Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, theo93 είπε

Σήμερα :P

Α, ΟΚ. Σε περιμένουμε με τον γνωστό κωλόκαιρο του Λονδίνου, αν και μπορεί να δεις ήλιο την Κυριακή. Αν δεις ότι έχει ήλιο μια μέρα, μην πας και κλειστείς σε μουσεία, δύσκολα θα ξαναβρείς καλή μέρα για περπάτημα. Θα είχα να προτείνω 2-3 πράγματα, αλλά θέλουν κράτηση από αρκετά νωρίτερα (πχ Sky garden), οπότε δεν έχει νόημα. Καλά να περάσεις. 

• Like 1
  • Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 hours ago, FilipposMD said:

Α, ΟΚ. Σε περιμένουμε με τον γνωστό κωλόκαιρο του Λονδίνου, αν και μπορεί να δεις ήλιο την Κυριακή. Αν δεις ότι έχει ήλιο μια μέρα, μην πας και κλειστείς σε μουσεία, δύσκολα θα ξαναβρείς καλή μέρα για περπάτημα. Θα είχα να προτείνω 2-3 πράγματα, αλλά θέλουν κράτηση από αρκετά νωρίτερα (πχ Sky garden), οπότε δεν έχει νόημα. Καλά να περάσεις. 

Ναι το είδαμε, απο ρούχα μπουφανάκι και πουλοβεράκια καλά δεν είμαστε;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, theo93 είπε

Ναι το είδαμε, απο ρούχα μπουφανάκι και πουλοβεράκια καλά δεν είμαστε;

Γενικά δεν έχει ιδιαίτερο κρύο, αλλά μπορεί να βρέχει, μετά να βγάλει ήλιο, μετά να φυσάει, μετά να ψιχαλίσει και στο τέλος να ξαναβγάλει ήλιο, όλα αυτά μέσα σε μερικές ώρες. Οπότε να έχετε μαζί ρούχα που να μπορείς να βάλεις και να βγάλεις για να προσαρμοστείς.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, FilipposMD είπε

Γενικά δεν έχει ιδιαίτερο κρύο, αλλά μπορεί να βρέχει, μετά να βγάλει ήλιο, μετά να φυσάει, μετά να ψιχαλίσει και στο τέλος να ξαναβγάλει ήλιο, όλα αυτά μέσα σε μερικές ώρες. Οπότε να έχετε μαζί ρούχα που να μπορείς να βάλεις και να βγάλεις για να προσαρμοστείς.

+ oμπρέλα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρόκειται να ταξιδέψω με.την οικογένεια μου μέσα.στις.γιορτες. έχουμε κλείσει για Κύπρο με Ryanair με οικονομική θέση που δίνει δωρεάν να έχεις μαζί σου μόνο το μικρό σακίδιο πλάτης για.καθε επιβάτη. Μου είπε φίλο ότι άλλαξε ο κανονισμός και πλέον θα.μπορεις να έχεις δωρεάν και μικρή βαλίτσα. Σε ολες τις αεροπορικές εταιρείες. Απλά μου είπε δεν ξέρει από ποτέ μπαίνει σε ισχύ αυτό. Γνωρίζετε κάτι ποιο συγκεκριμένο? Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Καλησπέρα. Πρόκειται να ταξιδέψω με.την οικογένεια μου μέσα.στις.γιορτες. έχουμε κλείσει για Κύπρο με Ryanair με οικονομική θέση που δίνει δωρεάν να έχεις μαζί σου μόνο το μικρό σακίδιο πλάτης για.καθε επιβάτη. Μου είπε φίλο ότι άλλαξε ο κανονισμός και πλέον θα.μπορεις να έχεις δωρεάν και μικρή βαλίτσα. Σε ολες τις αεροπορικές εταιρείες. Απλά μου είπε δεν ξέρει από ποτέ μπαίνει σε ισχύ αυτό. Γνωρίζετε κάτι ποιο συγκεκριμένο? Ευχαριστώ!

δεν ισχύει.....κάποια στιγμή η ΕΕ θα ψηφίσει οδηγία, μέχρι τότε δεν!

• Thanks 1
Δημοσ.

Είναι πρόταση ψηφισμένη του Ευρωκοινοβουλίου που απεστάλη στην Κομισιον, αν την εγκρίνουν θα γίνει νόμος της ΕΕ και στη συνέχεια εθνικός νόμος στα κράτη. Έως τότε πληρώνεις βαλίτσα όπου ζητά η κάθε εταιρεία. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Από ότι διαβάζω είναι απλά ένα ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που προτείνει στην ευρωπαϊκή επιτροπή να το θεσμοθετήσει.

Τώρα αν και πότε θα θεσμοθετηθεί κανείς δεν ξέρει...

• Thanks 1
Δημοσ.

Θέλω να κλείσω ένα τριήμερο με την κοπέλα μου για 17 Νοέμβρη. Υπάρχουν διάφορες ιδέες, πχ Αράχωβα, Ναύπλιο, Τρίκαλα Κορινθίας, κάπου στο Καρπενήσι. Νομίζω ιδανικά θα ήταν να πάμε σε 2 μέρη, χωρίς να είναι αυτοσκοπός. Ξεκινάμε από Αθήνα, θα ήθελα να αποφύγω ταξίδι πάνω από 3 ώρες. Τι θα προτείνατε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε

Καλάβρυτα και Βυτίνα επίσης αξίζουν για τριήμερο.

Ευχαριστώ, πήγα το Μάϊο Στεμνίτσα, πολύ ωραία. Καλάβρυτα το έχω σαν επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...