστυχως δεν έβγαλαν κάποιο έξτρα promo αυτοί, αλλιώς θα είχα κλείσει ήδη αυτό.

Αν υπάρχουν προτάσεις για διαμονή θα χαρώ να τις δω,ψάχνοντας παράλληλα και ο ίδιος,καθώς δεν έχουμε ξαναπάει Μόναχο. 

Επίσης έχω ρίξει μια ματιά στα αξιοθέατα,αλλά εννοείται θα χαρώ να διαβάσω και δικές σας προτάσεις που θα είναι και ευχάριστες για τα παιδιά. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, messinia3 είπε

Καλησπέρα στην παρέα,

Για το 2025 ελέω black friday της aegean κλείσαμε 4 ημέρες στο Μόναχο. 

Αρχικά λοιπόν ψάχνουμε ένα καλό ξενοδοχείο για να μείνουμε οικογενειακως.

2 ενήλικες και 2 παιδιά ηλικίας 12 και 9 ετών. Με μια γρήγορη ματιά μου άρεσε το novotel που είδα ότι είναι και κοντά στο κέντρο,αλλά θα προτιμούσα η διαμονή μας να μην υπερβεί τα 800 ευρώ για τα 4 βραδιά που θα μείνουμε.Δυστυχως δεν έβγαλαν κάποιο έξτρα promo αυτοί, αλλιώς θα είχα κλείσει ήδη αυτό.

Αν υπάρχουν προτάσεις για διαμονή θα χαρώ να τις δω,ψάχνοντας παράλληλα και ο ίδιος,καθώς δεν έχουμε ξαναπάει Μόναχο. 

Επίσης έχω ρίξει μια ματιά στα αξιοθέατα,αλλά εννοείται θα χαρώ να διαβάσω και δικές σας προτάσεις που θα είναι και ευχάριστες για τα παιδιά. 

Αν και πήγα στο Μόναχο αυθημερόν για έναν αγώνα Ευρωλίγκας πριν ένα μήνα περίπου, δε ξέρω την τρέχουσα κατάσταση. Μου είχε κάνει όμως μεγάλη εντύπωση όταν το επισκέφτηκα σαν παιδί, το Νταχάου και το στρατόπεδο συγκέντρωσης εκεί. Νομίζω είναι ένα μαστ αν πας στο Μόναχο.

Δημοσ.

Όταν εκλεισα τα εισιτήρια (Austrian) πριν αρκετό καιρό, είχε σχεδιάγραμμα και επέλεξα θέσεις σε παράθυρο (ψάχνοντας και στο ιντερνετ). Τώρα που θα κανω μεθαύριο το τσεκ ιν, θα πάρω αυτόματα τις ίδιες θέσεις που επέλεξα ή θα πρέπει να μπω απο τους πρώτους ώστε να προλαβω? Κυρίως επειδή η κράτηση ειναι 2 άτομα μην είμαστε χώρια αλλα και επειδή είναι το πρώτο μας ταξίδι γενικα με αεροπλάνο θα θέλαμε να δούμε απ το παράθυρο τίποτα. Κατά την κράτηση είχα πληρώσει κάτι ψιλά παραπανω για να μπορέσω να επιλέξω θέσεις. Σας ευχαριστώ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Όταν εκλεισα τα εισιτήρια (Austrian) πριν αρκετό καιρό, είχε σχεδιάγραμμα και επέλεξα θέσεις σε παράθυρο (ψάχνοντας και στο ιντερνετ). Τώρα που θα κανω μεθαύριο το τσεκ ιν, θα πάρω αυτόματα τις ίδιες θέσεις που επέλεξα ή θα πρέπει να μπω απο τους πρώτους ώστε να προλαβω? Κυρίως επειδή η κράτηση ειναι 2 άτομα μην είμαστε χώρια αλλα και επειδή είναι το πρώτο μας ταξίδι γενικα με αεροπλάνο θα θέλαμε να δούμε απ το παράθυρο τίποτα. Κατά την κράτηση είχα πληρώσει κάτι ψιλά παραπανω για να μπορέσω να επιλέξω θέσεις. Σας ευχαριστώ

Αφού επέλεξες θέσεις θα τις γράφει και το εισιτήριο σου.Δεν επιλέγεις πάλι.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Αφού επέλεξες θέσεις θα τις γράφει και το εισιτήριο σου.Δεν επιλέγεις πάλι.

Ξερεις γιατι αναρωτηθηκα? Επειδη ειχα επιλεξει τη σειρα 7 (δε θυμάμαι ποια γραμματα) και τώρα στην εφαρμογή μου δειχνει 10Ε, 10F .

Μολις κανω το τσεκ ιν, τα εισιτήρια θα είναι οι κάρτες επιβίβασης προφανώς έτσι? Δεν έχω κάποιο εγχαρτο εισιτήριο αφού τα έκλεισα από το sιte της austrian

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosno1com είπε

Ξερεις γιατι αναρωτηθηκα? Επειδη ειχα επιλεξει τη σειρα 7 (δε θυμάμαι ποια γραμματα) και τώρα στην εφαρμογή μου δειχνει 10Ε, 10F .

Μολις κανω το τσεκ ιν, τα εισιτήρια θα είναι οι κάρτες επιβίβασης προφανώς έτσι? Δεν έχω κάποιο εγχαρτο εισιτήριο αφού τα έκλεισα από το sιte της austrian

Oταν κάνεις check in θα σου έρθει το boarding pass.

Στο εισιτήριο δεν σου γράφει τι θέσεις έχεις κλείσει;Sto email που σου ηρθε με την κράτηση δεν γράφει ποιες θέσεις έχεις αγοράσει;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Oταν κάνεις check in θα σου έρθει το boarding pass.

Στο εισιτήριο δεν σου γράφει τι θέσεις έχεις κλείσει;Sto email που σου ηρθε με την κράτηση δεν γράφει ποιες θέσεις έχεις αγοράσει;

Κοιτα μου ηρθαν πολλα e mail* και τα ξανακοιταξα μολις. Δεν γράφει κανένα τη θέση 😕  Τον Μαιο τα εκλεισα. Να θυμαμαι τόσο λάθος? Είχα βρει κάπου σχεδιάγραμμα του boing και έλεγε να προτιμήσεις τη σειρά 7 και καποιες αλλες και λεω ωραια υπάρχει η σειρά 7 βαλτη 😕 

*2 email που αφορά το εισιτήριο των επιβατων, 2 email με 14 ευρώ που γραφει standard seat(τόσο μου ειχε γράψει στο site ότι κοστίζει η επιλογή θέσης) και άλλα 2 mail με τα ευρώ των καυσαερίων co2 κατι τετοιο

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Κοιτα μου ηρθαν πολλα e mail* και τα ξανακοιταξα μολις. Δεν γράφει κανένα τη θέση 😕  Τον Μαιο τα εκλεισα. Να θυμαμαι τόσο λάθος? Είχα βρει κάπου σχεδιάγραμμα του boing και έλεγε να προτιμήσεις τη σειρά 7 και καποιες αλλες και λεω ωραια υπάρχει η σειρά 7 βαλτη 😕 

*2 email που αφορά το εισιτήριο των επιβατων, 2 email με 14 ευρώ που γραφει standard seat(τόσο μου ειχε γράψει στο site ότι κοστίζει η επιλογή θέσης) και άλλα 2 mail με τα ευρώ των καυσαερίων co2 κατι τετοιο

Δεν έχω ταξιδέψει με austrian ,αλλά με όσες έχω ταξιδεψει Αγγλία Ελλάδα και πίσω πάντα έγραφαν το κάθισμα για το οποίο πλήρωσα.

Απο το τελευταίο της jet2

1 Adult
One way
icon-plane-east.jpg Manchester MAN to Athens ATH
icon-bags.jpg (0) 22kg Checked-in bags Add now
icon-meals.jpg (0) Meals Add now
icon-seat.jpg (1) Seats
icon-insurance.jpg (0) Travel insurance Add now
icon-guaranteed.jpg (0) Guaranteed Cabin Luggage Add now
icon-wheelchair.jpg

(0) Assisted travel Request

Passengers
Here’s a summary of all passengers and everything you've added so far:
Mr *******
icon-bags.jpg Luggage Add now
One way
(1) 10kg Hand luggage
(0) Guaranteed Cabin Luggage
(0) 22kg Checked-in bags
(0) Bikes
(0) Golf Bags
(0) Skis / boards

icon-checkin.png Check-in
Online Check-in

icon-seat.jpg Seats View
One way
(1) Standard seat 9D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...