Moderators stormrain Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Να ρωτησω κατι λιγο στοχευμενο. Θα παω την αλλη εβδομαδα στο Μιλανο για επαγγελματικους λογους. Θα εχω ομως μια μερα ελευθερη και λεω να παω στην Brescia επειδη μου εχει καρφωθει. Υπαρχει κατι να δεις εκει? Δεν θελω εναλλακτικη, οτι θα παω, θα παω, απλως ελεγα αν εχει παει καποιος να μου πει κανενα δυο poi που να αξιζουν.
katergaris79 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Την πινακοθήκη!!!! Είναι από τις πιο όμορφες τις Ευρώπης κι ας μην είναι τόσο γνωστή. Γενικότερα η περιοχή είναι ένα μικρό αριστούργημα. 1
dpolal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ερώτηση. Σαββατοκύριακο (1 διανυκτέρευση) στο Kάστρο ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ με μηχανή τί είναι καλύτερο ;;; Δωμάτιο με πάρκινγκ στη Γέφυρα ή εκεί γύρω έτσι ώστε να είναι κοντά το όχημα για περισσότερη ασφάλεια ;;;; Ή Δωμάτιο μέσα στο κάστρο με την μηχανή όμως παρκαρισμένη στο δημόσιο πάρκινγκ που είναι εκτός ;;;; Γνώμες ;;; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από dpolal
kokos23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 40 λεπτά πριν, dpolal είπε Ερώτηση. Σαββατοκύριακο (1 διανυκτέρευση) στο Kάστρο ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ με μηχανή τί είναι καλύτερο ;;; Δωμάτιο με πάρκινγκ στο χωριό έτσι ώστε να είναι κοντά το όχημα για περισσότερη ασφάλεια ;;;; Ή Δωμάτιο μέσα στο κάστρο με την μηχανή παρκαρισμένη στο δημόσιο πάρκινγκ εκτός ;;;; Γνώμες ;;; έχει δημόσιο πάρκινγκ εκτός; παλιά που είχα πάει, έμενα μέσα, το αμάξι έξω από την πύλη μαζί με άλλα, μου είχαν κοτσάρει κλήση την τελευταία μέρα, πήγα στην τροχαία να κάνω παράπονα γιατί όλως τυχαίως μόνο το δικό μου είχε κλίση, τα άλλα είχαν πινακίδες τοπικές, αλλά τίποτε, να σου πω ότι την πέταξα και έχουν περάσει 22 χρόνια και δεν έγινε τίποτε, ίσως τα παράπονα έπιασαν, οπότε θα σου έλεγα αν διασφαλίσεις το μηχανάκι τότε να μείνεις μέσα, η ομορφιά , η ηρεμία και η ησυχία δεν υπάρχει... 1
dpolal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Στις 15/7/2024 στις 11:21 ΜΜ, Mr.kostas είπε Ωραία ευχαριστώ πολύ… οπότε να μην πληρώσω αυτό το idp? Στην πολιτεία της Καλιφόρνιας αν είσαι ΠΑΝΩ από 25 ετών μπορείς να νοικιάσεις με το απλό Ελληνικό δίπλωμα. Ζητάνε το International μόνο αν είσαι από 18 - 25. . Το παραπάνω ισχύει 100% καθώς πριν από 20 περίπου χρόνια που είχα πάει επαγγελματικό ταξίδι έφυγα ξεχνώντας να πάρω το international μαζί μου 😫αλλά δεν είχα πρόβλημα κατά την ενοικίαση όταν τους έδειξα το παλιό ελληνικό τρίπτυχο. Εννοείτε πως παρόλο που έκατσα 10 μέρες πήγαινα πάντα με τα όρια και δεν με σταμάτησαν ποτέ και έκανα και μπόλικα ταξίδια, San Fransisco, Folsom, Lake Tahoe, Sacramento κλπ. Τσέκαρε το link: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=california+laws+for+car+rentals+nad+tourists
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, katergaris79 είπε Την πινακοθήκη!!!! Είναι από τις πιο όμορφες τις Ευρώπης κι ας μην είναι τόσο γνωστή. Γενικότερα η περιοχή είναι ένα μικρό αριστούργημα. Ευχαριστω! Ειδα φωτο, οντως φαινεται πανεμορφη!! 1
panosno1com Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Γενική ερώτηση, στο εξωτερικό εντος σενγκεν και ΕΕ, εχει προμηθεια η χρηση ελληνικων χρεωστικων καρτών? Είναι καλύτερα η revolut ?
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, panosno1com είπε Γενική ερώτηση, στο εξωτερικό εντος σενγκεν και ΕΕ, εχει προμηθεια η χρηση ελληνικων χρεωστικων καρτών? Είναι καλύτερα η revolut ? Οπου δεν έχουν ευρώ έχει έξοδα. Οπου δεν έχουν ευρώ καλύτερα η ρεβο. 1
ParafronGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις 2/9/2024 στις 3:38 ΠΜ, ParafronGR είπε Αφού φάγαμε όλη τη ζέστη και το σκ@τό και πέρασε το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα για τις διακοπές του 2024 και θέλω τα φώτα σας. Πέρσι, είχαμε σχεδιάσει με την κοπέλα μου τον γύρο της Πολωνίας - 6 ημέρες, είχαμε ξεκινήσει από Κρακοβία, πήγαμε με τραίνο στο Γκντανσκ και γυρίσαμε από Βαρσοβία, 2 μέρες στο καθ'ένα, πάρα πολύ φθηνά, τα απολαυσαμε φουλ. Λέγαμε να κάνουμε το ίδιο και για φέτος, αλλά δεν βλέπω κάποια χώρα που θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Μας δόθηκε η πρόταση για Νυρεμβέργη-Χαίδελβέργη, αλλά πλέον δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις (ή για να μαι ακριβής, δεν θα υπάρχουν τον Οκτώβρη που λέμε να πάμε). και στα + ότι οι τιμές για τόσες λίγες μέρες δεν πιστεύω ότι αξίζουν όπως στη Πολωνία πχ είχαμε δώσει 40€ στο τραίνο για Γκντανσκ και από'κει για Βαρσοβία και τώρα μόνο το Φρανκφούρτη - Νυρεμβέργη θέλει 50€. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Υπάρχει καμμιά χώρα που είναι κάπως γραφική κι ας μείνουμε εκεί όλες τις μέρες? Ψήνομαι για Πορτογαλία, αλλά δεν της φαίνεται αρκετά γραφική της κοπέλας μου και δεν το βλέπω να πηγαίνουμε Επανέρχομαι στο παραπάνω θέμα και μπήκε στο τραπέζι η εξής ιδέα: Βρυξέλλες - Γάνδη - Μπρίζ με αφετηρία και ληξη τις Βρυξέλλες και στα άλλα να μείνουμε από 1 έως 2 μέρες. Τι λέτε? ΤΟ έχει κανει κανεις να πει ιδέες/προτάσεις?
katergaris79 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου H Μπριζ είναι παραμυθένια, όπως και η Γάνδη. Οι Βρυξελλες προσωπικά δε μου είπαν κάτι. Ίσως επειδή "χάνουν" σε σύγκριση με Μπριζ και Αμβέρσα. Δείτε μήπως ξεκινήσετε από το Άμστερνταμ (αν δεν το έχετε δει) και μετά να κατεβείτε προς το Βέλγιο. Σε 6 μέρες θεωρώ ότι βγαίνει για να δείτε τα must.
Speculoos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου On 08/09/2024 at 01:06, ParafronGR said: Επανέρχομαι στο παραπάνω θέμα και μπήκε στο τραπέζι η εξής ιδέα: Βρυξέλλες - Γάνδη - Μπρίζ με αφετηρία και ληξη τις Βρυξέλλες και στα άλλα να μείνουμε από 1 έως 2 μέρες. Τι λέτε? ΤΟ έχει κανει κανεις να πει ιδέες/προτάσεις? Γίνεται αλλά δεν είναι ακριβώς budget διακοπές ειδικά αν σας φάνηκε ακριβή η επιλογή της Γερμανίας. Στην Μπριζ δε χρειάζεται να σπαταλήσετε βράδυ, καλύτερα να έχετε βάση τη Γάνδη και να επισκεφτείτε με ημερίσιες Μπρυζ και Αμβέρσα. Αν κινηθείτε μόνο Βρυξέλλες-Γάνδη-Μπριζ-Αμβέρσα το τρένο σας αρκεί, η σύνδεση είναι αρκετά ικανοποιητική. Τιμές και δρομολόγια μπορείτε να δείτε εδώ https://www.belgiantrain.be/en Έχετε επίσης στο νου σας ότι αν έρθετε με Ryanair, προσγειώνεστε στο Σαρλερουά, η μόνη ουσιαστικά σύνδεση με Βρυξέλλες είναι ένα λεωφορείο ανά 20 λεπτά που κάνει περίπου μια ώρα. 1
slr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Στις 29/8/2024 στις 8:54 ΜΜ, Πολύζος είπε Μέχρι και την ΑΙ και μου έκανε πρόγραμμα Ακολουθεί ένα αναλυτικό πρόγραμμα για την παραμονή σας στη Βιέννη από τις 6 έως τις 10 Δεκεμβρίου, προσαρμοσμένο για οικογένεια με παιδιά ηλικίας 12 και 6,5 ετών. Το Hilton Vienna Waterfront αποτελεί εξαιρετική βάση για τις δραστηριότητές σας, καθώς βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα. Με ποια ΑΙ και με τι ερώτημα πήρες αυτό το αποτέλεσμα; γιατί προσπαθώ να κάνω κάτι αντίστοιχο και τα αποτελέσματα που παίρνω δεν έχουν καμία σχέση.....
Ntinaras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Στις 5/9/2024 στις 10:20 ΠΜ, katergaris79 είπε Προσωπικά τη Μάλτα τη λάτρεψα. Την είδα ένα τετραήμερο στις αρχές του Καλοκαιριού και έπαθα την πλάκα μου κυρίως με τη Βαλέτα. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα τη διάλεγα για καλοκαιρινές διακοπές αλλά έτσι για μια κοντινή και φθηνή απόδραση είναι ό,τι πρέπει. Μου αρέσει βέβαια πολύ αυτό το στιλ αρχιτεκτονικής. By the way το φαγητό θεϊκό αναλογικά τίμιο. Τα Michelin τα μοιράζουν με το τσουβάλι εκεί και έχουν λόγους. Κι εμενα μου αρεσε παρα πολυ η μαλτα. Ειχα παει το 2014, ιουλιο με απιστευτη ζεστη. Η φαση την ημερα ηταν ανυποφορη. Αλλα ειχα καλη παρεα, ηταν και ολα φτηνα και ειχα περασει τελεια. Επισης μου αρεσε παρα πολυ η βικτωριανη επιρροη στο νησι, και οτι ηταν ενα μιξ αραβων, ιταλων και βρεττανων. Πολλα μικρα και ωραια μουσεια, και το επικο fort rinella που καθε σαββατο πρωι εχει σοου. 1
panosno1com Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Στις 12/9/2024 στις 9:24 ΠΜ, slr είπε Με ποια ΑΙ και με τι ερώτημα πήρες αυτό το αποτέλεσμα; γιατί προσπαθώ να κάνω κάτι αντίστοιχο και τα αποτελέσματα που παίρνω δεν έχουν καμία σχέση..... Εγω ρωτησα το chatgpt
NikosK18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Ο ραδιοφωνικός σταθμός Love 97,5 μαζί με το Travel4fun οργανώνουν διαγωνισμό. "Αγόρασε το εισιτήριο σου για τη μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Ρακιντζή στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ στις 18 Σεπτεμβρίου, στείλε μας φωτογραφία με τον αριθμό εισιτήριου σου στο info@loveradio.gr και μπες στη κλήρωση για ένα υπέροχο τριήμερο στη Σαντορίνη, για 2 άτομα προσφορά του ΤRAVEL4FUN. Περισσοτερες πληροφοριες στο https://travel4fun.gr/blog/details/10 O Μιχάλης Ρακιντζής, o αγαπημένος μας συνθέτης και τραγουδιστής, ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια από τις πιο δυνατές και πρωτοποριακές του εμφανίσεις, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024. Όλο του το πρόγραμμα, εκτός των αγαπημένων τραγουδιών του (Δικός σου για πάντα, S.A.G.A.P.O, Πουφ, Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, Τι σου λείπει, Μωρό μου φάλτσο, και αμέτρητες ακόμη), θα συνοδεύεται και μεταξύ άλλων από ένα οπτικό πρόγραμμα Sing Along, με ΑI (artificial intelligence) videos και motion graphics visuals που θα τον συνοδεύουν σε κάθε του τραγούδι μέσω γιγαντοοθονών και θα αποτελέσει πρωτόγνωρη συναυλιακή εμπειρία, όχι μόνο σε όποιον παρευρεθεί στη βραδιά αυτή αλλά ακόμη και για τον ίδιο. Στην μοναδική βραδιά στην Τεχνόπολη θα συμβάλλει δυναμικά και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τις δικές του χαρακτηριστικές και πολλές επιτυχίες των 90s δυο τους σκοπεύουν να αναστατώσουν ευχάριστα την χειμωνιάτικη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα