Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΝΑΞΟΣ

ΠΑιδια καλησπέρα.παω με τα πιτσιρίκια μου στη Νάξο αύριο. Για 4 βραδια.

Θα μένουμε Άγιο προκοπη.

Κάποια πρόταση για να δούμε κάνα δυο ωραίες ακόμα παραλίες; 

Προτάσεις για βραδυνή βόλτα, κάποιο γενικο tip, καθώς και προτάσεις για ωραίο αλλά όσο οικονομικό γίνεται φαγητό;

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 ώρες πριν, Greektrooper είπε

Καλημέρα. Αρχές της άλλης εβδομάδας πάμε με την σύζυγο 6ημερο στο Πήλιο. 3 ημέρες Νότια στο Μούρεσι και άλλες 3 μετά στην Μακρυνίτσα. Αμάξι με υγραέριο οπότε σχετικά ψιλοάνετοι με το θέμα μετακίνησης/βόλτας.

Δεν έχουμε ξαναπάει οπότε οποιαδήποτε πρόταση για φαγητό, παραλία, καφέ, αξιοθέατα καλοδεχούμενη. Να αναφέρω ότι όσον αφορά το παραλιακό κομμάτι,μας έχουν ψιλοτρομαξει αναφορές για κάποιες επιπτώσεις του Daniel στην περιοχή. Ισχύουν;; Υφίσταται ακόμη τόσο μεγάλο πρόβλημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.

Πηγαινω 6 χρονια Καλα Νερα. Φετος οι Βολιωτες αποφευγουν την περιοχη αδικαιολογητα κατ εμε. Επειδη κανω sup και την βλεπω τη θαλασσα μεσα εξω δεν εχω δει καμια οπτικη διαφορα. Οι επιχειρηματιες της περιοχης κανουν καθε μηνα μετρησεις σε 4 σημεια της παραλιας και εχουν τα αποτελεσματα και τα δειχνουν στους παραθεριστες που εχουν την οποια ευλογη αμφιβολια. 

Απο κοσμο ειναι -παλι συμφωνα με επιχειρηματιες - 20% κατω με περυσι . Πολλοι ξενοι και πολλοι ελληνες απο αλλα μερη της ελλαδας. Οι Βολιωτες δεν...

Εγω ειμαι ηδη 10 μερες εδω και δεν εχω δει κατι να με θορυβησει τι να σου πω. Απο την αλλη δε με χαλαει που εχει λιγοτερο κοσμο , περισσοτερη ηρεμια για εμενα αλλα ειναι κριμα για τους ανθρωπους που θελουν να δουλεψουν τη σεζον . 

• Thanks 1

18 minutes ago, james9tito said:

Πηγαινω 6 χρονια Καλα Νερα. Φετος οι Βολιωτες αποφευγουν την περιοχη αδικαιολογητα κατ εμε. Επειδη κανω sup και την βλεπω τη θαλασσα μεσα εξω δεν εχω δει καμια οπτικη διαφορα. Οι επιχειρηματιες της περιοχης κανουν καθε μηνα μετρησεις σε 4 σημεια της παραλιας και εχουν τα αποτελεσματα και τα δειχνουν στους παραθεριστες που εχουν την οποια ευλογη αμφιβολια. 

Απο κοσμο ειναι -παλι συμφωνα με επιχειρηματιες - 20% κατω με περυσι . Πολλοι ξενοι και πολλοι ελληνες απο αλλα μερη της ελλαδας. Οι Βολιωτες δεν...

Εγω ειμαι ηδη 10 μερες εδω και δεν εχω δει κατι να με θορυβησει τι να σου πω. Απο την αλλη δε με χαλαει που εχει λιγοτερο κοσμο , περισσοτερη ηρεμια για εμενα αλλα ειναι κριμα για τους ανθρωπους που θελουν να δουλεψουν τη σεζον . 

Προσωπικά στα Καλά Νερά δεν έκανα μπάνιο ούτε πριν τις καταστροφές, δεν το συζητώ για τώρα.

Στο Λεφόκαστρο πάντως που πήγα 2 φορές μου φάνηκε μια χαρά η παραλία, καλύτερη και από πέρυσι.

Γενικά υπάρχουν προβλήματα στις υποδομές, στους δρόμους κτλ και προσπαθούν να τα φτιάξουν. 

4 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Προσωπικά στα Καλά Νερά δεν έκανα μπάνιο ούτε πριν τις καταστροφές, δεν το συζητώ για τώρα.

Στο Λεφόκαστρο πάντως που πήγα 2 φορές μου φάνηκε μια χαρά η παραλία, καλύτερη και από πέρυσι.

Γενικά υπάρχουν προβλήματα στις υποδομές, στους δρόμους κτλ και προσπαθούν να τα φτιάξουν. 

Ενταξει υποκειμενικο που κανει μπανιο ο καθενας εκτος οπως ειπαμε αν υπαρχει αποδεδειγμενα θεμα μολυνσης. Παντως και Αφυσσο που πηγα μια χαρα ηταν η περιοχη και εδω οπως ειπα δεν ειδα κατι περιεργο ποσο μαλλον οταν ειδα τις μετρησεις απο το χημειο. 

• Like 1

Θα έχει αρχίσει να σπάει κάπως αλλά θα έχει ακόμα κόσμο.

Και φέτος μάλλον η ηπειρωτική Ελλάδα (θα) έχει περισσότερο κόσμο λόγω αυξημένων ναύλων και τιμών δωματίων στα νησιά.

Παραλίες στην Κέρκυρα με beachόμπαρα για 4-5 μέρες? Γλυφάδα σίγουρα φαντάζομαι. Από τιμές τι να περιμένω σε ξαπλώστρες φέτος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειάζομαι προτάσεις για φθηνες διακοπές ~7 ημερων καπου στην φύση, χωρις πολυ κοσμο η και καθολου, την περιοδο μεταξύ Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς. Κατι σε βουνο θα ηταν ιδανικό. 

Κατα προτίμηση Πελοπόννησο αλλα ακουω και αλλες προτάσεις. 

Ευχαριστώ! 

Επεξ/σία από XarisArgy

Καλησπέρα στο thread, ήθελα να ρωτήσω αν έχετε ταξιδέψει με aegean επιλεγοντασ το βασικό πακέτο κ πήρατε κ backpack μαζι ? υποτίθεται έχει μια χειραποσκευή το βασικό, για backpack πρέπει ν πας στο flex. Αν κάποιος το έκανε, είναι γενικά ελαστικοί σε αφήνουν ή τρωσ πρόστιμο κ πόσο?

Θυμαμαι σε ένα ταξίδι με τη volotea πριν κάνα 2 χρόνια, πρέπει να ήμουν απο τους λίγους που είχε πληρώσει τη χειραποσκεύη, όλοι το βασικό εισητήριο με το backpack ειχαν 😅

1 λεπτό πριν, nasos96 είπε

Καλησπέρα στο thread, ήθελα να ρωτήσω αν έχετε ταξιδέψει με aegean επιλεγοντασ το βασικό πακέτο κ πήρατε κ backpack μαζι ? υποτίθεται έχει μια χειραποσκευή το βασικό, για backpack πρέπει ν πας στο flex. Αν κάποιος το έκανε, είναι γενικά ελαστικοί σε αφήνουν ή τρωσ πρόστιμο κ πόσο?

Θυμαμαι σε ένα ταξίδι με τη volotea πριν κάνα 2 χρόνια, πρέπει να ήμουν απο τους λίγους που είχε πληρώσει τη χειραποσκεύη, όλοι το βασικό εισητήριο με το backpack ειχαν 😅

Αν έχεις δύο αποσκευές δεν σε καλύπτει το βασικό πακέτο που έχει μια αποσκευή.Θα την πληρώσεις ακριβά στον έλεγχο,αν γίνει.Ο έλεγχος είναι τόσο τυχαίος που δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανένας τίποτα.

4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν έχεις δύο αποσκευές δεν σε καλύπτει το βασικό πακέτο που έχει μια αποσκευή.Θα την πληρώσεις ακριβά στον έλεγχο,αν γίνει.Ο έλεγχος είναι τόσο τυχαίος που δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανένας τίποτα.

ο ελεγχος πότε γίνεται, στη πύλη ? στο checkin στο αεροδρόμιο? onboard ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...