Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, rallistas είπε Δες και το κομματι απο Παραλιο Αστρος και μεχρι Πουληθρα. Ειμασταν τωρα το Σ/Κ. Νομιζω ειναι οτι πρεπει. + Ελιά Λακωνίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Δες και τα Τριζόνια.. νησάκι κοντά στη Φωκίδα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Καλησπέρα σας, δεν ξέρω αν είναι και άλλοι σαν και εμένα φέτος, αλλα αυτο τον Αύγουστο, θέλω να πάω καπου σχετικά ερημικά, να έχω το βιβλίο μου αγκαλιά, να χαλαρώσω πολύ γιατί το έχω αναγκη μετά απο εναν έντονο χρόνο. Το έχει κάνει ποτέ κανείς? Θέλω να βρω κάποιο χωριουδάκι με παραλία κοντά, που θα έχει και ένα σουπερ μάρκετ δίπλα, αλλά όχι νταπα ντουπα. Ενα beachoμπαρο με χαλαρή μουσική και χαλαρούς ανθρώπους. Έχετε τίποτε υπόψιν? Το έχω κάνει 3-4 φορές και ήταν ότι καλύτερο. Διάλεξε κάποιο μέρος που σου αρέσει, χωρίς να δίνεις ιδιαίτερη σημασία πόσο τουριστική περιοχή είναι. Ακόμα και στη Μύκονο πχ θα υπάρχουν ήσυχα σημεία (απ ότι λένε, δεν έχω πάει). Έμενα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία, επειδή δίνουν την αίσθηση οτι είσαι διακοπές, συγκριτικά με air bnb που γυρνάς σε ένα σπίτι. Κατά τ άλλα κανονίζεις μόνος σου το πρόγραμμα της ημέρας σου χωρίς γκρίνιες και μουρμούρες. Και όρεξη για κουβέντα να έχεις, πάντα υπάρχει κόσμος που θα σου μιλήσει όπου και να πας. 6 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Δες και τα Τριζόνια.. νησάκι κοντά στη Φωκίδα. Είχαν πάει οι γονείς μου εκδρομή εκεί, τους άρεσε πολύ, όμορφο μέρος και μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Μόνος μου δεν θα πήγαινα διακοπές γιατί το θεωρώ τουλάχιστον βαρετό. Όπως δεν θα έβγαινα και σε μαγαζί εστίασης μόνος. Βλέπω πολλούς να το κάνουν και τους θαυμάζω που μπορούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Εγω το μετανιωσα που δεν πηγα πολλες φορες διακοπες μονος στο παρελθον (μονο 1 φορα το τολμησα) δεν βολευει παντα το προγραμμα σου με αλλους το καλοκαιρι. Ισως ειναι βαρετο για πολλες μερες αλλα ενα τριημερο γιατι οχι. λιγο μπανιο, χαλαρωση και ξεκουραση ή βολτα σε αξιοθεατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε Καλησπέρα σας, δεν ξέρω αν είναι και άλλοι σαν και εμένα φέτος, αλλα αυτο τον Αύγουστο, θέλω να πάω καπου σχετικά ερημικά, να έχω το βιβλίο μου αγκαλιά, να χαλαρώσω πολύ γιατί το έχω αναγκη μετά απο εναν έντονο χρόνο. Το έχει κάνει ποτέ κανείς? Θέλω να βρω κάποιο χωριουδάκι με παραλία κοντά, που θα έχει και ένα σουπερ μάρκετ δίπλα, αλλά όχι νταπα ντουπα. Ενα beachoμπαρο με χαλαρή μουσική και χαλαρούς ανθρώπους. Έχετε τίποτε υπόψιν? Παρα πολλά τα σχετικά μέρη ανα την Ελλαδα. Αλλα δεν μας λες περιοχη. Ειναι χαοτικό το θεμα. Και σε νησια και σε ηπειροτική Ελλαδα και σε βορεια και σε νοτια. Πχ Πηλιο, Κατηγιώργης. Καποτε ηταν πολυ χαλαρά με ενα καφενειο, μια ταβερνα και ενα "bar" ας το πουμε για ποτο, αλλα και τώρα θα εχεις την σχετική ησυχία σου. Δεν χρειαζεται να κανεις μπανιο στην παραλια μπροστα. https://maps.app.goo.gl/LgPT5VEVfYC2Hc8X9 Εχει αλλα δυο πολύ μικρά κολπάκια διπλα που πας μονοπατι με τα ποδια σε 10 λεπτα. https://maps.app.goo.gl/345yxcz5eAY547TD7 2 ώρες πριν, LiquidTroll είπε κανα Airbnb έλεγα... Το που θα βρεις AirBNB σε τετοια μερη δεν ξερω. Επίσης οπου βρεις AirBNB αυτη την εποχή ειναι απλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και 5 φορές τουλάχιστον υπερτιμημένα. Σε τετοια περιπτωση απλα παιρνεις το backpack, μια σκηνή και ενα στρώμα και ψάχνεις το σημείο που θα σου κάνει κλίκ. Camping ειναι εξίσου καλή επιλογή. Ακόμη και ελευθερο camping μπορεις να κάνεις σε πολλες περιοχες ακόμη (αν και οχι νομιμο). Σε Πήλιο δες και σε Πλατανιά που εχει και ωραίο camping αλλα και σε Χορευτο & ΑηΓιάννη. Αλλα εαν δεν θελεις να εισαι διπλα σε θαλασσα θα βρεις πολύ ομορφα μερη πιο ψηλά πάνω στο βουνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Αθήνα Μένω, και έλεγα κάτι παραλιακό και μικρο σε Πελλοπόνησο, Στερεα, αντε και λιγο πιο πανω. Ευβοια επίσης. Τωρα για νησί, αν έχετε καμια πρόσταση, μου λέτε Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε Αθήνα Μένω, και έλεγα κάτι παραλιακό και μικρο σε Πελλοπόνησο, Στερεα, αντε και λιγο πιο πανω. Ευβοια επίσης. Τωρα για νησί, αν έχετε καμια πρόσταση, μου λέτε Ευχαριστώ πολύ Για Ευβοια θα κοιτουσα, Αγκίστρι, Κεα απο Λαύριο. Βόρεια απο πάνω από το Λουτράκι εχει φοβερή διαδρομη για μηχανη αλλα και καποιες πολύ αξιόλογες παραλίες. Απο νησιά όποιο από τα μικρά ακριτικα νησια και να διαλέξεις μια χαρα ειναι. Εκείνη την περιοδο οπου και να πας νομιζω θα ειναι καλα και η πολύ φασαρία θα εχει ξεφουσκώσει. Το καλό εαν εισαι μονος σου ειναι οτι δεν πολυχρειαζεται να κανεις και προγραμμα. Εχεις μια σκηνή μαζί και εαν δεν βρεις (που θα βρεις) την αραζεις στην παραλια. Βλεπεις και κανεις. Οπου θέλεις σταματας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 13 ώρες πριν, vamvakoolas είπε επειδη μολις γυρισα απο Βορεια Αμερικη: Οταν φτασεις προσθεσε τουλαχιστον 30 λεπτα για βγεις αεροδρομιο μιας και γινεται χαμος αυτη τη περιοδο με τουριστες οποτε ο ελεγχος βιζα εχει ουρα. Πλεον σχεδον σε ολα τα αμερικανικα αεροδρομια εχουν βαλει μηχανακια και απλως σκαναρεις το διαβατηριο και σε ελαχιστες περιπτωσεις πας για συνεντευξη με καποιον. Με το αυτοκινητο αν εχεις πλαστικοποιημενο διπλωμα/καρτα εισαι κομπλε. Αν νοικιασεις βαλε φουλ ασφαλιση ακομα και για κλοπη (μερικη) ή ιδιες ζημιες. Μη τσιγκουνευτεις γιατι θα κλαις μετα. ΤΟ LA εχει απο το μεγαλυτερο αριθμο κλοπων σε ιχ και εγω προσωπικα σε ολη τη πολιτεια εκει ποτε δεν οδηγαω ιχ. Ψαξε βιντεακια που εχουν αφησει μονο σασι στο κεντρο(!) ή σπανε χωρις αυριο,,, Νομιζω πριν καμμια εβδομαδα εχουν γινει βιραλ οι πινακιδες που βαλανε στη πολη: παρακαλω να κλεβετε μεχρι 950$!! Ωραία ευχαριστώ πολύ… οπότε να μην πληρώσω αυτό το idp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου εγω προσωπικα δεν ειχα θεμα μιας και το πλαστικο εχει τα παντα σε αγγλικα και μαλιστα εχει και σηματακια τι οχημα μπορεις να οδηγησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 15/7/2024 στις 10:21 ΜΜ, Mr.kostas είπε Ωραία ευχαριστώ πολύ… οπότε να μην πληρώσω αυτό το idp? Για peace of mind κανονικά πρέπει να το πληρώσεις. Αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν θα το χρειαστείς εάν έχεις νέου τύπου δίπλωμα. Επίσης η εμπειρία μου λέει ότι και να σε σταματήσουν για παράβαση θα την γλυτώσεις με μια παρατήρηση γιατί η πλειοψηφία είτε δεν θα ξέρει τι να διαβάσει από το δίπλωμα (International ή όχι) είτε δεν θα ξέρει πως να το γράψει στην κλήση. Πχ ποιος είναι ο αριθμός διπλώματος. Μου έχει συμβεί πολλές φορές. Εκτός κι αν κάνεις χοντράδα. Το πιο βασικό είναι να ξέρεις τι κάνεις όταν σε σταματήσουν. Δες ταινίες θα καταλάβεις. Μένεις στο αυτοκίνητο, χέρια στο τιμόνι, περιμένεις τον αστυνομικό, ακολουθείς τις οδηγίες, αργές και ήρεμες κινήσεις σε όλα. Καλό είναι κατά την οδήγηση να βάλεις το δίπλωμα στο σκιαδιο του οδηγού και σίγουρα όχι στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ή κάπου χωμένο. Φοβίζουν κινήσεις που μπορεί δεινητικα μπορεί να καταλήξουν να βγάλεις κρυμμένο όπλο. Θυμήσου ότι εκεί τα πράγματα είναι άγρια και η οπλοκατοχή συνήθης. Άρα αναμένουν το χειρότερο και ενεργούν σύμφωνα με αυτό καλώς ή κακώς. Γενικά σε πρώτη φάση είναι τυπικοί και σου μιλάνε στον πληθυντικό και εφόσον δεν αντιδράς περίεργα παραμένει καλό το κλίμα. Είναι απόλυτοι αλλά προσωπικά δεν είχα θέματα. 4 στις 4 κλήσεις τις γλύτωσα με απλη παρατήρηση. Μπορεί βέβαια να σε γράψουν απλά γιατί δεν ακινητοποιησες το αυτοκίνητο εντελώς σε ένα Stop σε ενα εντελώς άδειο δρόμο. Προσοχή γιατί σε κάποιες Πολιτείες πρέπει να πληρώσεις την κλήση επιτόπου αλλιώς σε πάνε μέσα μέχρι να την πληρώσεις. Επεξ/σία 17 Ιουλίου από SeNNinhA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 56 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε εγω προσωπικα δεν ειχα θεμα μιας και το πλαστικο εχει τα παντα σε αγγλικα και μαλιστα εχει και σηματακια τι οχημα μπορεις να οδηγησεις... Τίποτα δεν έχει στα αγγλικά, απλά το όνομα το έχει γραμμένο και με λατινικούς χαρακτήρες... 39 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Για peace of mind κανονικά πρέπει να το πληρώσεις. Αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν θα το χρειαστείς εάν έχεις νέου τύπου δίπλωμα. Επίσης η εμπειρία μου λέει ότι και να σε σταματήσουν για παράβαση θα την γλυτώσεις με μια παρατήρηση γιατί η πλειοψηφία είτε δεν θα ξέρει τι να διαβάσει από το δίπλωμα (International ή όχι) είτε δεν θα ξέρει πως να το γράψει στην κλήση. Πχ ποιος είναι ο αριθμός διπλώματος. Μου έχει συμβεί πολλές φορές. Εκτός κι αν κάνεις χοντράδα. Το πιο βασικό είναι να ξέρεις τι κάνεις όταν σε σταματήσουν. Δες ταινίες θα καταλάβεις. Μένεις στο αυτοκίνητο, χέρια στο τιμόνι, περιμένεις τον αστυνομικό, ακολουθείς τις οδηγίες, αργές και ήρεμες κινήσεις σε όλα. Καλό είναι κατά την οδήγηση να βάλεις το δίπλωμα στο σκιαδιο του οδηγού και σίγουρα όχι στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ή κάπου χωμένο. Φοβίζουν κινήσεις που μπορεί δεινητικα μπορεί να καταλήξουν να βγάλεις κρυμμένο όπλο. Θυμήσου ότι εκεί τα πράγματα είναι άγρια και η οπλοκατοχή συνήθης. Άρα αναμένουν το χειρότερο και ενεργούν σύμφωνα με αυτό καλώς ή κακώς. Γενικά σε πρώτη φάση είναι τυπικοί και σου μιλάνε στον πληθυντικό και εφόσον δεν αντιδράς περίεργα παραμένει κλαο το κλίμα. Είναι απόλυτοι και προσωπικά δεν είχα θέματα. 4 στις 4 κλήσεις τις γλύτωσα με απλη παρατήρηση. Μπορεί βέβαια να σε γράψουν απλά γιατί δεν ακινητοποιησες το αυτοκίνητο εντελώς σε ένα Stop σε άδειο εντελώς δρόμο. Προσοχή γιατί σε κάποιες Πολιτείες πρέπει να πληρώσεις την κλήση επιτόπου αλλιώς σε πάνε μέσα μέχρι να την πληρώσεις. Πολύ σωστά όσα γράφεις αλλά αλήθεια, εκτός απο τις ταινίες, ποιος βάζει το δίπλωμα του στο ντουλαπάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 42 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τίποτα δεν έχει στα αγγλικά, απλά το όνομα το έχει γραμμένο και με λατινικούς χαρακτήρες... Πολύ σωστά όσα γράφεις αλλά αλήθεια, εκτός απο τις ταινίες, ποιος βάζει το δίπλωμα του στο ντουλαπάκι; Ο πατερας μου, η γυναικα μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Παρεμπιπτόντως τρέχει μια προσφορά της Aegean για κρατήσεις με Visa και 30% έκτπωση στους ναύλους. Μη περιμένετε τιμές χώμα για Λονδίνο-Παρίσι-Μαδρίτη και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις βέβαια. Για πτήσεις 1/11-31/3 https://el.aegeanair.com/flight-deals/prosfores-diagonismoi/discount-for-visa-cards/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Στις 15/7/2024 στις 2:26 ΜΜ, LiquidTroll είπε Αθήνα Μένω, και έλεγα κάτι παραλιακό και μικρο σε Πελλοπόνησο, Στερεα, αντε και λιγο πιο πανω. Ευβοια επίσης. Τωρα για νησί, αν έχετε καμια πρόσταση, μου λέτε Ευχαριστώ πολύ Εγώ θα κοίταζα Πελλοπόνησο, κάπου προς Αίγιο ίσως. Δεν είναι μεγάλη διαδρομή για να βαρεθείς μόνος σου, έχει θάλασσα και αρκετό πράσινο, είναι το Διακοπτό κοντά, οπότε μπορείς μια μέρα να κάνεις μια βολτούλα με τον Οδοντωτό στα Καλάβρυτα, είναι όμορφη διαδρομή και θα περάσουν μερικές ώρες χαζεύοντας χαλαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα