Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, theo93 είπε

Έχεις να προτείνεις κάποιο;
Είδα μερικά αλλα είναι 100+€ per person... 😮

• Εκθεση Χαρυ Ποτερ ειδικα αν εισαι φαν ειναι το 1ο που πρεπει να βαλεις στο προγραμμα. Ειναι κατι που δε χψραει ο νους αυτο που θα δεις . Πηγαμε περυσι τα Χριστουγεννα και μειναμε εκει ενα 8ωρο και καθομασταν ανετα και αλλο. 
  • Aquarium ειναι ωραιο και το συνδυαζεςι με βολτα στη γεφυρα, Big Ben κλπ που ειναι ολα κοντα με τα ποδια. 
  • Natural History Museum επισης πολυ ωραιο 
  • The Shard πολυ ωραια θεα απο ψηλα. 
  • Εννοειται πας Hyde Park και το περπατας απο ακρη σε ακρη αλλα και σε αλλα παρκα αν εχεις χρονο , αξιζουν 
  • Μανταμ Τισο αν σου αρεσουν τα κερινα ομοιωματα διασημων 
  • Εμεις πηγαμε και στο σπιτι του Sherlock Holms ως φαν του Σερλοκ, οχι κατι ιδιαιτερο αλλα εχεις να λες οτι πηγες στην 221Β Baker Street
  • Oxford Street για βολτα στα μαγαζια 
  • Chinatown

Οτι θες ρωτα τα εχω σχετικα προσφατα. Προφανως ειναι ακριβος προορισμος και θες αρκετο χρημα για να πας σε οσα πιο πολλα μερη σε ενδιαφερουν  

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κλείσαμε για 6 μερες Κοπεγχαγη αρχές Δεκέμβρη.. αν κάποιος έχει πάει και μπορεί να προτείνει μέρη που αξίζουν (αξιοθέατα , φαγητο κτλ) πέρα απο τα κλασικα..

Καλησπέρα Γιαννιώτης εδώ και έχω ξεμείνει απο ιδέες 

Προτείνετε κανέναν καλό προορισμό για ζευγάρακι να ξεφύγουμε τις 27-29/10 μαξ 3 ωρες με αμάξι.

Τα της τα Ηπείρου τα μέρη τα έχω δίπλα μου και τα έχω επισκεφτεί αρκετές φορές. Ψάχνω κάτι να ξεφύγουμε.

Θεσσαλονίκη θα την επισκεφτώ τον Νοέμβριο οπότε την αποκλείω και αυτή.

46 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε

Καλησπέρα Γιαννιώτης εδώ και έχω ξεμείνει απο ιδέες 

Προτείνετε κανέναν καλό προορισμό για ζευγάρακι να ξεφύγουμε τις 27-29/10 μαξ 3 ωρες με αμάξι.

Τα της τα Ηπείρου τα μέρη τα έχω δίπλα μου και τα έχω επισκεφτεί αρκετές φορές. Ψάχνω κάτι να ξεφύγουμε.

Θεσσαλονίκη θα την επισκεφτώ τον Νοέμβριο οπότε την αποκλείω και αυτή.

Τρικαλα-Λαρισα φιλε. Θα χορτασετε βολτες-ταβερνες-καφε/μπαρ!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θέλω να μου λύσετε μία απορία έχουμε κλείσει για πέντε μέρες τον Δεκέμβριο για Γαλλία αλλά με τα γεγονότα που γίνονται δεν ψηνόμαστε να πάμε και θέλουμε να ακυρώσουμε τα εισιτήρια τα αεροπορικά ξέρετε μήπως αν δικαιούμαστε επιστροφή χρημάτων και αν ναι ποια η διαδικασία;(από edreams τα εκλεισα)

Επεξ/σία από Mr.kostas

Κοίταξε τους όρους των εισιτηρίων που έχεις κλείσει. Αν είναι οι φθηνότεροι ναύλοι, τότε το μονο που επιστρέφεται είναι οι φόροι αεροδρομίων κι αυτοί συνηθως κουτσουρεμένοι λόγω κάποιου fee εξυπηρέτησης. 

29 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κοίταξε τους όρους των εισιτηρίων που έχεις κλείσει. Αν είναι οι φθηνότεροι ναύλοι, τότε το μονο που επιστρέφεται είναι οι φόροι αεροδρομίων κι αυτοί συνηθως κουτσουρεμένοι λόγω κάποιου fee εξυπηρέτησης. 

Μάλιστα κατάλαβα θα το κοιτάξω ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα πρόκειται να ταξιδέψω για αναψυχή την Δευτέρα και για 6 μέρες στην Κωνσταντινούπολη.
Είναι καλή περίοδος για ταξίδι εκεί η λόγω διαδηλώσεων-αναταραχών σχετικά με το Μέσο-Ανατολικό μπορεί να κρύβει κινδύνους και χρειάζεται να το αναβάλλω?

Επεξ/σία από m_zaxarias

Στις 16/10/2023 στις 2:46 ΜΜ, mataragas24 είπε

Κλείσαμε για 6 μερες Κοπεγχαγη αρχές Δεκέμβρη.. αν κάποιος έχει πάει και μπορεί να προτείνει μέρη που αξίζουν (αξιοθέατα , φαγητο κτλ) πέρα απο τα κλασικα..

Για φαγητό επειδή γενικώς είναι ακριβό μπορείς να φας και στα μαγαζιά που έχει το πάρκο Τιβολι παραπλεύρως χωρίς να μπεις σε αυτό και στην αγορά που αξίζει πολύ TorvehallerneKBH.

Πάρκο Τιβολι να πάτε σε ώρα που να είναι μέρα λίγο πριν νυχτώσει για να το δείτε. Και να είστε εκεί όταν πέσει το σκοτάδι θα είναι τέλειο θέαμα με τη φωταγώγηση που κάνουν.

Στον πεζόδρομο Strøget στα κάθετα και παράλληλα στενά υπάρχουν πολλά ωραία μαγαζιά για μπύρα κλπ που δεν είναι τόσο τουριστικά.

Να ψάξεις φούρνους που φημίζονται για τα προϊόντα τους-έχουν παράδοση σε αυτά.

Όταν είχα πάει ήταν καλοκαίρι και είχα βρει μαζεμένα υπαίθρια μαγαζιά με μπύρα προς την πλευρά του Øksnehallen (κοντά στον σταθμό των τραίνων). Ρώτα κάποιον ντόπιο αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο τον χειμώνα.

Γενικώς η πόλη περπατιέται εύκολα, εννοείτε να δεις και τα πιο κλασσικά, τα κανάλια, το Νυχαβ, να πας προς Κριστιανια, στο Ανάκτορο Κρίστιανσμποργκ μπορείς να ανέβεις σε ψηλό σημείο να δεις την πόλη.

Θεωρώ μπορείς να πας και κάπου εκτός πόλης μιας και θα έχεις 6 μέρες, ίσως στην πόλη Μαλμο με τραίνο.

• Like 1

Στις 15/10/2023 στις 3:12 ΜΜ, theo93 είπε

Καλησπέρα, τι προτάσεις έχετε για Λονδινο;
Έχει γίνει ήδη book:

• British museum
  • Natural History
  • Tate
  • Les Miserables musical

Περιμένω πρόταση από αξιοθέατα και κανένα ωραίο φαγητό/street.

Είχα γράψει πριν λίγο καιρό τα παρακάτω για Λονδίνο, ίσως σου φανούν χρήσιμα.

• "Πριν λιγες μερες γυρισα κι εγω απο Λονδινο και μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα απ την πολη και απ το φαγητο.

Τα αξιοθεατα ειναι τα κλασσικα τα γνωστα οποτε δε θα τα αναφερω θα κανω καποιες προτασεις για φαγητο που μειναμε πολυ ευχαριστημενοι.

- Circolo Popolare Ιταλικο Εστιατοριο, εξαιρετικος χωρος με πολυ ωραιο φαγητο

- Dishoom Covent Garden Ινδικο Εστιατοριο, ωραιος χωρος με πολυ καλο φαγητο

- The Mayfair Chippy Εστιατοριο Fish & Chips πολύ καλό

- La Bodega Negra Μεξικάνικο Εστιατοριο

- Blacklock Restaurant Covent Garden Ψητοπωλειο-Μπριζολαδικο

- Byron-Wellington St. Covent Garden Εστιατοριο χαμπουργκερ

- Angus Steakhouse Leicester Square Μπριζολαδικο

- Bill's Soho Restaurant Αγγλικό Εστιατόριο

Τέλος να αναφέρω ότι στις αγορές έχει εξαιρετικό Street Food και θα προτεινα

- Mercato Mayfair εχει ενα μαγαζι με εξαιρετικο παγωτο Gelato Badiani

- Borough Market στο La Tua Pasta εχει εξαιρετικα ζυμαρικα, στο The Black Pig ωραια σαντουιτς, στο Doughnuts πολυ ωραια donuts και στο Whirld πολυ ωραιες σοκολατες

- Camden Market στο UH K-Dogs N Juicy έχει κάτι που δεν ξέρω πως λεγεται αλλα ειναι τρομερο, το κλασσικο να διαλεξετε που εχει στο μενου και στο Yorkshire Burrito πολυ ωραιο μπουριτος

- Chinatown οπωσδηποτε στο Bun House για bao buns ειναι τρομερα παρτε combo γευμα που εχει 3 μεσα (κοτοπουλο, μπιφτεκι, χοιρινο)

Απο καφετεριες δυο ωραιες που πηγαμε ηταν το Drunch Mayfair και το Peggy Porschen Chelsea"

• Like 2
  • Thanks 1

Στις 15/10/2023 στις 1:12 ΜΜ, theo93 είπε

Καλησπέρα, τι προτάσεις έχετε για Λονδινο;
Έχει γίνει ήδη book:

• British museum
  • Natural History
  • Tate
  • Les Miserables musical

Περιμένω πρόταση από αξιοθέατα και κανένα ωραίο φαγητό/street.

Πότε θα πας; Οι προτάσεις αλλάζουν κάπως αν πας περίοδο πριν τα Χριστούγεννα ή Χριστούγεννα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...