Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NothinqSpecial είπε

Την έχει επισκεφτεί κανείς φέτος η πρόσφατα να μου πει εντυπώσεις; Επίσης οι δρόμοι πως είναι γενικά; Να νοικιάσω μηχανάκι η θέλει αυτοκίνητο;

Καλησπέρα. 4 ήμερη με το σχολειο. Παραλίες μέτριες και όχι πολλά μέρη να επισκεφτείς . Ιστορικά θα δεις το σπίτι του Βαμβακάρη και εργαστήρια με το λουκούμι και το θέατρο της Σύρου. Με μηχανάκι θα σάι οκ 

Δημοσ.
17 hours ago, Thranduil84 said:

Έχει κανείς ταξιδέψει Κούβα πρόσφατα; Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την χώρα κ ταξιδεύω μόνος.

ξερεις καθολου Ισπανικα;

Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά 

Πήγα Σκόπελο το πρώτο μου νησί γενικά για διακοπές και μου αρέσε πολύ. Πρασινάδα πεντακάθαρα νερά σοκάκια και μια χαρά μαγαζιά και από τιμές ευχαριστημένος.

Έχετε να προτείνετε κάτι παρόμοιο?

Δεν θέλω έξαλλο club-ινγκ κτλπ... Με την κοπέλα μου πηγαίνουμε οπότε είμαστε ποιο πολύ της ηρεμίας το βραδάκι κοκτειλ κτλπ...

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε

Καλησπέρα Παιδιά 

Πήγα Σκόπελο το πρώτο μου νησί γενικά για διακοπές και μου αρέσε πολύ. Πρασινάδα πεντακάθαρα νερά σοκάκια και μια χαρά μαγαζιά και από τιμές ευχαριστημένος.

Έχετε να προτείνετε κάτι παρόμοιο?

Δεν θέλω έξαλλο club-ινγκ κτλπ... Με την κοπέλα μου πηγαίνουμε οπότε είμαστε ποιο πολύ της ηρεμίας το βραδάκι κοκτειλ κτλπ...

Αν θες πρασινάδα, τότε Αλόννησος. Αν δεν σας νοιάζει, τότε Κυκλάδες πχ Τήνος, Μήλος, Σίφνος, Σέριφος, Νάξος. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μετα τη Σκοπελο αν παει Ναξο , Τηνο κλπ θα ψαχνει γκρεμο να πηδηξει. Ξεραιλα παντου πραγματικα οσο και αν εχω προσπαθησει δεν γινεται να τα συμπαθησω αυτα τα νησια. Μηλος καπως καλυτερα γιατι ειναι πιο ηρεμα αλλα και παλι πρασινο πουθενα. Η Κεφαλλονια ειναι πιο κοντα στην Σκοπελο αν ψαχνει κατι τετοιο ο φιλος. 

Καλα για τιμες δεν συζηταω καν η Ναξος που εχω τελευταια εμπειρια ειναι πανακριβη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, james9tito είπε

Μετα τη Σκοπελο αν παει Ναξο , Τηνο κλπ θα ψαχνει γκρεμο να πηδηξει. Ξεραιλα παντου πραγματικα οσο και αν εχω προσπαθησει δεν γινεται να τα συμπαθησω αυτα τα νησια. Μηλος καπως καλυτερα γιατι ειναι πιο ηρεμα αλλα και παλι πρασινο πουθενα. Η Κεφαλλονια ειναι πιο κοντα στην Σκοπελο αν ψαχνει κατι τετοιο ο φιλος. 

Καλα για τιμες δεν συζηταω καν η Ναξος που εχω τελευταια εμπειρια ειναι πανακριβη. 

Η Τήνος πάντως δεν ειναι το νησί που φαντάζονται κάποιοι ή ειχαν ακούσει από τους γονείς τους. Υπέροχα χωριά, πανηγύρια με πολύ κέφι, εκδηλώσεις, πολύ καλές παραλίες (αν ψάξεις ή ρωτήσεις)  και εξαιρετικό φαγητό.  

Στα μειον η ξεραϊλα και οι τιμές που έχουν ξεφύγει. Ειδικά Αύγουστο δεν είναι να πηγαίνεις πλέον

Αν θέλουμε πρασινο τότε και εγώ θα ψήφιζα Κεφαλλονιά ή (για ακόμα πιο ήσυχα) Ιθάκη

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρία από τιμές σε οργανωμένες παραλίες στην Χίο; Θα πάμε 16/8 με αεροπλάνο, οπότε ομπρέλες κλπ δεν μπορούμε να πάρουμε. Γενικά προτάσεις για το νησί;

Δημοσ.
Στις 31/7/2024 στις 5:06 ΜΜ, Thranduil84 είπε

Έχει κανείς ταξιδέψει Κούβα πρόσφατα; Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την χώρα κ ταξιδεύω μόνος.

εχεις βγαλει Βιζα μονος η με ταξιδιωτικο πρακτορειο? με ενδιεφαρει και εμενα και ειμαι σε αναζητηση εισητηριων

Δημοσ.
52 minutes ago, PedroG said:

εχεις βγαλει Βιζα μονος η με ταξιδιωτικο πρακτορειο? με ενδιεφαρει και εμενα και ειμαι σε αναζητηση εισητηριων

τα εχω ξαναγραψει, αντε παλι μια:

Επειδη εχω ταξιδεψει σχεδον σε ολη την νοτια Αμερικη, αν δε ξερεις Ισπανικα αστο, γινεσαι ερμαιο των ντοπιων. Ακομα και εγω αναγκαστηκα να μαθω καποια βασικα Ισπανικα για καποιες συναλλαγες με τους ντοπιους. Αν δε ξερεις θα προτεινα ειτε να βρεις καποιο ταξιδιωτικο γραφειο ειτε καποιο ντοπιο ξεναγο. Ειναι αμαρτια π.χ να πηγαινεις σε εστιατοριο και να μιλας αγγλικα και να καταλαβαινεις οτι σε εκμεταλευονται (ειτε σε ποιοτητα ειτε σε κοστος). Καλα εκτος μεγαλων πολεων δε το συζηταω, θα ειναι θαυμα να βρεις καποιον να μιλαει αγγλικα.

Κουβα οποοσδηποτε βολτουλα με καποιο ταξι στην Αβανα (ειχα γραψει λεπτομεριες εδω ακομα και με ονομα οδηγου) και ισως σε καποια βιοτεχνια που φτιαχνουν πουρα. Οπωσδηποτε παραλια και προσοχη γιατι οτιδηποτε κοκτειλ εκει βαραει (σχεδον οινοπνευμα βαζουν). Κλασσικα Κουβα εχουν μια συμπαθεια σε Ελληνες ενω δυστηχως αν εξαιρεσουμε καποια ωραια κτηρια στο Κεντρο Αβανας θα συναντησεις πολυ φτωχια, πορνεια κτλ

• Haha 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Είπα να ρωτήσω μπας και έχει κανείς καμία ιδέα. Έχω κλείσει για λίγες μερούλες τώρα τον 15Αυγουστο σε ξενοδοχείο στην Ανατολική Αττική. Λόγο των πυρκαγιών με έχει πιάσει ένα άγχος και για την φωτιά την ίδια (αν και παραμένει αρκετά μακριά από εκεί που θα πάμε συν ότι μπορεί να έχει σβήσει μέχρι να πάμε εμείς σε 2 μέρες.) αλλά κυρίως και για τον καπνό που αν αλλάξει ο άνεμος και έρθει προς τα εμάς δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Υπάρχει κάποια νομοθεσία σχετική για ακύρωση και επιστροφής χρημάτων λόγο συνθηκών; Θα πάρω προφανώς και το κατάλλυμα, απλά περιμένω να δω μήπως υπάρξει καμία θετική εξέλιξη με τις φωτιές και σταματήσουν. Αλλά θα ήθελα πρώτα να έχω μια ιδέα.

Δημοσ.
7 minutes ago, BlueBlade said:

Καλημέρα παιδιά,

Είπα να ρωτήσω μπας και έχει κανείς καμία ιδέα. Έχω κλείσει για λίγες μερούλες τώρα τον 15Αυγουστο σε ξενοδοχείο στην Ανατολική Αττική. Λόγο των πυρκαγιών με έχει πιάσει ένα άγχος και για την φωτιά την ίδια (αν και παραμένει αρκετά μακριά από εκεί που θα πάμε συν ότι μπορεί να έχει σβήσει μέχρι να πάμε εμείς σε 2 μέρες.) αλλά κυρίως και για τον καπνό που αν αλλάξει ο άνεμος και έρθει προς τα εμάς δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Υπάρχει κάποια νομοθεσία σχετική για ακύρωση και επιστροφής χρημάτων λόγο συνθηκών; Θα πάρω προφανώς και το κατάλλυμα, απλά περιμένω να δω μήπως υπάρξει καμία θετική εξέλιξη με τις φωτιές και σταματήσουν. Αλλά θα ήθελα πρώτα να έχω μια ιδέα.

Για να σε καθυσηχασω επειδη εχω σπιτι σχεδον στο μετωπο, οι ανεμοι θα πεσουν το βραδυ οποτε μπορουμε απο αυριο να κανουμε μπανιο στη περιοχη. Απο εκει και περα μπορεις να επικαλεστεις λογους υγειας (π.χ σταχτη στα φλιτρα κλιματιστικου, σκονη ειτε εντος δωματιου ειτε εκτος, ιδιως αν εχεις ασθμα ή αλλο σχετικο με το αναπενευστικο προβλημα.

Θα πρεπει να επικοινωνησεις με το καταλυμα ή με τη πλατφορμα για τυχων αποζημιωση μιας και καθε περιπτωση/κρατηση ειναι διαφορετικη

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

Για να σε καθυσηχασω επειδη εχω σπιτι σχεδον στο μετωπο, οι ανεμοι θα πεσουν το βραδυ οποτε μπορουμε απο αυριο να κανουμε μπανιο στη περιοχη. Απο εκει και περα μπορεις να επικαλεστεις λογους υγειας (π.χ σταχτη στα φλιτρα κλιματιστικου, σκονη ειτε εντος δωματιου ειτε εκτος, ιδιως αν εχεις ασθμα ή αλλο σχετικο με το αναπενευστικο προβλημα.

Θα πρεπει να επικοινωνησεις με το καταλυμα ή με τη πλατφορμα για τυχων αποζημιωση μιας και καθε περιπτωση/κρατηση ειναι διαφορετικη

Σε ευχαριστώ πολύ. Και εγώ επειδή Τετάρτη ειναι να πάμε, κρατιέμαι λίγο μήπως στρώσει μέχρι τότε η κατάσταση.

Πάντως καλή δύναμη σε εσενα και σε όλους όσους έχετε περιουσίες σε εκείνη την περιοχή.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα πάω στην Εύβοια στην Κύμη για 6 μέρες σε καμία εβδομάδα  και θέλω να μου πει κάποιος που ξέρει ωραία μέρη να επισκεφθώ,ωραίες παραλίες , ταβέρνες κτλ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...