ribo7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Βουδαπέστη αν βάλεις στο πρόγραμμα και τα λουτρά μια μέρα, ψιλοέχει πάει η μέρα "στράφι", με την έννοια θα φας αρκετές ώρες στα λουτρά και μετά θα είναι το σώμα σου βούτυρο οπότε δε θα κάνεις και πολλά. 1
djuan1988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 διαμονή Max στην Μπρατισλάβα και την άλλη μέρα τραίνο για Βιέννη. Είναι πολύ μικρή πόλη. Πρακτικά σε μια ημέρα τα έχεις δει όλα. 1
BlueBlade Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές. Η βασική σκέψη είναι 3 ή 4 μέρες Βουδαπέστη, 2 Βιέννη και άλλη 1 στην Μπρατισλάβα όπου από εκεί θα φύγουμε μιας και είναι πιο φτηνα τα εισιτήρια. Αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε, θα τα βάλουμε κάτω να βγάλουμε ενα πρόγραμμα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από BlueBlade
Jedi35 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε πτήση εσωτερικού με aegean απλο εισιτήριο εκτός απ την 8kg βαλίτσα μπορώ να πάρω ένα σακίδιο πλάτης μαζί?
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, Jedi35 είπε Καλησπέρα σε πτήση εσωτερικού με aegean απλο εισιτήριο εκτός απ την 8kg βαλίτσα μπορώ να πάρω ένα σακίδιο πλάτης μαζί? Αμφιβάλλω αλλά μπορείς να δεις το εισιτήριο σου τι γράφει όπως και να δεις στο https://el.aegeanair.com/travel-info/travelling-with-aegean/plirofories-aposkevon/baggage-calculator/ 1
Jedi35 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αμφιβάλλω αλλά μπορείς να δεις το εισιτήριο σου τι γράφει όπως και να δεις στο https://el.aegeanair.com/travel-info/travelling-with-aegean/plirofories-aposkevon/baggage-calculator/ Σε ευχαριστώ πολύ
dimosthan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα θέλω να ταξιδέψω 20με25 Νοεμβρίου για Ρώμη και θέλω να κλείσω κατάλυμα και βρίσκω κάτι προσφορές στο site της agoda . Το έχει χρησιμοποιησει κάποιος. Γνωρίζει επίσης αν είναι και οι φόροι μέσα στην τιμή;
Just_travel_everywhere Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, τα Χριστούγεννα κανονίζω με την γυναίκα μου να πάμε ροβανιεμι, έχω κλείσει δύο δραστηριότητες βράδυ με χάσκι και ταράνδους. Και μια ημέρα με χασκι.. υπάρχει κάποιος που ίσως έχει να μου προτείνει κάτι? Ευχαριστώ.
btsaroux Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, dimosthan είπε Καλημέρα θέλω να ταξιδέψω 20με25 Νοεμβρίου για Ρώμη και θέλω να κλείσω κατάλυμα και βρίσκω κάτι προσφορές στο site της agoda . Το έχει χρησιμοποιησει κάποιος. Γνωρίζει επίσης αν είναι και οι φόροι μέσα στην τιμή; Καλησπερα, εχω κλεισει αρκετες φορες με agoda, στην κρατηση το αναφερει εαν ειναι οι φοροι μεσα στην τιμη. Λογικα οι φοροι της πολης δεν θα περιεχονται και θα ειναι πληρωτεοι στο ξενοδοχειο κατευθειαν.
karthan7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Αν βρεθει καποιος εκεινες της ημερες ισως βρει κατι ενδιαφερον να δει Free things to do this September? Yes, please! Heritage Open Days returns with over 5000 events costing the princely sum of £0 Over 5000 free events across England between 8–17 September. Can't do better than this, really. Heritage Open Days is an annual event that lets you see historic and cultural places without spending a penny apart from getting there. And if you don't want to spend any money travelling, virtual events are available too. Participating venues include places not usually open to the public, National Trust sites and more. And if you're tight on leave days, many of these events are also available at the weekend. Highlights include: A heritage bus tour in London Entry to the BFI Film & Television Archive in London A graffiti trail in Oxford Entry to Chartwell House, Gardens & Studio (only on 11 September; pictured above) An East Lancashire railway tour Entry to Portland House in Weymouth Leazes Park Guided Heritage Walk in Newcastle But honestly, there are too many events to do Heritage Open Days justice, so have a look for yourself. For some events, you'll need to book a place first (still free, though). πηγη > https://www.holidaypirates.com/others/free-things-to-do-this-september-yes-please?utm_source=Iterable&utm_medium=email&utm_campaign=campaign_UK_2023_Thu_full_piratePick_regular_recurring
NikosRocknRolla Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους! Επειδή δεν βρίσκω κάποιο θέμα με την ερώτηση μου θα το ρωτησω εδώ και αν είναι άσχετη η ερώτηση μου ζήτω προκαταβολικά συγνώμη! Θα ήθελα λοιπόν να ρωτησω εάν τα αυτοκινούμενα μπορώ να τα οδηγήσω με διπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου η χρειάζεται κάποιο επαγγελματικό. Σας ευχαριστώ!
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Καλημέρα σε όλους! Επειδή δεν βρίσκω κάποιο θέμα με την ερώτηση μου θα το ρωτησω εδώ και αν είναι άσχετη η ερώτηση μου ζήτω προκαταβολικά συγνώμη! Θα ήθελα λοιπόν να ρωτησω εάν τα αυτοκινούμενα μπορώ να τα οδηγήσω με διπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου η χρειάζεται κάποιο επαγγελματικό. Σας ευχαριστώ! Με τι δίπλωμα μπορεί κάποιος να οδηγήσει ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο; Όταν το αυτοκινούμενο δεν υπερβαίνει τους 3,5τ τότε αρκεί το Β ερασιτεχνικό δίπλωμα. https://caravania.gr/sychnes-erotiseis/ 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 59 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Με τι δίπλωμα μπορεί κάποιος να οδηγήσει ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο; Όταν το αυτοκινούμενο δεν υπερβαίνει τους 3,5τ τότε αρκεί το Β ερασιτεχνικό δίπλωμα. https://caravania.gr/sychnes-erotiseis/ Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! 1
The Spirit Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα, 20 Νοεμβρίου θα ταξιδέψω για Ντουμπάι με την κοπέλα μου για 7 ημέρες. Όποιος έχει πάει ή ξέρει ακούω προτάσεις για αξιοθέατα, φαγητό, δραστηριότητες και γενικά τι μπορεί να χρειαστούμε για εκεί που δεν το έχω σκεφτεί ακόμα.
Mpiftekis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, The Spirit είπε Καλημέρα, 20 Νοεμβρίου θα ταξιδέψω για Ντουμπάι με την κοπέλα μου για 7 ημέρες. Όποιος έχει πάει ή ξέρει ακούω προτάσεις για αξιοθέατα, φαγητό, δραστηριότητες και γενικά τι μπορεί να χρειαστούμε για εκεί που δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Να πάτε με άδειες βαλίτσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα