phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 500-700€/άτομο και χρεώνεται κανονικά και το παιδί, δηλαδή 1.500€-2.000€ μόνο τα εισιτήρια; Αυτά είναι με επιστροφή μαζί φαντάζομαι για να λέει 23-27 και inbound/outbound. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2023 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, phanispal είπε 500-700€/άτομο και χρεώνεται κανονικά και το παιδί, δηλαδή 1.500€-2.000€ μόνο τα εισιτήρια; Αυτά είναι με επιστροφή μαζί φαντάζομαι για να λέει 23-27 και inbound/outbound. Είναι πολύ hot περίοδος, για αυτο και το κόστος των εισιτηρίων είναι αφύσικα υψηλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Εξωφρενικές τιμές. Αλλά οκ είναι σε περίοδο Χριστουγέννων οπότε αν εσένα σου φανούν πολλά θα τα πάρει σίγουρα κάποιος άλλος. Εγώ είμαι αντίθετος με ταξίδια αυτή την περίοδο λόγω κόστους αλλά με 3 γυναίκες σπίτι η γνώμη μου δε μετράει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, james9tito είπε Εξωφρενικές τιμές. Αλλά οκ είναι σε περίοδο Χριστουγέννων οπότε αν εσένα σου φανούν πολλά θα τα πάρει σίγουρα κάποιος άλλος. Εγώ είμαι αντίθετος με ταξίδια αυτή την περίοδο λόγω κόστους αλλά με 3 γυναίκες σπίτι η γνώμη μου δε μετράει.. Ακριβώς. Χρυσοπληρώνεις τα πάντα επειδή είναι περίοδος αιχμής. Εφόσον δεν το έκλεισες από το καλοκαίρι ή και νωρίτερα, νομίζω πλέον η πιο λογική λύση είναι να πας με πρακτορείο. Πιο φθηνά θα σου βγει. Επίσης, επειδή έχω ταξιδέψει στο εξωτερικό με 5χρονο, θα σε συμβούλευα να το ξανασκεφτείς. Αν είναι σαν το δικό μου, θα καταλήξεις να κάνεις ένα σωρό διαλείμματα, δε θα ευχαριστηθείς τις επισκέψεις σε μουσεία και πινακοθήκες και θα σχεδιάζεις τη μέρα σου ώστε να βρει χρόνο να ανέβει σε καρουζέλ ή να παίξει στην παιδική χαρά. Αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά, να τρέχεις στη Βιέννη ή την Πράγα και να μην μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις; Δε λέω να μην ταξιδέψεις ποτέ με το παιδί, αλλά διάλεξε έναν προορισμό που να είναι κατάλληλος και, επίσης, σκέψου μήπως μπορείς να πας μια εβδομάδα νωρίτερα. Η ατμόσφαιρα θα είναι ίδια, αλλά όλα πολύ φθηνότερα. Συν την πολυκοσμία, έτσι; Ειδικά αν έχεις και ένα 5χρονο, δε θέλεις να περπατάς σε δρόμους που είναι σαν συρμός του μετρό σε ώρα αιχμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, FilipposMD είπε Ακριβώς. Χρυσοπληρώνεις τα πάντα επειδή είναι περίοδος αιχμής. Εφόσον δεν το έκλεισες από το καλοκαίρι ή και νωρίτερα, νομίζω πλέον η πιο λογική λύση είναι να πας με πρακτορείο. Πιο φθηνά θα σου βγει. Επίσης, επειδή έχω ταξιδέψει στο εξωτερικό με 5χρονο, θα σε συμβούλευα να το ξανασκεφτείς. Αν είναι σαν το δικό μου, θα καταλήξεις να κάνεις ένα σωρό διαλείμματα, δε θα ευχαριστηθείς τις επισκέψεις σε μουσεία και πινακοθήκες και θα σχεδιάζεις τη μέρα σου ώστε να βρει χρόνο να ανέβει σε καρουζέλ ή να παίξει στην παιδική χαρά. Αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά, να τρέχεις στη Βιέννη ή την Πράγα και να μην μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις; Δε λέω να μην ταξιδέψεις ποτέ με το παιδί, αλλά διάλεξε έναν προορισμό που να είναι κατάλληλος και, επίσης, σκέψου μήπως μπορείς να πας μια εβδομάδα νωρίτερα. Η ατμόσφαιρα θα είναι ίδια, αλλά όλα πολύ φθηνότερα. Συν την πολυκοσμία, έτσι; Ειδικά αν έχεις και ένα 5χρονο, δε θέλεις να περπατάς σε δρόμους που είναι σαν συρμός του μετρό σε ώρα αιχμής. Είσαι ο άνθρωπος μου. Χρόνια διαφωνίες με τη γυναίκα να πάμε με παιδιά 5 και 8 ετών εξωτερικό. Πέρασε το δικό μου και πήγαμε όταν έγιναν 9 και 12. Και πάλι θες προγραμματισμό, διαλείμματα και εννοείται μόνο μετακίνηση με uber για να γλυτώνω το μετρό σε ώρες αιχμής όπως είπες. Αν είναι να πάω και να μετανιώσω την ώρα που πήγα ας μην πάω ποτέ. Βέβαια υποχώρησα και πήγαμε Χριστούγεννα Λονδίνο και μας έφυγαν 6Κ αλλά εις γνώση μου γιατί είδαμε σχεδόν τα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Χαιρετώ. Θέλω να πάω ένα ταξίδι στη Νορβηγία και σίγουρα θέλω να επισκεφθώ το Bergen. Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για αυτό το ταξίδι; Τι αξίζει να επισκεφθώ ξέχωρα από το Όσλο και το Bergen? Από χαρτιά τι χρειάζομαι; Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία θα μου είναι πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω πληροφορίες σχετικά με Μάλτα. Αν έχει πάει κανείς και που αξίζει να μείνουμε? Με τι είναι πιο εύκολο να μετακινησε? Θα το εκτιμούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwfys Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 On 04/11/2023 at 20:26, Rebelos2018 said: Χαιρετώ. Θέλω να πάω ένα ταξίδι στη Νορβηγία και σίγουρα θέλω να επισκεφθώ το Bergen. Πότε είναι η καλύτερη περίοδος για αυτό το ταξίδι; Τι αξίζει να επισκεφθώ ξέχωρα από το Όσλο και το Bergen? Από χαρτιά τι χρειάζομαι; Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία θα μου είναι πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ πολύ Καλοκαιρι. Τεραστια μερα στη διαθεση σου, ασυγκριτα καλυτερος καιρος. Απο χαρτια, οτι χρειαζεσαι οπουδηποτε αλλου στην Ευρωπη. Το τι αξιζει να επισκεφθεις εξαρταται απο τις ημερες που εχεις διαθεσιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
advantix Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, giwfys είπε Καλοκαιρι. Τεραστια μερα στη διαθεση σου, ασυγκριτα καλυτερος καιρος. Απο χαρτια, οτι χρειαζεσαι οπουδηποτε αλλου στην Ευρωπη. Το τι αξιζει να επισκεφθεις εξαρταται απο τις ημερες που εχεις διαθεσιμες. Έχεις ταξιδέψει Νορβηγία με αμάξι ; Τι ενέργειες χρειάζεται για τα διόδια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 On 04/11/2023 at 12:48, FilipposMD said: Επίσης, επειδή έχω ταξιδέψει στο εξωτερικό με 5χρονο, θα σε συμβούλευα να το ξανασκεφτείς. Αν είναι σαν το δικό μου, θα καταλήξεις να κάνεις ένα σωρό διαλείμματα, δε θα ευχαριστηθείς τις επισκέψεις σε μουσεία και πινακοθήκες και θα σχεδιάζεις τη μέρα σου ώστε να βρει χρόνο να ανέβει σε καρουζέλ ή να παίξει στην παιδική χαρά. Aκριβως.Τα ιδια περασα και εγω 10 μερες Βελγιο Ολλανδια περσυ τα Χριστουγεννα οποτε ειπα ποτε ξανα διακοπες οσο ειναι μικρος εξωτερικο για τοσες μερες.Βγαιναμε 10.00 και 14.00 ηθελε να γυρισει πισω επειδη ηταν κουρασμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, giwfys είπε Καλοκαιρι. Τεραστια μερα στη διαθεση σου, ασυγκριτα καλυτερος καιρος. Απο χαρτια, οτι χρειαζεσαι οπουδηποτε αλλου στην Ευρωπη. Το τι αξιζει να επισκεφθεις εξαρταται απο τις ημερες που εχεις διαθεσιμες. Καταρχάς, σ'ευχαριστω για την απόκριση. Κατά δεύτερο, αν είμαι τύπος που αρέσκεται και σε βροχερό καιρό; Μάιος θα ήταν μία καλη επιλογή; Και τέλος, ένα πενταήμερο σκεφτόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, 4saken είπε Aκριβως.Τα ιδια περασα και εγω 10 μερες Βελγιο Ολλανδια περσυ τα Χριστουγεννα οποτε ειπα ποτε ξανα διακοπες οσο ειναι μικρος εξωτερικο για τοσες μερες.Βγαιναμε 10.00 και 14.00 ηθελε να γυρισει πισω επειδη ηταν κουρασμενος. 10 μέρες;;; Τουλάχιστον πες μας ότι ήταν ιδέα της γυναίκας και απλά υπέκυψες θα το καταλάβουμε δεν είσαι ο 1ος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Καταρχάς, σ'ευχαριστω για την απόκριση. Κατά δεύτερο, αν είμαι τύπος που αρέσκεται και σε βροχερό καιρό; Μάιος θα ήταν μία καλη επιλογή; Και τέλος, ένα πενταήμερο σκεφτόμουν. Γιατί να σου αρέσει ο βροχερός καιρός όταν πας πρώτη φορά σε μια χώρα; Αν και εντάξει, γούστα είναι αυτά. Η Νορβηγία αξίζει κυρίως για την φύση. Καλό και το Μπέργκεν και το Όσλο, αλλά δε θα συγκλονιστείς κιόλας. Αξίζει όμως να ταξιδέψεις με τρένο από την μία πόλη στην άλλη, αξίζει να πας στα φιορδ. Ανάλογα τις μέρες, μπορείς να πας και πιο βόρεια σε παγετώνες, στον δρόμο που είναι δίπλα στον Ατλαντικό κτλ. Έγώ Όσλο, Μπέργκεν και φιορδ πρόλαβα να κάνω και η συμβουλή μου είναι να μην φας υπερβολικό χρόνο στις πόλεις και να ευχαριστηθείς την ύπαιθρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, FilipposMD είπε Γιατί να σου αρέσει ο βροχερός καιρός όταν πας πρώτη φορά σε μια χώρα; Αν και εντάξει, γούστα είναι αυτά. Η Νορβηγία αξίζει κυρίως για την φύση. Καλό και το Μπέργκεν και το Όσλο, αλλά δε θα συγκλονιστείς κιόλας. Αξίζει όμως να ταξιδέψεις με τρένο από την μία πόλη στην άλλη, αξίζει να πας στα φιορδ. Ανάλογα τις μέρες, μπορείς να πας και πιο βόρεια σε παγετώνες, στον δρόμο που είναι δίπλα στον Ατλαντικό κτλ. Έγώ Όσλο, Μπέργκεν και φιορδ πρόλαβα να κάνω και η συμβουλή μου είναι να μην φας υπερβολικό χρόνο στις πόλεις και να ευχαριστηθείς την ύπαιθρο. Σε πέντε ημέρες φτάνουν να τα δω αυτά που μου πρότεινες; Γενικά, η Νορβηγία είναι μία χώρα προσιτή; Θα μου πεις βέβαια και θα έχεις και δίκιο, ότι είναι θέμα επιλογών αλλά κατάλαβες το νόημα μου. Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Rebelos2018 είπε Σε πέντε ημέρες φτάνουν να τα δω αυτά που μου πρότεινες; Γενικά, η Νορβηγία είναι μία χώρα προσιτή; Θα μου πεις βέβαια και θα έχεις και δίκιο, ότι είναι θέμα επιλογών αλλά κατάλαβες το νόημα μου. Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. H Νορβηγία είναι πανάκριβη αν μιλάμε για φαγητό, καφέ κτλ. Μεγάλοι μισθοί, υψηλές τιμές. Στο Όσλο 1,5-2 μέρες φτάνουν κατά τη γνώμη μου. Και μία θα έλεγα αν είσαι άνθρωπος που του αρέσει να γυρίζει όλη μέρα, αλλά έχει και μερικά ενδιαφέροντα μουσείς. Το Μπέργκεν επίσης, σε μια μέρα βλέπεις όλα τα βασικά. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάτι προγράμματα που τα λένε νομίζω "Norway in a nutshell" που σε πάνε στα φιορδ και μπορείς να ξεκινήσεις από τη μία πόλη και να καταλήξεις στην άλλη. Δες τις διαδρομές με τρένο ανάμεσα στις δυο πόλεις, με πιθανές στάσεις στο Flam, όπου μπορείς να πάρεις και φέρρυ για το Μπέργκεν (αντί να συνεχίσεις με τρένο) που σε περνάει για ώρες μέσα από ένα μεγάλο φιορδ. Πχ Όσλο, μετά τρένο για Flam, μετά καράβι για Μπέργκεν και στο ενδιάμεσο ψάχνεις για εκδρομές, περπατήματα, δραστηριότητες, ανάλογα με τα γούστα και το πορτοφόλι σου. 5 μερούλες σου φτάνουν ενδεχομένως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα