haris_216 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε 30 στη ιο μπορει να ακουσεις και κανενα "φευγα απο δω θεία"... ωραιο νησι για νεαρους ανδρες και νεαρες αγγλίδες. εχει και μια αντε δυο καλες παραλιες. αυτα μπααα, δε νομίζω. Αν είναι να ειπωθεί κάτι θα είναι "φεύγα από δω...θειΆ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marylou12 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 27 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε 30 στη ιο μπορει να ακουσεις και κανενα "φευγα απο δω θεία"... ωραιο νησι για νεαρους ανδρες και νεαρες αγγλίδες. εχει και μια αντε δυο καλες παραλιες. αυτα Έτσι δώσε μου θάρρος...καλά 30 είμαι σιγά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andytse13 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2 ώρες πριν, marylou12 είπε σκέφτομαι ότι το βράδυ δεν θα ξέρω τι να κάνω και θα βαρεθώ..και δεν νιώθω άνετα να πάω μόνη μου για ποτό Και εγώ στη Ρόδο μόνος μου θα πάω λόγω διαζυγίου μετά από 15 χρόνια γάμου.Ενταξει καταλαβαίνω εσύ είσαι γυναίκα αλλά πιστεύω ότι θα είσαι ώριμη να μπορείς να φιλτράρεις καταστάσεις και ανθρώπους.Ολα καλά θα πάνε μην ανησυχείς.Να μας γράφεις εδώ αν χρειαστείς κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 30 Ιουλίου από john_shadow 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marylou12 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, Andytse13 είπε Και εγώ στη Ρόδο μόνος μου θα πάω λόγω διαζυγίου μετά από 15 χρόνια γάμου.Ενταξει καταλαβαίνω εσύ είσαι γυναίκα αλλά πιστεύω ότι θα είσαι ώριμη να μπορείς να φιλτράρεις καταστάσεις και ανθρώπους.Ολα καλά θα πάνε μην ανησυχείς.Να μας γράφεις εδώ αν χρειαστείς κάτι... Δεν ανησυχώ μην συμβεί κάτι.. απλά σκέφτομαι ότι μπορεί να βαρεθώ πχ το βράδυ, θα νιώθω άβολα να πάω για ποτό μόνη..θανκ γιου ))) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andytse13 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, marylou12 είπε Δεν ανησυχώ μην συμβεί κάτι.. απλά σκέφτομαι ότι μπορεί να βαρεθώ πχ το βράδυ, θα νιώθω άβολα να πάω για ποτό μόνη..θανκ γιου ))) Και εγώ το σκέφτομαι αυτό.Θα είναι λίγο παράξενο στην αρχή αλλά δες το σαν περιπέτεια.That's life😉 Επεξ/σία 30 Ιουλίου από Andytse13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexvi Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Ιό είχα πάει κι εγώ το 2015 νεαρουλης τότε μόλις 18. Να σου πω δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου. Δύο τρία μέρη όλο το νησί. Το λιμάνι η χώρα και ο Μυλοπότας που είναι δύο χιλιόμετρα από την χώρα. Μαγαζιά σαν της Αθήνας. Απλά στο φινάλε γίνονταν όργια. Άλλη έπεσε μέσα σε κάδο με σκουπίδια άλλη κράταγε τον γκόμενο της αγκαλιά και βγαίναν από το μαγαζί και ουρλιαζανε. Άλλος έβγαινε και ξερναγε όπου βρει. Τώρα βέβαια είναι πολύ λιγότερα τα πεσιματα. Βλέπεις όλες οι τουρίστριες είναι στο tinder άσε που έχουν γίνει φλωροι οι 18 αρηδες σήμερα.ουτε μια πρόταση δεν μπορούν να αρθρώσουν μόνο κραυγές βρισιές και Τραπ. Τώρα εξαρτάται τι τυπακι είσαι. Γουστάρεις ξενύχτι ποτό και ορθοστασία η ωραίες ήσυχες διακοπές που θες να ξεφύγεις από την δουλειά να χαλαρώσεις και να γυρίσεις ξεκούραστη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 12 ώρες πριν, marylou12 είπε Δεν ανησυχώ μην συμβεί κάτι.. απλά σκέφτομαι ότι μπορεί να βαρεθώ πχ το βράδυ, θα νιώθω άβολα να πάω για ποτό μόνη..θανκ γιου ))) Πίνεις μέχρι να ξεχάσεις τη μοναξιά σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marylou12 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 29 λεπτά πριν, milos_ είπε Πίνεις μέχρι να ξεχάσεις τη μοναξιά σου... θα το έχω υπόψιν μου...)))θανκ γιου 11 ώρες πριν, alexvi είπε Ιό είχα πάει κι εγώ το 2015 νεαρουλης τότε μόλις 18. Να σου πω δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου. Δύο τρία μέρη όλο το νησί. Το λιμάνι η χώρα και ο Μυλοπότας που είναι δύο χιλιόμετρα από την χώρα. Μαγαζιά σαν της Αθήνας. Απλά στο φινάλε γίνονταν όργια. Άλλη έπεσε μέσα σε κάδο με σκουπίδια άλλη κράταγε τον γκόμενο της αγκαλιά και βγαίναν από το μαγαζί και ουρλιαζανε. Άλλος έβγαινε και ξερναγε όπου βρει. Τώρα βέβαια είναι πολύ λιγότερα τα πεσιματα. Βλέπεις όλες οι τουρίστριες είναι στο tinder άσε που έχουν γίνει φλωροι οι 18 αρηδες σήμερα.ουτε μια πρόταση δεν μπορούν να αρθρώσουν μόνο κραυγές βρισιές και Τραπ. Τώρα εξαρτάται τι τυπακι είσαι. Γουστάρεις ξενύχτι ποτό και ορθοστασία η ωραίες ήσυχες διακοπές που θες να ξεφύγεις από την δουλειά να χαλαρώσεις και να γυρίσεις ξεκούραστη? εννοείται ήσυχες διακοπές...να χαλαρώσω πάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrZeroGR Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλησπέρα. Σκέφτομαι για Σκύρο φέτος και από Λάρισα οδικώς προς Κύμη για να φύγω από εκεί. Είναι κάτι δύσκολο στον δρόμο ή που πρέπει να προσέξω; Στο νησί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, MrZeroGR είπε Καλησπέρα. Σκέφτομαι για Σκύρο φέτος και από Λάρισα οδικώς προς Κύμη για να φύγω από εκεί. Είναι κάτι δύσκολο στον δρόμο ή που πρέπει να προσέξω; Στο νησί; Ειχα παει περυσι. Ειχα ξαναπαει και πριν 10 χρονια. Γενικα δε θυμαμαι κατι που με δυσκολεψε. Το νησι ηταν σχεδον οπως το θυμομουν, απο τα λιγα νησια που δεν εχουν μεταλλαχτει σε μια δεκαετια. Δρομοι σχετικα καλοι (για νησι), παρκαρισμα στη Χωρα κ τις δημοφιλεις παραλιες δυσκολο, εχει κ παραλιες που πανε χωματοδρομοι, αν ειστε της περιπετειας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NothinqSpecial Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι με την κοπέλα μου να επισκεφτούμε τη Σύρο. Κοιτάμε για 20-21 Αυγούστου και μετά. Δωμάτια έχω βρεί σε οκ τιμές Ερμούπολη και Αζόλιμνο που είναι σχετικά κοντά. Την έχει επισκεφτεί κανείς φέτος η πρόσφατα να μου πει εντυπώσεις; Επίσης οι δρόμοι πως είναι γενικά; Να νοικιάσω μηχανάκι η θέλει αυτοκίνητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marylou12 Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι με την κοπέλα μου να επισκεφτούμε τη Σύρο. Κοιτάμε για 20-21 Αυγούστου και μετά. Δωμάτια έχω βρεί σε οκ τιμές Ερμούπολη και Αζόλιμνο που είναι σχετικά κοντά. Την έχει επισκεφτεί κανείς φέτος η πρόσφατα να μου πει εντυπώσεις; Επίσης οι δρόμοι πως είναι γενικά; Να νοικιάσω μηχανάκι η θέλει αυτοκίνητο; Είχα πάει πριν 2 χρόνια, είχαμε νοικιάσει μηχανή και βόλεψε πολύ γιατι στην Ερμούπολη λίγο δύσκολο να βρεις να παρκάρεις αμάξι.. Οι δρόμοι ήταν καλοί απ' ότι θυμάμαι, γενικά είναι ένα όμορφο νησί που δεν θα σας απογοητεύσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxandros_gr Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 16 minutes ago, NothinqSpecial said: Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι με την κοπέλα μου να επισκεφτούμε τη Σύρο. Κοιτάμε για 20-21 Αυγούστου και μετά. Δωμάτια έχω βρεί σε οκ τιμές Ερμούπολη και Αζόλιμνο που είναι σχετικά κοντά. Την έχει επισκεφτεί κανείς φέτος η πρόσφατα να μου πει εντυπώσεις; Επίσης οι δρόμοι πως είναι γενικά; Να νοικιάσω μηχανάκι η θέλει αυτοκίνητο; Είχα πάει το 2022 με παπάκι. Μια χαρά ήταν, μικρές αποστάσεις και οκ δρόμοι. Πας άνετα παντού. Με αμάξι θα είναι δύσκολο το παρκάρισμα οπότε απέφυγε το αφού μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NothinqSpecial Δημοσ. 31 Ιουλίου Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 21 λεπτά πριν, marylou12 είπε Είχα πάει πριν 2 χρόνια, είχαμε νοικιάσει μηχανή και βόλεψε πολύ γιατι στην Ερμούπολη λίγο δύσκολο να βρεις να παρκάρεις αμάξι.. Οι δρόμοι ήταν καλοί απ' ότι θυμάμαι, γενικά είναι ένα όμορφο νησί που δεν θα σας απογοητεύσει 9 λεπτά πριν, alxandros_gr είπε Είχα πάει το 2022 με παπάκι. Μια χαρά ήταν, μικρές αποστάσεις και οκ δρόμοι. Πας άνετα παντού. Με αμάξι θα είναι δύσκολο το παρκάρισμα οπότε απέφυγε το αφού μπορείς. Τέλεια, σας ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα