4saken Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν θα καταλαβεις ποτε περασες στην αλλη χωρα.
james9tito Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Εκλεισα αεροπορικα για Μιλανο 2-5/11. Τωρα ψαχνω που να μεινω -ιδανικα περιοχη stazione centrale - και σκεφοτμουν αρχικα airbnb μιας και θα ειμαι εγω και η γυναικα οποτε δεν εχω τρελες απαιτησεις απλα εναν υπνο και καθαριοτητα. Απο την αλλη ξενοδοχειο εχεις το πρωινο σου εχεις -θεωρω- μικροτερο ρισκο να φας φολα και να συναντησεις καμια τρωγλη. Οποτε αν καποιος εχει κατι να προτεινει τωρα ειναι η ωρα . Ευχαριστω εκ των προτερων 1
Titos301 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, james9tito είπε Εκλεισα αεροπορικα για Μιλανο 2-5/11. Τωρα ψαχνω που να μεινω -ιδανικα περιοχη stazione centrale - και σκεφοτμουν αρχικα airbnb μιας και θα ειμαι εγω και η γυναικα οποτε δεν εχω τρελες απαιτησεις απλα εναν υπνο και καθαριοτητα. Απο την αλλη ξενοδοχειο εχεις το πρωινο σου εχεις -θεωρω- μικροτερο ρισκο να φας φολα και να συναντησεις καμια τρωγλη. Οποτε αν καποιος εχει κατι να προτεινει τωρα ειναι η ωρα . Ευχαριστω εκ των προτερων Μιλανο εμεινα χθες κοντα central station σε ενα airbnb,τρωγλη...το φθηνοτερο (116€ για 2 ατομα) επειδη ηταν για 1 βραδυ, γενικα δυσκολο θα βρειτε κατι καλο με λιγοτερα απο 140 150 ευρω το βραδυ εκει κοντα, απο εκει και περα εχω να σου προτεινω 2 μαγαζια για καλο φαγητο, Το 1ο εχει σαντουιτσαρες πανινι πολυ καλα σε ποιοτητα και γευση (νουμερο 3, 17 και 25 τα πιο δημοφιλη, εγω πηρα το 3) https://maps.app.goo.gl/pGmDg7sJb22M4yBd7 ~7.5 με 8 ευρω Το 2ο ειναι εστιατοριο σαν κουτουκι φαση, εχει κυριως μακαρονια και επιλογες με κρεας, μπολονεζ και τορτελινια με μορταδελα πηραμε αρκετα καλα, χειροποιητα, επισης καλο πρεπει να ειναι ενα πιατο με κομματια απο ζυμη με μοτσαρελα και αλλαντικα(για τη μεση), το επαιρναν ολοι, εχει χυμα κρασι και εμφιαλωμενο, δεν μιλανε αγγλικα, περα απο τα βασικα, πιτσα αυτο το μαγαζι δεν εχει, γενικα δεν βρηκαμε καπου καλη πιτσα ..https://maps.app.goo.gl/hJTyeqbib3cuAiwg7 ~ 10-12 € Central station βολευει γιατι εχει το τερματισμο και την αφετηρια των λεωφορειων που ερχονται απο γειτονικα αεροδρομια πχ μαλπενσα, επισης εχει μετρο, τραμ σε κοντινη αποσταση, και τρενα για πιο μακρινα ταξιδια Οτι αλλο θες ρωτας.. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από Titos301 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, james9tito είπε Εκλεισα αεροπορικα για Μιλανο 2-5/11. Τωρα ψαχνω που να μεινω -ιδανικα περιοχη stazione centrale - και σκεφοτμουν αρχικα airbnb μιας και θα ειμαι εγω και η γυναικα οποτε δεν εχω τρελες απαιτησεις απλα εναν υπνο και καθαριοτητα. Απο την αλλη ξενοδοχειο εχεις το πρωινο σου εχεις -θεωρω- μικροτερο ρισκο να φας φολα και να συναντησεις καμια τρωγλη. Οποτε αν καποιος εχει κατι να προτεινει τωρα ειναι η ωρα . Ευχαριστω εκ των προτερων Τι budget διαμονης έχεις? Για ξενοδοχεία που εχω μείνει, εχω να σου προτείνω τα Berna, Bernina, Madison, Canova και κανα δυο αλλα που θα μου ερθουν στη πορεια λογικά. Το Berna ειναι κορυφη, εχει τρελό πρωινο. Για airbnb για ενα ζευγάρι δεν ειμαι σιγουρος πως συμφέρει, δεν θα γλιτωσεις πολλα χρηματα και δεν εχεις και το πρωινο. Απο την αλλη, για παραπανω άτομα είναι καλη φαση. Απλα εχει ρίσκο να βγει σαπιλα. Αυτο που ειχα παει πριν 2 εβδομάδες ηταν τελειο, νομιζω το εχει στα 140 τωρα.
james9tito Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, stormrain είπε Τι budget διαμονης έχεις? Μαξ 300 ευρω
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, james9tito είπε Μαξ 300 ευρω Αρα 3 νυχτες με 100 ευρώ την βραδια. Δες τα ξενοδοχεία που εγραψα παραπανω αν ειναι εντος. Απλως ειναι λιγο δυσκολο να πετύχεις κάτι χωρίς ρισκο με 100 ευρω. Σιγουρα θα βρεις, απλως εχεις το ρισκο της σαπιλας παντα.
james9tito Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, stormrain είπε Αρα 3 νυχτες με 100 ευρώ την βραδια. Δες τα ξενοδοχεία που εγραψα παραπανω αν ειναι εντος. Απλως ειναι λιγο δυσκολο να πετύχεις κάτι χωρίς ρισκο με 100 ευρω. Σιγουρα θα βρεις, απλως εχεις το ρισκο της σαπιλας παντα. Δυστυχως ολα ξεφευγουν απο το μπατζετ μου. Κοιταω και λιγο πιο εκτος κεντρου γιατι γενικα συμφωνω για το airbnb οτι δεν αξιζει το ρισκο για να γλυτωσεις λιγα χρηματα 1
FilipposMD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Με 100 ευρώ στο Μιλάνο θα βρεις πολύ μέτρια πράγματα, ειδικά αν είναι και Σ/Κ. Σκέψου μήπως προτιμάς να μείνεις πιο έξω, αλλιώς χαμήλωσε πολύ τος προσδοκίες σε ποιότητα και καθαριότητα. 3
vagos789 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μιλανο εδινα 300 τη μερα αν θυμαμαι καλα στο Hyatt Centric Milan Centrale, απο τα καλυτερα πρωινα που εχω γευτει ποτε.
LeoMka Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα! Πεταμε με την παρεα (4) ατομα τον φεβρουαριο για παρισι 4 βραδια 5 μερες! εχετε να προτεινετε κατι σε ξενοδοχειο; επισης σε ποια περιοχη πιστευεται οτι ειναι καλυτερα να βρουμε να μεινουμε; το μπατζετ μας ειναι περιπου στα 250/300 το ατομο! Οτι προτασεις εχετε για μαγαζια ευπροσδεκτες!
stedes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα θέλω να ταξιδέψω στην Πολωνία με την σύζυγό μου και το ερώτημα είναι το εξής να διαλέξω πακέτο από γραφείο που βρίσκω 750 € το άτομο ήτοι 1500 € για δύο η να προτιμήσω ατομικό ? Θέλω βοήθεια και για αεροπορικά αλλά και για διαμονή.Σε μια πρώτη αναγνωριστική με ατομικά μας βγαίνει πολύ περισσότερο χώρια που επιτρέπουν μόνο 8 κιλά βαλίτσα στο αεροπλάνο ,θέλουμε να δούμε τα βασικά της Κρακοβίας,αλλατορυχια, Άουσβιτς κλπ ,μπορούμε με καθοδήγηση και να οδηγήσουμε και να πάμε σε ποιο απομακρυσμένο αεροδρόμιο αλλά και να έχουμε ολιγοωρη αναμονή σε διαδοχικές πτήσεις ,οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ είναι εκτιμηταια ευχαριστώ
BlueBlade Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να κάνω μια τελείως γενική ερώτηση για το πόσο budget θα χρειαζότανε ένα ζευγάρι για να πάει ένα ταξίδι 1-2 εβδομάδων στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ν. Υορκη. Σε πολύ γενικές γραμμές, δεν ψάχνουμε να την βγάλουμε με το bare minimum αλλά ούτε προφανώς κάνουμε και την τρελή ζωή. Νορμαλ διαμονή σε κάποιο ξενοδοχείο, γεύματα σε νορμαλ εστιατόρια ή και fast food μερικές μέρες, προφανώς μουσεία/αξιοθέατα, ίσως 1-2 μέρες ενοικίαση αυτοκινήτου για καμιά βόλτα και πιο έξω κτλ. Πολύ γενικές πληροφορίες, αλλά ο λόγος που ρωτάω είναι για να έχω ένα ποσό στο μυαλό μου μιας και ένα τέτοιο ταξίδι γνωρίζω ότι απαιτεί μπορεί και 2-3 χρόνια αποταμιεύσεων άρα προφανώς δεν έχω κάποιο πλάνο ταξιδιού αυτήν την στιγμή. Με 3 χιλιάρικα πχ ο καθένας θα είμαστε καλά;
soiramk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 40 minutes ago, BlueBlade said: Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να κάνω μια τελείως γενική ερώτηση για το πόσο budget θα χρειαζότανε ένα ζευγάρι για να πάει ένα ταξίδι 1-2 εβδομάδων στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ν. Υορκη. Σε πολύ γενικές γραμμές, δεν ψάχνουμε να την βγάλουμε με το bare minimum αλλά ούτε προφανώς κάνουμε και την τρελή ζωή. Νορμαλ διαμονή σε κάποιο ξενοδοχείο, γεύματα σε νορμαλ εστιατόρια ή και fast food μερικές μέρες, προφανώς μουσεία/αξιοθέατα, ίσως 1-2 μέρες ενοικίαση αυτοκινήτου για καμιά βόλτα και πιο έξω κτλ. Πολύ γενικές πληροφορίες, αλλά ο λόγος που ρωτάω είναι για να έχω ένα ποσό στο μυαλό μου μιας και ένα τέτοιο ταξίδι γνωρίζω ότι απαιτεί μπορεί και 2-3 χρόνια αποταμιεύσεων άρα προφανώς δεν έχω κάποιο πλάνο ταξιδιού αυτήν την στιγμή. Με 3 χιλιάρικα πχ ο καθένας θα είμαστε καλά; Για δύο εβδομάδες δεν είμαι σίγουρος (δύσκολο θεωρώ). Για μια, για μένα, θεωρώ πως είστε παραπάνω από ok με €3000 ο καθένας. Έχω πάει 2 φορές (με παρέα όμως, όχι ζευγάρι) από 10 μέρες και χαλάσαμε ~€2000 - 2 και κάτι. Όλα. Αλλά βολευόμασταν και με πιο φθηνά γεύματα. 1
alxandros_gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, stedes said: Καλημέρα θέλω να ταξιδέψω στην Πολωνία με την σύζυγό μου και το ερώτημα είναι το εξής να διαλέξω πακέτο από γραφείο που βρίσκω 750 € το άτομο ήτοι 1500 € για δύο η να προτιμήσω ατομικό ? Θέλω βοήθεια και για αεροπορικά αλλά και για διαμονή.Σε μια πρώτη αναγνωριστική με ατομικά μας βγαίνει πολύ περισσότερο χώρια που επιτρέπουν μόνο 8 κιλά βαλίτσα στο αεροπλάνο ,θέλουμε να δούμε τα βασικά της Κρακοβίας,αλλατορυχια, Άουσβιτς κλπ ,μπορούμε με καθοδήγηση και να οδηγήσουμε και να πάμε σε ποιο απομακρυσμένο αεροδρόμιο αλλά και να έχουμε ολιγοωρη αναμονή σε διαδοχικές πτήσεις ,οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ είναι εκτιμηταια ευχαριστώ Θα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Από που πετάς, περίοδο που σκέφτεσαι να ταξιδεψεις και για πόσες μέρες διαμονης.
stedes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Αναχώρηση από Αθήνα ,πιστεύω μια εβδομάδα,μέσα Οκτωβρίου μέχρι 15 Νοεμβρίου ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα