Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από Καλαμάτα οδικώς για Ηγουμενίτσα, Google maps προτείνει μέσω Τρίπολης-Κορίνθου-Αίγιο-Πάτρας. Είναι όντως χάλια η διαδρομή αν πας μέσω Πύργου? Χιλιομετρικά δεν έχει μεγάλη διαφορά βλέπω αλλά σε χρόνο έχει. Σε ασφάλεια?

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ribo7 είπε

Από Καλαμάτα οδικώς για Ηγουμενίτσα, Google maps προτείνει μέσω Τρίπολης-Κορίνθου-Αίγιο-Πάτρας. Είναι όντως χάλια η διαδρομή αν πας μέσω Πύργου? Χιλιομετρικά δεν έχει μεγάλη διαφορά βλέπω αλλά σε χρόνο έχει. Σε ασφάλεια?

Απο ασφάλεια είναι χάλια.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ribo7 είπε

Απο καλαματα προς  Πυργο ειναι κουραστικη διαδρομη, Πυργο -Πατρα κανουν εργα για τον νεο αυτοκινητοδρομο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι με την οικογένεια να πάμε την περίοδο των γιορτών στην Βιέννη. Όχι οργανωμένα, αλλά να κλείσουμε μόνοι μας αεροπορικά, ξενοδοχεία. Τα παιδιά είναι 12 κ 7. Οποιαδήποτε πληροφορία από συμφουριτη δεκτή και χρήσιμη. Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Πολύζος είπε

Καλησπέρα, σκέφτομαι με την οικογένεια να πάμε την περίοδο των γιορτών στην Βιέννη. Όχι οργανωμένα, αλλά να κλείσουμε μόνοι μας αεροπορικά, ξενοδοχεία. Τα παιδιά είναι 12 κ 7. Οποιαδήποτε πληροφορία από συμφουριτη δεκτή και χρήσιμη. Ευχαριστώ 

Καλησπέρα, 

Αρκετά kids friendly η Βιέννη και πανέμορφη τις γιορτές. 

Να προτείνω λοιπόν να πάτε στα ανάκτορα του Schonbrunn .Έχει πολύ όμορφους κήπους. Έχει και το παιδικό μουσειο του Σενμπρουν που τα παιδια μπορουν να ντυθουν με βασιλικά ρούχα. Στο πάρκο του παλατιού βρίσκεται και ο ζωολογικός κήπος (ο παλαιότερος ευρωπαϊκά).

Για τα παιδιά πιστεύω θα τους αρέσει και το πάρκο Prater.Εκει είναι και η ρόδα που βλέπει Δούναβη,το λουνα παρκκαι επίσης το πλανητάριο. Αν θυμάμαι καλά Έχει και ένα τρενάκι που κάνει βόλτες 

Μια άλλη πρόταση θα μπορούσε να είναι η Ισπανική σχολή ιππασίας που θα δείτε επιδείξεις με άλογα.(κλείστε εισητηρια νωρίτερα αν είναι να πάτε)

Επίσης το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας για παιδιά ήταν δωρεάν (τσέκαρε όμως,γιατί πάνε και χρόνια )Η αίθουσα δεινοσαύρων άρεσε πολύ στον ανιψιό μου που έχει τρέλα.

Από τύπου παιδικές χαρές τσέκαρε robinson island playground (δεντροσπιτα,λιμνούλα κλπ -εύκολη πρόσβαση με τραμ)

Μετά υπάρχει και ενυδρείο, το Haus des Meeres αν σας ενδιαφέρει με καρχαρίες,πιράνχας, κροκόδειλους. (Tip:καφέ με ωραία θέα στον πάνω όροφο του μουσείου)

Βέβαια να πάτε να δείτε και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, δεν το συζητώ. 

Η παλιά πόλη είναι όμορφα για να μείνετε, γύρω από τον καθεδρικό για μένα ιδανικά. 

Τώρα εξαρτάται και από πόσες μέρες θα μείνεις. Εγώ λόγω δουλειάς έχω πάει πολλές φορές και μου άρεσε και το Innsburg πολύ και το 

Πάρε και ένα Swarovski στη σύζυγο..χαχα και τσέκαρε και τα vienna pass που υπάρχουν ανάλογα με τα αξιοθέατα που θες να δεις. 

Οι βιτρίνες τα Χριστούγεννα είναι πανέμορφες, να μη σας τα χαλάσει ο καιρός και θα περάσετε όμορφα.Αν και κρύο να έχει εκεί δεν είναι όπως εδώ.Ντυθειτε καλά και μια χαρά βολτάρετε.Να δοκιμάσετε και κανένα παραδοσιακό γλυκό (Sachertorte το πλέον ίσως δημοφιλές)

Γενικά φθηνή πόλη δεν τη λες,θυμάμαι τον καφέ με θέα τον καθεδρικό ακόμα.

Να περάσετε καλά. 

• Like 2
Δημοσ.

Αεροπορική εταιρία για εξωτερικό δίνει βαλίτσα χειραποσκευής ( carry-on ) 20 ίντσες ( 50 cm ) αλλά μια που έχω την μετράω 21,4 ίντσες ( 53-54 cm ) με την οποία έχω ταξιδέψει Ελλάδα με Aegean, τόσο πολύ οι ξένοι θα το ψάξουν να μου την στείλουν κάτω και να πληρώσω έξτρα βαλίτσα ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, advantix είπε

Αεροπορική εταιρία για εξωτερικό δίνει βαλίτσα χειραποσκευής ( carry-on ) 20 ίντσες ( 50 cm ) αλλά μια που έχω την μετράω 21,4 ίντσες ( 53-54 cm ) με την οποία έχω ταξιδέψει Ελλάδα με Aegean, τόσο πολύ οι ξένοι θα το ψάξουν να μου την στείλουν κάτω και να πληρώσω έξτρα βαλίτσα ;

Είναι σαν το τζόκερ,και αν σου κάτσει;

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/8/2024 στις 10:58 ΠΜ, solidsnake222 είπε

Καλησπέρα Παιδιά 

Πήγα Σκόπελο το πρώτο μου νησί γενικά για διακοπές και μου αρέσε πολύ. Πρασινάδα πεντακάθαρα νερά σοκάκια και μια χαρά μαγαζιά και από τιμές ευχαριστημένος.

Έχετε να προτείνετε κάτι παρόμοιο?

Δεν θέλω έξαλλο club-ινγκ κτλπ... Με την κοπέλα μου πηγαίνουμε οπότε είμαστε ποιο πολύ της ηρεμίας το βραδάκι κοκτειλ κτλπ...

Θα ελεγα την Αιγινα εαν δεν εχεις παει. Εχει ωραιες παραλιες και οργανωμενες. Καλο το οδικο δικτυο. Εχεις χωρο να παρκαρεις οπου θες.

Μειναμε στο Apollo Resort (ξενοδοχειο), ειχαμε και το αμαξι και πηγαινα οπου ηθελα. (100 ευρω τα ακτοπλοικα για 2 ατομα και αμαξι)

Φοβερο φαγητο γενικα (παντα με trip advisor). Εφαγα στο Θυμαρι (εκπληκτικο φαγητο με χαμηλες τιμες, στο Remetzo στην Περδικα, στο Ammos....Δυνατα και τα σουβλατζιδικα τους.

Ναος Αφαιας και Αγιος Νεκταριος αξιζει να τα δεις.

Για βραδινη εξοδο το λιμανι της Αιγινας με τα μαγαζια ειναι super.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/8/2024 στις 11:17 ΜΜ, messinia3 είπε

Καλησπέρα, 

Αρκετά kids friendly η Βιέννη και πανέμορφη τις γιορτές. 

Να προτείνω λοιπόν να πάτε στα ανάκτορα του Schonbrunn .Έχει πολύ όμορφους κήπους. Έχει και το παιδικό μουσειο του Σενμπρουν που τα παιδια μπορουν να ντυθουν με βασιλικά ρούχα. Στο πάρκο του παλατιού βρίσκεται και ο ζωολογικός κήπος (ο παλαιότερος ευρωπαϊκά).

Για τα παιδιά πιστεύω θα τους αρέσει και το πάρκο Prater.Εκει είναι και η ρόδα που βλέπει Δούναβη,το λουνα παρκκαι επίσης το πλανητάριο. Αν θυμάμαι καλά Έχει και ένα τρενάκι που κάνει βόλτες 

Μια άλλη πρόταση θα μπορούσε να είναι η Ισπανική σχολή ιππασίας που θα δείτε επιδείξεις με άλογα.(κλείστε εισητηρια νωρίτερα αν είναι να πάτε)

Επίσης το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας για παιδιά ήταν δωρεάν (τσέκαρε όμως,γιατί πάνε και χρόνια )Η αίθουσα δεινοσαύρων άρεσε πολύ στον ανιψιό μου που έχει τρέλα.

Από τύπου παιδικές χαρές τσέκαρε robinson island playground (δεντροσπιτα,λιμνούλα κλπ -εύκολη πρόσβαση με τραμ)

Μετά υπάρχει και ενυδρείο, το Haus des Meeres αν σας ενδιαφέρει με καρχαρίες,πιράνχας, κροκόδειλους. (Tip:καφέ με ωραία θέα στον πάνω όροφο του μουσείου)

Βέβαια να πάτε να δείτε και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, δεν το συζητώ. 

Η παλιά πόλη είναι όμορφα για να μείνετε, γύρω από τον καθεδρικό για μένα ιδανικά. 

Τώρα εξαρτάται και από πόσες μέρες θα μείνεις. Εγώ λόγω δουλειάς έχω πάει πολλές φορές και μου άρεσε και το Innsburg πολύ και το 

Πάρε και ένα Swarovski στη σύζυγο..χαχα και τσέκαρε και τα vienna pass που υπάρχουν ανάλογα με τα αξιοθέατα που θες να δεις. 

Οι βιτρίνες τα Χριστούγεννα είναι πανέμορφες, να μη σας τα χαλάσει ο καιρός και θα περάσετε όμορφα.Αν και κρύο να έχει εκεί δεν είναι όπως εδώ.Ντυθειτε καλά και μια χαρά βολτάρετε.Να δοκιμάσετε και κανένα παραδοσιακό γλυκό (Sachertorte το πλέον ίσως δημοφιλές)

Γενικά φθηνή πόλη δεν τη λες,θυμάμαι τον καφέ με θέα τον καθεδρικό ακόμα.

Να περάσετε καλά. 

Ευχαριστώ. Οι πληροφορίες χρήσιμες και κλείσαμε για 6-10 Δεκεμβρίου. Θα μείνουμε όμως στο Hilton Vienna Waterfront που είναι 3,00Km από κέντρο λόγω vfm. Τα παιδιά είναι 12 & 6,5 οπώτε θα κάνω πρόγραμμα από τώρα. Μετακινήσεις uber ή ΜΜΕ με Vienna pass;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, xgol είπε

Παραλιες στην περιοχη του Αγ. Νικολαου;

Βουλισμα είναι ωραία,αλλά είχε κύμα,εμεις δεν κάτσαμε.Στην πλάκα πολύ ωραία η παραλία,αλλά θέλει παπουτσάκια θαλάσσης (χοντρές πέτρες).Αμουαδαρα συμπαθητική παραλία επίσης.

Για μέσα στην πόλη εμάς μας άρεσε και η κιτροπλατεια (ή κάπως έτσι)

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, messinia3 είπε

Βουλισμα είναι ωραία,αλλά είχε κύμα,εμεις δεν κάτσαμε.Στην πλάκα πολύ ωραία η παραλία,αλλά θέλει παπουτσάκια θαλάσσης (χοντρές πέτρες).Αμουαδαρα συμπαθητική παραλία επίσης.

Για μέσα στην πόλη εμάς μας άρεσε και η κιτροπλατεια (ή κάπως έτσι)

Το Βούλισμα, αν δεν έχει αέρα, είναι από τις καλύτερες παραλίες της Κρήτης κατά την άποψή μου. Πεντακάθαρα νερά με αμμουδιά στον βυθό, καλή θερμοκρασία νερού και σωστό βάθος. Επίσης υπάρχει εκτός από το οργανωμένο κομμάτι και χώρος για να βάλεις δική σου ομπρέλα κλπ. 

Για μένα που έχω πάει και Φαλάσαρνα και Ελαφονήσι είναι αν όχι καλύτερη σίγουρα ισάξια. Καθαρά προσωπική μου άποψη εννοείται.

Σε άλλες παραλίες του Αγ. Νικολάου δεν έχω πάει δυστυχώς οπότε δεν έχω εικόνα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Λέω να πάω μία μονοήμερη στις Σπέτσες γιατί δεν έχω ξαναπάει ποτέ και θέλω να τις δω (θα έμενα ένα βράδυ αλλά βλέπω τις τιμές στο booking που αρχίζουν από 120-130 ευρώ και άλλαξα γνώμη). Θέλω να ρωτήσω, έχει κάποιος να προτείνει κάποιο ή κάποια μαγαζιά για φαγητό που να μη σε "ξεβρακώνουν"; :D Επίσης καμία παραλία που ν' αξίζει και γενικά μαγαζιά για καφέ κι ωραία θέα.

Δημοσ.
On 18/08/2024 at 23:54, xgol said:

Παραλιες στην περιοχη του Αγ. Νικολαου;

η πιο $#τη παραλια ειναι αμμουδι. Φετος αναβαθμιστηκε αρκετα και στο κολπο βρισκεις πολυ καλες ξαπλωστρες και ομπρελες (τυπου Μυκονου) σχεδον δωρεαν!

εχει και μαγαζια για φαι ή καφε...

σχετικα ρυχα νερα και καθαρα αλλα οπως εγραψα εχει παρα πολλες παροχες

(υγ οι φωτος π.χ εδω https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g189414-d7124916-Reviews-Ammoudi_Beach-Agios_Nikolaos_Lasithi_Prefecture_Crete.html

ειναι παλιες μιας και φετος ανοιξαν νεα μαγαζια. Παλιοτερα ο κολπος αυτος ηταν κεντρο για...ψαροντουφεκαδες και θαλασσια σπορ και ακομα παλιοτερα ξενοδοχειο/κλειστο στο κοσμο παραλια)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...