Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, marylou12 said:

Εγώ θα μένω στη Χώρα..Δεν θα έχω μεταφορικό μέσο, προτιμώ τις ανοργάνωτες παραλίες..αλλά 250 Ευρω η ξαπλώστρα  🤨 ??.....Είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω μόνη, οπότε δεν ξέρω πως θα είναι..

Και εμείς στην χώρα πήγαμε πέρυσι, χωρίς μεταφορικό μέσο και εμείς, θα έχει δρομολογία αρκετά συχνά για αρκετές παραλίες, σου προτείνω αν είναι εφικτό να έχεις μαζί μια ομπρέλα, ή να ρωτήσεις το δωμάτιο που θα είσαι αν έχουν, πέρυσι πχ το λεωφορείο μας άφησε σε μια παραλία όπου ήταν όλα πιασμένα,(ακόμα και κάποια που δεν ήταν, ήταν πανάκριβα) και φτιάξαμε ιγκλου με πετσέτες για τον ήλιο.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 15/7/2024 στις 12:47 ΜΜ, 1comment είπε

Μόνος μου δεν θα πήγαινα διακοπές γιατί το θεωρώ τουλάχιστον βαρετό. Όπως δεν θα έβγαινα και σε μαγαζί εστίασης μόνος. Βλέπω πολλούς να το κάνουν και τους θαυμάζω που μπορούν.

Παλιά δεν πήγαινα ούτε σινεμά μόνος μου. Κάποια στιγμή αποφάσισα ότι όταν τα "θέλω" μου δεν ταιριάζουν με την όποια παρέα είναι κρίμα να χάσω αυτό που θα ήθελα να κάνω. Έτσι, σιγά-σιγά και δειλά-δειλά, ξεκίνησα και τις μοναχικές φάσης. Δεν το επιδίωκα. Απλά δεν το απέφευγα όπως παλιά.

Έχω περάσει καταπληκτικά, έχοντας κάνει ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος. Και μάλιστα όχι από την "ασφάλεια" του όποιου ταξιδιωτικού group αλλά κυρίως οδικά με το αυτοκίνητο. Όχι μόνο δεν το μετάνιωσα αλλά σίγουρα δεν θα έχανα ευκαιρία να το ξανακάνω.

Είναι κρίμα να μην κάνεις αυτό που θέλεις, είτε αυτό είναι σάπισμα στην παραλία είτε ανάβαση σε ένα ψηλό βουνό. Και γιατί κάποια στιγμή θα το μετανιώσεις και θα λυπάσαι για αυτά που ΔΕΝ έκανες αλλά και γιατί ίσως να το "χρεώσεις" στην όποια παρέα αφού "εξαιτίας σου μείναμε στην Καμαριώτισσα (Σαμοθράκη) και δεν ανεβήκαμε στην βάθρα του φονιά"

• Like 2

Γιατί η άδεια μου εγκρίθηκε πριν καμια βδομάδα. Κοιτούσα και σε άλλα νησιά αλλά τελευταία στιγμή για τις συγκεκριμένες μέρες, στη Χώρα και στη τιμή που ήθελα δεν βρήκα αλλού. Οπότε έκλεισα για Ίο.. 

6 λεπτά πριν, marylou12 είπε

εγώ ταξιδεύω για πρώτη φορά μόνη και έχω αγχωθεί..

Ίο θα πας ,δεν θα πας στον Αμαζόνιο με τους κανίβαλους.

Προς τι το άγχος;

• Haha 2

Αν βρεις καλή τιμή, νοίκιασε αυτοκίνητο. Η χώρα δε λέει πολλά πράγματα αν δεν εισαι 18, να σε χτυπάνε με πυροσβεστήρα στο κεφάλι σε club. 

• Haha 1

17 λεπτά πριν, marylou12 είπε

Ταξιδεύω μέσα Αυγούστου και είμαι 30...αρχίζω και το μετανιώνω )))

Δεν έχω πάει Ίο, οπότε δεν ξέρω τι παίζει. Εκείνο που ξέρω όμως είναι ότι ακόμα και στη Χαβάη να είχες κλείσει, αν πας με διάθεση "φτου γαμώτο" θα σε ενοχλούν ακόμα και τα welcoming στεφανώματα αφού μπορεί τα λουλούδια να βγάλουν...γύρη στην μπλούζα σου.

Ξεκίνα με mood διακοπών και θα περάσεις όμορφα. Ποτέ δεν ξέρεις που στην έχει "στημένη" η καλή φάση

image.jpeg.caf7f5970cf4fda6a530d77e35af6c43.jpeg

• Like 1

10 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αν βρεις καλή τιμή, νοίκιασε αυτοκίνητο. Η χώρα δε λέει πολλά πράγματα αν δεν εισαι 18, να σε χτυπάνε με πυροσβεστήρα στο κεφάλι σε club.

έκλαψα χαχαχχαχ..σκέφτομαι ότι το βράδυ μπορεί να βαρεθώ που θα 'μαι μόνη...

1 λεπτό πριν, marylou12 είπε

έκλαψα χαχαχχαχ..σκέφτομαι ότι το βράδυ μπορεί να βαρεθώ που θα 'μαι μόνη...

Αν θες δεν θα είσαι. Μπορείς άνετα να κοινωνικοποιηθείς. 

• Like 2

17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ίο θα πας ,δεν θα πας στον Αμαζόνιο με τους κανίβαλους.

Προς τι το άγχος;

σκέφτομαι ότι το βράδυ δεν θα ξέρω τι να κάνω και θα βαρεθώ..και δεν νιώθω άνετα να πάω μόνη μου για ποτό

• Confused 1

1 ώρα πριν, marylou12 είπε

Ταξιδεύω μέσα Αυγούστου και είμαι 30...αρχίζω και το μετανιώνω )))

30 στη ιο μπορει να ακουσεις και κανενα "φευγα απο δω θεία"...

ωραιο νησι για νεαρους ανδρες και νεαρες αγγλίδες. εχει και μια αντε δυο καλες παραλιες. αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...