Ukforthemoment Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dantε είπε Εκανα check in για αυριανη πτηση της KLM με ανταποκριση Αμστερνταμ και προορισμο Γερμανια. Το θεμα ειναι οτι δε μου δινει τα boarding documents και μου λεει να παω στο γκισε. Γιατι γινεται αυτο; Υπαρχει κανας τροπος να γλιτωσω τη ταλαιπωρια εκει; Δεν εχω αποσκευες ,ειναι carry on ολα. Εχεις τον αριθμό κράτησης, σωστά;Βγάλε το boarding pass στα αυτόματα μηχανήματα του Ελ Βεν. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από Ukforthemoment 1
Liverpool89 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Στις 7/12/2023 στις 9:55 ΜΜ, Liverpool89 είπε Καλησπερα. Θελω να ρωτησω για Ξάνθη. Εχουμε μια προταση να παμε για αλλαγη, 31-2/1/24. Εχετε κανενα μαγαζι να προτεινετε; που ν απευθυνεται σε οικογενεια. Φαγητο, χαλαρο κρασι. Θα υπαρχει κατι ανοιχτο εκεινες τις μερες ή θα ναι ολα κλειστα, ειδικα οι ταβερνες. Σκεφτομενος με την περιοχη που μενω, αυτα ειναι κλειστα τετοιες μερε και δεν θελω να παμε τζαμπα. Ευχαριστώ. Καλησπερα παιδες. Κανενας απο ξαθνη να με πει αν εχει εκείνες τις μερες ανοιχτα μαγαζια για φαγητο, ρεβεγιόν;
Locke_John Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Σε λίγες ημέρες, θα πετάξω για Μόναχο με SkyExpress, για 5 ημέρες. Έχω κλείσει το πιο οικονομικό εισιτήριο Θέλω ν πάρω όσο το δυνατόν πιο λίγα πράγματα μαζί μου, εννοώ από αποσκευές. Αρχικά σκεφτόμουν για 2 backpack, αλλά λέω να τολμήσω ένα σακ βουαγιάζ μεγαλουτσικο,που ομως θα χωράει στις θεσεις επανω απο κεφαλι εντός της καμπίνας κ ένα backpack στο χέρι μου. Λέτε να έχω θέμα, με ζύγιση και μετρηση διαστάσεων του σακ βουαγιάζ για να μου το επιτρέψουν εντός καμπίνας; 1η φορά θα ταξιδέψω με SkyExpress. Υγ. Τώρα που κοίταξα πάλι τα email μου, δεν αναφέρει διαστάσεις του τί μπορώ να έχω μαζί μου, παρά μόνο το "HAND LUGGAGE 8 KGS + 1 PERSONAL ITEM" Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από Locke_John
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Αναφέρονται στο σάιτ της εταιρίας οι επιτρεπόμενες διαστάσεις. Και επίσης θα αναφέρονται και στο boarding pass σου, ταξίδεψα το ΣΚ με Sky και είδα οτι το γράφει. Οι νορμαλ διαστάσεις χειραποσκευής είναι. Εμάς δε μας μέτρησαν ούτε ζύγισαν (Αθήνα προς Γερμανία) αλλά προφανώς μη πας με σακ βουαγιάζ εκτός διαστάσεων 1
Locke_John Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Αναφέρονται στο σάιτ της εταιρίας οι επιτρεπόμενες διαστάσεις. Και επίσης θα αναφέρονται και στο boarding pass σου, ταξίδεψα το ΣΚ με Sky και είδα οτι το γράφει. Οι νορμαλ διαστάσεις χειραποσκευής είναι. Εμάς δε μας μέτρησαν ούτε ζύγισαν (Αθήνα προς Γερμανία) αλλά προφανώς μη πας με σακ βουαγιάζ εκτός διαστάσεων Είχατε ένα σακ βουαγιάζ το οποίο κρατήσατε στη καμπίνα, μαζί με τη χειραποσκευή ή το παραδώσατε στο χώρο αποσκευών, με τα καρτελακια κτλ, ;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Είχαμε χειραποσκευή και εγώ είχα και ενα μικρό σακ βουαγιάζ που είναι μετρημένο να χωράει κάτω απο το κάθισμα. Όλα στο αεροπλάνο, δεν παραδώσαμε τίποτα 1
tzagaritos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα σε ολους, αυτο ΣΚ εχουμε κανονισει για Χριστουγεννα στη Στεμνιτσα (θα παμε απο Αθήνα). Ειμαστε 2 ατομα και εχουμε ενα toyota Aygo. Υπαρχει περιπτωση να εχουμε θεμα με την προσβαση λογω καιρου κλπ?
Amaretos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, tzagaritos είπε Καλημέρα σε ολους, αυτο ΣΚ εχουμε κανονισει για Χριστουγεννα στη Στεμνιτσα (θα παμε απο Αθήνα). Ειμαστε 2 ατομα και εχουμε ενα toyota Aygo. Υπαρχει περιπτωση να εχουμε θεμα με την προσβαση λογω καιρου κλπ? Δεν νομιζω αφου μεχρι το ΣΚ ο καιρος φαινεται πολυ καλος 1
Par1s* Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Σκέφτομαι να πάω από Θεσσαλονίκη στη Σόφια, Βουλγαρία. Και ψάχνοντας πληροφορίες μπερδεύτηκα. Είναι υποχρεωτικά τα χιονολάστιχα στη Βουλγαρία; Μπορώ να οδηγώ με τα κανονικά λάστιχα αν έχω μαζί μου αλυσίδες; Και συμπληρωματικά σε αυτή την απορία 24-26 Δεκεμβρίου που είδα τον καιρό η πρόβλεψη είναι καθαρός 7 με 0 C. Οι πιθανότητες να χρειαστεί να τοποθετήσω αλυσίδες είναι μεγάλες; Δεν θα πάω σε χιονοδρομικό.
Dantε Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Οι βαλιτσες του Jumbo λενε τιποτα ή θα διαλυθουν μετα απο 2 ταξιδια; Εχω δει πχ αυτες https://www.e-jumbo.gr/valitses-eidi-taxidiou-tsantes/valitses-trolei-taxidiou-sklires/valitses-trolei-petrol-sklires/valitsa-trolei-taxidiou-petrol-anaglyfes-grammes-33lt_1667793/ https://www.e-jumbo.gr/valitses-eidi-taxidiou-tsantes/valitses-trolei-taxidiou-sklires/valitses-trolei-petrol-sklires/valitsa-trolei-taxidiou-petrol-anaglyfes-grammes-87lt_1667795/ Ειναι πολυ φθηνες η αληθεια ειναι. Κοιταζα και απο πρακτικερ που εχω ενα κουπονι αυτες https://www.praktiker.gr/p/roll-road-joumma-flex-valitsa-kampinas-kokkini-m38xy55xp20cm-144012 https://www.praktiker.gr/p/roll-road-joumma-flex-valitsa-kokkini-m75xy28xp52cm-145691 Οι οποιες ειναι εστω μια γνωστη μαρκα. Απο διαστασεις υποθετω δε θα εχω θεμα. Η μια για carry on και η αλλη για checked in. Στις 8/12/2023 στις 10:37 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Εχεις τον αριθμό κράτησης, σωστά;Βγάλε το boarding pass στα αυτόματα μηχανήματα του Ελ Βεν. Τελικα το κανουν για να αφησεις αναγκαστικα αποσκευες ακομα και αν ειναι carry on. Και στο γυρισμο μας στειλαν να δωσουμε αλλα μας ειχαν δωσει boarding pass. 1
margaritagr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Καλημερες! Για 3 βραδιά που θα παμε Τρίκαλα Κορινθίας τι αξίζει να δούμε? Θα μένουμε Άνω Τρίκαλα, πες οκ θα δούμε και τις 3 συνοικίες + must λιμνη δοξα. Από εκεί και πέρα? Κάποιο χωριό που αξίζει να επισκεφθείς??
sphinxgr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Καλημερες! Για 3 βραδιά που θα παμε Τρίκαλα Κορινθίας τι αξίζει να δούμε? Θα μένουμε Άνω Τρίκαλα, πες οκ θα δούμε και τις 3 συνοικίες + must λιμνη δοξα. Από εκεί και πέρα? Κάποιο χωριό που αξίζει να επισκεφθείς?? 3 βράδια είναι άπειρα για Τρίκαλα Κορινθίας. Απλά αποδέχεσαι ότι θα κοιτάς τον ουρανό και δεν θα μπορείς να γεμίσεις το χρόνο σου. Εκτός βέβαια αν τη βρίσκει κάποιος να αράζει στο ξενοδοχείο και τρώει σε ταβέρνες! Αν θες να γεμίσεις το χρόνο σου πας στα ακόλουθα (μερικά έχουν μεγάλες αποστάσεις): Θεματικό Πάρκο Συνεβρού https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g8038004-d12357176-Reviews-Area_Synest_Theme_Park_Sinevro-Egira_Achaea_Region_West_Greece.html Ζαρούχλα Λίμνη Δόξα Χιονοδρομικό Κέντρο Τρικάλων Λίμνη Τσιβλού και για να γεμίσεις τις άπειρες ώρες ψάξε κ δραστηριότητες στα βουνά με 4*4 / buggy / ski κλπ κλπ Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από sphinxgr 1
vamvakoolas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 On 19/12/2023 at 10:47, Dantε said: Οι βαλιτσες του Jumbo λενε τιποτα ή θα διαλυθουν μετα απο 2 ταξιδια; Εχω δει πχ αυτες https://www.e-jumbo.gr/valitses-eidi-taxidiou-tsantes/valitses-trolei-taxidiou-sklires/valitses-trolei-petrol-sklires/valitsa-trolei-taxidiou-petrol-anaglyfes-grammes-33lt_1667793/ https://www.e-jumbo.gr/valitses-eidi-taxidiou-tsantes/valitses-trolei-taxidiou-sklires/valitses-trolei-petrol-sklires/valitsa-trolei-taxidiou-petrol-anaglyfes-grammes-87lt_1667795/ Ειναι πολυ φθηνες η αληθεια ειναι. Κοιταζα και απο πρακτικερ που εχω ενα κουπονι αυτες https://www.praktiker.gr/p/roll-road-joumma-flex-valitsa-kampinas-kokkini-m38xy55xp20cm-144012 https://www.praktiker.gr/p/roll-road-joumma-flex-valitsa-kokkini-m75xy28xp52cm-145691 Οι οποιες ειναι εστω μια γνωστη μαρκα. Απο διαστασεις υποθετω δε θα εχω θεμα. Η μια για carry on και η αλλη για checked in. Τελικα το κανουν για να αφησεις αναγκαστικα αποσκευες ακομα και αν ειναι carry on. Και στο γυρισμο μας στειλαν να δωσουμε αλλα μας ειχαν δωσει boarding pass. αν ταξιδευεις συχνα π.χ 5-6 φορες το χρονο με βαλιτσα στις αποσκευες τοτε ειτε περνε jumbo με τη προοπτικη οτι αν σπασει θα την αλλαξεις στανταρ ειτε να επενδυσεις σε μια καλη επωνυμη (ουτε καν αυτες που εβαλες, πχ desley απο praktiker). Εγω προσωπικα εχω μια μεγαλη τυπου jumbo και χαλασε μετα απο 3 χρονια(!) και πηρα μια αντιστοιχη και μια μικρη (επωνυμη)που τη βαζω μεσα στο αεροπλανο (σκυλι σα καινουργια). Σε καθε περιπτωση προσπαθησε να ειναι καπως ελαφρυα και σιγουρα απο σκληρο πλαστικο. Κανονακι: ακομα και αρκετες καλες μπορουν τα λαμογια να τις ανοιξουν ειτε απο φερμουαρ ειτε να σπασουν λουκετακι. Μια λυση αν εχουμε κατι αξιας μεσα ειναι να αγορασουμε μια κλειδαρια τυπου ζωνη που δενουν με ενα ποιοτικο λουκετο (abus) 1
Dantε Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε αν ταξιδευεις συχνα π.χ 5-6 φορες το χρονο με βαλιτσα στις αποσκευες τοτε ειτε περνε jumbo με τη προοπτικη οτι αν σπασει θα την αλλαξεις στανταρ ειτε να επενδυσεις σε μια καλη επωνυμη (ουτε καν αυτες που εβαλες, πχ desley απο praktiker). Εγω προσωπικα εχω μια μεγαλη τυπου jumbo και χαλασε μετα απο 3 χρονια(!) και πηρα μια αντιστοιχη και μια μικρη (επωνυμη)που τη βαζω μεσα στο αεροπλανο (σκυλι σα καινουργια). Σε καθε περιπτωση προσπαθησε να ειναι καπως ελαφρυα και σιγουρα απο σκληρο πλαστικο. Κανονακι: ακομα και αρκετες καλες μπορουν τα λαμογια να τις ανοιξουν ειτε απο φερμουαρ ειτε να σπασουν λουκετακι. Μια λυση αν εχουμε κατι αξιας μεσα ειναι να αγορασουμε μια κλειδαρια τυπου ζωνη που δενουν με ενα ποιοτικο λουκετο (abus) Το θεμα ειναι οτι εχω κουπονι απο πρακτικερ και ολες οι αλλες περα απο αυτες που εβαλα δεν ειναι διαθεσιμες. Για 5-6 ταξιδια το χρονο οντως τις θελω, ειδικα τη μικρη μπορει και πιο συχνα. Μου φαινεται θα τσιμπησω αυτες απο πρακτικερ, με το κουπονι βγαινουν ελαχιστα παραπανω και λογικα θα ειναι πιο ποιοτικες, εστω και λιγο. Μια ερωτηση. Τη διασταση τη δινουν με τα ροδακια μεσα; Μη βγαινει εκτος των διαστασεων και φαω κανα 80αρι στο κεφαλι.
ntabas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα από Λονδίνο, ερώτηση.,στην χειραποσκευη μπορώ να έχω τρόφιμα πχ πατατάκια/ζελεδακια/m&ms/σοκολάτες? Όταν ταξίδευα Μόναχο/Αθήνα πάντα είχα φορτωμένη χειραποσκευη με τέτοια είδη. Ρωτάω επειδή είναι εκτός ΕΕ η Αγγλία Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα