alxandros_gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, stedes said: Αναχώρηση από Αθήνα ,πιστεύω μια εβδομάδα,μέσα Οκτωβρίου μέχρι 15 Νοεμβρίου ευχαριστώ Με μία γρήγορη αναζήτηση έχει εισιτήριο με επιστροφή η ryan, 16/10 με 23/10 στα 165 ευρώ το άτομο με 10κιλη βαλίτσα που παίρνεις στην καμπίνα. Η ώρα αναχωρήσης από Αθήνα είναι λίγο ζόρικη βέβαια. Επίσης αμάξι για 1 εβδομάδα βρίσκεις με 45-50 ευρώ πολλές επιλογές. Για δωμάτιο ανάλογα πόσα θες να δώσεις αλλά βρίσκεις στο booking πάρα πολλές επιλογές. Άμα είσαι ευέλικτος με τις ημερομηνίες και την ώρα αναχώρησης βγαίνει αρκετά πιο οικονομικά να τα κλείσεις μόνος σου. Το γραφείο πέρα από αεροπορικά και διαμονή τι άλλο παρέχει; Περιλαμβάνει στην τιμή και τις εκδρομές στα μέρη που θες να επισκεφτείς; Για να δεις εναλλακτικές ημερομηνίες μπες στο kiwi.com ή skyscanner.com για να δεις δρομολόγια και μετά κλείσε απευθείας από το site της αεροπορικής.
stedes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, alxandros_gr είπε Με μία γρήγορη αναζήτηση έχει εισιτήριο με επιστροφή η ryan, 16/10 με 23/10 στα 165 ευρώ το άτομο με 10κιλη βαλίτσα που παίρνεις στην καμπίνα. Η ώρα αναχωρήσης από Αθήνα είναι λίγο ζόρικη βέβαια. Επίσης αμάξι για 1 εβδομάδα βρίσκεις με 45-50 ευρώ πολλές επιλογές. Για δωμάτιο ανάλογα πόσα θες να δώσεις αλλά βρίσκεις στο booking πάρα πολλές επιλογές. Άμα είσαι ευέλικτος με τις ημερομηνίες και την ώρα αναχώρησης βγαίνει αρκετά πιο οικονομικά να τα κλείσεις μόνος σου. Το γραφείο πέρα από αεροπορικά και διαμονή τι άλλο παρέχει; Περιλαμβάνει στην τιμή και τις εκδρομές στα μέρη που θες να επισκεφτείς; Για να δεις εναλλακτικές ημερομηνίες μπες στο kiwi.com ή skyscanner.com για να δεις δρομολόγια και μετά κλείσε απευθείας από το site της αεροπορικής. Ευχαριστώ
fotini1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Μπορώ να ταξιδέψω με ληγμένη από το 2021 ταυτότητα? για Ιταλία ή Βουδαπέστη ενδιαφερομαι
Titos301 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fotini1 είπε Μπορώ να ταξιδέψω με ληγμένη από το 2021 ταυτότητα? για Ιταλία ή Βουδαπέστη ενδιαφερομαι Η easyJet παντως δεν κοιταει τη μπροστινη οψη που φαινεται η ημερομηνια εκδοσης, τουλαχιστον αυτη την αισθηση εχω ταξιδεψα 4 φορες μεσα στη περασμενη βδομαδα 1
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, fotini1 είπε Μπορώ να ταξιδέψω με ληγμένη από το 2021 ταυτότητα? για Ιταλία ή Βουδαπέστη ενδιαφερομαι Κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουριά. Ταξιδεψα πριν 3 εβδομάδες Μιλανο με ταυτότητα του 2005, λατινικα χειρόγραφα. Ειχα και διαβατήριο μαζι μου just in case, αλλα κανεις δεν ασχολήθηκε. Απλα προφανώς ξέρεις πως παιρνεις και ενα ρισκο αν δεν εχεις αλλο εγγραφο μαζι σου, δηλαδη αν βρεθείς σε κάποιον που θελει να το παει by the book, ισως εχεις προβλημα. Εντιτ: με Aegean και Ryanair 1
aristidis540 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Ερώτηση ,,,,θέλω να κλείσω για τους γονείς ένα ταξιδάκι Ευρώπη 5-6 μέρες βλέπουν Ιταλία η Ουγγαρία κ.α... να ειναι με γκρουπ. Απο Θεσσαλονίκη που να κοιτάξω για καλύτερες τιμές κτλ?
burnthecity Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Στις 9/10/2023 στις 1:23 ΜΜ, aristidis540 είπε Ερώτηση ,,,,θέλω να κλείσω για τους γονείς ένα ταξιδάκι Ευρώπη 5-6 μέρες βλέπουν Ιταλία η Ουγγαρία κ.α... να ειναι με γκρουπ. Απο Θεσσαλονίκη που να κοιτάξω για καλύτερες τιμές κτλ? με πρακτορειο; 1824 νομιζω λεγεται ενα πολυ γνωστο επισης να ρωτησω: Χτες εκλεισα να παω Βερολινο με το μικρο μου αδερφο και τωρα ψαχνω φθηνη διαμονη. Εχει να προτεινει κανεις καμια φθηνη λυση εκτος απο χοστελ γιατι ειναι πολυ μικρος και δε θα το αντεξει εκτος αν ειναι ιδιωτικο δωματιο Επισης συμβουλη για ποια μερη να επισκεφθουμε θα ειναι χρησιμη, θα καθισουμε 4 νυχτες 1
enlightened Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δεν ξέρω εάν είναι το σωστότερο θέμα... Θέλω να κάνω δώρο για βάφτιση γύρω στο 500άρικο, τα εισιτήρια για Disneyland για 4 άτομα. Βγαίνει 105€ το άτομο, οπότε είμαι εντελώς εντός budget. Αλλά τώρα θυμήθηκα ότι είναι κακό timing λόγω των κοριών που έχουν τα ξενοδοχεία εκεί. Έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο για παιδιά που να έχει να κάνει σχέση με ταξίδια; Θα ήθελα κάτι πιο πρωτότυπο από μια παιδική κούνια ή ένα ρούχο και σκέφτηκα αυτό! Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, burnthecity είπε με πρακτορειο; 1824 νομιζω λεγεται ενα πολυ γνωστο επισης να ρωτησω: Χτες εκλεισα να παω Βερολινο με το μικρο μου αδερφο και τωρα ψαχνω φθηνη διαμονη. Εχει να προτεινει κανεις καμια φθηνη λυση εκτος απο χοστελ γιατι ειναι πολυ μικρος και δε θα το αντεξει εκτος αν ειναι ιδιωτικο δωματιο Επισης συμβουλη για ποια μερη να επισκεφθουμε θα ειναι χρησιμη, θα καθισουμε 4 νυχτες Σε τι μπάτζετ και τι εποχή; Γενικά τα ξενοδοχεία έχουν ψιλοξεφύγει κι εκεί...
aristidis540 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, burnthecity είπε με πρακτορειο; 1824 νομιζω λεγεται ενα πολυ γνωστο ναι πρακτορείο θέλω,αλλα βλεπω πολυ ασχημες κριτικές το 18-24. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από aristidis540
Titos301 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 52 λεπτά πριν, aristidis540 είπε ναι πρακτορείο θέλω,αλλα βλεπω πολυ ασχημες κριτικές το 18-24. Ναι το εμαθα προαφατα φαινεται φουλ φοιτητο-αρπαχτο-πρακτορειο καλυτερα μακρια
maximusgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σας. Θέλω να πάω στην Αγγλία αλλά δε θέλω να το γνωρίζουν όσοι με καλούν. Θα πάω με το ελληνικό μου νούμερο με περιαγωγή. Όσοι με καλούν (και από εδώ και από Αγγλία) θα ακούνε τον ευρωπαϊκό τόνο κλήσης ή τον Αγγλικό (το διπλό μπιπ δηλαδή);
enlightened Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, maximusgr said: Καλησπέρα σας. Θέλω να πάω στην Αγγλία αλλά δε θέλω να το γνωρίζουν όσοι με καλούν. Θα πάω με το ελληνικό μου νούμερο με περιαγωγή. Όσοι με καλούν (και από εδώ και από Αγγλία) θα ακούνε τον ευρωπαϊκό τόνο κλήσης ή τον Αγγλικό (το διπλό μπιπ δηλαδή); To διπλό! Δυστυχώς την έπαθα έτσι γιατί είπα ότι είμαι άρρωστος στη δουλειά για να πάω στο Λονδίνο (δε μου δίνανε άδεια οι μλκς) και με καταλάβαν από τον τρόπο που χτύπαγε η κλήση (με παίρνανε και πολλές φορές οι άτιμοι αλλά δεν απάνταγα γιατί έκοβα βόλτες στην Oxford Street😂) και έφαγα τρελή καμπάνα. Προσοχή... ΥΓ: Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα πώς σου έκοψε και το σκέφτηκες ότι μπορεί να αναγνωρίσει κάποιος αν είσαι στο εξωτερικό μέσω των μπιπ της κλήσης! Μακάρι να την είχα ψυλλιαστεί κι εγώ να το έκλεινα μια και καλή να σωζόμουν 🤣 Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από enlightened
maximusgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 38 λεπτά πριν, enlightened είπε To διπλό! Δυστυχώς την έπαθα έτσι γιατί είπα ότι είμαι άρρωστος στη δουλειά για να πάω στο Λονδίνο (δε μου δίνανε άδεια οι μλκς) και με καταλάβαν από τον τρόπο που χτύπαγε η κλήση (με παίρνανε και πολλές φορές οι άτιμοι αλλά δεν απάνταγα γιατί έκοβα βόλτες στην Oxford Street😂) και έφαγα τρελή καμπάνα. Προσοχή... ΥΓ: Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα πώς σου έκοψε και το σκέφτηκες ότι μπορεί να αναγνωρίσει κάποιος αν είσαι στο εξωτερικό μέσω των μπιπ της κλήσης! Μακάρι να την είχα ψυλλιαστεί κι εγώ να το έκλεινα μια και καλή να σωζόμουν 🤣 Πωπω πώς την πάτησες χαχα! Το θυμάμαι από τηλέφωνα που έχω πάρει γι'αυτό ρώτησα. Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Με σώζεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα