Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 12/10/2023 στις 3:56 ΠΜ, enlightened είπε

Δεν ξέρω εάν είναι το σωστότερο θέμα... Θέλω να κάνω δώρο για βάφτιση γύρω στο 500άρικο, τα εισιτήρια για Disneyland για 4 άτομα. Βγαίνει 105€ το άτομο, οπότε είμαι εντελώς εντός budget. Αλλά τώρα θυμήθηκα ότι είναι κακό timing λόγω των κοριών που έχουν τα ξενοδοχεία εκεί. Έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο για παιδιά που να έχει να κάνει σχέση με ταξίδια; Θα ήθελα κάτι πιο πρωτότυπο από μια παιδική κούνια ή ένα ρούχο και σκέφτηκα αυτό! Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!

Με 500 ευρώ budget για 4 άτομα, πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι. Στην καλύτερη, με αυτά τα λεφτά θα πληρώσεις μόνο τα αεροπορικά. Αν θες Παρίσι, δες και το πάρκο του Αστερίξ που έχει πιο νορμάλ τιμές. Διαφορετικά legoland στο Μόναχο και Prater στη Βιέννη.

Πάντως, επειδή πήγα πρόσφατα Παρίσι και θα ξαναπάω σε δύο μήνες, να ξέρεις ότι η διαμονή, ειδικά στο κέντρο, τσούζει. Με 500 ευρώ πληρώνεις 2-3 διανυκτερεύσεις το πολύ σε μέτριο ξενοδοχείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

900e Για μαροκο Γεναρη με πρακτορειο (8 ημερες ) θεωρειτε ειναι καλη τιμη;

Επισης η περιοδος (μηνας, εποχη λογω πολιτικων συνθηκών αλλα και μεγαλου σεισμου) ειναι οκ ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 12/10/2023 at 03:56, enlightened said:

Δεν ξέρω εάν είναι το σωστότερο θέμα... Θέλω να κάνω δώρο για βάφτιση γύρω στο 500άρικο, τα εισιτήρια για Disneyland για 4 άτομα. Βγαίνει 105€ το άτομο, οπότε είμαι εντελώς εντός budget. Αλλά τώρα θυμήθηκα ότι είναι κακό timing λόγω των κοριών που έχουν τα ξενοδοχεία εκεί. Έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο για παιδιά που να έχει να κάνει σχέση με ταξίδια; Θα ήθελα κάτι πιο πρωτότυπο από μια παιδική κούνια ή ένα ρούχο και σκέφτηκα αυτό! Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!

Μπορείς να δεις και για Κοπενχάγη για Tivoli gardens https://www.tivoli.dk/en

Λέγεται ότι είναι το πάρκο από το οποίο πήρε την έμπνευση ο Walt Disney για τα δικά του πάρκα 

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση;

Θα έχω ένα πρωινό-μεσημέρι στα Γιάννενα την Κυριακή.

Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο ωραίο μέρος για πρωινό-brunch?

Κάπου με ωραία θέα, είτε βουνό είτε λίμνη, και αξιοπρεπές φαΐ

Επεξ/σία από giostau

Φαντάζομαι θα σου πουν και πιο βέροι Γιαννιώτες, αλλά ένα από τα καλά που συνδυάζει αυτά που λες ( πρωινό, μεσημεριανό, και θέα) είναι ο Φρόντζος (Φρόντζου πολιτεία).

Παιδια τα λεωφορεια που σε πηγαινουν απο αεροδρομιο Μπεργκαμο στο κεντρο του Μιλανου θελουν κρατηση απο πριν; ή μπορω μολις βγω απο το αεροδρομιο να μπω σε καποιο απο αυτα και να κοψω εισιτηριο; 

• Moderators
Μόλις τώρα, nickmanak είπε

Παιδια τα λεωφορεια που σε πηγαινουν απο αεροδρομιο Μπεργκαμο στο κεντρο του Μιλανου θελουν κρατηση απο πριν; ή μπορω μολις βγω απο το αεροδρομιο να μπω σε καποιο απο αυτα και να κοψω εισιτηριο; 

Μπορείς να κανεις κρατηση απο πριν νομιζω, αλλα δεν έχει νοημα, εχει παρα πολλα εξω, πήγαινε στο πρωτο που θα γράφει Centrale και παρε εισητηριο απο τον εισπράκτορα που θα ειναι έξω. 

• Like 3

25 λεπτά πριν, nickmanak είπε

μην ξεχασεις (αν το χρειαζεσαι) να πεις οτι ειναι μετ επιστροφης για να εχεις εκπτωση και μην χασεις το εισιτηριο σε αυτη την περιπτωση

Θα παρω με επιστροφη αφου παω μονο για 2ημερο, αλλα δεν ξερω αν θα πετυχω την ωρα επιστροφης, εκτος αν το εισιτηριο επιστροφης ισχυει για ολες τις ωρες της ημερας, ετσι τουλαχιστο γραφει η εταιρεια terravision.

6 λεπτά πριν, nickmanak είπε

Θα παρω με επιστροφη αφου παω μονο για 2ημερο, αλλα δεν ξερω αν θα πετυχω την ωρα επιστροφης, εκτος αν το εισιτηριο επιστροφης ισχυει για ολες τις ωρες της ημερας, ετσι τουλαχιστο γραφει η εταιρεια terravision.

αυτο δεν ηξερα και εγω αλλα μην αγχωνεσαι ισχυει, εβγαλα εισητηριο επι τοπου γιατι φοβομουν να επιλεξω την ωρα αναχωρησης απο αεροδρομιο γιατι δεν ηξερα τι ωρα θα φτασει το αεροπλανο και κανω του εισπρακτορα βγαλε μου και μετ επιστροφης, το εισιτηριο δεν γραφει πανω ωρα, τους αρκει που εχεις εισιτηριο, καλο ειναι να μην πας τελευταια στιγμη για να βρεις, εγω το ρισκαρα και πηγαινα 2 λεπτα πριν την αναχωρηση και ειχε θεσεις αλλα θελω να σου πω..

• Like 2

• Moderators
1 ώρα πριν, Titos301 είπε

αυτο δεν ηξερα και εγω αλλα μην αγχωνεσαι ισχυει, εβγαλα εισητηριο επι τοπου γιατι φοβομουν να επιλεξω την ωρα αναχωρησης απο αεροδρομιο γιατι δεν ηξερα τι ωρα θα φτασει το αεροπλανο και κανω του εισπρακτορα βγαλε μου και μετ επιστροφης, το εισιτηριο δεν γραφει πανω ωρα, τους αρκει που εχεις εισιτηριο, καλο ειναι να μην πας τελευταια στιγμη για να βρεις, εγω το ρισκαρα και πηγαινα 2 λεπτα πριν την αναχωρηση και ειχε θεσεις αλλα θελω να σου πω..

Παντως και να χασεις ενα λεωφορείο, εχει καθε 20 λεπτα με αφετηρία τον Stazione Centrale, οποτε αν δεν εισαι εντελως οριακος στην ωρα σου για το αεροδρόμιο, δεν χάθηκε ο κόσμος. 

• Like 1

Στις 12/10/2023 στις 9:01 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε

Σε τι μπάτζετ και τι εποχή; Γενικά τα ξενοδοχεία έχουν ψιλοξεφύγει κι εκεί...

τωρα το Νοεμβρη μεχρι 50 ευρω τη νυχτα

Καλησπέρα, τι προτάσεις έχετε για Λονδινο;
Έχει γίνει ήδη book:

• British museum
  • Natural History
  • Tate
  • Les Miserables musical

Περιμένω πρόταση από αξιοθέατα και κανένα ωραίο φαγητό/street.

• Like 1

26 λεπτά πριν, theo93 είπε

Καλησπέρα, τι προτάσεις έχετε για Λονδινο;
Έχει γίνει ήδη book:

• British museum
  • Natural History
  • Tate
  • Les Miserables musical

Περιμένω πρόταση από αξιοθέατα και κανένα ωραίο φαγητό/street.

έκθεση Χαρυ Πότερ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...