vamvakoolas Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 15 hours ago, alexvi said: Καλησπέρα Μιας και πλησιάζουν διακοπές και μπαίνουμε βάθος του καλοκαιριού τι προτάσεις δίνετε για solo travelling? Καμία Ζάκυνθο και εδώ Ελλάδα? Βαλκάνια με τρένο λεωφορείο? Μόνο Μολδαβία και Βοσνία δεν έχω παει. Καύκασο? Αίγυπτο με κολλημένη καμία Χουργκαντα η σαρμ? Η off the beaten Αλγερία Τυνησια καπάκι? Κεντρική Ευρώπη νομίζω δεν έχει να προσφέρει κάτι εκτός από Disneyland και δροσεροτερες μέρες σε αυτό το καλοκαίρι. Λίβανο Συρία έχετε πάει? Αυτά Αφρικη δε πας αυτη τη περιοδο. Απο Οκτωβρη και μετα εκτος αν θες να λιωσεις. Μολβαδια αν εχεις παει ρουμανια δεν εχει τρελες διαφορες απλως ειναι πιο φτωχη χωρα αλλα πιο πλουσιο περιβαλλον και πιο φτηνα τη βγαζεις. Βοσνια δεν εχω παει. Ελλαδα ας απαντησουν αλλοι για 7νησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisa Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Στις 12/6/2024 στις 11:04 ΠΜ, piiii είπε Ρε Σαλονικιότικα παιδιά, αν έχει και άλλος γνώση δεν θα τον απορρίψουμε. Να ρωτήσω το εξής. Στην παραλία της Σάνη στο πρώτο πόδι χαλκιδικής, πριν φτάσεις στην διασταύρωση που καταλήγει στην παραλία και το beach bar άνεμος, είχε ένα υπαίθριο χώρο αριστερά, όπου μέχρι κάποιους μήνες είχε σπαρτά και μετά το χρησιμοποιούσαν ως ελεύθερο πάρκιγνκ το καλοκαίρι για να πας στην παραλία. Παρατήρησα στην τελευταία γύρα(την προηγούμενη βδομάδα) ότι κατα πρώτον το έχουν περιφράξει, το κάμπινγκ φαινόταν παντελώς εγκατελλημένο, όπως επίσης και η ταβέρνα και το μινι μάρκετ που έχει δίπλα, καθώς και το μπιτσόμπαρο. Ξέρουμε τι παίζει; Να μαζέψω τα μπογαλάκια μου και σε άλλη παραλία; Πουλήθηκε το κάμπινγκ με όλα του παρελκόμενα το χειμώνα έναντι 50 εκ.€ !! Η πρόσβαση στην παραλια ειναι ελεύθερη για την ωρα και πιθανότατα θα παραμείνει έτσι φέτος. Σημείωση οτι πλέον το κοντινότερο μαγαζί για καφέ και νερά είναι τουλάχιστον δυο χιλιόμετρα πισω! Για το παρκινγκ θα σου ευχηθώ απλα καλή τύχη.. και κριμα γιατί είναι ωραία παραλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, babisa είπε Πουλήθηκε το κάμπινγκ με όλα του παρελκόμενα το χειμώνα έναντι 50 εκ.€ !! Η πρόσβαση στην παραλια ειναι ελεύθερη για την ωρα και πιθανότατα θα παραμείνει έτσι φέτος. Σημείωση οτι πλέον το κοντινότερο μαγαζί για καφέ και νερά είναι τουλάχιστον δυο χιλιόμετρα πισω! Για το παρκινγκ θα σου ευχηθώ απλα καλή τύχη.. και κριμα γιατί είναι ωραία παραλια. παιδια ενα google maps link ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, babisa είπε Πουλήθηκε το κάμπινγκ με όλα του παρελκόμενα το χειμώνα έναντι 50 εκ.€ !! Η πρόσβαση στην παραλια ειναι ελεύθερη για την ωρα και πιθανότατα θα παραμείνει έτσι φέτος. Σημείωση οτι πλέον το κοντινότερο μαγαζί για καφέ και νερά είναι τουλάχιστον δυο χιλιόμετρα πισω! Για το παρκινγκ θα σου ευχηθώ απλα καλή τύχη.. και κριμα γιατί είναι ωραία παραλια. Ok αδερφέ με κάλυψες. Τώρα βγαίνει νόημα.... Η αλήθεια είναι ότι πάω αρκετά νωρίς και βρίσκω γενικά πάρκινγκ. Πάντως θλίβομαι πολύ... Εχω πολλές αναμνήσεις απο αυτό το μέρος. Εκεί ξεκίνησα εφορμήσεις πριν 30 σχεδόν χρόνια όταν απέκτησα δίπλωμα οδήγησης. Τίποτα δεν είχε εκείνη την εποχή. Το μπιτσόμπαρο και όλο το μέρος ελεύθερο για πάρκιγνκ. Ολα στον βωμό της εμπορευματοποίησης.... Επεξ/σία 18 Ιουνίου από piiii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Καλησπέρα και από εμένα, είπα να κάνω μια διερευνητική ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο ταξιδιού στην Κωνσταντινουπολη τον Αύγουστο. Επειδή τα Ελληνικά νησιά έχουν φάει τρελό άκυρο από εμένα με τα λεφτά που ζητάνε, σκέφτομαι αν ειναι να δώσω τα ίδια (ή και λιγότερα όπως φαίνεται) για να δω και κάτι διαφορετικό. Απλά θα ήθελα και μια άποψη από κάποιον που γνωρίζει καλύτερα πως θα είναι τότε η Κωνσταντινούπολη από θερμοκρασία; Θα πέφτουμε κάτω από την ζέστη; Θα γίνεται κακός χαμός από κόσμο; κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 14 minutes ago, BlueBlade said: Καλησπέρα και από εμένα, είπα να κάνω μια διερευνητική ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο ταξιδιού στην Κωνσταντινουπολη τον Αύγουστο. Επειδή τα Ελληνικά νησιά έχουν φάει τρελό άκυρο από εμένα με τα λεφτά που ζητάνε, σκέφτομαι αν ειναι να δώσω τα ίδια (ή και λιγότερα όπως φαίνεται) για να δω και κάτι διαφορετικό. Απλά θα ήθελα και μια άποψη από κάποιον που γνωρίζει καλύτερα πως θα είναι τότε η Κωνσταντινούπολη από θερμοκρασία; Θα πέφτουμε κάτω από την ζέστη; Θα γίνεται κακός χαμός από κόσμο; κτλ. Δεν κάνει τη ζέστη της Αθήνας αλλά έχει υγρασία με αποτέλεσμα να κολλάς. Μετά τον δεκαπενταύγουστο είναι καλύτερα κυρίως γιατί πιάνει αεράκι από το απόγευμα και μετά. Πάντως Αύγουστος και Σεπτέμβρης ειναι οι δύο high season μήνες για τον τουρισμό με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Για Ρόδο και παραλίες έχουμε κάποιον που να ξέρει;;; Προτιμούμε αυτές με άμμο, καθώς έχουμε και 2 παιδιά 8 και 10 χρονών. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου Θέλω να πάω με την γυναίκα μου Ιταλία τον Οκτώβριο και είμαι ανάμεσα σε Μπολόνια και Φλωρεντία για διαμονή. Έχει πάει κανένας; Πού θα είναι καλύτερα; Θα χρειαστώ αμάξι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουνίου Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε Θέλω να πάω με την γυναίκα μου Ιταλία τον Οκτώβριο και είμαι ανάμεσα σε Μπολόνια και Φλωρεντία για διαμονή. Έχει πάει κανένας; Πού θα είναι καλύτερα; Θα χρειαστώ αμάξι; Ασυζητητί Φλωρεντια. Καλη και η Μπολονια, αλλα πραγματικα η Φλωρεντια ειναι ενα μουσειο ολοκληρη. Γενικα αμαξι αν ειναι να μεινεις σε μια πολη, δεν εχει νοημα να εχεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου On 17/06/2024 at 10:02, NikosRocknRolla said: https://tickets.museivaticani.va/home/calendar/visit/Giardini-Vaticani Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Από αυτό το σαιτ να φανταστώ εννοείς έτσι; Και πρέπει να κλείσουμε διαφορετικό εισητηριο για το μουσείο, άλλο για τους κήπους, την καπέλα σιστινα κλπ; Ναι, αυτό είναι το site, αλλά νομίζω είναι τα guided tours αυτά που έβαλες. Έχω χρόνια να πάω και δεν έχω δει τι ισχύει τώρα. Στο mail μου βλέπω ότι είχα κλείσει για το μουσείο και τη καπέλα μαζί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 12 ώρες πριν, djuan1988 είπε Ναι, αυτό είναι το site, αλλά νομίζω είναι τα guided tours αυτά που έβαλες. Έχω χρόνια να πάω και δεν έχω δει τι ισχύει τώρα. Στο mail μου βλέπω ότι είχα κλείσει για το μουσείο και τη καπέλα μαζί. Τέλεια θα μπω να τα δω αναλυτικά και εγώ. Σε ευχαριστώ πολύ! Να δω και για τα υπόλοιπα μέρη του βατικανου γιατί βλέπω ότι έχει άλλα εισητηρια για εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 16 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Θέλω να πάω με την γυναίκα μου Ιταλία τον Οκτώβριο και είμαι ανάμεσα σε Μπολόνια και Φλωρεντία για διαμονή. Έχει πάει κανένας; Πού θα είναι καλύτερα; Θα χρειαστώ αμάξι; Εχω παει και στις 2 στο ιδιο τριπ, και εμεινα και στις 2, η φλωρεντια ειναι οντως αριστουργημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaterina1 Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Πήγαμε τον περασμένο Οκτώβρη Μπολόνια με το σύζυγο. Ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. Η πόλη έχει ένα φανταστικό vibe (ρυθμό ελληνικά???). Έχω πάει και στη Φλωρεντία πριν περίπου 10 χρόνια. Θα ξαναπήγαινα Μπολόνια. Αμάξι δεν χρειάζεται έχει πολύ καλές συγκοινωνίες, να κοιτάξετε να μείνετε κέντρο . Επίσης εάν μείνετε πάνω από 2 βράδια να πάτε (με το τρένο) ημερήσιες εκδρομές α)Ραβένα β) Φεράρα (όχι την ίδια μέρα). Και οι δύο προορισμοί γύρω στη μία ώρα με το τρένο (λιγο παραπάνω λίγο λιγότερο). Καλά να περάσετε όπου και να επιλέξετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 51 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εχω παει και στις 2 στο ιδιο τριπ, και εμεινα και στις 2, η φλωρεντια ειναι οντως αριστουργημα. 30 λεπτά πριν, akaterina1 είπε Πήγαμε τον περασμένο Οκτώβρη Μπολόνια με το σύζυγο. Ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. Η πόλη έχει ένα φανταστικό vibe (ρυθμό ελληνικά???). Έχω πάει και στη Φλωρεντία πριν περίπου 10 χρόνια. Θα ξαναπήγαινα Μπολόνια. Αμάξι δεν χρειάζεται έχει πολύ καλές συγκοινωνίες, να κοιτάξετε να μείνετε κέντρο . Επίσης εάν μείνετε πάνω από 2 βράδια να πάτε (με το τρένο) ημερήσιες εκδρομές α)Ραβένα β) Φεράρα (όχι την ίδια μέρα). Και οι δύο προορισμοί γύρω στη μία ώρα με το τρένο (λιγο παραπάνω λίγο λιγότερο). Καλά να περάσετε όπου και να επιλέξετε Καλησπέρα! Γνωρίζετε για ενοικίαση αυτοκινήτου αν μπορώ με κάρτα χρεωστικη να νοικιασω η θέλει αποκλειστικά μόνο πιστωτική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 38 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Καλησπέρα! Γνωρίζετε για ενοικίαση αυτοκινήτου αν μπορώ με κάρτα χρεωστικη να νοικιασω η θέλει αποκλειστικά μόνο πιστωτική; Δεν εχω νοικιασει ποτε εκει, αλλα δωσε τεραστια προσοχη γιατι 1ον γραφουν για πλακα και για ταχυτητα και για παρκαρισμα, 2ον υπαρχουν πολλα υποπτα γραφεια ενοικιασης αυτοκινητων που οταν πας να παραδωσεις το οχημα και να παρεις πισω την εγγυηση, σου λενε πως σε ειχε πιασει καμερα να τρεχεις, καπου, και πρεπει να τους πληρωσεις και τη κληση. Κατι που ειναι μουφα και δεν ισχυει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα