Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βουδαπέστη αν βάλεις στο πρόγραμμα και τα λουτρά μια μέρα, ψιλοέχει πάει η μέρα "στράφι", με την έννοια θα φας αρκετές ώρες στα λουτρά και μετά θα είναι το σώμα σου βούτυρο οπότε δε θα κάνεις και πολλά.

• Thanks 1
  • Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1 διαμονή Max στην Μπρατισλάβα και την άλλη μέρα τραίνο για Βιέννη. 

Είναι πολύ μικρή πόλη. Πρακτικά σε μια ημέρα τα έχεις δει όλα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές.

Η βασική σκέψη είναι 3 ή 4 μέρες Βουδαπέστη, 2 Βιέννη και άλλη 1 στην Μπρατισλάβα όπου από εκεί θα φύγουμε μιας και είναι πιο φτηνα τα εισιτήρια.

Αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε, θα τα βάλουμε κάτω να βγάλουμε ενα πρόγραμμα.

Επεξ/σία από BlueBlade
Δημοσ.

Καλησπέρα σε πτήση εσωτερικού με aegean απλο εισιτήριο  εκτός απ την 8kg βαλίτσα μπορώ να πάρω ένα σακίδιο πλάτης μαζί?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Jedi35 είπε

Καλησπέρα σε πτήση εσωτερικού με aegean απλο εισιτήριο  εκτός απ την 8kg βαλίτσα μπορώ να πάρω ένα σακίδιο πλάτης μαζί?

Αμφιβάλλω αλλά μπορείς να δεις το εισιτήριο σου τι γράφει όπως και να δεις στο https://el.aegeanair.com/travel-info/travelling-with-aegean/plirofories-aposkevon/baggage-calculator/

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα θέλω να ταξιδέψω 20με25 Νοεμβρίου για Ρώμη και θέλω να κλείσω κατάλυμα και βρίσκω κάτι προσφορές στο site της agoda . Το έχει χρησιμοποιησει κάποιος. Γνωρίζει επίσης αν είναι και οι φόροι μέσα στην τιμή;

Δημοσ.

Καλησπέρα,  τα Χριστούγεννα κανονίζω με την γυναίκα  μου να πάμε ροβανιεμι,  έχω κλείσει δύο δραστηριότητες βράδυ με χάσκι και ταράνδους. Και μια ημέρα με χασκι.. υπάρχει κάποιος που ίσως έχει να μου προτείνει κάτι? Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, dimosthan είπε

Καλημέρα θέλω να ταξιδέψω 20με25 Νοεμβρίου για Ρώμη και θέλω να κλείσω κατάλυμα και βρίσκω κάτι προσφορές στο site της agoda . Το έχει χρησιμοποιησει κάποιος. Γνωρίζει επίσης αν είναι και οι φόροι μέσα στην τιμή;

Καλησπερα, εχω κλεισει αρκετες φορες με agoda, στην κρατηση το αναφερει εαν ειναι οι φοροι μεσα στην τιμη. Λογικα οι φοροι της πολης δεν θα περιεχονται και θα ειναι πληρωτεοι στο ξενοδοχειο κατευθειαν. 

Δημοσ.

Αν βρεθει καποιος εκεινες της ημερες ισως βρει κατι ενδιαφερον να δει

Free things to do this September? Yes, please!

Heritage Open Days returns with over 5000 events costing the princely sum of £0

Over 5000 free events across England between 8–17 September. Can't do better than this, really.

Heritage Open Days is an annual event that lets you see historic and cultural places without spending a penny apart from getting there. And if you don't want to spend any money travelling, virtual events are available too.

Participating venues include places not usually open to the public, National Trust sites and more.

And if you're tight on leave days, many of these events are also available at the weekend.

Highlights include:

But honestly, there are too many events to do Heritage Open Days justice, so have a look for yourself. For some events, you'll need to book a place first (still free, though).

πηγη > https://www.holidaypirates.com/others/free-things-to-do-this-september-yes-please?utm_source=Iterable&utm_medium=email&utm_campaign=campaign_UK_2023_Thu_full_piratePick_regular_recurring

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Επειδή δεν βρίσκω κάποιο θέμα με την ερώτηση μου θα το ρωτησω εδώ και αν είναι άσχετη η ερώτηση μου ζήτω προκαταβολικά συγνώμη! 

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτησω εάν τα αυτοκινούμενα μπορώ να τα οδηγήσω με διπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου η χρειάζεται κάποιο επαγγελματικό. 
Σας ευχαριστώ! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε

Καλημέρα σε όλους! Επειδή δεν βρίσκω κάποιο θέμα με την ερώτηση μου θα το ρωτησω εδώ και αν είναι άσχετη η ερώτηση μου ζήτω προκαταβολικά συγνώμη! 

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτησω εάν τα αυτοκινούμενα μπορώ να τα οδηγήσω με διπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου η χρειάζεται κάποιο επαγγελματικό. 
Σας ευχαριστώ! 

Όταν το αυτοκινούμενο δεν υπερβαίνει τους 3,5τ τότε αρκεί το Β ερασιτεχνικό δίπλωμα.

https://caravania.gr/sychnes-erotiseis/

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε
Όταν το αυτοκινούμενο δεν υπερβαίνει τους 3,5τ τότε αρκεί το Β ερασιτεχνικό δίπλωμα.

https://caravania.gr/sychnes-erotiseis/

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, 20 Νοεμβρίου θα ταξιδέψω για Ντουμπάι με την κοπέλα μου για 7 ημέρες. 

Όποιος έχει πάει ή ξέρει ακούω προτάσεις για αξιοθέατα, φαγητό, δραστηριότητες και γενικά τι μπορεί να χρειαστούμε για εκεί που δεν το έχω σκεφτεί ακόμα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, The Spirit είπε

Καλημέρα, 20 Νοεμβρίου θα ταξιδέψω για Ντουμπάι με την κοπέλα μου για 7 ημέρες. 

Όποιος έχει πάει ή ξέρει ακούω προτάσεις για αξιοθέατα, φαγητό, δραστηριότητες και γενικά τι μπορεί να χρειαστούμε για εκεί που δεν το έχω σκεφτεί ακόμα.

Να πάτε με άδειες βαλίτσες ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...