Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

33 λεπτά πριν, Snoob είπε

Από ό,τι βλέπω, προβλέπεται η ακύρωση, "απλά έτσι", ανάλογα βέβαια με το πότε έγινε. 

Συχνές ερωτήσεις (booking.com)

Δεν το ηξερα. Και ειχα κανονισει για εκεινες τις μερες. Ειχα 2 επιλογες, επελεξα αυτο πριν ενα μηνα σχεδον εγινε η κρατηση και σημερα μου ηρθε μαιλ. Του εστειλα μυνημα, με απαντησε, οτι πλεον το καταλλυμα δεν διατιθεται για βραχυπροθεσμη ενοικίαση.  

Ψαχνω τωρα και δεν βρισκω ή ειναι πολυ πιο ακριβα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει τύχει πάντως να κλείσω δωμάτιο με δωρεάν ακύρωση , χωρίς προπληρωμή και να μου στείλουν μήνυμα ότι αν δεν τους καταθέσω έγκαιρα προκαταβολή σε τράπεζα, θα ακυρώσουν την κράτηση.

Μήπως σου έστειλαν κάτι τέτοιο στο μεταξύ.

• Super Moderators
6 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Δεν το ηξερα. Και ειχα κανονισει για εκεινες τις μερες. Ειχα 2 επιλογες, επελεξα αυτο πριν ενα μηνα σχεδον εγινε η κρατηση και σημερα μου ηρθε μαιλ. Του εστειλα μυνημα, με απαντησε, οτι πλεον το καταλλυμα δεν διατιθεται για βραχυπροθεσμη ενοικίαση.  

Ψαχνω τωρα και δεν βρισκω ή ειναι πολυ πιο ακριβα.

Eγώ, πάντως, θα δοκίμαζα να επικοινωνήσω με το booking, σχεδόν ένας μήνας είναι μεγάλο διάστημα για ακύρωση, αλλά δεν ξέρω τι προέβλεπε η περιγραφή του δωματίου.

15 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Εχει τύχει πάντως να κλείσω δωμάτιο με δωρεάν ακύρωση , χωρίς προπληρωμή και να μου στείλουν μήνυμα ότι αν δεν τους καταθέσω έγκαιρα προκαταβολή σε τράπεζα, θα ακυρώσουν την κράτηση.

Μήπως σου έστειλαν κάτι τέτοιο στο μεταξύ.

Οχι δεν μου σταλθηκε κατι τετοιο. Αλλιως θα του εβαζα καποια προκαταβολη. Δεν ειχα προβλημα. 

14 λεπτά πριν, Snoob είπε

Eγώ, πάντως, θα δοκίμαζα να επικοινωνήσω με το booking, σχεδόν ένας μήνας είναι μεγάλο διάστημα για ακύρωση, αλλά δεν ξέρω τι προέβλεπε η περιγραφή του δωματίου.

Δεν ελεγε κατι τετοιο, ουτε στο μαιλ που μου ηρθε. Μονο τις ημερομηνίες που μπορουσα εγω να το ακυρωσω και αν δεν το εκανα εγκαιρα ποσο θα με χρεωνε.

• Super Moderators

Γι' αυτό λέω, επειδή το διάστημα είναι μεγάλο και στο mail που έλαβες δεν γράφει για overbook, που αναφέρει στο FAQ το booking, επικοινώνησε μαζί τους.

Το να τον υποχρεώσουν να επαναφέρει την κράτηση είναι άκρως απίθανο, αλλά δες τι θα σου απαντήσουν, αν η πράξη είναι καταχρηστική μπορεί να δώσουν κάποιο κουπόνι, κάτι. Ή έστω να ξέρουν ότι ο συγκεκριμένος συνεργάτης δεν είναι τυπικός.

Το μονο που γραφει το booking ειναι για υπερκρατηση. Πχ να το εχει σε διαφορετικες εφαρμογες οπως booking κλπ. Και να επελεξε ξαφνικα αυτος να το δώσει στους αλλους, ισως με ακριβότερη τιμη. 

Απλα πρωτη φορα με συνεβει. Δεν το ειχα καν στο μυαλο μου, οτι μπορει να το ακυρωση μετα απο σχεδον ενα μηνα. 

Οκ, αν γινοταν κατι στο σπιτι δεκτο. 

Καλησπέρα παιδιά

Σκεφτόμαστε (2 άτομα) ταξίδι στο UK. Ημέρες ταξιδιού γύρω στις 12 θεωρώ και λόγω αδειών (max 14). Budget ανάλογο των ημερών. 

Ως εποχή είμαστε ανάμεσα σε 1)Τέλη Σεπτέμβρη-Αρχές Οκτώβρη ή 2)Μέσα Νοέμβρη (τι προτείνετε ανάμεσα σε αυτά τα 2;)

Ιδανικά θέλουμε να δούμε Λονδίνο/Countryside/Σκωτία (διαβάζω Εδιμβούργο είναι must), fan μουσείων δεν είμαστε οπότε σε αυτόν τον τομέα θα πάμε μάλλον στα 1-2 πιο must.

Ιδέες/προτάσεις/tips θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτα!

48 minutes ago, Gianniz said:

Καλησπέρα παιδιά

Σκεφτόμαστε (2 άτομα) ταξίδι στο UK. Ημέρες ταξιδιού γύρω στις 12 θεωρώ και λόγω αδειών (max 14). Budget ανάλογο των ημερών. 

Ως εποχή είμαστε ανάμεσα σε 1)Τέλη Σεπτέμβρη-Αρχές Οκτώβρη ή 2)Μέσα Νοέμβρη (τι προτείνετε ανάμεσα σε αυτά τα 2;)

Ιδανικά θέλουμε να δούμε Λονδίνο/Countryside/Σκωτία (διαβάζω Εδιμβούργο είναι must), fan μουσείων δεν είμαστε οπότε σε αυτόν τον τομέα θα πάμε μάλλον στα 1-2 πιο must.

Ιδέες/προτάσεις/tips θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτα!

Εφόσον θέλετε Roadtrip σε επαρχία και Σκωτία (πολύ ωραία ιδέα παρεμπιπτόντως) αποφύγετε τα μέσα Νοέμβρη γιατί νυχτώνει από τις 4 και έξω δεν κυκλοφορεί ούτε γάτα 

• Like 1

Γνώμες για Βιέννη (4 βραδιά) & Μπρατισλάβα (2 βράδια) μέσα Μαρτίου; Έχω κλείσει ξενοδοχεία στα κέντρα των πόλεων. Νομίζω θα χρησιμοποιήσουμε ελάχιστη συγκοινωνία.

Πού να πάμε με τη γυναίκα μου; Τι πρέπει να δούμε οπωσδήποτε; Αξίζει να θυσιάσουμε μια μέρα για να πάμε Σάλτσμπουργκ ή Χάλστατ με το τρένο;

Θα δω σίγουρα και κάποιους travel bloggers να πάρω ιδέες. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

9 hours ago, satsok2 said:

Μπορεί να βοηθήσει κανείς με τα 2 παρακάτω;

Λεπτομέρειες στο μήνυμα πάνω (κλειδώθηκε) που παραθέτω και ως screenshot.

image.png.079718294c4cfd73272d9db5da5bbeeb.png

schuko to us plug adapter. καποιες εταιρειες εχουν και multi adapters για διαφορες χωρες.

10 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Το μονο που γραφει το booking ειναι για υπερκρατηση. Πχ να το εχει σε διαφορετικες εφαρμογες οπως booking κλπ. Και να επελεξε ξαφνικα αυτος να το δώσει στους αλλους, ισως με ακριβότερη τιμη. 

Απλα πρωτη φορα με συνεβει. Δεν το ειχα καν στο μυαλο μου, οτι μπορει να το ακυρωση μετα απο σχεδον ενα μηνα. 

Οκ, αν γινοταν κατι στο σπιτι δεκτο. 

Ξεκίνα με το booking και μετά ψάξου με το ξενοδοχείο για τον λόγο της ακύρωσης.

Γενικά το booking τους τελευταίους μήνες κάνει παπάδες στις κρατήσεις. Μου έχει έρθει κράτηση "last minute booking" μετά το κλείσιμο της ημέρας που κανονικά δεν θα έπρεπε όπως επίσης και να τους αφήσει να κλείσουν δωμάτιο ενώ από τα άλλα συστήματα δεν υπήρχε διαθεσιμότητα - πρώτη φορά έβλεπα την πλατφόρμα να βγάζει διαθέσιμα δωμάτια "-1". 

Στις 16/2/2024 στις 12:32 ΜΜ, vamvakoolas είπε

ουτε καν: επελεξε αγγλικα μετα αναληψη και θα σου βγαλει κατευθειαν τις επιλογες σε δηναριο. Απλως θα εχεις μια μικρη χρεωση (θα στο εμφανισει στην οθονη) αλλα πολυ φθηνοτερα απο το να πας σε καταστημα συναλλαγματος ή να κραταγες ευρω εκει

Εγω εχω Πειρεως τραπεζα θα πρεπει να βρω και εκει την ιδια η σε οποια να ειναι παω?

Εχω whats up φοιτιτικο θα εχω σημα στην οχριδα?

20 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Καλημερα. Ειχα κανει μια κρατηση μεσω του booking.com για το Πασχα. Ολα καλα. Σημερα μου ηρθε ειδοποιηση, πως το καταλλυμα ακυρωσε την κρατηση.

Γινεται αυτο;

Τωρα δεν μπορω να βρω αλλο καταλλυμα με αυτα που θελω να εχει. Τις ημερομηνιες που εχω κανονισει. Απλα ετσι γινεται η ακυρωση απο τον διαχειρηστη του καταλληματος; 

Διαμέρισμα ήτανε ή ξενοδοχειακή μονάδα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...