Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρητικά πάντα, βλέπω στάνταρ ταρίφα από το αεροδρόμιο για το κέντρο, χωρίς χρέωση για βαλίτσες. Επειδή όμως θα έχω την οικογένεια και τους καταλαβαίνω, ότι το ταμπεραμέντο και η φιλοσοφία ζωής πρέπει να είναι πολύ κοντά στων Ελλήνων, φοβάμαι γιατί θα έχω και τα παιδιά μαζί εμένα κυρίως μην αρπάξω κανέναν από τον λαιμό.

Έχει κάποιος εμπειρία, ας πούμε θετική, από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της Ρώμης; Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην ψυχραιμία μου ελπίζω.

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, netagra είπε

Θεωρητικά πάντα, βλέπω στάνταρ ταρίφα από το αεροδρόμιο για το κέντρο, χωρίς χρέωση για βαλίτσες. Επειδή όμως θα έχω την οικογένεια και τους καταλαβαίνω, ότι το ταμπεραμέντο και η φιλοσοφία ζωής πρέπει να είναι πολύ κοντά στων Ελλήνων, φοβάμαι γιατί θα έχω και τα παιδιά μαζί εμένα κυρίως μην αρπάξω κανέναν από τον λαιμό.

Έχει κάποιος εμπειρία, ας πούμε θετική, από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της Ρώμης; Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην ψυχραιμία μου ελπίζω.

Πηγαινε με το λεωφορειο που εχει απ εξω, αλλιως εχει και τρενο στην διπλη τιμη και στον μισο χρονο.

Δημοσ.
6 hours ago, netagra said:

Από τη μικρή μου εμπειρία και των φίλων μου που έχουν πάει Ρώμη, η κατάσταση είναι ακριβώς όπως στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι αν μπορούν να σε κλέψουν, θα το κάνουν. Προφανώς "κόβουν" φάτσα και αντιδράσεις.

Αν είσαι διαβασμένος και με λίγη τύχη (να πέσεις σε σοβαρό επαγγελματία) δε θα έχεις κάποιο θέμα.

Προσωπικά θα έπαιρνα τρένο.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Καμια προταση για εκδρομη σε φυση με πρασινο κτλπ κανα 2ωρο απο Αττικη εχουμε για το αλλο ΣΚ? Σκεφτομαι Παυλιανη προς το παρον. 

Αν πας ΣΚ Παυλιανη σου εύχομαι καλή τύχη. Λιγότερο κόσμο έχει το σύνταγμα όταν γίνονται διαδηλώσεις. 

Η παυλιανη κάποτε ήταν μια ωραία εκδρομή να χαλαρώσεις στη φύση. Δυστυχώς η υπερδιαφημιση έκανε χιλιάδες κυριολεκτικά ανθρώπους να στριμωχνονται εκεί κάθε ΣΚ. Το προηγούμενο ΣΚ τα λεοφωρεια ήταν κοντα στα 60. Πιο πιθανό είναι να πιάσεις Τζόκερ παρά να βρεις να κάτσεις να φας. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Συγνώμη για την χαζή ερώτηση εκ των προτέρων. 

Στην Ουγγαρία μπορούμε να ταξιδέψουμε κανονικα με την μπλε ταυτότητα εντός 10ετιας έτσι;;; 😅 😅 😅 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Καλησπέρα σε όλους! Συγνώμη για την χαζή ερώτηση εκ των προτέρων. 

Στην Ουγγαρία μπορούμε να ταξιδέψουμε κανονικα με την μπλε ταυτότητα εντός 10ετιας έτσι;;; 😅 😅 😅 

Nαι

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μια απορία θα ταξιδέψουμε για λίγες μέρες Γαλλία και θέλω πέρα από μετρητά να χρησιμοποιήσω και κάρτα άμα χρησιμοποιήσω την κάρτα μου κρατάει κάποια προμήθεια;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπέρα έχω μια απορία θα ταξιδέψουμε για λίγες μέρες Γαλλία και θέλω πέρα από μετρητά να χρησιμοποιήσω και κάρτα άμα χρησιμοποιήσω την κάρτα μου κρατάει κάποια προμήθεια;

Η Γαλλία έχει ευρώ.Δεν έχει προμήθεια ή άλλη χρέωση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης εκτός απο pocket change, δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάς μετρητά πάνω σου σε ταξίδι στην Ευρώπη. Κράτα 40-50 ευρώ σε περίπτωση που πάρεις κάτι στο δρόμο και να μη παίρνει κάρτα. 

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα παω να κανω check in και μου ζητάει αριθμός ταυτότητας και ημερομηνία λήξης… την ημερομηνία λήξης που το βρίσκω?

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Παιδια καλησπερα παω να κανω check in και μου ζητάει αριθμός ταυτότητας και ημερομηνία λήξης… την ημερομηνία λήξης που το βρίσκω?

Πρόσθεσε 15 χρόνια απο την έκδοση.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δλδ για ταυτότητα που εκδόθηκε το 2012 θα λήξη το 2027? Τελεια και αγχώθηκα😅 Ευχαριστω πολυ… απλά πρόσθετο μείον μια μέρα δλδ 4/5/2012—3/5/2027 σωστα?

Επεξ/σία από Mr.kostas
Δημοσ.
5 hours ago, Ukforthemoment said:

6 hours ago, Mr.kostas said:

10 χρόνια είναι από την ημερομηνία έκδοσης και όχι 15.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...