ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 19 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε δεν ειναι μονο το χρημα: θελει προσοχη ακριβως στις ασφαλιστικες καλυψεις γιατι π.χ αν δεν εισαι ασφαλισμενος εναντι τριτων (π.χ ποδηλατες) τη στρουμφισες. Και δε μιλαμε για δικαστηριο ή προστιμο τυπου Ελλαδας αλλα τυπου Αυστριας ή Γερμανιας. Προσωπικα αν και μου βγαινουν αλλες ασφαλιστικες φθηνοτερες επελεξα europcar γιαυτο ακριβως το λογο (και βεβαια σχεδον 24/7 υποστηριξη ειτε σε μαγαζι ειτε τηλεφωνικα) Στο σάιτ που έγραψα αναφέρει σε κάθε εταιρία τι περιλαμβάνεται στην τιμή της ενοικίασης. Φυσικά και η Enterprise εχει αστική ευθύνη μέσα στην τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, vamvakoolas είπε Europcar Την γνωρίζω την συγκεκριμένη, απλά είναι αρκετά τσιμπημενη. 20 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Μπες rentalcars.com και δες τι αποτελέσματα θα σου βγάλει. Γερμανία που κοιτάζω για Δεκέμβριο φθηνή βγαίνει και η Enterprise Για Οκτώβριο ενδιαφέρομαι. Το θέμα είναι να είναι και αξιόπιστη καθώς πρώτη φορά θα νοικιάσω στο εξωτερικό. Έχω κλείσει ήδη από Qeeq.com αλλά διάβασα πολλά παρατράγουδα και θέλω να ακυρώσω. 19 ώρες πριν, btsaroux είπε Εαν κινηθείς μέσα στην πόλη ίσως να μην σου χρειάζεται αυτοκίνητο, επίσης εάν θέλεις να πας σε άλλες μεγάλες κοντινές πόλεις π.χ. Βουδαπέστη η Μπρατισλάβα ίσως να σε συμφέρει πιο πολύ flixbus. Θέλω να κάνω τον γύρω της Αυστρίας γενικότερα, στην πόλη έχω πάει στο παρελθόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, flogerakos είπε Την γνωρίζω την συγκεκριμένη, απλά είναι αρκετά τσιμπημενη. Για Οκτώβριο ενδιαφέρομαι. Το θέμα είναι να είναι και αξιόπιστη καθώς πρώτη φορά θα νοικιάσω στο εξωτερικό. Έχω κλείσει ήδη από Qeeq.com αλλά διάβασα πολλά παρατράγουδα και θέλω να ακυρώσω. Θέλω να κάνω τον γύρω της Αυστρίας γενικότερα, στην πόλη έχω πάει στο παρελθόν. Enterprise, Hertz, Budget, Sixt, Europcar (μαζί με τις θυγατρικές αυτών), και στο γερμανόφωνο κόσμο και η Buchbinder, είναι όλες αξιόπιστες και προχωράς άφοβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btsaroux Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, flogerakos είπε Την γνωρίζω την συγκεκριμένη, απλά είναι αρκετά τσιμπημενη. Για Οκτώβριο ενδιαφέρομαι. Το θέμα είναι να είναι και αξιόπιστη καθώς πρώτη φορά θα νοικιάσω στο εξωτερικό. Έχω κλείσει ήδη από Qeeq.com αλλά διάβασα πολλά παρατράγουδα και θέλω να ακυρώσω. Θέλω να κάνω τον γύρω της Αυστρίας γενικότερα, στην πόλη έχω πάει στο παρελθόν. Κοίτα στο Skyscanner και βρες από εκεί μέσα από τους reseller εταιρία που να σου φαίνεται αξιόπιστη. Αφού βρεις κάποια κοιτάς τους όρους για να δεις το excess της ασφάλειας που σου βγάζει που θα είναι και το ποσό της εγγύησης από την κάρτα σου. Εαν μπορείς να κάνεις επιπλέον ασφάλεια για το υπερβάλλον πόσο την κανεις. Πάντα βγάζεις φωτογραφίες και βίντεο γύρω γύρω το αυτοκίνητο κατά τον έλεγχο στην παράδοση και την παραλαβή. Εαν κάνεις την επιπλέον ασφάλεια που θα σου προτείνουν εκεί δεν σε ενδιαφέρει τόσο τι θα γίνει στο αυτοκίνητο, γρατζουνιές χτυπήματα κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα στο thread. Εχει κανεις ιδεα τι παιζει με τις προσφορες απο τις αεροπορικες? Εξηγουμαι... Η Aegean εβγαλε "προσφορα" : https://el.aegeanair.com/# ---- Back to Back Διακοπες. Εγω κοιταω εισιτηρια για Μοναχο με την γυναικα και το παιδι για 9-13 Νοεμβριου. Με βαση αυτα που λεει , υποθετικα θα ειχα εκπτωση 30% (λογω ημερομηνιων) ομως εχει πεσει κανα 60€ βαρια , αν και ειδα οτι η εκπτωση αφορα αυτο "Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων" . Οποτε απ οτι καταλαβαινω η πραγματικη αξια του εισιτηριου ειναι αλλη και απο κει υπολογιζεται το 30%.. ??? Λεω κατι λάθος? Οροι και προυποθεσεις της ενεργειας απο Aegean : https://el.aegeanair.com/flight-deals/prosfores-diagonismoi/greece-international-promo/?utm_source=abandon_cart&utm_medium=email&utm_campaign=abandon_cart_email1 Ευχαριστω για τον χρονο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btsaroux Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Ουσιαστικα οι εκπτωσεις οποτε τις κανουν δεν αφορουν τους φορους, οποτε οποτε βλεπεις μια προσφορα που λεει οτι ειναι -30% μην περιμενεις να ειναι επι του συνολου της τιμης. 18 ώρες πριν, vag.patrick είπε Καλησπέρα στο thread. Εχει κανεις ιδεα τι παιζει με τις προσφορες απο τις αεροπορικες? Εξηγουμαι... Η Aegean εβγαλε "προσφορα" : https://el.aegeanair.com/# ---- Back to Back Διακοπες. Εγω κοιταω εισιτηρια για Μοναχο με την γυναικα και το παιδι για 9-13 Νοεμβριου. Με βαση αυτα που λεει , υποθετικα θα ειχα εκπτωση 30% (λογω ημερομηνιων) ομως εχει πεσει κανα 60€ βαρια , αν και ειδα οτι η εκπτωση αφορα αυτο "Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων" . Οποτε απ οτι καταλαβαινω η πραγματικη αξια του εισιτηριου ειναι αλλη και απο κει υπολογιζεται το 30%.. ??? Λεω κατι λάθος? Οροι και προυποθεσεις της ενεργειας απο Aegean : https://el.aegeanair.com/flight-deals/prosfores-diagonismoi/greece-international-promo/?utm_source=abandon_cart&utm_medium=email&utm_campaign=abandon_cart_email1 Ευχαριστω για τον χρονο σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Ναι το πιασα. Οποτε τι να κανω ρε γμτ. Να περιμενω λιγο ακομα? Μηπως πεσει λιγο ακομα? Εμπειρικα δλδ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, vag.patrick είπε Ναι το πιασα. Οποτε τι να κανω ρε γμτ. Να περιμενω λιγο ακομα? Μηπως πεσει λιγο ακομα? Εμπειρικα δλδ... Καμιά φορά μπορεί να πέσει,αλλά η εμπειρία μου είναι ότι θα ακριβύνει.90% να είναι πιο ακριβό,ειδικά τώρα που έχει την έκπτωση. Εγώ έκλεισα εισιτήριο για Γενάρη προς Ελλάδα πριν 15 μέρες με 71£ και τώρα με την έκπτωση θα μου έβγαινε 10£ φτηνότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btsaroux Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 29 λεπτά πριν, vag.patrick είπε Ναι το πιασα. Οποτε τι να κανω ρε γμτ. Να περιμενω λιγο ακομα? Μηπως πεσει λιγο ακομα? Εμπειρικα δλδ... Για Νοεμβριο οι πιθανοτητες για Aegean δεν ειναι να πεσει η τιμη. Εαν ελεγες για πιο μετα, το πιο πιθανο ειναι να βγαλουν τον Νοεμβριο (Black Friday) προσφορες με εως 70% στον ναυλο αλλα και παλι για off season την μεγαλυτερη εκπτωση, πτησεις για Ιανουαριο με Μαρτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Ε σημερα που τα ειδα , ηδη απο 550 που εβγαινε πλεον μου βγαινει 450 (οικογενιεακως με εητρα βαλιτσα 23kg) . Οποτε παω να κλεισω να τελειωνω γιατι και τα 100€κερδος ειναι. Ευχαριστω για τον χρονο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Καλό μήνα παιδιά. Θα ήθελα λίγο μια άποψη για το οικονομικό σκέλος ενός ταξιδιού που θέλουμε να κάνουμε με την κοπέλα μου τα Χριστούγεννα. Σκεφτόμαστε 4-5 μέρες Βουδαπέστη και μετά 3 μερούλες Βιέννη. Αν βγάλουμε εκτός διαμονή και μεταφορικά, πιστεύετε 800-1000€ το άτομο θα είναι καλά ή θα ξεμείνουμε; Προφανώς δεν πάμε για τα σούπερ λουξ πράγματα, αλλά ταυτόχρονα δεν θα την βγάζουμε με mcDonald και να μετράμε τα ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, BlueBlade είπε Καλό μήνα παιδιά. Θα ήθελα λίγο μια άποψη για το οικονομικό σκέλος ενός ταξιδιού που θέλουμε να κάνουμε με την κοπέλα μου τα Χριστούγεννα. Σκεφτόμαστε 4-5 μέρες Βουδαπέστη και μετά 3 μερούλες Βιέννη. Αν βγάλουμε εκτός διαμονή και μεταφορικά, πιστεύετε 800-1000€ το άτομο θα είναι καλά ή θα ξεμείνουμε; Προφανώς δεν πάμε για τα σούπερ λουξ πράγματα, αλλά ταυτόχρονα δεν θα την βγάζουμε με mcDonald και να μετράμε τα ευρώ. Καλό μήνα. Η Βουδαπέστη είναι αρκετά οικονομικότερη σε σχέση με την Βιέννη και σίγουρα δεν χρειάζεται 5 μέρες εκεί, εκτός και αν την συνδυάσετε με Μπρατισλάβα. Η Βιέννη έχει περισσότερα μουσεία και Χριστουγενιάτικες αγορές. Το καλό είναι οτι και στους δυο προορισμούς κινείσαι με τα πόδια, οπότε γλιτώνεις απο εκεί, επίσης τα Χριστούγεννα συνήθως τσιμπολογάς στις Χριστουγενιατικες αγορές, οπότε κάποια γεύματα τα αναγκαστικά τα προσπερνάς. 100€ το άτομο τη μέρα είσαστε πολυ καλά. Σε λογικό πλαισιο βέβαια γιατί α θες να χαλάσεις και 500€ τη μερα γίνεται και αυτό. Ειδικά στη Βιέννη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, G.bar είπε Καλό μήνα. Η Βουδαπέστη είναι αρκετά οικονομικότερη σε σχέση με την Βιέννη και σίγουρα δεν χρειάζεται 5 μέρες εκεί, εκτός και αν την συνδυάσετε με Μπρατισλάβα. Η Βιέννη έχει περισσότερα μουσεία και Χριστουγενιάτικες αγορές. Το καλό είναι οτι και στους δυο προορισμούς κινείσαι με τα πόδια, οπότε γλιτώνεις απο εκεί, επίσης τα Χριστούγεννα συνήθως τσιμπολογάς στις Χριστουγενιατικες αγορές, οπότε κάποια γεύματα τα αναγκαστικά τα προσπερνάς. 100€ το άτομο τη μέρα είσαστε πολυ καλά. Σε λογικό πλαισιο βέβαια γιατί α θες να χαλάσεις και 500€ τη μερα γίνεται και αυτό. Ειδικά στη Βιέννη. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Με την ευκαιρία μιας και το ανέφερες. Πόσες μέρες θα έλεγες θα έφταναν για Βουδαπέστη; Επίσης για Μπρατισλάβα αξίζει να μείνουμε εκεί για 1 βράδυ ή δεν αξίζει; Γιατί οι περισσότεροι λένε πιο πολύ για μονοήμερη αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Με την ευκαιρία μιας και το ανέφερες. Πόσες μέρες θα έλεγες θα έφταναν για Βουδαπέστη; Επίσης για Μπρατισλάβα αξίζει να μείνουμε εκεί για 1 βράδυ ή δεν αξίζει; Γιατί οι περισσότεροι λένε πιο πολύ για μονοήμερη αξίζει. Βουδαπέστη εγώ πήγα για 5 μέρες και ήταν ότι πρέπει, είδαμε τα πάντα και δε βαρεθήκαμε καθόλου. Μπρατισλάβα ένα 3ημερο θα πρότεινα, είναι πανέμορφη πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btsaroux Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 59 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Με την ευκαιρία μιας και το ανέφερες. Πόσες μέρες θα έλεγες θα έφταναν για Βουδαπέστη; Επίσης για Μπρατισλάβα αξίζει να μείνουμε εκεί για 1 βράδυ ή δεν αξίζει; Γιατί οι περισσότεροι λένε πιο πολύ για μονοήμερη αξίζει. Ανάλογα το πως κινείστε είναι η διαμονή εάν θες το ιστορικό κέντρο της πάντως σε λίγες ώρες το περπατάς πολύ άνετα οπότε δεν θα έλεγα παραπάνω από μια διαμονη. Από άποψη οικονομίας είναι σίγουρα καλύτερα για κάποια πράγματα από την Βιέννη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα