Sablj Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 16 minutes ago, margaritagr said: Καλησπέρα, για 3 βράδια- μέρες διαμονή στην Ελάτη τι προτείνετε; Περίοδος γιορτών. εχω υπόψη Μυλο Ξωτικών, μια βόλτα προς Περτουλι, ίσως στο γυρισμό Μετέωρα. Κάποια άλλη πρόταση; Είχα πάει το 3ημερο της 28ης στην περιοχή, έμεινα όμως στα Τρίκαλα. Μια μέρα θες για τα Μετέωρα/Καλαμπάκα προτείνω τις 3 μονές για επίσκεψη, Μεγάλο Μετέωρο, Μονή Βαρλαάμ & Αγίου Στεφάνου (έχουν αρκετά σκαλιά όλες και οι γυναίκες είναι υποχρεωτικό να φοράνε φούστα) Την επόμενη μέρα πήγα προς Ελάτη, Περτούλι με παράκαμψη για Ροποτό, και για τις 2 τοξοτες γέφυρες (στην Πύλη Τρικάλων). Μέσα στα Τρίκαλα, αφού θα πάτε για τον μύλο των ξωτικών μπορείτε να πάτε να δείτε το Βυζαντινό Κάστρο με το ρολόι (είναι ανοιχτό μέχρι τις 15:00) και στα παλιά Μανάβικα που πλέον είναι γεμάτα μαγαζάκια για φαγητό, ποτό κλπ 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, eidikos33 είπε με revolut στην βουδαπεστη και στο βουκουρεστι θα εχει προμηθειες? Δευτέρα με Παρασκευή όχι, ΣΚ 1%
Perant113 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Καλησπέρα. Ο τομογραφος ελέγχου των αποσκευών στα αεροδρόμια, ενδέχεται να επηρεάζει τα τρόφιμα η το νερο;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 7 ώρες πριν, Perant113 είπε Καλησπέρα. Ο τομογραφος ελέγχου των αποσκευών στα αεροδρόμια, ενδέχεται να επηρεάζει τα τρόφιμα η το νερο; οχι. 1
Ducatista Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Φέτος σκέφτομαι να πάω με την οικογένεια Καϊμακτσαλάν την περίοδο των γιορτών κάποιος που να ξέρει τι παίζει με καταλύματα κη δραστήριοτητες ακόμη και πληροφορίες για το χιονοδρομικο η ότι άλλη πληροφορία μπορώ να πάρω
leonidas_fs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Πολύ καλό φαγητό και ωραίες επιλογές για καφέ/ποτο. Σίγουρα αξίζει την βόλτα για 2 μερούλες. Τώρα σχετικά με το χιονοδρομικό είναι πολύ κοντά από τον Άγιο Θανασιο (εκεί θα μείνεις) και συνήθως έχει καλό χιόνι! 1
SabotazNic Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Δημοσ. 6 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Αν πας και για παραπανω απο 2 μερες, αξιζει και βολτα στα Λουτρα Αριδαιας. Απο κοστη, πανω στο Π Αγιο Αθανασιο ξεφευγουν καπως, με χωρια οπως ο Ν Αγιος Αθανασιος, Παναγιτσα, Αρνισσα να ειναι αρκετα κοντα με καλυτερες τιμες Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου από SabotazNic 1
Ducatista Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε Πολύ καλό φαγητό και ωραίες επιλογές για καφέ/ποτο. Σίγουρα αξίζει την βόλτα για 2 μερούλες. Τώρα σχετικά με το χιονοδρομικό είναι πολύ κοντά από τον Άγιο Θανασιο (εκεί θα μείνεις) και συνήθως έχει καλό χιόνι! 5 6 μέρες λεω δεν έχω αποφασίσει ακόμη.. στον Άγιο αθανασιο έριξα μια ματιά αλλά δεν ξέρω σαν περιοχή πως ειναι από φωτογραφίες ωραία είναι 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Αν πας και για παραπανω απο 2 μερες, αξιζει και βολτα στα Λουτρα Αριδαιας. Απο κοστη, πανω στο Π Αγιο Αθανασιο ξεφευγουν καπως, με χωρια οπως ο Ν Αγιος Αθανασιος, Παναγιτσα, Αρνισσα να ειναι αρκετα κοντα με καλυτερες τιμες Είναι όμως το ίδιο ωραία σαν μερος; επίσης είναι κοντά η πρόσβαση στο χιονοδρομικο και γενικά σε ότι μπορεί να εξερευνήσει κάνεις; επειδή θα είναι Χριστούγεννα έχει εκεί κοντά κανένα θεματικό παρκο;; πολλές ερωτήσεις ξέρω αλλά δεν έχω ξαναπάει εκεί κοντά ποτε
SabotazNic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 5 ώρες πριν, Ducatista είπε Είναι όμως το ίδιο ωραία σαν μερος; επίσης είναι κοντά η πρόσβαση στο χιονοδρομικο και γενικά σε ότι μπορεί να εξερευνήσει κάνεις; επειδή θα είναι Χριστούγεννα έχει εκεί κοντά κανένα θεματικό παρκο;; πολλές ερωτήσεις ξέρω αλλά δεν έχω ξαναπάει εκεί κοντά ποτε Ναι παρέλειψα να πω ότι μόνο για την διαμονή αν μείνετε αλλού. Όλα τα άλλα θα τα κάνετε πάνω στο παλιό Άγιο Αθανάσιο
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου ΣΚ σε Δουβλινο. Καμια προταση για αξιοθεατα ή αν υπαρχει καμια κοντινη αξιολογη εκδρομη
theo93 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 1 hour ago, Ntinaras said: ΣΚ σε Δουβλινο. Καμια προταση για αξιοθεατα ή αν υπαρχει καμια κοντινη αξιολογη εκδρομη Μπορείς να πας στο εργοστάσιο της Guinness, ένα walking tour και αν θες κάτι προς τα έξω Cliffs of Moher. 1
Ducatista Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ναι παρέλειψα να πω ότι μόνο για την διαμονή αν μείνετε αλλού. Όλα τα άλλα θα τα κάνετε πάνω στο παλιό Άγιο Αθανάσιο Άρα το καλύτερο είναι να μείνουνε εκεί κοντά
trelomam Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Στις 31/10/2024 στις 3:42 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Δευτέρα με Παρασκευή όχι, ΣΚ 1% αυτο ειναι κανονας της revolut; εννοω οποια χωρα και να εισαι το ιδιο ειναι;
katergaris79 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Ναι, νομίζω έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι κλειστά τα χρηματιστήρια. Κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά.
chriskourou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Νομίζω πως 5-6 ημέρες είναι πάρα πολλές, το χωριό είναι όμορφο, αλλά από δραστηριότητες δεν έχει τίποτα, ούτε για παιδιά ούτε για ενήλικες. Το μόνο που υπάρχει είναι το χιονοδρομικό, το οποίο είναι στο μισάωρο αν ο δρόμος είναι καθαρός, αλλά και εκεί υπάρχουν δραστηριότητες ΑΝ έχει χιόνι και αν κάνετε σκι. Στη θέση σου, θα έκλεινα να μείνω 3 ημέρες Θεσσαλονίκη, που θα έχει γιορτινή αγορά, θεματικά πάρκα, εμπορικά κτλ και 2 μέρες Παλαιό Άγιο Αθανάσιο. Και αυτό επειδή θέλεις να επισκεφθείς το μέρος.. Γιατί προσωπικά, θα έμενα όλες τις ημέρες Θεσσαλονίκη και θα έκανα 2 ημερήσιες εκδρομές στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο/ Καιμάκτσαλάν και ίσως στο Αμύνταιο στη Φλώρινα ή κάπου αλλού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα