Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 hours ago, Ntinaras said:

Εχει παει κανεις Ιαπωνια?

Θα παω το πασχα καθως εχει star wars celebration. 

Hide contents

Nerd | Facebook

Ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.

Ρίξε μια ματιά εδώ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

´Οι πιο ενημερωμένοι οδηγοί σε προτάσεις αυτή τη στιγμή είναι οι Google maps, νάναι καλά όλοι χρήστες που γράφουν. 

Θεωρούσα ότι την Bangkok την ξέρω καλά, αλλά τελικά αυτό το καλοκαίρι γνώρισα καμιά εικοσαριά καταπληκτικά εστιατόρια, καφέ, μπαρ που δεν είχα ιδέα ότι υπήρχαν. Τσεκάριζα κάθε μέρα τι υπήρχε στο "πιο πρόσφατα" και σε ότι μου έκανε κλικ έβλεπα και τις κριτικές του μαγαζιού κι αν το θεωρούσα καλό το κραταγα για να φτιάξω μια διαδρομή. Ακόμη και στα δρομολόγια του μετρό (που έχει γίνει τεράστιο) πάλι στους Google maps έβλεπα τις διαδρομές που είχαν επισης τις τιμές και τις ώρες άφιξης στον σταθμό και τον προορισμό σου.

Οι ταχύτητες στην Ταϊλανδέζικη sim, απεριόριστα data. 🥲 Στο 5g της Ελλαδάρας έχω 191 & 0,41 αντίστοιχα 

Screenshot_20240918_035704_Speedtest.jpg

Επεξ/σία από fasttam

4 ώρες πριν, fasttam είπε

´Οι πιο ενημερωμένοι οδηγοί σε προτάσεις αυτή τη στιγμή είναι οι Google maps, νάναι καλά όλοι χρήστες που γράφουν. 

Θεωρούσα ότι την Bangkok την ξέρω καλά, αλλά τελικά αυτό το καλοκαίρι γνώρισα καμιά εικοσαριά καταπληκτικά εστιατόρια, καφέ, μπαρ που δεν είχα ιδέα ότι υπήρχαν. Τσεκάριζα κάθε μέρα τι υπήρχε στο "πιο πρόσφατα" και σε ότι μου έκανε κλικ έβλεπα και τις κριτικές του μαγαζιού κι αν το θεωρούσα καλό το κραταγα για να φτιάξω μια διαδρομή. Ακόμη και στα δρομολόγια του μετρό (που έχει γίνει τεράστιο) πάλι στους Google maps έβλεπα τις διαδρομές που είχαν επισης τις τιμές και τις ώρες άφιξης στον σταθμό και τον προορισμό σου.

Οι ταχύτητες στην Ταϊλανδέζικη sim, απεριόριστα data. 🥲 Στο 5g της Ελλαδάρας έχω 191 & 0,41 αντίστοιχα 

Screenshot_20240918_035704_Speedtest.jpg

Ζεις ταιλανδη μονιμα;

Στις 14/9/2024 στις 3:30 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

ερώτηση,

δεν ισχύει η ευρωπαϊκή ένωση εκεί;

στην ιταλία που είχα πάει είχα κανονικά το πρόγραμμα που έχω στην ελλάδα...🤔

1 hour ago, kokos23 said:

ερώτηση,

H Eλβετία όμως δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

2 ώρες πριν, kokos23 είπε

ερώτηση,

Πάρε στον πάροχο σου. Κατ' αρχήν η Ελβετία όπως σου είπε κι ο φίλος δεν είναι ΕΕ. Ωστόσο και το ΗΒ δεν είναι ΕΕ αλλά παραμένει (μέχρι νεωτέρας) στη λίστα των χωρών όπου ισχύει το free roaming. Εγώ θα ξεκινούσα ρωτώντας τον πάροχο μου. 

• Like 1

Στις 17/9/2024 στις 12:43 ΜΜ, sstav είπε

εκδρομή στη βρύγη (Μπριζ)....φαγητό...υπάρχει καποιος πρόσφατος οδηγός , προτάσεις από άλλους που έχουν παει  ; 

Για brunch τσεκαρε Boho Brunch και That's Toast.

Αν περπατάς κοντά στην εκκλησία Heilige Magdalenakerk τσέκαρε αν θες μήπως έχουν κάποια έκθεση τέχνης μέσα, έχω πετύχει ενδιαφέροντα πράγματα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@sstavΑν σου αρέσουν τα ribs τότε ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας στο Ribs n Beer, https://g.co/kgs/vApdp78

Τέτοιο παϊδακι δε θα ξανά φας. Χρειάζεται οπωσδήποτε, online, κράτηση. 

Θα πάρεις smokey bbq και θα μ ευγνωμονεις.

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 1

Στις 14/9/2024 στις 9:46 ΠΜ, ATmega είπε

Για ταξίδι στην Ελβετία τι προτείνεται για ίντερνετ στο κινητό. Ξέρω ότι το roaming είναι πανάκριβο. Μου έχουν για την εφαρμογή https://www.airalo.com/el/switzerland-esim που μπορείς να πάρεις eSim για να έχεις κάποια mb αλλά δυστυχώς η συσκευή μου δεν υποστηρίζει esim. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? 

Προσωπικά εκοψα το Airalo και χρησιμοποιω το maya.net . Δεν εχει εφαρμογή και φαίνεται λίγο iffy το σαιτ αλλα σε διάφορα ταξίδια εχω βρει ότι έχει καλύτερους παρόχους και επίσης τα πακετα ειναι πολύ πιο οικονομικά απο το Airalo και αρκετά ακομα που είχα δοκιμάσει.

Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να κλείσω ένα ταξίδι στη Κίνα, για Νοέμβρη ή αρχές Δεκέμβρη, μιας και θα είναι εκεί ο αδερφός μου για λίγους μήνες λόγω σπουδών. Ξέρει κανείς τι παίζει με τη τουριστική βίζα; Πως γίνετε η διαδικασία, πόσο θέλει περίπου να βγεί, κόστος κλπ. Προσπαθώ να καλέσω στη κινεζική πρεσβεία, αλλά δεν το σηκώνει κανένας.

34 λεπτά πριν, sanji_kun είπε

Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να κλείσω ένα ταξίδι στη Κίνα, για Νοέμβρη ή αρχές Δεκέμβρη, μιας και θα είναι εκεί ο αδερφός μου για λίγους μήνες λόγω σπουδών. Ξέρει κανείς τι παίζει με τη τουριστική βίζα; Πως γίνετε η διαδικασία, πόσο θέλει περίπου να βγεί, κόστος κλπ. Προσπαθώ να καλέσω στη κινεζική πρεσβεία, αλλά δεν το σηκώνει κανένας.

http://gr.china-embassy.gov.cn/gr/lqfw/201904/t20190403_3354740.htm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παλιά είχα δει αρνητικά σχόλια για το petas.gr.....εχουμε κατι προσφατο ??//

παρακολουθώ συγκεκριμένες διαδρομές  και βλέπω τιμή πετάς 3500 και της εταιρείας 4000....500 ευρώ δεν είναι αμελητέο ποσό αλλά δεν μπορεί να έχει τέτοια διακύμανση .....

αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με πτήση εξωτερικού

Επεξ/σία από kostasbm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...