skiabox Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 On 11/07/2023 at 10:16, vamvakoolas said: Βουλισμα με κλειστα ματια. Ειναι λιγο εξω απο αγ νικολαο (αρα αυτοκινητο) αλλα εκτος οτι ειναι εκπληκτικη παραλια με παροχες πανε σχεδον μονο τουριστες αλλα ποιοτικοι. Αν κατεβεις εχεις 2 επιλογες: αριστερα ειναι πιο κυριλε με απειρες παροχες και δεξια ειναι σαν οργανωμενη παραλια της αττικης. Ανετο παρκινγκ ειτε παραλια ειτε στον επαρχιακο και εννοειται επιλογες για φαι Διαβάζω ότι και αυτή αλλά και άλλες διπλανές είναι τίγκα στα πλαστικά μικρά σωματίδια. Οπότε μάλλον δεν θα πάω καθόλου σε αυτή. Για αύριο λέω να παω Σητεία που είναι κοντά. Γενικά έχω ξεσκιστεί στα χιλιόμετρα, έχω δει όλη την ανατολική Κρήτη και δυτικά έχω φτάσει για μπάνιο και δυτικότερα και από το Ηράκλειο.
Lilith19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν στο δρομολόγιο Πούντα - Ελαφόνησος και αντίστροφα, υπάρχουν συχνά απαγορευτικά τον χειμώνα;
vassar Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Στις 1/8/2023 στις 4:53 ΜΜ, ssof είπε Οδικως Αθήνα Πάργα μεσω Φιλιππιάδας ή Ακτίου? Τις 3 προηγουμένες χρόνιες πήγα μέσω Φιλιππιάδας αλλά πλέων το gmap μου προτείνει Ακτιο Ενα μεγάλο κομάτι του νέου δρόμου από την Αμφιλοχία έως την Βόνιτσα είναι έτοιμο και κάποια χλμ πριν τη Βόνιτσα μπαινεις στο παλιό δρόμο, νομίζω πως πλέον είναι καλύτερα από Άκτιο. Η διαφορά στο χρόνο που θα γλυτώσεις χοντρικά το υπολογίζω στα 10-15 λεπτά, αναλόγος πάντα και τη μέρα που θα ταξιδεύεις, το ΣΚ συνήθως ο δρόμος απο την Αμφιλοχία έχει κινηση απο Άρτα που πηγαίνουνα για μπάνιο στις παραλίες. 1
Speculoos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Για διανυκτέρευση οικογένειας προς Καλαμαριά που προτείνετε να ψάξουμε;
elenafotiad85 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Ποιο κοντινό νησί στην Αθήνα θα προτείνατε για λίγες ημέρες διακοπές μετά τις 20 Αυγούστου? Με ενδιαφέρει να έχει ωραίες παραλίες με άμμο και προσιτές τιμές σε διαμονή και φαγητό
Rebelos2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 45 λεπτά πριν, elenafotiad85 είπε Ποιο κοντινό νησί στην Αθήνα θα προτείνατε για λίγες ημέρες διακοπές μετά τις 20 Αυγούστου? Με ενδιαφέρει να έχει ωραίες παραλίες με άμμο και προσιτές τιμές σε διαμονή και φαγητό Η Σέριφος ταιριάζει στο προφίλ. Βέβαια από το 2016 που πήγα, μπορεί να έχουν αλλάξει τα κοζα
takaros14 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα. Θα πάμε διακοπές Τζια, είμαστε παρέα 2 οικογένειες, θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος προτάσεις για φαγητό, κάποια μέρη-αξιοθέατα (αν έχει) που αξίζουν κλπ. Δεν θα μείνουμε στη χώρα, κάπου πάνω από ποίσσες και κούνδουρο. Ευχαριστώ πολύ.
LouCi4er Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Στις 1/8/2023 στις 12:17 ΜΜ, gravix είπε Αν έχεις την φυσική κάρτα ρεβολουτ είσαι οκ. Ήμουν στο Βουκουρέστι πριν 2 εβδομάδες και μετρητά χρησιμοποίησα μόνο στις λαϊκές τους αγορές και σε πλανόδιους. Αν δεν έχεις ούτε την φυσική μπλέκεται το πράγμα καθώς οι συναλλαγές με ελληνικές κάρτες έχουν πάντα προμήθεια και είναι ασυμφορές. Επομένως είτε παραγγέλνεις τη φυσική ρεβολουτ αν προλαβαίνεις είτε βρίσκεις κινητό με NFC και κάνεις τη δουλειά σου. Επίσης περιέργως παρατήρησα ότι και στο Βουκουρέστι και στο Μπρασόφ υπάρχουν φυσικά καταστήματα alphabank. Παίζει ρόλο η κάρτα ή ο λογαριασμός,νομίζω ότι οι λογαριασμοί μισθοδοσίας δεν έχουν προμήθεια.Τον Δεκέμβριο ήμουν Βουλγαρία και πλήρωνα παντού με την κάρτα της Εθνικής,δεν μου κράτησε πουθενά προμήθεια.Ουτε στο ξενοδοχείο,ούτε σε σουπερμάρκετ,ούτε σε φαγητο-καφε.Παντου με την κάρτα πλήρωνα.Ειχαμε κάνει και συνάλλαγμα στα σύνορα και τελικά τα βάλαμε βενζίνη στον γυρισμό. Βουλγαρία υπήρχαν καταστήματα-atm της eurobank αλλά με άλλο όνομα.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Καλημέρα υπάρχει καμία παραλία της προκοπής Αθήνα δηλαδή στα κοντά μέχρι Βουλιαγμένη όχι Βάρκιζα Ανάβυσσο και τα σχετικά.
phanispal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Το περιορίζεις πολύ. Μόνο Καβούρι αν βρεις κανά σημείο που να σου αρέσει. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 19 λεπτά πριν, phanispal είπε Το περιορίζεις πολύ. Μόνο Καβούρι αν βρεις κανά σημείο που να σου αρέσει. Για να πάω με μέσα για αυτό
G.bar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Στις 1/8/2023 στις 1:59 ΜΜ, merkon είπε Μεσα Αυγουστου κοιταμε Φλωρεντια ή Βενετια για 4 ημερες. Το εχει επιχειρησει κανεις ή θα εχει απιστευτο κοσμο και μυρωδια απο τα καναλια; (ετσι μου ειπαν με οσους μιλησα) Υπαρχουν πραγματα να δουμε στην Βενετια ή θα βαρεθουμε; Ανάμεσα σε φλωρεντία και Βενετία, ξεκάθαρα Βενετία. 4 μέρες είναι αρκετές και για τα δυο, οπότε αν πας φλωρεντία, μπορεις να πας και Μπολόνια, και αν πας Βενετία μπορεις να πεταχτείς με το τρένο στο Μιλανο η στην Παντοβα με αυτοκίνητο. Κόσμο εννοείται θα εχει παντού, τα κανάλια δεν μυρίζουν. 1
Nabuko Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Καλημέρα υπάρχει καμία παραλία της προκοπής Αθήνα δηλαδή στα κοντά μέχρι Βουλιαγμένη όχι Βάρκιζα Ανάβυσσο και τα σχετικά. Καμία. Συνήθως πάω στην Ακτή Βουλιαγμένης αλλά με 10 ευρώ που έβαλαν φέτος την είσοδο τις καθημερινές την έκοψα λίγο. 1
MikhailBakurin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Είναι απλά τα πράγματα. Είμαστε η μισή χώρα μαζεμένη στο λεκανοπέδιο. Όπου πάνε ΜΜΜ (και άρα ο κόσμος σε κοπάδια), θα υπάρχει κοπαδική λογική από τους ιδιοκτήτες μπιτς μπαρ - παραλιών. "10-20 ΕΥΡΩ, κι άμα σ' αρέσει. " Λόγω του υδροκέφαλου του Ελληνικού κράτους, κάθε διόδιο, προς κάθε κατεύθυνση, είναι φτιαγμένο για να τα πάρει από τον Αθηναίο - και δη τον Αθηναίο με χωριό σε Πελοπόννησο ή Στερεά (που είναι το 60-70% των σημερινών αθηναίων). Για να πας στο διπλανό Κιάτο (1 ώρα), θες 16 ευρώ πηγαινελα. Για να πας στη διπλανή Χαλκίδα (45λεπτά), θες 12 ευρώ πηγαινέλα. Όλα αυτά, χωρίς βενζίνες. Αν μένεις από το Δαχτυλίδι και πάνω, ψιλοβολεύουν τα βουρκόνερα της Ν. Μάκρης και του Σκοινιά (0 διόδια - λίγα χλμ), αλλά εγώ εκεί μέσα δε μπαίνω, είναι δροσερό το αεράκι και ψιλο-άνετα αν δεν πας Κυριακή ή αργία. Για μένα, το μόνο που αξίζει στην ΑΘήνα, είναι αν έχεις δικό σου μέσο, να πας από ανάβυσσο και κάτω, ιδανικά λεγρ[(αι)/(ε)]νά. Μπορείς να πας από Α. Οδό με ένα τάληρο πηγαινελα, αν έχεις πομπό, ή αν είσαι προς κέντρο, το πας και παραλιακά αν δνε είναι Κυριακή - αργία. Καθαρότατη θάλασσα, μη οργανωμένες και ενίοτε οργανωμένες παραλίες, εσσάνς κυκλάδων και δροσιά. Λογικά πάει και ΚΤΕΛ, αλλά... ταλαίπα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα