alexvi Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Στις 15/7/2024 στις 2:26 ΜΜ, LiquidTroll είπε Αθήνα Μένω, και έλεγα κάτι παραλιακό και μικρο σε Πελλοπόνησο, Στερεα, αντε και λιγο πιο πανω. Ευβοια επίσης. Τωρα για νησί, αν έχετε καμια πρόσταση, μου λέτε Ευχαριστώ πολύ Ζάκυνθο Κεφαλονιά και Λευκάδα. Πολύ κοντά σε Πελοπόννησο φτηνά πήγαινε έλα και ειδικά τα δύο τελευταία είναι και ήσυχα σχετικά νησιά. Όχι ότι η Ζάκυνθος δεν είναι αναλόγως που πας. Ακόμα και ο Λαγανάς μετά τις δύο το βράδυ μόνο σε δύο τρία μαγαζιά έχει νταπα Ντουπα. Μετά ησυχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
advantix Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Όταν κλείνεις αεροπορικό εισιτήριο ( για Καναδά ) σε κάποιο σημείο σου ζητάει να επιλέξεις θέση, αλλά θέλει 51€ και 51€ για την επιστροφή. Πολλά χρήματα ( 202€ για δύο άτομα) , αλλά αν δεν επιλέξω εκείνη την στιγμή στο check-in σου δίνουν όποια θέση υπάρχει ελεύθερη αλλά αν είσαι με την γυναίκα σου θα καθίσετε σε διαφορετικές θέσεις όπου έχει άδειες; Μπορείς να επιλέξεις στο check-in να καθίσετε δίπλα δίπλα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 12 minutes ago, advantix said: Όταν κλείνεις αεροπορικό εισιτήριο ( για Καναδά ) σε κάποιο σημείο σου ζητάει να επιλέξεις θέση, αλλά θέλει 51€ και 51€ για την επιστροφή. Πολλά χρήματα ( 202€ για δύο άτομα) , αλλά αν δεν επιλέξω εκείνη την στιγμή στο check-in σου δίνουν όποια θέση υπάρχει ελεύθερη αλλά αν είσαι με την γυναίκα σου θα καθίσετε σε διαφορετικές θέσεις όπου έχει άδειες; Μπορείς να επιλέξεις στο check-in να καθίσετε δίπλα δίπλα ; Mε τι εταιρεία; Εκτός αν ταξιδεύετε με εταιρεία σαν την AirCanada Rouge, τα economy στα υπερατλαντικά σου δίνουν κάποιες δωρεάν θέσεις στο τελευταίο τρίτο του αεροπλάνου. Θα το δεις και στο manage my booking. Εάν κλείσετε με κοινό PNR code τότε θα βρείτε θέσεις δίπλα δίπλα όταν ανοίξει το οnline checkin εκτός αν πάτε να κάνετε τσεκιν όταν θα φύγετε από το σπίτι για το αεροδρόμιο (που και πάλι πιθανότατα θα βρείτε μαζί) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 1 hour ago, advantix said: Όταν κλείνεις αεροπορικό εισιτήριο ( για Καναδά ) σε κάποιο σημείο σου ζητάει να επιλέξεις θέση, αλλά θέλει 51€ και 51€ για την επιστροφή. Πολλά χρήματα ( 202€ για δύο άτομα) , αλλά αν δεν επιλέξω εκείνη την στιγμή στο check-in σου δίνουν όποια θέση υπάρχει ελεύθερη αλλά αν είσαι με την γυναίκα σου θα καθίσετε σε διαφορετικές θέσεις όπου έχει άδειες; Μπορείς να επιλέξεις στο check-in να καθίσετε δίπλα δίπλα ; αν εισαι με aircanada μονο 24h πριν τη πτησει ανοιγει το τσαμπε τσεκ ιν. Εκει ειναι θεμα τυχης ιδιως για 2 θεσεις. Απο Ελλαδα-ευρωπη για Καναδα ακομα δεν εχει φορτο και ισως εισαι τυχερος να βρεις ακομα και διπλα διπλα Απο καναδα για Ελλαδα-ευρωπη αυτη τη περιοδο πρεπει να εισαι πολυ τυχερος να βρεις 2 θεσεις διπλα διπλα λογω κυμα τουριστων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2 ώρες πριν, advantix είπε Όταν κλείνεις αεροπορικό εισιτήριο ( για Καναδά ) σε κάποιο σημείο σου ζητάει να επιλέξεις θέση, αλλά θέλει 51€ και 51€ για την επιστροφή. Πολλά χρήματα ( 202€ για δύο άτομα) , αλλά αν δεν επιλέξω εκείνη την στιγμή στο check-in σου δίνουν όποια θέση υπάρχει ελεύθερη αλλά αν είσαι με την γυναίκα σου θα καθίσετε σε διαφορετικές θέσεις όπου έχει άδειες; Μπορείς να επιλέξεις στο check-in να καθίσετε δίπλα δίπλα ; 204€ μόνο για τη δυνατότητα να διαλέξεις θέση ή γενικά για τα εισιτήρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
advantix Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Speculoos είπε Mε τι εταιρεία; Εκτός αν ταξιδεύετε με εταιρεία σαν την AirCanada Rouge, τα economy στα υπερατλαντικά σου δίνουν κάποιες δωρεάν θέσεις στο τελευταίο τρίτο του αεροπλάνου. Θα το δεις και στο manage my booking. Εάν κλείσετε με κοινό PNR code τότε θα βρείτε θέσεις δίπλα δίπλα όταν ανοίξει το οnline checkin εκτός αν πάτε να κάνετε τσεκιν όταν θα φύγετε από το σπίτι για το αεροδρόμιο (που και πάλι πιθανότατα θα βρείτε μαζί) AirCanada, αυτό με το με κοινό PNR code δεν το είχα σκεφτεί. Μόνο στο Flex δωρεάν που είναι + 40€ η διαφορά 3 ώρες πριν, phanispal είπε 204€ μόνο για τη δυνατότητα να διαλέξεις θέση ή γενικά για τα εισιτήρια; Ναι είναι έξτρα ( Seat selection For a fee ), τα εισιτήρια πάνε 1100-1200 με επιστροφή το άτομο στο Economy το standard. Τεσπα το θέμα είναι πόσο θα μπορώ να βρω διπλανές θέσεις όταν ανοίξει το τσεκ ιν. Επεξ/σία 18 Ιουλίου από advantix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Λογικά και οι automatically assigned θα ειναι μαζί αφού έχετε κοινο κωδικό κράτησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Καλημερα ταξιδιωτες , πολλες οι σελιδες ας κανω λοιπον κ εγω μια ερωτηση κ ας εχει απαντηθει ξανα . Διακοπες δεκεμβρη κ βασικα στις μερες που ειναι κλειστα τα σχολεια τι προτεινει ο κατασκευαστης ; Το βασικο να ειναι σε ζεστο μερος, μιας κ τωρα το καλοκαιρι δουλευω σεζον αρα κολυμπι ρεπο κτλ δεν παιζουν τωρα . Και θελουμε κατι στην ουσια ξαπλωστρα παραλια μπυριτσα κ το βραδυ φαγητο κτλ . Στην ουσια αυτα που χανουμε εδω το καλοκαιρι μας 😁 Κατι σε οικονομικο ψαχνουμε 2 μεγαλοι 2 παιδια ! Εχει κανεις αποψη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Παραλία ξαπλώστρα μπύρα Χριστουγεννιάτικα; Η Κρήτη μου έρχεται πρώτη στο μυαλό, καιρού επιτρέποντος. Για εξωτερικό δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 5 ώρες πριν, malias4 είπε Καλημερα ταξιδιωτες , πολλες οι σελιδες ας κανω λοιπον κ εγω μια ερωτηση κ ας εχει απαντηθει ξανα . Διακοπες δεκεμβρη κ βασικα στις μερες που ειναι κλειστα τα σχολεια τι προτεινει ο κατασκευαστης ; Το βασικο να ειναι σε ζεστο μερος, μιας κ τωρα το καλοκαιρι δουλευω σεζον αρα κολυμπι ρεπο κτλ δεν παιζουν τωρα . Και θελουμε κατι στην ουσια ξαπλωστρα παραλια μπυριτσα κ το βραδυ φαγητο κτλ . Στην ουσια αυτα που χανουμε εδω το καλοκαιρι μας 😁 Κατι σε οικονομικο ψαχνουμε 2 μεγαλοι 2 παιδια ! Εχει κανεις αποψη ; Ευρώπη δεν παίζει πουθενά αυτό που θέλετε... Άρα ξεχνάς το οικονομικό. Μετά μπορείς να σκεφτείς χώρες γύρω από τον ισημερινό που έχουν πάντα καλοκαίρι, όπως Σεϋχέλλες, Μαλδίβες κλπ... αλλά δεν θα είναι οικονομικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marylou12 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Καλησπέρα..σε ποιο νησι μου προτεινετε να πάω μόνη διακοπές? Καμία ιδέα? Είμαι 30 και θα πάω τέλη Αυγούστου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, marylou12 είπε Καλησπέρα..σε ποιο νησι μου προτεινετε να πάω μόνη διακοπές? Καμία ιδέα? Είμαι 30 και θα πάω τέλη Αυγούστου.. Ios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andytse13 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 47 λεπτά πριν, marylou12 είπε Καλησπέρα..σε ποιο νησι μου προτεινετε να πάω μόνη διακοπές? Καμία ιδέα? Είμαι 30 και θα πάω τέλη Αυγούστου.. Ρόδο εγώ εκεί θα πάω.Θα ερχόμουν μαζί σου αλλά λήγει η άδεια μου όταν θα πας.😊 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Αρχές της άλλης εβδομάδας πάμε με την σύζυγο 6ημερο στο Πήλιο. 3 ημέρες Νότια στο Μούρεσι και άλλες 3 μετά στην Μακρυνίτσα. Αμάξι με υγραέριο οπότε σχετικά ψιλοάνετοι με το θέμα μετακίνησης/βόλτας. Δεν έχουμε ξαναπάει οπότε οποιαδήποτε πρόταση για φαγητό, παραλία, καφέ, αξιοθέατα καλοδεχούμενη. Να αναφέρω ότι όσον αφορά το παραλιακό κομμάτι,μας έχουν ψιλοτρομαξει αναφορές για κάποιες επιπτώσεις του Daniel στην περιοχή. Ισχύουν;; Υφίσταται ακόμη τόσο μεγάλο πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Επεξ/σία 20 Ιουλίου από Greektrooper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 10 hours ago, Greektrooper said: Καλημέρα. Αρχές της άλλης εβδομάδας πάμε με την σύζυγο 6ημερο στο Πήλιο. 3 ημέρες Νότια στο Μούρεσι και άλλες 3 μετά στην Μακρυνίτσα. Αμάξι με υγραέριο οπότε σχετικά ψιλοάνετοι με το θέμα μετακίνησης/βόλτας. Δεν έχουμε ξαναπάει οπότε οποιαδήποτε πρόταση για φαγητό, παραλία, καφέ, αξιοθέατα καλοδεχούμενη. Να αναφέρω ότι όσον αφορά το παραλιακό κομμάτι,μας έχουν ψιλοτρομαξει αναφορές για κάποιες επιπτώσεις του Daniel στην περιοχή. Ισχύουν;; Υφίσταται ακόμη τόσο μεγάλο πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. O Παγασητικός έχει ακόμα θέμα, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μπάνιο. Προτιμήστε την ανατολική πλευρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα