*nenya* Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου On 11/01/2024 at 09:33, phanispal said: Είχα ρωτήσει πριν κανά μήνα για ταξίδι στο εξωτερικό, πιο πολύ επειδή με σκούνταγε η γυναίκα. Γενικά δεν είμαι ούτε κατά, αλλά δεν το έχω βάλει και σκοπό της ζωής μου να δω όσα περισσότερα μέρη γίνεται, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα. Το σίγουρο είναι, ότι σαν πρώτοι προορισμοί δε θα 'θελα να είναι κλασικά το Λονδίνο, η Ρώμη και το Παρίσι, που η πλειοψηφία εκεί πάει. Ένα από τα μέρη που (θεωρώ πως) θα ήθελα να δω κάποια στιγμή όμως, είναι η Τοσκάνη. Προβλέπεται όμως η Τοσκάνη για οικογένεια με μικρό παιδί; Θέλω να πω, επειδή είναι μεγάλη περιφέρεια, προϋποθέτει αυτοκίνητο και άφθονα χιλιόμετρα για να πει κανείς ότι τη γνώρισε, ή μπορείς να μείνεις σε ένα μέρος και να δεις αρκετά πράγματα χωρίς πολλές μετακινήσεις; Μιας που εχεις και μικρο παιδι, ισως να διαλεξεις καποιον προορισμο που να το εντυπωσιαζε και να του τραβουσε το ενδιαφερον; Τι λες για μερη που εχουν καστρα/πυργους και ωραια εξοχη; Πχ τσεκαρε Εδιμβουργο και γενικα Σκωτια. Ακομα και στην Σικελια ειχαμε επισκεφτεί διαφορους πυργους και καστρα (πανεμορφα με φοντο την θαλασσα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netagra Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο ξενοδοχείο για Ρώμη; Θα ήθελα κάποιο μεγάλο και σχετικά κοντά στο κέντρο, οποία εμπειρία καλοδεχούμενη. Ειμαστε τετραμελής οικογένεια με μεγάλα παιδιά σε εφηβεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Καλημερα για μαλτα θέλει διαβατηριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 1 hour ago, Mr.kostas said: Καλημερα για μαλτα θέλει διαβατηριο? Η Μάλτα ανήκει στην ΕΕ και είναι μέλος της Schengen, οπότε όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Στις 14/1/2024 στις 12:45 ΜΜ, netagra είπε Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο ξενοδοχείο για Ρώμη; Θα ήθελα κάποιο μεγάλο και σχετικά κοντά στο κέντρο, οποία εμπειρία καλοδεχούμενη. Ειμαστε τετραμελής οικογένεια με μεγάλα παιδιά σε εφηβεία. Hotel Milton Roma και ακριβως απεναντι στο φαναρι εχει metro σταση Manzoni. Εχουμε πάει 4 φορες τετραμελης οικογενεια τα τελευταια 7 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Πάμε Ιαπωνία κ Νοτια Κορέα γαμήλιο ταξίδι τέλη Απριλίου. Βασικές πόλεις που θα μείνουμε είναι Σεούλ (3-4μ), Τόκιο (5μ) και Οσακα (5μ). 1. Έχει εμπειρία κανεις με Stopovers της Turkish airlines / Etihad σε Πόλη και Abu Dhabi αντίστοιχα? 2. Οποιαδήποτε tips/ recommendations για Ιαπωνία ή Ν Κορέα καλοδεχούμενα! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paixnidakos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση θέλω να ταξιδεύσω Λονδίνο 1-5 Φεβρουαρίου και το διαβατήριο μου λήγει 15 Αυγούστου έχω θέμα ; Και καλά έχω ακούσει ότι σε κάποιες χώρες γιατί το διαβατήριο δεν πρέπει να λήγει σε 6 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, paixnidakos είπε Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση θέλω να ταξιδεύσω Λονδίνο 1-5 Φεβρουαρίου και το διαβατήριο μου λήγει 15 Αυγούστου έχω θέμα ; Και καλά έχω ακούσει ότι σε κάποιες χώρες γιατί το διαβατήριο δεν πρέπει να λήγει σε 6 μήνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, paixnidakos είπε Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση θέλω να ταξιδεύσω Λονδίνο 1-5 Φεβρουαρίου και το διαβατήριο μου λήγει 15 Αυγούστου έχω θέμα ; Και καλά έχω ακούσει ότι σε κάποιες χώρες γιατί το διαβατήριο δεν πρέπει να λήγει σε 6 μήνες Μα 15 Αυγούστου είναι >6 μήνες μετά το ταξίδι σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Στις 17/1/2024 στις 4:06 ΜΜ, paixnidakos είπε Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση θέλω να ταξιδεύσω Λονδίνο 1-5 Φεβρουαρίου και το διαβατήριο μου λήγει 15 Αυγούστου έχω θέμα ; Και καλά έχω ακούσει ότι σε κάποιες χώρες γιατί το διαβατήριο δεν πρέπει να λήγει σε 6 μήνες κανένα πρόβλημα,απλά να είναι ενεργό κατά την διαμονή σου θέλουν. Πάντως και τώρα αν θες αλλάζεις διαβατήριο ,είναι νόμιμο κατά τον τελευταίο χρόνο της διάρκειας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmpatanis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Θελω να παμε οικογενειακός 2 ενήλικες και 2 παιδια (10και 12) στον Παρισι για 3 βραδυα τον Αυγουστο αρχες. Βασικα θελουμε να παμε disneyland. Που να ψαξω για εισητηρια και διαμονη? Οικονομικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Έχω αύριο μια δουλειά στη Θεσσαλονίκη, αλλά επειδή έχω να πάω χρόνια, μήπως ξέρει κανείς να μου προτείνει πού να μείνω για 1-2 διανυκτερεύσεις; Όχι τίποτα χλιδάτο, αλλά να μην με φάνε και τα ποντίκια. Κατά προτίμηση εκτός κέντρου για να παρκάρω άνετα. Την τελευταία φορά είχα μείνει στο Ωραιόκαστρο και πριν από αυτό στο Πανόραμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, dmpatanis είπε Θελω να παμε οικογενειακός 2 ενήλικες και 2 παιδια (10και 12) στον Παρισι για 3 βραδυα τον Αυγουστο αρχες. Βασικα θελουμε να παμε disneyland. Που να ψαξω για εισητηρια και διαμονη? Οικονομικα Δυστυχώς οι λέξεις Παρίσι, Αύγουστος και οικονομικά δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση. Για εισιτήρια κάνε μια έρευνα από το Skyscanner να δεις τι παίζει. Απλώς πρόσεχε γιατί στις τιμές που βγάζει μπορεί να μην περιλαμβάνονται βαλίτσες ή ακόμα και η επιλογή θέσης στο αεροπλάνο, οπότε μην το δέσεις ότι η τιμή που βλέπεις θα είναι αυτή που θα πληρώσεις. Για διαμονή ετοιμάσουν να πληρώσεις πολλά αν δε θέλεις να μείνετε σε τρώγλη. Αν σε νοιάζει κυρίως η Disneyland, καλύτερα να μείνεις έξω από το Παρίσι σε μέρος που πας με τρένο στη Disneyland. Πιθανώς airbnb είναι πιο οικονομικό για οικογένεια σε σχέση με ξενοδοχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου @FilipposMD @dmpatanis φετος ειναι οι ολυμπιακοι αγωνες που γινονται στο παρισι, συγκεκριμενα 26 Ιουλιου με 11 Αυγουστου οποτε θα παιξει και αυτο τεραστιο ρολο, το καλο στη δικη σου περιπτωση ειναι οτι θελεις μονο disneyland Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Στις 16/1/2024 στις 7:11 ΜΜ, mavrik είπε Πάμε Ιαπωνία κ Νοτια Κορέα γαμήλιο ταξίδι τέλη Απριλίου. Βασικές πόλεις που θα μείνουμε είναι Σεούλ (3-4μ), Τόκιο (5μ) και Οσακα (5μ). 1. Έχει εμπειρία κανεις με Stopovers της Turkish airlines / Etihad σε Πόλη και Abu Dhabi αντίστοιχα? 2. Οποιαδήποτε tips/ recommendations για Ιαπωνία ή Ν Κορέα καλοδεχούμενα! Ευχαριστώ Επρεπε να πας την ιδια περιοδο το 2025 που εχει και star wars celebraiton δεν εχω παει ακομα, αλλα κοιταω για να παω το 2025, και μου εκανε εντυπωση το Godzilla museum βεβαια αν πας εκει, παιζει να σε χωρισει, αλλα οκ Στις 17/1/2024 στις 6:35 ΜΜ, FilipposMD είπε Μα 15 Αυγούστου είναι >6 μήνες μετά το ταξίδι σου! Πολλες χωρες θελουν να εχεις διαβατηριο που ληγει πανω απο 6 μηνες περιθωριο (δε ξερω γιατι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα