FilipposMD Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 30 λεπτά πριν, theo93 είπε Σήμερα Α, ΟΚ. Σε περιμένουμε με τον γνωστό κωλόκαιρο του Λονδίνου, αν και μπορεί να δεις ήλιο την Κυριακή. Αν δεις ότι έχει ήλιο μια μέρα, μην πας και κλειστείς σε μουσεία, δύσκολα θα ξαναβρείς καλή μέρα για περπάτημα. Θα είχα να προτείνω 2-3 πράγματα, αλλά θέλουν κράτηση από αρκετά νωρίτερα (πχ Sky garden), οπότε δεν έχει νόημα. Καλά να περάσεις. 1
theo93 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 5 hours ago, FilipposMD said: Α, ΟΚ. Σε περιμένουμε με τον γνωστό κωλόκαιρο του Λονδίνου, αν και μπορεί να δεις ήλιο την Κυριακή. Αν δεις ότι έχει ήλιο μια μέρα, μην πας και κλειστείς σε μουσεία, δύσκολα θα ξαναβρείς καλή μέρα για περπάτημα. Θα είχα να προτείνω 2-3 πράγματα, αλλά θέλουν κράτηση από αρκετά νωρίτερα (πχ Sky garden), οπότε δεν έχει νόημα. Καλά να περάσεις. Ναι το είδαμε, απο ρούχα μπουφανάκι και πουλοβεράκια καλά δεν είμαστε;
FilipposMD Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 25 λεπτά πριν, theo93 είπε Ναι το είδαμε, απο ρούχα μπουφανάκι και πουλοβεράκια καλά δεν είμαστε; Γενικά δεν έχει ιδιαίτερο κρύο, αλλά μπορεί να βρέχει, μετά να βγάλει ήλιο, μετά να φυσάει, μετά να ψιχαλίσει και στο τέλος να ξαναβγάλει ήλιο, όλα αυτά μέσα σε μερικές ώρες. Οπότε να έχετε μαζί ρούχα που να μπορείς να βάλεις και να βγάλεις για να προσαρμοστείς. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, FilipposMD είπε Γενικά δεν έχει ιδιαίτερο κρύο, αλλά μπορεί να βρέχει, μετά να βγάλει ήλιο, μετά να φυσάει, μετά να ψιχαλίσει και στο τέλος να ξαναβγάλει ήλιο, όλα αυτά μέσα σε μερικές ώρες. Οπότε να έχετε μαζί ρούχα που να μπορείς να βάλεις και να βγάλεις για να προσαρμοστείς. + oμπρέλα.
tzitzikas2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα. Πρόκειται να ταξιδέψω με.την οικογένεια μου μέσα.στις.γιορτες. έχουμε κλείσει για Κύπρο με Ryanair με οικονομική θέση που δίνει δωρεάν να έχεις μαζί σου μόνο το μικρό σακίδιο πλάτης για.καθε επιβάτη. Μου είπε φίλο ότι άλλαξε ο κανονισμός και πλέον θα.μπορεις να έχεις δωρεάν και μικρή βαλίτσα. Σε ολες τις αεροπορικές εταιρείες. Απλά μου είπε δεν ξέρει από ποτέ μπαίνει σε ισχύ αυτό. Γνωρίζετε κάτι ποιο συγκεκριμένο? Ευχαριστώ! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Mην βασίζεσαι σε αυτό που είναι οδηγία και ΘΑ/ΙΣΩΣ/ΜΠΟΡΕΙ να γίνει κάποια στιγμή. 1
KX7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Πρόκειται να ταξιδέψω με.την οικογένεια μου μέσα.στις.γιορτες. έχουμε κλείσει για Κύπρο με Ryanair με οικονομική θέση που δίνει δωρεάν να έχεις μαζί σου μόνο το μικρό σακίδιο πλάτης για.καθε επιβάτη. Μου είπε φίλο ότι άλλαξε ο κανονισμός και πλέον θα.μπορεις να έχεις δωρεάν και μικρή βαλίτσα. Σε ολες τις αεροπορικές εταιρείες. Απλά μου είπε δεν ξέρει από ποτέ μπαίνει σε ισχύ αυτό. Γνωρίζετε κάτι ποιο συγκεκριμένο? Ευχαριστώ! δεν ισχύει.....κάποια στιγμή η ΕΕ θα ψηφίσει οδηγία, μέχρι τότε δεν! 1
rodosf1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Είναι πρόταση ψηφισμένη του Ευρωκοινοβουλίου που απεστάλη στην Κομισιον, αν την εγκρίνουν θα γίνει νόμος της ΕΕ και στη συνέχεια εθνικός νόμος στα κράτη. Έως τότε πληρώνεις βαλίτσα όπου ζητά η κάθε εταιρεία. 1 1
agnostos13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Πρόκειται να ταξιδέψω με.την οικογένεια μου μέσα.στις.γιορτες. έχουμε κλείσει για Κύπρο με Ryanair με οικονομική θέση που δίνει δωρεάν να έχεις μαζί σου μόνο το μικρό σακίδιο πλάτης για.καθε επιβάτη. Μου είπε φίλο ότι άλλαξε ο κανονισμός και πλέον θα.μπορεις να έχεις δωρεάν και μικρή βαλίτσα. Σε ολες τις αεροπορικές εταιρείες. Απλά μου είπε δεν ξέρει από ποτέ μπαίνει σε ισχύ αυτό. Γνωρίζετε κάτι ποιο συγκεκριμένο? Ευχαριστώ! Από ότι διαβάζω είναι απλά ένα ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που προτείνει στην ευρωπαϊκή επιτροπή να το θεσμοθετήσει. Τώρα αν και πότε θα θεσμοθετηθεί κανείς δεν ξέρει... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Σας ευχαριστώ! Καλό ταξίδι.
Mpiftekis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Έχει κανείς προτάσεις για διαμονή στη Λίμνη Πλαστήρα κατά τα Χριστούγεννα; Ευχαριστώ
Dimitris156 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Θέλω να κλείσω ένα τριήμερο με την κοπέλα μου για 17 Νοέμβρη. Υπάρχουν διάφορες ιδέες, πχ Αράχωβα, Ναύπλιο, Τρίκαλα Κορινθίας, κάπου στο Καρπενήσι. Νομίζω ιδανικά θα ήταν να πάμε σε 2 μέρη, χωρίς να είναι αυτοσκοπός. Ξεκινάμε από Αθήνα, θα ήθελα να αποφύγω ταξίδι πάνω από 3 ώρες. Τι θα προτείνατε?
dionisis1925 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Καλάβρυτα και Βυτίνα επίσης αξίζουν για τριήμερο.
Dimitris156 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε Καλάβρυτα και Βυτίνα επίσης αξίζουν για τριήμερο. Ευχαριστώ, πήγα το Μάϊο Στεμνίτσα, πολύ ωραία. Καλάβρυτα το έχω σαν επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα