Fiter Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Όσοι έχουν ταξιδέψει με ταχύπλοα της seajet μπορεί να μου πει κανείς αν μέσα στο ταχυπλοο είναι σαν κατάψυξη ή παλευεται; Σκέφτομαι αύριο που ταξιδεύω να κουβαλάω μια ελαφρια ζακέτα. Έχω ταξιδέψει μόνο με συμβατικά πλοία και είναι πάγος μέσα αλλά ποτέ σε ταχυπλόο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Fiter είπε Όσοι έχουν ταξιδέψει με ταχύπλοα της seajet μπορεί να μου πει κανείς αν μέσα στο ταχυπλοο είναι σαν κατάψυξη ή παλευεται; Σκέφτομαι αύριο που ταξιδεύω να κουβαλάω μια ελαφρια ζακέτα. Έχω ταξιδέψει μόνο με συμβατικά πλοία και είναι πάγος μέσα αλλά ποτέ σε ταχυπλόο! Οχι ειναι μια χαρα ιδιως αν ειναι γεματα απο κοσμο.παρε ζακετακι ομως, γιατι καθε οργανισμος αντιλαμβανεται διαφορετικο το κρυο και τη ζεστη. Εγω ημουν με τιραντες ειχα ζακετα και δεν τη φορεσα Επεξ/σία 23 Ιουνίου από elenakimou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Για Μυτιλήνη τι άποψη έχετε; Ζευγάρι με παιδί έξι ετών. Κάτι άκουσα ότι για να φορτώσεις αυτοκίνητο στο καράβι θες 240€+240€. Παίζει τέτοιο σενάριο; Από παραλίες λέει τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μεθαυριο φευγουμε για Τολο Αργολιδας! Καποιες προτασεις για μερη εκει κοντα που πρεπει να δουμε; Ευχαριστω! Επεξ/σία 25 Ιουνίου από energy52 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 9 ώρες πριν, energy52 είπε Μεθαυριο φευγουμε για Τολο Αργολιδας! Καποιες προτασεις για μερη εκει κοντα που πρεπει να δουμε; Ευχαριστω! Ναυπλιο.Επίδαυρος.Κάντια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου Στις 22/6/2024 στις 9:28 ΜΜ, Fiter είπε Όσοι έχουν ταξιδέψει με ταχύπλοα της seajet μπορεί να μου πει κανείς αν μέσα στο ταχυπλοο είναι σαν κατάψυξη ή παλευεται; Εξαρταται απο την θεση αλλα και απο την εποχη. Τωρα με τα 40αρια και σε οικονομικη θεση,μια χαρα θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpectralQ Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Γνωρίζει να μου πει κάποιος τι ισχύει με τα παιδικά διαβατήρια; Μπορούμε οι γονείς να μην ανανεώσουμε το διαβατήριο που έχει λήξει και να εκδώσουμε διαβατήριο μόνο στα παιδιά ενώ εμείς να ταξιδέψουμε με ταυτότητα (εντός Σέγκεν); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Καλησπέρα! Έχει κάποιος καμία ιδέα για κάτι "φθηνό" στην Ευρώπη για Αύγουστο; Προσπαθώ να σκεφτώ καναν διαφορετικό προορισμό απ' τα βασικά (πχ Porto κλπ) αλλά είναι όλα ακριβά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 58 λεπτά πριν, yanis13 είπε Καλησπέρα! Έχει κάποιος καμία ιδέα για κάτι "φθηνό" στην Ευρώπη για Αύγουστο; Προσπαθώ να σκεφτώ καναν διαφορετικό προορισμό απ' τα βασικά (πχ Porto κλπ) αλλά είναι όλα ακριβά! Τι στυλ σου αρέσει; Και με τι παρέα; Ζευγάρι ή φιλοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε Τι στυλ σου αρέσει; Και με τι παρέα; Ζευγάρι ή φιλοι; 3-4 φιλοι αντροπαρεα. Στυλ δεν εχω θεμα, απο παραθαλάσσιο μεχρι και κεντρικη Ευρωπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Επίσης για Αγκιστρι μονοημερη χωρις οχημα (φτανουμε Μεγαλοχωρι και φευγουμε απο Σκαλα, εχουμε κανα 5ωρακι στο νησι), τι προτεινετε; Η απονησος ειναι μακρια να παμε με ποδηλατο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 3 ώρες πριν, yanis13 είπε 3-4 φιλοι αντροπαρεα. Στυλ δεν εχω θεμα, απο παραθαλάσσιο μεχρι και κεντρικη Ευρωπη. Road trip Βαυαρία ή Αυστρία-Σλοβακία-Ουγγαρία. Αν μπορουν 2-3 να οδηγούν και αρκετά χιλιόμετρα μπορείτε να καλύπτετε καθε μέρα και κάπως πιο οικονομικά θα σας έρθει απο αεροπορικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andytse13 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Καλησπέρα έχει κανείς εμπειρία διαμονής από hostels σε ελληνικά νησιά για κάτι οικονομικό;Για ζευγάρι στα 40 φεύγα ή είναι μόνο για νέους αρκετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Χωρίς να παίρνω όρκο, hostel και ελληνικό νησί δεν υπάρχουν σαν όροι μαζι. Το πιο οικονομικο σε ελληνικά νησιά είναι τα κάμπινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andytse13 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Κι ομω 4 ώρες πριν, Edel είπε Χωρίς να παίρνω όρκο, hostel και ελληνικό νησί δεν υπάρχουν σαν όροι μαζι. Το πιο οικονομικο σε ελληνικά νησιά είναι τα κάμπινγκ. Κι όμως υπάρχουν καί πολύ δημοφιλή μάλιστα σε Ρόδο Χανιά Σαντορίνη και Μύκονο που βέβαια κοστίζει στην Μύκονο όσο ένα ξενοδοχείο στα άλλα.Το αν αξίζουν να μείνεις είναι άλλο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα