Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, nasos96 είπε ο ελεγχος πότε γίνεται, στη πύλη ? στο checkin στο αεροδρόμιο? onboard ? Στην πύλη αναχώρησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 18 λεπτά πριν, nasos96 είπε Καλησπέρα στο thread, ήθελα να ρωτήσω αν έχετε ταξιδέψει με aegean επιλεγοντασ το βασικό πακέτο κ πήρατε κ backpack μαζι ? υποτίθεται έχει μια χειραποσκευή το βασικό, για backpack πρέπει ν πας στο flex. Αν κάποιος το έκανε, είναι γενικά ελαστικοί σε αφήνουν ή τρωσ πρόστιμο κ πόσο? Θυμαμαι σε ένα ταξίδι με τη volotea πριν κάνα 2 χρόνια, πρέπει να ήμουν απο τους λίγους που είχε πληρώσει τη χειραποσκεύη, όλοι το βασικό εισητήριο με το backpack ειχαν 😅 Γενικά αυστηροί είναι, κι έχουν δώσει γραμμή και σε αεροδρόμια εξωτερικού να κοιτάζουν πλέον για τα τεμάχια (που δε συνέβαινε παλιότερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου Στις 24/7/2024 στις 11:50 ΠΜ, nasos96 είπε Καλησπέρα στο thread, ήθελα να ρωτήσω αν έχετε ταξιδέψει με aegean επιλεγοντασ το βασικό πακέτο κ πήρατε κ backpack μαζι ? υποτίθεται έχει μια χειραποσκευή το βασικό, για backpack πρέπει ν πας στο flex. Αν κάποιος το έκανε, είναι γενικά ελαστικοί σε αφήνουν ή τρωσ πρόστιμο κ πόσο? Θυμαμαι σε ένα ταξίδι με τη volotea πριν κάνα 2 χρόνια, πρέπει να ήμουν απο τους λίγους που είχε πληρώσει τη χειραποσκεύη, όλοι το βασικό εισητήριο με το backpack ειχαν 😅 Είναι με τις μέρες τους, πότε ζυγίζουν χειραποσκευη ποτέ όχι, η κόρη έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο καμιά 15αρια ταξίδια ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 3 φορές της έχουν ζυγίσει χειραποσκευη και ποτέ δεν της έχουν ελέγξει το μπακπακ, φλεξ ταξιδεύει... Εγώ που έχω πάει 5 φορές με αετζιαν δεν με έλεγξαν ποτέ...ούτε βάρος ούτε τίποτε, μια φορά είπαν στη σύζυγο που είχε μεγάλη τσάντα ώμου ότι κανονικά απαγορεύεται μπλαμπλα και την βάλαμε στην βαλιτσα να μην μας πρήζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου Με βασικό πακέτο πετάω και αυτό που κάνω είναι να πηγαίνω στα γκισέ να δίνω την χειραποσκευή μου και να παίρνω μέσα στο αεροσκάφος μόνο το μπακπακ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Με βασικό πακέτο πετάω και αυτό που κάνω είναι να πηγαίνω στα γκισέ να δίνω την χειραποσκευή μου και να παίρνω μέσα στο αεροσκάφος μόνο το μπακπακ. Σε ποια εταιρία γίνεται αυτό; Μηπως έχεις πληρώσει για παραδοτέα αποσκευή;Γιατί η χειραποσκευή ειναι αυτή που παίρνεις μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου Aegean. Όχι δεν έχω πληρώσει είναι με τον απλό ναύλο. Φροντίζω βέβαια να μην εμφανίζω στα γκισέ το μπακπακ για ευνόητους λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Aegean. Όχι δεν έχω πληρώσει είναι με τον απλό ναύλο. Φροντίζω βέβαια να μην εμφανίζω στα γκισέ το μπακπακ για ευνόητους λόγους. Κάτι δεν μου κολλάει σε αυτό που γράφεις.Πως παραλαμβάνουν αποσκευή χωρίς να έχεις πληρώσει εξτρά για παραδοτέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου Δεν υπάρχει βασικός ναύλος, υπάρχει Light, Flex, Comfort Flex. Με Light ναύλο πηγαίνεις στον γκισέ να κάνεις τσεκ ιν, έχοντας ξεκάθαρα δύο αντικείμενα και από την καλή τους την καρδιά σου παιρνουν το ένα; 3 ώρες πριν, kokos23 είπε Είναι με τις μέρες τους, πότε ζυγίζουν χειραποσκευη ποτέ όχι, η κόρη έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο καμιά 15αρια ταξίδια ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 3 φορές της έχουν ζυγίσει χειραποσκευη και ποτέ δεν της έχουν ελέγξει το μπακπακ, φλεξ ταξιδεύει... Εγώ που έχω πάει 5 φορές με αετζιαν δεν με έλεγξαν ποτέ...ούτε βάρος ούτε τίποτε, μια φορά είπαν στη σύζυγο που είχε μεγάλη τσάντα ώμου ότι κανονικά απαγορεύεται μπλαμπλα και την βάλαμε στην βαλιτσα να μην μας πρήζουν... Στο flex δικαιούσαι δύο τεμάχια και γενικά τους flex επιβάτες δε τους πολυελέγχουν. Στη λίστα που έχουν οι υπάλληλοι στην πύλη φαίνεται πόσα τεμάχια δικαιούται ο κάθε επιβάτης. Η δική μου εμπειρία λέει πως τείνουν να ελέγχουν περισσότερο τους light. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Κάτι δεν μου κολλάει σε αυτό που γράφεις.Πως παραλαμβάνουν αποσκευή χωρίς να έχεις πληρώσει εξτρά για παραδοτέα; Το έκανα επειδή είχα πτήση μέσω Αθήνας για εξωτερικό. Το έχω κάνει δυο φορές. Και όταν έφυγα και όταν επέστρεψα. Με light ναύλο. Πήγα έδωσα χειραποσκευή για να μην την κουβαλάω στο αεροσκάφος, αλλά δεν τους εμφάνισα μπροστά τους το μπακπακ. Επεξ/σία 27 Ιουλίου από Sherlock_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 43 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Το έκανα επειδή είχα πτήση μέσω Αθήνας για εξωτερικό. Το έχω κάνει δυο φορές. Και όταν έφυγα και όταν επέστρεψα. Με light ναύλο. Πήγα έδωσα χειραποσκευή για να μην την κουβαλάω στο αεροσκάφος, αλλά δεν τους εμφάνισα μπροστά τους το μπακπακ. Αυτό ήταν στη διακριτική ευχέρεια του υπαλλήλου στο γκισε που απ' όσο καταλαβαίνω πήγες για τσεκ-ιν. Όταν το αεροπλάνο είναι γεμάτο υπάρχει οδηγία να παίρνουν χειραποσκευές κάτω (είτε στον γκισέ είτε στην πύλη) για να υπάρχει αρκετός χώρος στα ντουλάπια. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι τακτική που μπορείς να ακολουθήσεις με εγγυημένα αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μα το κάνω από παλιά από εποχές προ Covid με τους παλιούς ναύλους της Aegean. Όποτε ειχα πτήση transit μπορούσα να δώσω την χειραποσκευή μου στα γκισέ. Από τότε που άλλαξε τους ναύλους το έκανα δυο φορές όπως γράφω παραπάνω. Επεξ/σία 27 Ιουλίου από Sherlock_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου Ε πήγαινε να κάνεις τσεκ-ιν στον γκισε. Δε ξερω τι περιμένεις να σου απαντήσουμε. Είπαμε, στην πύλη τους επιβάτες με τα light τους ελέγχουν, κι έχουν αρχίσει να ελέγχουν και σε ξένα αεροδρόμια. Τώρα έχεις βρει το workaround να πηγαινεις για τσεκ-ιν στον γκισέ και να κρύβεις το backpack για να σου προτείνουν να σου την παίρνουν στο αμπάρι, οκ, ναι μπορεί και να δουλέψει. Αλλά δε μπορεί κάποιος να σου εγγυηθεί οτι θα συνεχίσει αυτό το κόλπο να δουλεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marylou12 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Καλησπέρα...Ταξιδεύω μόνη για 'Ιο, καμιά συμβουλή για μπαράκια, εστιατόρια κτλ ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kozanitis_itis Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Σχετικά με παραλίες κλπ έχει τοπική συγκοινωνία που είναι αρκετά φθηνή για πολλές περιοχές (έξω από την χώρα), πριν και ΑΝ κάτσετε σε ξαπλώστρες να ξέρετε τις τιμές, (πέρυσι βρήκαμε ξαπλώστρες 250€ το σετ) όσο γενικά με το μπάτζετ σας, υπάρχουν τοπικά σούπερ μάρκετ αλυσίδες(καλύτερα όχι μίνι μάρκετ) όπου έχει φυσιολογικές τιμές, επίσης δεν ξέρω για φέτος, αλλά πέρυσι είχαν αρκετά αυστηρά μέτρα με το αλκοόλ (λόγο αρκετών θανάτων) σε σημείο που είχαν απαγόρεψει κάποιες πρεσβείες να υπάρχουν τραπέζια στα μπαλκόνια σε ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. Άμα είσαι γυναίκα σε κερνάνε όλοι, άμα είσαι Άντρας βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη,και δεν το λέω με την κακία έννοια, έχω πάει, και κοριτσοπαρεες έμπαιναν δίχως είσοδο στα μαγαζιά και τους κερναγαν τα μαγαζιά ποτά. Καλές διακοπές ότι άλλο θες ρώτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marylou12 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Εγώ θα μένω στη Χώρα..Δεν θα έχω μεταφορικό μέσο, προτιμώ τις ανοργάνωτες παραλίες..αλλά 250 Ευρω η ξαπλώστρα 🤨 ??.....Είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω μόνη, οπότε δεν ξέρω πως θα είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα